Lose reakcije kod prvog gola golmana i kod treceg Protica. Kod drugog je sumnjiva situacija.Mrcho je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ostri se mora malo uozbiljiti, a ja vjerujem da ima kvalitet!!!!
Ponovo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lose reakcije kod prvog gola golmana i kod treceg Protica. Kod drugog je sumnjiva situacija.Mrcho je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ostri se mora malo uozbiljiti, a ja vjerujem da ima kvalitet!!!!
Burazeru klasificirao ih da nrma daljeSabinho je napisao/la: Hmm brate moj ja sam skontao da pored nasih dezurnih pljuvaca koji mijenjaju misljenje svaka tri dana, uvijek se nakon nekog poraza ili kiksa pojave ovi "dobronamjerni" kriticari kojima je prva iz usta "los trener treba neko drugi da bude... KASNIJE, kada trener dobije nogu ti isti nas ismijavaju na one fazone trener mozes biti ti itd. Sto je najgore, uvijek neki nasi nasjednu... Pravi "forumas koji savjetuje" se najcesce obrati nekom na pp kao meni nekad recimo onaj @tm8782 koji nije poletio ni za smjenama ni nista slicno vec onako fino smo prodiskutovali. Sa druge strane, ovi sto se pojavljuju na nasoj temi odmah nakon kiksa...
Meni je zanimljivo da uvijek nakon bilo kojeg naseg poraza, upadaju neki nasi strucnjaci koji inace jako slabo ovdje pisu. U slucaju svakog poraza odmah su tu da popljuju sve sto nasa uprava radi.simon je napisao/la:Umjesto da svi sute i budu zahvalni sto smo se izdigli iznad ostalih, sto imamo ovako dobru upravu,igrace,sponzore,uslove,akademiju oni u svemu traze problem i za svaku sitnicu frku prave (cast izuzecima), tako da nema druge vec zaobici ovu temu dok se raja malo ne dozove.Sabinho je napisao/la:E cuj vec prica oko trenera pa jedino sto cu uraditi jena ovu temu i zaobilazenje u sirokom luku.
Jadovi jadni
EdoBa je napisao/la:Za Sarajevo su od prve minute igrali Oštraković, Hebibović, Puzigaća, Stepanov, Barbarić, Radovac, Stojčev, Alispahić, Velkoski, Duljević i Sani.Alpasinac je napisao/la:Na ovoj utakmici je branio Plakalo. O cemu vi pisete???
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/vorskla- ... evo/166695 ?
Evo ti odgovora. Igramo svaku utakmicu na jako velikoj vrucini i da zbog toga nam se svaka utakmica prekida 2-3 puta. Nasi igraci jednostavno nemaju snage kao sto su imali nasi protivnici. Sjeti se npr. nase reprezentacije u Brazilu. Ti kad nemas snage i kada pluca jedva disu, jednostavno gubis svoju igru, moral, pravis velike greske i gubis u sekundama koncentraciju. Kada sve to saberes, zato nam i svaki gol lici kao da imamo amatere na terenu.ajdohordas je napisao/la:Ma ljudi kritikujte me koliko hocete ali ja vam kazem ovo nikako nije dobro, protiv Splita jedan gol i to penal, protiv Rijeke jedan gol iz kornera, ovaj Karpaty toliko bezidejno smo izgledali, bar tako su pisali pojedini ovdje na forumu...pa sad ova Vorskla ništa, to su 3 gola u 4 utakmice ali oni mi izgledaju nezainteresovano, u svakom videu koji vidim, i ovaj Oštrakovic mi je poceo opasno zivce vadit vise, shvatamo da su prijateljske i da je vrucina i kombinovani sastav i sve to stoji ali trebamo se itekako zapitat malo...![]()
![]()
Šta ti je Njemačkaobiteljskicovjek je napisao/la:Ja sam za to da pustimo Dzenu jos dan dva pa da ga onda smjenimo. A upravu bih pustio do tekme sa lesom pa ako ne bude dobro rastjerat sve odakle su dosli i dovesti nove ljude. Nove sponzore,trenere igrace, jah i Tana treba otjerat' i one njegove Malezijce sve nazad u Norvesku.
ajdohordas je napisao/la:Ma ljudi kritikujte me koliko hocete ali ja vam kazem ovo nikako nije dobro, protiv Splita jedan gol i to penal, protiv Rijeke jedan gol iz kornera, ovaj Karpaty toliko bezidejno smo izgledali, bar tako su pisali pojedini ovdje na forumu...pa sad ova Vorskla ništa, to su 3 gola u 4 utakmice ali oni mi izgledaju nezainteresovano, u svakom videu koji vidim, i ovaj Oštrakovic mi je poceo opasno zivce vadit vise, shvatamo da su prijateljske i da je vrucina i kombinovani sastav i sve to stoji ali trebamo se itekako zapitat malo...![]()
![]()
Sve ce to da rastjera Bake, bjezat ce glavom bez obziraobiteljskicovjek je napisao/la:Ja sam za to da pustimo Dzenu jos dan dva pa da ga onda smjenimo. A upravu bih pustio do tekme sa lesom pa ako ne bude dobro rastjerat sve odakle su dosli i dovesti nove ljude. Nove sponzore,trenere igrace, jah i Tana treba otjerat' i one njegove Malezijce sve nazad u Norvesku.
Ima istine ovo sto Totti prica, lik prica o nasoj ligi ko da je 2 Tunguzijska. Pratim slovensku ligu, ligu gdje se na vecini utakmica broj navijaca krece oko 500, Maribor kao slovenski sampion i jak klub ima prosjek od oko 1500 navijaca po tekmi (toliko mi imamo kad igramo protiv Drine a napolju još kiša pada), o sponzorima da nepricamo tu nam MB nemoze nista, ako cemo ocjenjivati pojedinacne igrace iz prvih postava (gledam igrace samo iz prosle sezone) oni imajo boljeg desnog bocnog P. Stojanović (mi i tako vec godinama i nemamo pravog desnog bocnog), stopera Arghusa koji je bolji i od Tatke, Dzeme, Mihija...i Ibraimi organizator igre koji je bolji i od Stojceva i Alispahica realno. Delac njihovog Handanovica moze pojesti za dorucak kakve je samo taj lik primao golove, Benkara isto tako Tavaresa. Eh sad pojacali smo se na stoperskoj poziciji sa 2 kvalitetna igraca. desni bok takodje, jos samo da nam je organizatora igre klepiti to uvijek trubim jer Stojcev je ocigledno odlucio da se zahebava, Alispahic nemoze 2 tekme uvezat brez povrede. Jedino u cemu su stvarno ispred nas je infrastruktura!FrancescoTotti je napisao/la:Sigurno da su slovenci na vecem nivou nego mi, ali Zahovic prica kao da je to nivo Barce Reala pa da u nasoj ligi nema igraca dovoljno kvalitetnih za Maribora.. a pola Bundeslige bi volilo Cimirota u svojim redovima .Orton je napisao/la:Sve sto je Zahovic rekao ima pokrice.
Nema potrebe pravit se slijep pored ociju
Bravo majstore, stalno idemo iz krajnosti u krajnost i to nikako ne valja.zagorski je napisao/la:Kod nas samo nekakve krajnosti il' euforija il' depresija,nikada da budemo realni i umjereni...dajte malo ba ohladite,spustite se...sve je ovo dobro i ide ka jos boljem,a na svakom putu ima trnja pa i na ovom nasem,ali sve je to sitno u odnosu na sve ovo pozitivno sto se desava i sto ce se aBd desavati u i oko kluba.
Ajde da budemo podrska i vjetar u leda,mozemo mi stosta i kritikovati i ne razumjeti,ali ipak prepustimo struci da radi svoj posao,dosada nas nisu razocarali.
Mi sve nekakvi treneri,menadzeri,direktori...a kada treba konkretno uraditi ono sto je do nas,npr. uclaniti se,otici na utakmicu,dati podrsku itd.,itd.,tada cemo mozda mnogi zakazati.
Ohladite ba vise,ne stvarajte nekakvu nervozu i negativu kada nema potrebe nikakve za tim!!!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], kogmagie46, mnon46, Vanja8 i 35 gostiju.