FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 30 jun 2015, 19:38

bayernu definitivno ne trebaju preskupi transferi tipa neymar , suarez, bale da bi se pokorila evropa ponovo.
za to je uz dobar roster potreban barem iznadprosjecan trener za evropu, sto guardiola nije .
tako da uz ocekivanu dominaciju u Bl, ceka nas dosada u kupu i brukanje u evropi, zivi bili pa vidjeli
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 jun 2015, 19:38

ABd. Zdravlje je najpreče. U ovom trenutku rame uz rame molbama da hećim ima što manje posla, po meni je i uslov da naši igrači igraju na svojim mjestima, razumijete šta hoću da kažem. Kada je Bayern postavljen kako Bog zapovijeda, najjači smo na svijetu, stojim iza ovoga.

Promjene, odnosno transferi su uvijek poželjni, ma koliko god ekipa bila dominantna i uspješna, potrebno je te nove krvi u ekipi. Ne znam šta bik rekao za transfer Coste. Možda jedino to da me mnogo iznenadila takva odluka (ne znam čija je on želja bio) od strane naših. Ogroman novac je izdvojen, al' šta da se radi, doš'o taki vakat. U svakom slučaju očekujem još neki transfer, par onako tipično naških i jednu bombu. Možda to bude ADM, al' on je rizična investicija, mnogo. Uostalom, u Jedinstvo je doš'o k'o jedan od najboljih igrača Reala i masno su ga platili, tako da vjerujem da ostaje na OT još jednu sezonu. Možda i bolje, ako flopne, onda se moRe dovest' za bagatelu, iako Bayern ne bi treb'o da se spušta na taj nivo.

Iduća sezona je ključna za Maria Gecea, ja mislim i odlučujuća u njegovoj karijeri. Neko ga voli, neko ne, al' Mario je bio teški prosjek kako je doš'o u Bayern, čak i ispod toga u par navrata. Bilo je i dobrih perioda al' daleko manje te golden goal sve više odudara od onoga zbog čega je doveden, da bude lider nekog novog Bayerna. Ako ne eksplodira, prodaja je neminovnost. On uvijek moRe otić' za velike novce.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jun 2015, 19:39

Douglas Costa hat soeben den Medizincheck absolviert und wird morgen einen Fünfjahresvertrag unterschreiben!
Herzlich Willkommen!
Sutra ce potpisati petogodisnji ugovor s obzirom da je prosao medicinski pregled te bi se trebao pojaviti na prvom treningu.

Cijena je nesto i iznosi 30 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 30 jun 2015, 23:15

La Gazzetta dello Sport | Guardiola has told the Bayern board that he wants Matteo Darmian. Bayern will offer €20m
zar nismo bili navodno sve dogovorili sa Darmianom :?: ,ovo samo govori koliko ima gluposti u današnjim novinama i da ne treba vjerovati sve dok to klub ne potvrdi...

Arjen Robben has completely recovered from his injury and will join the first training of the new season tomorrow
:thumbup:
Franck Ribéry & Holger Badstuber are still recovering from their injuries and will miss tomorrow's start of training
:thumbdown:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 01 jul 2015, 00:22

Svedska u21 pobjedila na penale Portugal u21 , jedan od kiksera kod portugalaca je bio igrac koji se dovodio u vezu sa Bayernom a to je William Carvalho..

Znajuci da smo i Costu kupili poslije promasenog penala, vrlo je izvjesno da ce i portugalac preci u Bayern haha :) :lol:
FC Bayern !!!!!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 jul 2015, 00:35

slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jul 2015, 01:41

Sad se i Kovacic dovodi u vezu sa Bayernom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 01 jul 2015, 01:43

Omerbavarac je napisao/la:Sad se i Kovacic dovodi u vezu sa Bayernom.
Fenomenalan igrac, nije ni cudo sto ga Pep zeli - cudi me sto nije prije. Sto se tice sredine terena: Verati, Koke ili Kovacic, pa bilo koga.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 jul 2015, 02:31

Neki dan sam citao..Bayern trenutno ima 17 igraca na sredini..za 6 mjesta.
Bas nam jos Kovacic fali.. :crazy:
Da oni dovedu Darmiana :pray: za desnog beka..i jednog napadaca, ali kao backup za Lewu, i da svi ostali ostanu - ja prezadovoljan.
Naravno, ako ode neko..onda se mora reagovati i dovesti neko drugi.

I mislim da tek sljedece godine treba dovesti zamjenu za Riberyja, ali nesto bas ekstra..a sad nekog prebaciti tamo..Robben, Götze ili sl. Svakako ne znamo kakvu formaciju je smislio Pep za ovi sezonu, ja bih volio da zaigramo sa 3-5-2, jer onda bi krila igrali Bernat/Alaba i Darmian..i nema zime ako nema Robberyja ;) Ili cak sa rombom u sredini (442), jer smatram da nije lose sa Müller/Lewa naprijed..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 jul 2015, 11:23

https://www.youtube.com/watch?v=xWbWvSSrW24
Trainingsauftakt beim FC Bayern LIVE
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 01 jul 2015, 11:25

Neopisiv osjecaj vidit' ove oporavljene koji su dugo pauzirali da treniraju i pocinju pripreme.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 jul 2015, 11:48

Potpisao je, Costa je nas. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 jul 2015, 12:08

Prenos treninga

Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 jul 2015, 12:09

slika
Offiziell: Brasilianer Douglas Costa unterschreibt Vertrag bis 2020 beim FCB! Er erhält Trikot Nr. 11, erstes Training am 11.7.
Munich, 1 July 2015: FC Bayern München has today completed the signing of Brazil international Douglas Costa (24). The 1.72 m forward joined Bayern deputy chairman Jan-Christian Dreesen, who conducted the transfer negotiations with Douglas’ previous club Shakhtar Donetsk, to sign a five-year contract binding him to Germany’s most successful club until 30 June 2020.

“We are delighted we’ve been able to sign Douglas Costa,” commented Dreesen, “the five-year contract until 2020 indicates that we are planning for the future of FC Bayern with this striker. We now hope he settles quickly here in Munich and at FC Bayern and trust he will strengthen our team as we all desire.”

“Douglas Costa will be good for our team,” commented sporting director Matthias Sammer, “he has great technical ability, a powerful left foot, he is very agile and extremely quick.” The striker demonstrated these qualities for Shakhtar against FC Bayern in last season’s Champions League Round of 16. “After playing in Brazil and Ukraine, Douglas Costa has decided to take the next step in his career in the Bundesliga and at FC Bayern Munich. We will support him in every respect as he does so.”

“A dream has come true for me today,” commented Douglas Costa after signing his new contract. “I’m proud to become a player for Bayern, following in the footsteps of so many magnificent Brazilian players. I’m looking forward to playing for this magnificent team and will do everything I can to fulfil the expectations placed in me.”

Douglas featured for Brazil at the Copa America until last week and will therefore be granted a few additional days leave by FCB head coach Pep Guardiola. The striker will commence training with FC Bayern on 11 July.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jul 2015, 13:50

Tipico novi visemilijunski ulagac u Bayern ili jednostavno novi sponzor. :kafa:

Sammer na presu izjavio da je Costa igrac kojeg su dugo pratili i da su iznimno zadovoljni sto je jedan takav igrac dosao u Bayern.

Ulreich veoma zadovoljan u novoj sredini. :kafa:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 01 jul 2015, 13:54

Dakle počele su prirpreme za novu sezonu kako sam vidio nisu puno zahrđali na odmoru :mrgreen: . Ljepota je bilo vidjeti na treningu dugo odstne iz prošle sezone Martineza, Robbena, Alabu :ljepota: .

Dakle imamo i mi od danas svog kostolju. Nadamo se da će odmah u ovoj sezoni opravdati očekivanja i dostojno zamjenjivati Bilala koji vjerovatno teško da će se vratiti u staru formu. Očekujem da barem bude bolji od naše predhodne jedaneske :mrgreen: . Sad čekamo desnog beka (Darmian, Coleman) i napadača(Werner, Volland)

Sretno im i bez povreda u pripremnom periodu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jul 2015, 13:58

slika

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 01 jul 2015, 13:59

Jel ovo Kugla ode u Stoke? Kaze Di Marzio. Kako je krenuo daleko ce dogurati.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jul 2015, 14:07

muamerc je napisao/la:Jel ovo Kugla ode u Stoke? Kaze Di Marzio. Kako je krenuo daleko ce dogurati.
Moji izvori kazu da ga zeli Everton. :mrgreen:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 01 jul 2015, 14:13

Pocelo je ! Drago nam je svima vidjeti te povredjene igrace kako se vracaju.. A Douglas dobio 11 znaci, mislim da ce opravdat ulozeno, brz sa loptom, tehnicki jak igrac, sve to lijepo i zvuci i izgleda samo da to jos prikaze u dresu naseg giganta.

Spominjemo tu i napadace neke, al mene interesuje sta je sa par igraca koji su se vratili sa posudbe, najvise za Greena, da li cemo ga dalje nastavit slat na posudbu ili bi on mogao biti ta neka zamjena za spicu ..

I Kirchoff iz odbrane, posto se vratio iz Schalkea sa posudbe, hocemo li ga zadrzat :crazy:
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.