Salahov agent rekao da Salah neće nastaviti karijeru u Fiorentini, već u nekom drugom italijanskom klubu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kada neko drugi postavlja Dybalu pod upitnik ja to shvatam, ali mi Juventini, koji poznajemo Marottu i da taj nece platiti ni peni vise nego li jedan igrac vrijedi, ne smijesmo jednostavno sumnjati. Dybala je dosao kao Tevezova zamjena i on moze biti daleko bolji od Teveza. Uz to, "tu su" Morata i Pereyra koji su prosli prvu sezonu i polozili ispit. Pereyra je na trenutke izgledao kao 2 Oscara, ali je uvijek imao razumljiv pritisak.masteRofPoker je napisao/la:Italia je napisao/la:Pa sta ce ti vise od ovih 6 igraca ? Ako bude kakvih opcija znaci da buduci transferi zavise od prodaje Isle, Llorentea, Ogbone, sto je sasvim logicno.IlFantasista je napisao/la:Meni se uopšte ne sviđa ovaj intervju, što je ko dolazio dolazio je, ja vam kažem. Pomalo sam razočaran jer mislim da se ima osnova za dovođenje još jednog vrhunskog igrača.
Reci ti meni, gdje je kreacija ovom timu?
Gdje je pozitivna i drsksa "ludost"?
Gdje je igrac "promjene"?
Ne moze se sve dobiti na misice, agresivnost i izradenu akciju. Treba ti igrac da razbije sablon.
Sta Tevez uradi u Dortmundu? Pa razbije sablon golcinom.
Imali smo Pirla i Teveza, sada nemamo takvog igraca. Mozda Pogba ali upitnik je to.
Da se razumijemo, ovi ljudi na celu sa Marotom radd odlican posao ali treba iskazati neslaganje sa tim da je ovaj tim skrojen.
Isla, Ogbona i Nando se mogu sigurno prodati, + dodaj malo
miliona i neka lete po igraca, bilo krilo, bilo "desetka".
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nadam se da Dybala moze biti taj faktor kreativnosti i lucidnosti ove sezone.Italia je napisao/la:Kada neko drugi postavlja Dybalu pod upitnik ja to shvatam, ali mi Juventini, koji poznajemo Marottu i da taj nece platiti ni peni vise nego li jedan igrac vrijedi, ne smijesmo jednostavno sumnjati. Dybala je dosao kao Tevezova zamjena i on moze biti daleko bolji od Teveza. Uz to, "tu su" Morata i Pereyra koji su prosli prvu sezonu i polozili ispit. Pereyra je na trenutke izgledao kao 2 Oscara, ali je uvijek imao razumljiv pritisak.masteRofPoker je napisao/la:Italia je napisao/la: Pa sta ce ti vise od ovih 6 igraca ? Ako bude kakvih opcija znaci da buduci transferi zavise od prodaje Isle, Llorentea, Ogbone, sto je sasvim logicno.
Reci ti meni, gdje je kreacija ovom timu?
Gdje je pozitivna i drsksa "ludost"?
Gdje je igrac "promjene"?
Ne moze se sve dobiti na misice, agresivnost i izradenu akciju. Treba ti igrac da razbije sablon.
Sta Tevez uradi u Dortmundu? Pa razbije sablon golcinom.
Imali smo Pirla i Teveza, sada nemamo takvog igraca. Mozda Pogba ali upitnik je to.
Da se razumijemo, ovi ljudi na celu sa Marotom radd odlican posao ali treba iskazati neslaganje sa tim da je ovaj tim skrojen.
Isla, Ogbona i Nando se mogu sigurno prodati, + dodaj malo
miliona i neka lete po igraca, bilo krilo, bilo "desetka".
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nijedna ekipa ne igra sa 10 kreativaca, plejmejkera, koji imaju apsolutnu slobodu, vec imaju po 1-2. To je Dybala.
Pirlo nije gubitak.
Ko zali?soe je napisao/la:Nema potrebe zaliti za Pirlom,po meni on je jedan od razloga sto Juventus nije pobjedio u finalu lige prvaka.Juventus je najbolji fudbal igrao u periodu kad je Pirlo bio povrijedjen.
TS:Real want Llorente but Juve want to incl him in a deal for Isco. Real aspire Llorente & would be OK with this deal
TS: Allegri has decided his set piece takers. Vidal for PKs. Pogba & Dybala for DFKs..
Jedini problem je sto i Pogba ne zeli u City tako da vjerujem i da City ponudi 150 miliona nece od ovoga biti nistaCdS: City podize svoju ponudu za Pogbu. Spremni su ponuditi 100 miliona eura za veznjaka.
Bayern slovi za jedan od rijetkih klubova kojima se ne može reći ''ne''.
Odbio ih je Claudio Marchisio, fudbaler Juventusa zahvalio na ponudi iako je mogao zarađivati skoro pa duplo više novca.
Covek koji je celu karijeru proveo u Juventusu time je potvrdio da zeli karijeru zavrsiti u Juventusu.Inace Marchisio je karijeru poceo u gigantu Italijanskog fudbala .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.