San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: San Antonio Spurs
Pa zavisi od toga sta ce se dovesti(ako LMA ispali).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
LMA sere pomalo, ali i dalje vjerujem da nije toliko glup da ispusti ovu priliku. Pošto postaje očigledno da neće ostati u Blazersima. Da ostane s njima to bih i shvatio.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Šta radi ovaj frajer ??
Mislim druže, šta ti to nude u PHX, a nemaš u SAS ? Nema on 25 pa da gleda u buducnost yebote, pa ova ekipa SAS s njim je prvi kandidat za titulu sljedece sezone. Zar mu treba bolji razlog da se pridruži ekipi ?
Ide mi na zivce, bolje nek i ne dolazi onda kad se ovoliko qrci.
Mislim druže, šta ti to nude u PHX, a nemaš u SAS ? Nema on 25 pa da gleda u buducnost yebote, pa ova ekipa SAS s njim je prvi kandidat za titulu sljedece sezone. Zar mu treba bolji razlog da se pridruži ekipi ?
Ide mi na zivce, bolje nek i ne dolazi onda kad se ovoliko qrci.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Polako ljudi,svi pretjerujemo sa tim da on donese odluku u 2-3 dana.Ne ide to tako.Nije njemu lako da donese odluku,kad se sve stvari saberu.Prvo,mora napustiti grad u kojem je godinama zivio i na sve to mora pripremiti i svoju porodicu.Drugo,mnogo timova ga zeli i iznose jako dobre planove,a on je u ovoj situaciji prvi put u zivotu.I trece,iako mi kosarkaski izgledamo kao najbolja opcija,mnogo drugih stvari se jos gleda.O tome je vec i Buck pisao u svom clanku,koji sma postavio.Zakljucak je da se trebamo strpiti,pa sta bude.Bilo je i bice SA i poslije LMA. 
Bill Ingram @TheRocketGuy 8 hours ago
A front office **** was told no point in meeting with Aldridge...he's sold on the Spurs...awesome fit if he lands @spurs
David Pick @IAmDPick Jul 1
LaMarcus Aldridge will land a deal in San Antonio, a **** said. Nadjoh ova 2 tweeta od ljudi koji su itekako pouzdani do sada bili.
Bill Ingram @TheRocketGuy 8 hours ago
A front office **** was told no point in meeting with Aldridge...he's sold on the Spurs...awesome fit if he lands @spurs
David Pick @IAmDPick Jul 1
LaMarcus Aldridge will land a deal in San Antonio, a **** said. Nadjoh ova 2 tweeta od ljudi koji su itekako pouzdani do sada bili.
- adriano_leite
- Kontakt:
Upravo tako, a mnogi vec otpisali momka i kazu da se kurci. Meni licno LMA ne izgleda kao neko ko se kurci, nego bas kao neko ko bi se apsolutno uklopio u SAS, kako igracki tako i karakterno. Momak ima 30 godina i prvi puta u zivotu sam bira gdje ce da igra. Bas kao sto si rekao, valja porodicu i prijatelje obavijestiti, valja se raspitati o mjestu, gdje kupiti kucu itd. Nije bas igrica ono sjeo s Popom, potpisao ugovor taj i taj i hajmo igrati. Ponekad zaboravljamo da su i oni samo ziva bica, a ne masine.NEZALAGANJE je napisao/la:Polako ljudi,svi pretjerujemo sa tim da on donese odluku u 2-3 dana.Ne ide to tako.Nije njemu lako da donese odluku,kad se sve stvari saberu.Prvo,mora napustiti grad u kojem je godinama zivio i na sve to mora pripremiti i svoju porodicu.Drugo,mnogo timova ga zeli i iznose jako dobre planove,a on je u ovoj situaciji prvi put u zivotu.I trece,iako mi kosarkaski izgledamo kao najbolja opcija,mnogo drugih stvari se jos gleda.O tome je vec i Buck pisao u svom clanku,koji sma postavio.Zakljucak je da se trebamo strpiti,pa sta bude.Bilo je i bice SA i poslije LMA.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Tri dana svakako nije puno al iz naseg ugla bi valjalo da pozuri.
West i jos par igraca bi mogli biti vec pokupljeni dok on donese svoju odluku , a onda bi tek ispusili.
West i jos par igraca bi mogli biti vec pokupljeni dok on donese svoju odluku , a onda bi tek ispusili.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nece,sve je to domino efekat,posebno jer je West rekao da zeli igrati za nekog favorita za naslov.Raul_64 je napisao/la:Tri dana svakako nije puno al iz naseg ugla bi valjalo da pozuri.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Po svemu sudeci izmedju vas i Sunsa je izbor , stim da je presnost Sunsa sto ce se manje trositi o odbrani , a kod vas poslije Duncana mu stoje ??? ali opet konta Pop ce ga stedjeti i produziti karijeru i vece sanse za naslov 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Evo Belli dogovrio sa SAC.3 god za 19mil. Ocekivano da ce otici,sretno Marco!
Usput,oprostaj Splittera od nas.Kakva velicina!
I want to announce that I have completed my cycle in San Antonio Spurs. This way, I end a glorious stage with the Spurs Family, that I started 5 years ago, and in which I've accomplished something as unique and amazing as winning a Championship.
From the first moment when I came to this city, I felt the love and warmth of its people, so I can only thank you all. Here I grew up as a player and person. During these years, we went through unforgettable moments, the hardest and the happiest ones. I'll take them for my whole life.
I would like to express all my Respect, Admiration and Gratitude to my coach and mentor Gregg Popovic for his confidence and tremendous professionalism.
Also, I would like to thank all the employees of this great family, who always showed their love, gratitude and respect to my family.
I have also to thank my teammates for everything they teached me during these years. Thank you very much for your endless generosity.
Finally, I would like to show my sincere thanks to the fans for their support during all these years. They've always been faithful regardless of the outcome!
I wish all the best to everyone who keeps working and fighting for this Great Spurs Family.
Thank you all, I will never forget you!
Usput,oprostaj Splittera od nas.Kakva velicina!
I want to announce that I have completed my cycle in San Antonio Spurs. This way, I end a glorious stage with the Spurs Family, that I started 5 years ago, and in which I've accomplished something as unique and amazing as winning a Championship.
From the first moment when I came to this city, I felt the love and warmth of its people, so I can only thank you all. Here I grew up as a player and person. During these years, we went through unforgettable moments, the hardest and the happiest ones. I'll take them for my whole life.
I would like to express all my Respect, Admiration and Gratitude to my coach and mentor Gregg Popovic for his confidence and tremendous professionalism.
Also, I would like to thank all the employees of this great family, who always showed their love, gratitude and respect to my family.
I have also to thank my teammates for everything they teached me during these years. Thank you very much for your endless generosity.
Finally, I would like to show my sincere thanks to the fans for their support during all these years. They've always been faithful regardless of the outcome!
I wish all the best to everyone who keeps working and fighting for this Great Spurs Family.
Thank you all, I will never forget you!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Belmin6 je napisao/la: Mislim druže, šta ti to nude u PHX, a nemaš u SAS ?

- NEZALAGANJE
- Kontakt:

Pop na sastanku sa Aldridgem!
Jesmo poletili na dvije teme objavit 
Valda nesto znaci sto je "zadnji sastanak" posvetio nama.
Valda nesto znaci sto je "zadnji sastanak" posvetio nama.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Raul Izbor mu je mi ili PHX.Do njega je sve...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Aldridge on lunchmate Ime Udoka, Spurs asst coach (from 2013): "He's a really, really good guy, and I respect him a lot."

Ime, Ime :)Uvakat mnogo drag igrac i neko ko ima nesto u sebi, cim te Pop ostavi za sebe ! Ko zna, mozda bas on prevagne, na slici Pop izgleda relaksirano. nekako ne vjerujem da nam moze promaknuti !
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nisam dobro cuo,jel kaze Tim na ovo pitanja s kim bi volio igrati iz 90-ih?
[youtube][/youtube]
Nisam dobro cuo,jel kaze Tim na ovo pitanja s kim bi volio igrati iz 90-ih?
NEZALAGANJE je napisao/la:
Pop na sastanku sa Aldridgem!![]()
Koliko vidim tu su jos Udoka i Messina.Kakava 2 kosarkaska uma sjede sa LMA.
Kakvu ulogu zabar ima kod vas
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Messina je glavni ass. Popu,jos od prosle sezone! 
Konto sam da nije defense kordinator...ko zna ,mozda on bude novi Popovich.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 04 jul 2015, 11:24, ukupno mijenjano 3 puta.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bill Simmons @BillSimmons 6h6 hours ago
Should SA ditch LMA and just get D-West? If 17 yrs of relevance, 5 titles, Pop, Kawhi + a TD torch pass aren't seductive enough... I mean...
Zanimljivo razmisljanje Simmonsa,kao i uvijek.

Should SA ditch LMA and just get D-West? If 17 yrs of relevance, 5 titles, Pop, Kawhi + a TD torch pass aren't seductive enough... I mean...
Zanimljivo razmisljanje Simmonsa,kao i uvijek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.