Kod njih se je podobrano ugoioProbisvjet je napisao/la:Priznaj da je sve cevape odnio sa sobom.fedeltafrotta je napisao/la:![]()
Šta reće Lutvi trebalo litar kapi za oči na dan
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Kod njih se je podobrano ugoioProbisvjet je napisao/la:Priznaj da je sve cevape odnio sa sobom.fedeltafrotta je napisao/la:![]()
pitic je napisao/la:Kod njih se je podobrano ugoioProbisvjet je napisao/la:Priznaj da je sve cevape odnio sa sobom.fedeltafrotta je napisao/la:![]()
![]()
Šta reće Lutvi trebalo litar kapi za oči na dan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ja ba. Lutvi treba kutlaca kapi da progleda ujutro i par kila cevapa da se pokrene. A onaj mrki sto je igrao kod njih nije imao ni za kifle. Zalosno.
Onda nemaš pojma i ne vidim smisao diskusije. Imaš igrača koji je igrao za Porto, Bursu, Trabzon, a svi znamo da ti klubovi mnogo plaćaju, dakle, zašto bi on došao u PLBiH, i to potpisao ugovor na dvije godine? Čovjek se uvijek može vratiti u Vojvodinu i igrati jaču ligu, Evropu, ali nije se vratio zato jer mu je neko ponudio više para. Pametan čovjek će shvatiti.pitic je napisao/la:Dok ne vidim validne dokaze za plate ja nikome ne vjerujem koliko god neko realnu priču pričao.
Zanimljivo da spominješ laži, a slučajno si izostavio transfer Nermina Zolotića koji koštao više od dvojca koji si spomenuoBeSha1992 je napisao/la:Za tvoju informaciju, raspitaj se za koliko je Dupovac otis'o i Suljic, ja koliko znam vi odavno niste uzeli pare neke vece za igraca, cak je Dupovac otis'o za vece pare nego vas najbolji igrac sto je mogao otici tj. Tomic... dovoljno od mene, necu da mi se umanjuje vrijednost posta zbog lazi i besmislene rasprave sa covjekom koji ne vidi dalje od nosa...
Svoje pare, aha, a odakle Željezničaru pare 2009. godine da plati Zebu i ostale igrače? Zaradio igrajući u Evropi.Virtu4l je napisao/la:
Željezničar je pare rasuo na titule. Svoje pare, ne milostinju.
Ja ti kažem svoje mišljenje sigurno mu nije mala plata, ali nije mu ni extremno velika (kao što ti misliš) našli su se oni tu negdje u sredini. Da li si ti slušao preskonferenciju kada je Stepenav potpisaoVirtu4l je napisao/la:Onda nemaš pojma i ne vidim smisao diskusije. Imaš igrača koji je igrao za Porto, Bursu, Trabzon, a svi znamo da ti klubovi mnogo plaćaju, dakle, zašto bi on došao u PLBiH, i to potpisao ugovor na dvije godine? Čovjek se uvijek može vratiti u Vojvodinu i igrati jaču ligu, Evropu, ali nije se vratio zato jer mu je neko ponudio više para. Pametan čovjek će shvatiti.pitic je napisao/la:Dok ne vidim validne dokaze za plate ja nikome ne vjerujem koliko god neko realnu priču pričao.
Zanimljivo da spominješ laži, a slučajno si izostavio transfer Nermina Zolotića koji koštao više od dvojca koji si spomenuoBeSha1992 je napisao/la:Za tvoju informaciju, raspitaj se za koliko je Dupovac otis'o i Suljic, ja koliko znam vi odavno niste uzeli pare neke vece za igraca, cak je Dupovac otis'o za vece pare nego vas najbolji igrac sto je mogao otici tj. Tomic... dovoljno od mene, necu da mi se umanjuje vrijednost posta zbog lazi i besmislene rasprave sa covjekom koji ne vidi dalje od nosa...
Prodali Štilića i Dialibu za milion eurahilmo je napisao/la:Svoje pare, aha, a odakle Željezničaru pare 2009. godine da plati Zebu i ostale igrače? Zaradio igrajući u Evropi.Virtu4l je napisao/la:
Toliko su se rasipali da su spali na to da danas skupljaju pare na donatorskoj večeri da bi se mogle dati velike premije igračima da pobjede FKS 28 kolo prošle sezone ili da budu šampioni.hilmo je napisao/la:Svoje pare, aha, a odakle Željezničaru pare 2009. godine da plati Zebu i ostale igrače? Zaradio igrajući u Evropi.Virtu4l je napisao/la:
Daj ti dokaze da tan i husic daju milostinju il zavezi za sva vremena.tan je vecinski vlasnik upravljackih prava...znaci gazda..to nije milostinja nego investicija..negradi Kamp iz milostinje..stim smo zavrsili.Virtu4l je napisao/la:Daj dokaze ili si obični lažovsolinas je napisao/la:Oper ti iz supljeg u prazno virtuelle.
Koje svoje pare...odkud onda dug..igracima dobavljacima drzavi..minusi na racunima...dao BI ti guze da van dodje tan il husic.![]()
Stani, ti si onaj što je pisao da je Bajić ponuđen Husiću za 150k i 20-30%?? Ako jesi, onda smo završili diskusiju.
Fino Bogami, sve pare završile na računu kluba, niko nije brk omastio. I bilo dovoljno da se isplate plate od po 7 000 KM, ah da i posjeta je bila dobra....Virtu4l je napisao/la:
Prodali Štilića i Dialibu za milion eura
Stipu ih @hilmo, na svojoj temi mole boga da im Brko dovede nekog sponzora kojeg evo vec 2 godine svaki mjesec dovodehilmo je napisao/la:Svoje pare, aha, a odakle Željezničaru pare 2009. godine da plati Zebu i ostale igrače? Zaradio igrajući u Evropi.Virtu4l je napisao/la:

Hilmo druže u Želji 2009 godine nije igrao Zeba. Amar je odmah nakon što je došao podijelio otkaze vecini igraca iz prethodne ekipe i doveo gotovo 90% ekipe a igrali su Šehić, Bekric, Cocalic Culum, Bešlija Kerla, Popovic, Mešanovic, Radovanovic itd, a za neke od njih do tad navijači nisu ni znali. Plate u tom periodu nisu bile narocito velike a plate su zbog velike posjete mogli i navijaci otplacivati, svaka utakmica je bila dobro posjecena, euforija prava bila, plus onaj Željo TV..hilmo je napisao/la:Svoje pare, aha, a odakle Željezničaru pare 2009. godine da plati Zebu i ostale igrače? Zaradio igrajući u Evropi.Virtu4l je napisao/la:
Sve je milostinja brate, uzivajmo u njoj.hilmo je napisao/la:Ma dobro 2009. ili 2010. onaj početak vaše ere, nije bitno.
Hoću da kažem da je neko morao donijeti novce, e sad hoćemo li to zvati investicija, pozajmica ili milostinja!
Jah, ja pisem nebuloze a ti sve doktorske disertacije.Virtu4l je napisao/la:Ma napisao sam mu odakle pare 2009. i umjesto da se poklopi, on počne pisati nebuloze. Momčina poletio pred rudu. Prodaš dva igrača za skoro dva miliona KM i on pita odakle pare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.