FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 jul 2015, 00:29

Lech je najagilniji sa lijevog boka odakle dolazi jako mnogo napada, sa pozicija gdje igraju Szymon Pawlowski i Barry Douglas.
Nas desni bok :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 jul 2015, 00:30

bordobijeli je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Jbt ja ne mogu da vjerujem da se ovako pise o jednom IVANU TATOMIROVICU. Pa ljudi moji, covjek je drugi dio sezone odigrao u paru sa: jednim juniorom par utakmica (Mihojevic), jednim igracem koji je u karijeri vise vremena proveo na poziciji zadnjeg veznog (Kovacevic), jednim desnim bekom koji prinudno igra stopera (Berberovic). Na to dodati da mu desnu stranu osigurava igrac koji je cesto sklon kiksevima (Baric) a lijevu bek sa vecim afinitetom prema ofanzivi nego prema defanzivi. Covjek je doslovno iznio nasu odbranu ove sezone (Dupovac je isto bio klimav).
nasa posla ,covjek je borac gine na terenu i to je ono sto trazimo a ne samo to i jedan je od najboljih igraca Sarajeva u protekle 3 sezone ne znam sta ovom momku se moze zamjeriti .
eh tako nesto slicno sam ja govorio za Stojčeva, previse smo se digli, doveli par pojacanja pa su pojedini odmah poceli pljuvat i podcjenjivat igrace koje smo nekad gotivili i dizali ih u nebesa kao da su Messi i Puyol, nemojte zaboravit kakav smo tim i kakve igrace smo nekad imali i koliko su pojedini dali za Sarajevo, treba im dati priliku i pored pojacanja, ne kazem da ih treba na silu gurati u prvih 11 ali sigurno da ne trebamo odmah pljuvati ili raskidati ugovore i prodavati ih

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 02 jul 2015, 00:34

Ljudi dzaba se svadjamo i prepiremo. Nasa bolest je ne izljeciva. Recimo da sutra potpisu Ramos, Hummels i Falkao, odmah posle potpisa Stepanov, Barbaric i Benko bi trebali na posudbu u Bosnu Visoko, Travnim i sta ti ja znam
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 jul 2015, 00:37

Pa logicno : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 02 jul 2015, 00:37

dr.van nostrand je napisao/la:Lech je najagilniji sa lijevog boka odakle dolazi jako mnogo napada, sa pozicija gdje igraju Szymon Pawlowski i Barry Douglas.
Nas desni bok :lol:
jbt tito 21. vijek će proći mi ćemo i dalje kuburiti na desnom beku :lol: nemamo desnog beka za prolazne ocjene od baneta arsenijevića, evo ahmo je relativno blizu u zadnje vrijeme da mu se približi partijama mada je i kalaš imao kriminalnih nastupa, ali je borben do bola...
1946

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 jul 2015, 00:44

Malo se kroz salu i neozbiljnost ovdje spominju kojekakve stvari, ali bas je ovo jedan od kljucnih elemenata vezano za desnog beka.
Baric je kikser, odigra on finih minuta i perioda, ali lik je bezopasan na protivnickoj polovini, spor a u odbrani zna zabrljat, ali sa njim valja u europu :mrgreen:
Lech je stvarno agilan po lijevom boku, u napadu stenju, evo vec vidim kako govore, za sad im ovaj Thomalla nista ne pokazuje, evo vec 2 utakmice je nevidljiv i vec postaju navijaci pomalo nervozni, ionako su napadacki neuvjerljivi a trenutno su u tom dijelu ostali sa pridoslicama u ekipi.
Tu su u navali isto novi igrac Robak te junior Kownacki danas zabio za pobjedu.
Nasa zadnja linija, bek, golman itd su nikakava referenca, europa je to, nije gostovanje u Obarskoj ili Vitezu. kuknjava
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 jul 2015, 00:45

Aerodromsko je napisao/la:Jeko Stefanov :D
StePanov :)
J... ga,nikako da ga naucim

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 jul 2015, 00:48

Imaju ljudi iskustvo sa menagera, hattticka, top elevena...
Kupis igraca koji je skuplji i odmah ga stavis u prvu postavu i deres gu.ove drugima.
Treba poštovati to trenersko iskustvo ;)

Ja ocekujem da ce Barbatic igrati i prvu i drugu. U prvoj u paru sa Kovacevicem ili Dzemom, u drugoj sa Tatkom.
Mislim da SteFanov :D nece biti spreman do tada. Al u svakom slucaju Tatka ocekujem u drugoj. Ako se prevarim pa Stepanov zaigra sa Barbom i dobro se pokazu mogao bi tatko pokrit desnog beka. Mada je to najmanje realna opcija.

@oploditelj ja sam pisao LeHvati pa me citiraj gdje sam ih podcjenio. A ne slazem se sa tobom po pitanju novinara i toga od nas zavisi sta ce pisat. Oni pisu ono sto ce prodat novine i skupit klikove(kad nas ide kupujemo i klikamo mi i osmjeh na licu, kad ne ide onda drugi a srce im ko kanta). Zbog njih da budem pesimista necu.
Optimista do groba, a prva utakmica 4:1 za nas :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 jul 2015, 01:01

Jeli StePanov ili SteFanov?
:D

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 jul 2015, 01:04

Stjepanov : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 jul 2015, 01:12

hahahahha i ja napisao BarbaTic(u stilu Vugdalica svako jato ima svoga tića a Sarajevo BarbaTića :D )
Za mene ce biti SteFanov il mozda Regalov :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 jul 2015, 01:14

Ko je upuceniji u omladince nase, ima li ko da se istice medju ovim pionirima? hoce bit kakvog Radovca od njih? :-)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

guzapitar
Kontakt:

Post Postao/la guzapitar » 02 jul 2015, 01:28

skroz slabo pisem vecinu dana provodim citajuci forum :D dobri ste dobri ste :D ima tu i onih ambicioznih optiptimisticni a i onih naopakih vazda :D

prva tekma 2-0 leooon i mesaaa
druga 1-1 autogol i dulja :D
raja oni su pravooo tanki zadnjih godina mene bi cudilo da ispadnemo od ovakvo lecha koji je u padu forme a mi smo ti koji smo u usponu - treba samo dobro nafurat igrace dobro da zagrmimo svih 90 min a da ih cjepnemo ganola 2-0 vjerujte mi oni su go k...c sjebat ce se kad dzeno zada presing prvih 15 min :D

ko ce docekat vise
pozz raja
sretno i nasima u europa ligi - olimpik kec :D
kad im je mogao muminovic mogu sad lede i rascic :D

guzapitar
Kontakt:

Post Postao/la guzapitar » 02 jul 2015, 01:33

bio sam pod nickom samosarajevo a nisam ulazio bar sezonu i po :D pogubi se i pass i email i sve - pa evo napravio novi :D
jos jednom pozz
rajvoooooooooSa sampioooooon

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 jul 2015, 01:39

Guza, kad ces potpisat? :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

gizi
Kontakt:

Post Postao/la gizi » 02 jul 2015, 01:44

THEC je napisao/la:ne sad za sad se samo Kallasi spominje u vezi Bosne, Kouadio i Plakalo u Travniku, barem vidim ovdje da pise na ss.ba a Kobiljar i za njeg se prica samo ne znam koji klub, po meni Bosna ne dolazi u obzir samo neki premijerligas, tipa Slavija, Vitez, ili eto Travnik
Kouadio i Plakalo su vec poslani u Travnik, a Kallasi je koliko ja znam samo isao na trening u Visoko danas, ne salju ga tamo na posudbu.
...neka me bez tebe ne probude. FKS <3

sanjinho
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la sanjinho » 02 jul 2015, 02:03

... Zar nije crna mamba otjerana?

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 jul 2015, 03:03

Veliki pozz i selam za sve pitare na dunjaluku.
Da se reko i ja registriram pa progovorimo koju pametnu.
Za pocetak provalio bih vam identitet forumasa švrakindolac.
Video skaut...

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 02 jul 2015, 03:08

Sabinho je napisao/la:Jbt ja ne mogu da vjerujem da se ovako pise o jednom IVANU TATOMIROVICU. Pa ljudi moji, covjek je drugi dio sezone odigrao u paru sa: jednim juniorom par utakmica (Mihojevic), jednim igracem koji je u karijeri vise vremena proveo na poziciji zadnjeg veznog (Kovacevic), jednim desnim bekom koji prinudno igra stopera (Berberovic). Na to dodati da mu desnu stranu osigurava igrac koji je cesto sklon kiksevima (Baric) a lijevu bek sa vecim afinitetom prema ofanzivi nego prema defanzivi (Puzigaca). Na to takodje dodajmo i Bandovica koji je dosta vremen unosio nervozu u zadnju liniju. Covjek je doslovno iznio nasu odbranu ove sezone (Dupovac je isto bio klimav).
Ma ja, svi lopate a Tatomirovic Maldini.
A taj desni bek i zadnji vezni i taj junior cijelo proljece igraju puno ozbiljnije i zrelije nego kapiten.

A otkad ode taj klimavi Dupovac, ovaj postade katastrofa.
Sto bi znacilo da je taj klimavi vukao za kapitena i da je bio pod nevidjenim pritiskom a Tatko ljubimac u hladovini.

Sreca pa u Upravi ne razmisljaju kao vi sentimentalisti i mole Boga da nekoga prevare i utrape JEDNOG IVANA TATOMIROVICA.
Ne znam samo kako Seriff ne posla ponudu za takvu igracinu nego za klimavog Dupovca.
Jadni Tatko, niko ne primjecuje njegov strasni talenat.

Btw Bilbija ode u Izrael.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 02 jul 2015, 03:10

@za ove posudbe:
Klub i Visoko imaju sporazum, i imaju 'privilegiju' da prvi dobiju igraca na posudbu..prosle sezone ih je bruka bila tamo..i eto, Plakalo je zavrsio kao najbolji strijelac.
Isto ce i sad neki igraci tamo, sad koji, ne znam. Ovo za Travnik prvi put cujem, ali super ako ode..PL je bolja od druge lige. Mislim da je Plakalo to i zasluzio.
Kuadio je bivsi, to je klub objavio..sad ne znam..
Reprezentativac da igra u drugoj ligi BiH? Malo vjerovatno..
Lechinari puse gaaaaa, Poznan, Poznan j***m jaaaaa... :D wahahahaha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, NeSamSafetee, tuitamo i 12 gostiju.