FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mrcho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mrcho » 05 jul 2015, 16:32

uNbx je napisao/la:
Mrcho je napisao/la:Sjeti se utakmice sa Haugesundom i Stojceva, gdje decko uzima loptu vuce 20 30 metara, prolazi dva igraca i zabija gol.
Utakmica sa Borusijom, gdje Cimirot se poigrava sa bundesligaskim zvijezdama (presjeca napade, iznosi loptu, razigrava igrace)
Utakmice sa Seljom na Golubarniku gdje mali Radovac 1 2 3 igraca prolazi, pas kroz sredinu za Velkoskog i 0:1 za Sarajevo.
Sve su to vezni igraci (kvalitetni vezni igraci) a hajde sad ti meni navedi situaciju gdje je Bilbija nesto slicno uradio?????

Joker90@ nije tad Benko igrao, niti je bio u planu, to je bila kup utakmica i zavrsena je nerijesenim rezultatom....
Za mene su dosta ona dva gola Atromitosu. Pamtit cu mu to dok sam ziv. To sto on nije tip igraca za siroke narodne mase, to je druga prica i problem vas sto ne vidite njegove kvalitete. Momak je itekako zahvalan igrac i igrao je svim srcem za ovaj sveti dres, i u najmanju ruku je degutantno da se pljuje.

Cuj za tebe su dosta ona dva gola koje je prikucao sa metar :D Znaci decko je opravdao ulozena sredstva i svi su budale i amateri pa ne vide njegove kvalitete ali je bitno ti da ih vidis i hebo upravu kluba, a to srcem je igrao za klub macku o rep prijatelju jer je ocigledno da ti onda i nisi neki poznavalac prilika u FK Sarajevu sa takvom izjavom, a ono sto je igrao, igrao je za redovnu platu i to vise nego solidnu sto je rijetkost pogotovo za igraca njegovih kvaliteta!!!! I hajde eto ti nama koji ne vidimo njegove kvalitete molim te ih priblizi, i objasni koja je to pozicija na kojoj on treba da igra, jer je ocigledno da mu je niko nije mogao izmisliti, a prije nego sto bilo sta napises uzmi i pogledaj zadnji derbi na AFH-tu i prostudiraj igru tvog pulena Bilbije!!!!!!

Niko ga ne pljuje vec slavi sto mu je ledja vidio!!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 05 jul 2015, 16:35

belosevic28 je napisao/la:Od Plakala nema golmana. Nazalost ali tako je... I u klubu su toga svjesni, i nadam se da nam uskoro dolazi golman...
Na osnovu čega ste to zaključili?
Slazem se da se nije pokazao nešto specijalno jer nije imao ni prilike, ali vala nije nešto ni uprskao!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 05 jul 2015, 16:39

Cijena karata je takva kakva je, i ko je naumio da dodje on ce i doci ali jedino sto moze bolje u ovom trenutku je reklama za predstojecu utakmicu...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 jul 2015, 16:46

Hilmaga brate ja znam da volis nasu djecu volim ih ija al ja FCSARAJEVO volim vise nego tu djecu milijardu puta na desetu. Plakalo nije vise djete on je vec cojek i nizak je letove lopte prati ko i mentor njegov bandovic . Tako da on nije za fcs gubimo pare i vrijeme a bogami i zivce. RUPA JE RUPA i nazalost plakalo je TO. Nije on kriv sto ga je limar ucijo da bude fudbalski golman. Nazalost

Ja nebi nikad u juniore doveo golmana ako nije najmanje 190 cm. **** mala golmana.

Husref treba bit trener juniora (pristo bi hus on voli klub)
Enver trener golmana
Hadzija direktor kordinator omladine
Paja trener pionira

A unas treneri koji nebi mogli trenirat nk BISER iz buljakova potoka.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 jul 2015, 16:51

Ja mislim da se mogao nac slobodan golman do sad boljih kvaliteta od Ostrog , za svaki slucaj . Nekako sa Delacem se ovo razvuklo previse bez ikakvih vjesti. Naravno da bi volio njega , al....
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 05 jul 2015, 16:52

Plakalu treba utakmica da dobije rutinu a da i mi vidimo koliko mozemo ocekivati od njega. Po meni bi idealna prilika bila da ode na posudbu u Bosnu (mislim da im je otisao golman) a ostane nas treci golman pa ga vratiti u slucaju povreda.
On mora braniti negdje a kod nas nece trenutno dobiti priliku.
Numquam Desistemus!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 05 jul 2015, 16:55

Bezveze totalno sva ta polemika oko karti,clanstva,itd...Pa jel mene klub treba da natjera da budem clan tako sto ce izbaciti relativno visoke cijene karti za ligu sampiona,ako se moze uopste pricati o visokim cijenama za ovaj rang takmicenja!?!? Uprava samo sugerise svima koji nisu clanovi da to ucine,prvo zbog pripadnosti i ako se osjecas dijelom bordo porodice, a zauzvrat niko nece ostati nijem i slijep i ne uciniti nista zbog toga,odnosno dobijes odredjene povlastice,sta je tu problem??

Jedna jaca ligaska utakmica pa su cijene kao i ove za ligu sampiona,daj ba ohanite s tim vise puno vam..Pa sta hocete,evropsko Sarajevo,evropske rezultate,kampove najbolje u regiji ili sire,stadione,igrace iz liga petice,i grupne faze...jos da vam uprava da po stoju i ulaz dzaba,jos neki rostilj da padne ispred...bijezi ba,smijesno...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 jul 2015, 16:57

trenerski kadar u omladinskim selekcijama je bash horor,i da dovedesh nekog talenta ne mozhesh ga podichi na zheljeni nivo ako nemash dobru struku,to chemo morati rijeshiti u naredne 2 godine,nadam se da hochemo,nema razloga da to ne uradimo,problem je shto gomili debila ne mozhesh dati otkaz jer su sa prijashnjim upravama potpisivali ugovore na neodredjeno vrijeme tako da ih ne mozhesh nogirati tako lako,biche to u redu[WINKING FACE],za mateja polako gubim svaku nadu,mozhemo i sa ostrim do titule a onda kada do godine budemo nosioci inshAllah trazhiti golmana

VVVBK

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 05 jul 2015, 17:05

Ovi sto se bune za cijene karti moraju shvatiti da Uprava vrsi pritisak da svaki navijac FCS bude i clan kluba! To je potrebno da bi se zadrzali sponzori i doveli jos bolji. Sponzorima je najbitnije koliko neki klub ima clanova, tako da niste u pravu sto dizete toliku frku oko toga. Nisam bogat, ali svi u kuci imamo clanske....

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jul 2015, 17:08

pioniri prvaci ,kadeti prvaci ,juniori osvojili kup ,akademija tek u zacetku ,seniori prvaci ,klub nikad stabilniji i gazi krupnim koracima naprijed ako nesto nije istina slobodno demantujte . ovdje u komentarima se moze osjetiti stalno neka kritika prema upravi - klubu kao npr dovodjenje polovni igraca ,skupe karte ,loši treneri ,zasto igramo s doboj kakanj posljednju provjeru , ibrakovic loš ,uscuplic isto ne znam sta hocete vise :?: naravno da grijese ljudi u klubu i to je normalno ali me pocinje opasno zivcirati stalno trazenje negativnosti i neki propusta .ja kao navijac FKS nikad nisam bio mirniji sto se tice stanja u klubu ,baš me interesuje iz kojeg razloga stalno se pisu negativne stvari i to od nas navijca Sarajeva da drugi to pisu nebi mi smetalo ali mi sami sebi pravimo probleme tamo gdje ih nema .

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 jul 2015, 17:10

i da,to sam zaboravio naglasiti,roditelji od te djece su ipak najvechi mentoli(vechina njih)

VVVBK

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 jul 2015, 17:14

MortemHz je napisao/la:I nasi ofanzivni igraci se trebaju vracati u defanzivu uvijek i kada god je to moguce a ne odmahivati rukama i ostati u napadu a ove odmah napasti od pocetka,sjebat ce se a nece znati sta ih je snaslo
:thumbup: :thumbup:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 jul 2015, 17:39

socrates je napisao/la:Bezveze totalno sva ta polemika oko karti,clanstva,itd...Pa jel mene klub treba da natjera da budem clan tako sto ce izbaciti relativno visoke cijene karti za ligu sampiona,ako se moze uopste pricati o visokim cijenama za ovaj rang takmicenja!?!? Uprava samo sugerise svima koji nisu clanovi da to ucine,prvo zbog pripadnosti i ako se osjecas dijelom bordo porodice, a zauzvrat niko nece ostati nijem i slijep i ne uciniti nista zbog toga,odnosno dobijes odredjene povlastice,sta je tu problem??

Jedna jaca ligaska utakmica pa su cijene kao i ove za ligu sampiona,daj ba ohanite s tim vise puno vam..Pa sta hocete,evropsko Sarajevo,evropske rezultate,kampove najbolje u regiji ili sire,stadione,igrace iz liga petice,i grupne faze...jos da vam uprava da po stoju i ulaz dzaba,jos neki rostilj da padne ispred...bijezi ba,smijesno...
Slazem se za sve, osim ovog rostilja ja sam prije za sac (teletina,janjetina,krompir) A sigurno ima i onih koji su za razanj. Predlazem da se glasanjem izjasnimo za koju smo opciju :D

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 jul 2015, 17:44

Ne znam za vas, ja osobno bih bas volio cuti misljenje nas forumasa glede cijena karata za slijedecu utakmicu. Sa zadovoljstvom ocekujem vase ocitovanje u svezi s tim.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 jul 2015, 17:45

obiteljskicovjek je napisao/la:Ne znam za vas, ja osobno bih bas volio cuti misljenje nas forumasa glede cijena karata za slijedecu utakmicu. Sa zadovoljstvom ocekujem vase ocitovanje u svezi s tim.
Lozi, lozi! :D Nije dosta evo 5 stranica..
Bahati, bahati Željkan!
1946

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 jul 2015, 17:45

joker90 je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Ne znam za vas, ja osobno bih bas volio cuti misljenje nas forumasa glede cijena karata za slijedecu utakmicu. Sa zadovoljstvom ocekujem vase ocitovanje u svezi s tim.
Lozi, lozi! :D Nije dosta evo 5 stranica..
:rol:
U novi boj ...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 jul 2015, 17:53

Pa sad, da ti ka'em jednu stvar... :lol: :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jul 2015, 17:58

Hocemo kategorizaciju ulaznica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 05 jul 2015, 17:59

konačno da se neko sjeti da stavi povoljne cijene ulaznica, pored stalnih članova porodice, povešču i par komšija i rođaka, za jedno dvije glave može dosta ljudi na tekmu :urnebes: :urnebes:
Mosa RajvoSa

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 jul 2015, 18:37

Vjerovatno ce se smanjiti cijena karti.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, nedimmmm1337, zagorski i 31 gost.