Nas desni bok

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
eh tako nesto slicno sam ja govorio za Stojčeva, previse smo se digli, doveli par pojacanja pa su pojedini odmah poceli pljuvat i podcjenjivat igrace koje smo nekad gotivili i dizali ih u nebesa kao da su Messi i Puyol, nemojte zaboravit kakav smo tim i kakve igrace smo nekad imali i koliko su pojedini dali za Sarajevo, treba im dati priliku i pored pojacanja, ne kazem da ih treba na silu gurati u prvih 11 ali sigurno da ne trebamo odmah pljuvati ili raskidati ugovore i prodavati ihbordobijeli je napisao/la:nasa posla ,covjek je borac gine na terenu i to je ono sto trazimo a ne samo to i jedan je od najboljih igraca Sarajeva u protekle 3 sezone ne znam sta ovom momku se moze zamjeriti .Sabinho je napisao/la:Jbt ja ne mogu da vjerujem da se ovako pise o jednom IVANU TATOMIROVICU. Pa ljudi moji, covjek je drugi dio sezone odigrao u paru sa: jednim juniorom par utakmica (Mihojevic), jednim igracem koji je u karijeri vise vremena proveo na poziciji zadnjeg veznog (Kovacevic), jednim desnim bekom koji prinudno igra stopera (Berberovic). Na to dodati da mu desnu stranu osigurava igrac koji je cesto sklon kiksevima (Baric) a lijevu bek sa vecim afinitetom prema ofanzivi nego prema defanzivi. Covjek je doslovno iznio nasu odbranu ove sezone (Dupovac je isto bio klimav).
jbt tito 21. vijek će proći mi ćemo i dalje kuburiti na desnom bekudr.van nostrand je napisao/la:Lech je najagilniji sa lijevog boka odakle dolazi jako mnogo napada, sa pozicija gdje igraju Szymon Pawlowski i Barry Douglas.
Nas desni bok
StePanovAerodromsko je napisao/la:Jeko Stefanov
Kouadio i Plakalo su vec poslani u Travnik, a Kallasi je koliko ja znam samo isao na trening u Visoko danas, ne salju ga tamo na posudbu.THEC je napisao/la:ne sad za sad se samo Kallasi spominje u vezi Bosne, Kouadio i Plakalo u Travniku, barem vidim ovdje da pise na ss.ba a Kobiljar i za njeg se prica samo ne znam koji klub, po meni Bosna ne dolazi u obzir samo neki premijerligas, tipa Slavija, Vitez, ili eto Travnik
Ma ja, svi lopate a Tatomirovic Maldini.Sabinho je napisao/la:Jbt ja ne mogu da vjerujem da se ovako pise o jednom IVANU TATOMIROVICU. Pa ljudi moji, covjek je drugi dio sezone odigrao u paru sa: jednim juniorom par utakmica (Mihojevic), jednim igracem koji je u karijeri vise vremena proveo na poziciji zadnjeg veznog (Kovacevic), jednim desnim bekom koji prinudno igra stopera (Berberovic). Na to dodati da mu desnu stranu osigurava igrac koji je cesto sklon kiksevima (Baric) a lijevu bek sa vecim afinitetom prema ofanzivi nego prema defanzivi (Puzigaca). Na to takodje dodajmo i Bandovica koji je dosta vremen unosio nervozu u zadnju liniju. Covjek je doslovno iznio nasu odbranu ove sezone (Dupovac je isto bio klimav).
Trenutno korisnika/ca: bvsic, NeSamSafetee, tuitamo i 12 gostiju.