FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Gdje je Dante šta ga nebi na treningu danas vidim nema ga na ovim slikama da ga nismo kome utrpali 
Kad se spomene Brazilac u napadu Bayerna, ja odmah u glavi imam Elbera i Sergia, tako da imam neki dobar osjećaj za feeling da će Costa svoj pos'o dobro odraditi. A poželio sam, brat bratu, vidjeti dva napača na terenu u Bayernu 
Sent from my Philips Smart TV.
Heheee ali ste se usrecili sa Costa , mogli ste jos koji milioncic namiriti i kupiti boljeg igraca:D
Zadnja izmjena: edobvb, dana/u 01 jul 2015, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Bice i tog. Polahko.edobvb je napisao/la:Heheee ali ste se usrecili sa Costa , mogli ste jos koni milioncic namiriti i kupiti boljeg igraca
Hehe pa bolje vama dati koji miliončić, u hajr, da ostanete u ligiedobvb je napisao/la:Heheee ali ste se usrecili sa Costa , mogli ste jos koji milioncic namiriti i kupiti boljeg igraca:D
Mia San Mia
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Da ste dali koji milioncic vise mogli ste dovesti boljeg igrača od flopina Ramosa i Immobilea.edobvb je napisao/la:Heheee ali ste se usrecili sa Costa , mogli ste jos koji milioncic namiriti i kupiti boljeg igraca:D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pustite edu, za njega se zna da je ljubomoran na sve sto ima veze sa Bayernom pa i na nas forumase sto vise diskutujemo na ovoj temi nego sto se to radi na temi zutih.
Inace, novo auto naseg Riberya.
Danas je dosao u ovoj cetvorci a vec sutra ga ocekujemo u kecu.

Inace, novo auto naseg Riberya.
Danas je dosao u ovoj cetvorci a vec sutra ga ocekujemo u kecu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vidi Coste
Kako ovo rece. veliki korak u mojoj karijeri
.. Budalo, najveci
Max Allegri
Pizaru je istekao ugovor koji nije produzen. On je bivsi igrac Bayerna, zelim mu srecu i hvala za sve. Znaci, kupit cemo nekog rezervnog napadaca; vjerujem da ce to biti neki polovnjak iz Bundeske. Sta mislite vi ko bi to mogao biti?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kad je Ulreich pristao da bude drugi golman, nista me ne bi iznenadilo da neki 'jaci' napadac dodje..slicne kvalitete kao Sven ili Rode..evo, di Santo npr. A ne bi se bunio ni da uleti neko iz druge ekipe ili amatera (ako ima kvalitete), tipa Weihrauch i sl. Mada ne sumnjam da ce to Sammer i Pep dobro odraditi, pa ce svi biti happymuamerc je napisao/la:Pizaru je istekao ugovor koji nije produzen. On je bivsi igrac Bayerna, zelim mu srecu i hvala za sve. Znaci, kupit cemo nekog rezervnog napadaca; vjerujem da ce to biti neki polovnjak iz Bundeske. Sta mislite vi ko bi to mogao biti?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Raffael. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- muhamedhulk
- Kontakt:
To sam citao..ali..on nije napadac, vise je kao Götze/Müller, tako da ja iskreno sumnjam u taj transfer..budemo vidjeli na krajuOmerbavarac je napisao/la:Raffael.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
FC Bayern München
Gledao sam nesto ove napadace u Bundeski i nema nekog imena koji se posebno izdvaja. Volio bih nekog profila kao Piza da zna igrat, dodat... Ili su prave ublehe ili stabla ili mladi koji ne zele klupu. Ne znam, ovaj Ginczek mi se cini kao dobar. Tesko je naci mlada napadaca koji bi volio klupu. Vjerujem da ce to ipak biti neki 32+ godina, mozda neki stranac.
Edit: malo transfer spekulacija - Sammer nije nista komentarisao na pitanje u vezi Di Marie - Jos je rekao da je otvoreno i moguce da ovog ljeta Svajni napusti Bayern - jos je rekao da je transfer rok poceo i da Bayern uvijek tezi da pojaca sastav (ima nesta u ovim pricama jer da nije tako Sammer bi odmah demantovao) - ManUtd poslao ponudu od 75m za Mullera.
Jos nesto, cini mi se da je Bild objavio da su se Pep i bivsi doca Vohlfahrt nasli u restoranu i da su imali prijateljski razgovor uz grljenje na kraju. Toliko o Pepovom tjeranju doce.
Edit: malo transfer spekulacija - Sammer nije nista komentarisao na pitanje u vezi Di Marie - Jos je rekao da je otvoreno i moguce da ovog ljeta Svajni napusti Bayern - jos je rekao da je transfer rok poceo i da Bayern uvijek tezi da pojaca sastav (ima nesta u ovim pricama jer da nije tako Sammer bi odmah demantovao) - ManUtd poslao ponudu od 75m za Mullera.
Jos nesto, cini mi se da je Bild objavio da su se Pep i bivsi doca Vohlfahrt nasli u restoranu i da su imali prijateljski razgovor uz grljenje na kraju. Toliko o Pepovom tjeranju doce.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pizza bi mogao put Indije u tamosnji Atletico de Kalkuti a njegovu 14. je zaduzio Xabi.
Sretno Pizza u nastavku karijere i hvala za sve.
Sretno Pizza u nastavku karijere i hvala za sve.
Koliko se ja sjećam Robben je za sezonu 2012/2013, onda kad smo uzeli tripletu, uveliko zahvalan Dr. Mileru i kaže da ga je on navodno spasio tih silnih povreda i da je on zaslužan za njegovu formu..E sad Gvardiola je vjerovatno svjestan ko je njemu najbolji igrač u ekipi trenutno, tako da je u neku ruku primoran da ga vrati, a i glupa mu je teorija da su doktori krivi za povrede igrača..muamerc je napisao/la:Jos nesto, cini mi se da je Bild objavio da su se Pep i bivsi doca Vohlfahrt nasli u restoranu i da su imali prijateljski razgovor uz grljenje na kraju. Toliko o Pepovom tjeranju doce.
Nemoj zezat'.Omerbavarac je napisao/la:Inace, novo auto naseg Riberya.![]()
Inače, trenutni igrački kadar je dosta moćan, kad su svi spremni sigurno i najmoćniji u Evropi.
E sad ukoliko dođe još di Maria, a skoro sam siguran da će se i ostvariti, e onda možemo reći da imamo najmoćniji sastav i kada nisu svi spremni.
Imam osjećaj da bi Douglas mogao biti pravo osvježenje i veliko pojačanje.
Hojbo bi mogao još jednu godinu u Augsburg, izgleda dopalo mu se tamo, mada sam više za posudbu u neki jači klub, recimo Leverkusen ili Gladbach, ha Pale.
Ne bi nešto izgubili odlaskom Švajna, jer on i Gvardo se ne razumiju, ili Švajn ne pruža partije kakve se očekuju, a ima prevelika primanja, ali bilo bi grehota jednu takvu ikonu kluba prodati, izgubili bi na identitetu, je li ono tako?
Klare je napisao/la: E sad ukoliko dođe još di Maria, a skoro sam siguran da će se i ostvariti, e onda možemo reći da imamo najmoćniji sastav i kada nisu svi spremni.![]()
uozbilji se
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
ako iko treba da se uozbilji to ste vi Junajtedovci kad su u pitanju ove špekulacije oko Milera i ŠvajnijaPoliceman je napisao/la:uozbilji se
U odnosu na prošlu sezonu, imamo 6+1 novih imena u ekipi. Krenimo redom sa povratnicima:
- Jan Kirchhoff
- Julian Green
- Pierre-Emile Hojbjerg
- Douglas Costa
- Sven Ulreich
- Joshua Kimmich
I na kraju tu je i moj kolega Dr. Andreas Schlumberger. Jedini koji su nas zasad sigurno napustili Pizzaro i Reina. Opet nam se počela gužva stvarati u svlačionici
Nadamo se da će nam to samo dobro donijeti 
- Jan Kirchhoff
- Julian Green
- Pierre-Emile Hojbjerg
- Douglas Costa
- Sven Ulreich
- Joshua Kimmich
I na kraju tu je i moj kolega Dr. Andreas Schlumberger. Jedini koji su nas zasad sigurno napustili Pizzaro i Reina. Opet nam se počela gužva stvarati u svlačionici
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.