Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,insider,TaRgEt_

Pauleta
Postovi: 667
Pridružen/a: 10 apr 2012, 07:40
Lokacija: Bosanska Posavina
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Pauleta » 08 jul 2015, 17:49

Goalgetter je napisao/la:
Pauleta je napisao/la: Nigdje ja nisam napisao da je Pape nacionalist ili domoljub ili patriot, nego da je radio jednonacionalnu reprezentaciju uz dva-tri ukrasa. Ćiro je taj ciklus počeo i počistio sve, a Pape dovršio i danas imamo situaciju iz 1997. Zašto i za čiji račun su to oni napravili ne znam, ali rezultat je vidljiv. Samo kada se sjetim situacije Pandža/Ibričić. Obojica su iz generacije "Češka", s tim da je Pandža dao puno više reprezentaciji. U polusezoni prije SP-a, Pandža odigra više utakmica nego Ibričić, a na SP ode naravno Ibro. Ili u sezoni prije SP-a mi nemamo trećeg napadača, a u poljskoj Legiji Radović trese mreže (u zadnji 7 kola dao 8 golova). Naravno da je na SP otišao Višća, koji je tada igrao pomalo u turkom drugoligašu. Možemo i o zadnjem veznom. Odluka između kapetana Grasshoppersa i prekaljenog rutinera Salatića i nedokazanog i problematičnog igrača Ferencvarosa Bešića. Naravno da je na SP otišao Bešić, koji je doduše odigrao fenomenalno. Hoćemo još? Za četiri pozicije na lijevoj strani konkururaju samo trojica (Lulić, Salihović, Kolašinac). Sezonu prije SP-a Bunoza odigra fenomenalnu sezonu, a standardan je bio i Pavlović u Grasshoppersu. Naravno da je od bekova SP vidio samo Kolašinac, a danak smo platili protiv Nigerije. Možemo malo i usporediti Vrančića i Hadžića ili Fejzića i Stankovića. Dakle, nemojte pričati bajke. Sada će se jaiti neko pametan i spominjati papire, ali sve se to riješi u kratkom vremenu ako postoji volja.
Prvo, poredjenje Ibricic - Pandza: Ibricic, od januara 2014 do kraja sezone odigrao 8 utakmica, Pandza 5. Obje statistike nisu za pohvaliti, Ibro je otisao na SP vjerovatno da se smiri situacija u reprezentaciji, a svakako obojica nisu trebali na SP, Pandza opravdano ostao bez poziva jer su Spahic, Bicakcic, Sunjic, Vranjes i Kolasinac imali bolju sezonu od njega.

Visca nije igrao pomalo u Turskom drugoligasu, Visca je dominirao u drugoj ligi, i cesto je bio strijelac i asistent. Sto se tice Radovica, kako ce ga upratiti Susic kad on ni Seferovica i Kolasinca nije pratio?

Besic-Salatic, sam si rekao odgovor, svi smo ga gledali na SP. Zaboravio si i za Nemanju Gudelja, kojeg je cijela javnost gurala u reprezentaciju, i on nas je navukao sa onom jednom izjavom da bi volio igrati za BiH, sve sa ciljom da privuce interes Srbije za sebe. Naravno, kad je Susic digao guzicu, i Begic nazvao Gudelja, ovaj naravno odbio, i u Srbiji prosipa pricu kako nikada nije bila opcija da igra za BiH.

Vrancic <-> Hadzic ? Takodjer nijedan nije trebao na SP, Vrancic je tek stupio na scenu u drugoj polusezoni Bundeslige, a i krajnje neozbiljno bi bilo zvati ga tek tako. Takodjer, ni papire nije imao, niti bi ih dobio, a Anel, ni sam ne znam po kakvom parametru je otisao u Brazil.

Sto se tice Bunoze, mogao je a i nije morao dobiti poziv. Nisam ga gledao prosle sezone, pa ne mogu da kazem kakvu je imao sezonu, ali znas i sam da je mjesecima poslije SP bio bez kluba, pa je potpisao za Pescaru ili Dinamo nisam siguran, a najavljivan je u Seriji A, Bundesligi...

Malo pretjerujes po meni, jer nije istina da se vodi jednonacionalna reprezentaciji. Problem je vise bih rekao u tim igracima (govorim o onima koji imaju potreban kvalitet da igraju za repku), da obicno ovu zemlju ne smatraju svojom, i da smo im obicno druga opcija iza Srbije/Hrvatske, te ako ne uspije, onda se okrenu reprezentaciji BiH.
Svaka ti je na mjestu, ali ja i dalje mislim da se može sastaviti dobra izmješana reprezentacija kako bi se kasnije lakše privlačili kapitalci tipa Papca i Misimovića. Nije lako ući u čisto kolo. Baka je ima i igru i rezultat i izmješanost, a još važnije izmješanost na tribinama. Svi se jako dobro sjećamo ta dva ciklusa, a možemo usporediti sa ovim. Treba biti realan i priznati da je ovo Bosna i da je bio rat i da mora biti malo i taktike, a ne samo "naša država, naša reprezentacija, naša zastava, a kome se nesviđa neka razguli". Grlić, kao bundesligaški igrač rodom iz Maglaja, a znamo kakva je tamo situacija, sigurno ne bi došao da nije imao kao suigrače i Blatnjaka, Bartolovića, Papca, Bajića, Misimovića itd. Dakle, nedodirljivi su Beogivć, Spahić, Zukanović, Kolašinac, Lulić, Pjanić, Bešić i Džeko, a uz njih ubaci i Bunozu, Šunjića, Vranješa, Miličevića, Vrančića, Đurića, pa ćeš lakše upecati nekog "Gudelja i Kovačića". To je jednostavno tako, a nitko od ovih momaka koje sam nabrojao nisu odron igrači, kako to zna reći naš Cartman. O tome ja pišem.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Avatar
AllGunsBlazing
Postovi: 11692
Pridružen/a: 16 feb 2011, 23:25
Lokacija: 72000
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 jul 2015, 17:56

Cuj on bi pecao. Ko ih j***. Sta su to postigli Grlici i slicni? Postigla je ova prema tebi "bosnjacka" reprezentacija nas najveci uspjeh. Ko hoce da igra i igrati ce, ko nece naci ce razlog.

Dosta vise popustanja i onog de da se niko ne uvrijedi. Nek se vrijedja ko hoce. Bez iznimki samo kvalitet. Ko ima kvalitet nek igra ako zeli, ko nema kvalitet ne moze u reprezentaciju radi takvih stvari. Slijedeca stvar ce biti imamo previse ovih sa kosom, trebaju nam 2-3 celava igraca da bi se buduci celavci mogli fino osjecati.
Celik!3,2,2.

Avatar
Sabinho
Postovi: 20804
Pridružen/a: 22 maj 2012, 00:54
Lokacija: Istocna trEbina
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2015, 18:09

@pauleta ne bi mi imali nista protiv da kostur nase repke cine Kuzmanovic, Corluka, Subotic i slicni- problem je sto Srbija i Hrvatska uzimahu najbolje igrace a onda kao BIH da bi zadovoljila kriterij jednakosti mora forsirati preostali skart u vidu Bunoze i slicnih? Ma hajde.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pauleta
Postovi: 667
Pridružen/a: 10 apr 2012, 07:40
Lokacija: Bosanska Posavina
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Pauleta » 08 jul 2015, 18:21

Sabinho je napisao/la:@pauleta ne bi mi imali nista protiv da kostur nase repke cine Kuzmanovic, Corluka, Subotic i slicni- problem je sto Srbija i Hrvatska uzimahu najbolje igrace a onda kao BIH da bi zadovoljila kriterij jednakosti mora forsirati preostali skart u vidu Bunoze i slicnih? Ma hajde.
Bunoza škart, a Vršajević, Hadžić, TSS igračine.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Avatar
dzelllo
Postovi: 1651
Pridružen/a: 24 jun 2015, 21:07
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la dzelllo » 08 jul 2015, 18:29

Ma kome da se mi prilagodjavamo bola? Ovo je nasa reprezentacija, ko bude najbolji igrace.
lezVe do bagro

Avatar
TMovac
Postovi: 2728
Pridružen/a: 14 avg 2009, 01:42
Lokacija: Država Željo
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la TMovac » 08 jul 2015, 18:34

@pauleta mojne mi suplje majke ti. Onaj kome je BIH u srcu, on ce igrati za BiH bez obzira na sve. One koji ne gaje patriotske osjecaje neces privuci tim multi-kulti fazonom, pa taman da igra 11 Ivana odnosno Nenada. Njih mozes privuc jedino ozbiljnoscu i dobrim rezultatima, redovnim ucescem na EP-u i SP-u. Gdje ce on vidjeti svoju korist i napredovanjem u karijeri igranjem za BiH. Sve ostalo mozes okaciti macku o rep


Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Avatar
calcio
Postovi: 11610
Pridružen/a: 28 apr 2008, 18:04
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la calcio » 08 jul 2015, 18:41

Pauleta, nije ti fer poredjenje jer moze se okrenuti i na ovaj nacin: Kvrzic ili Zakaric dobijaju sanse u reprezentaciji a Mahmutovic ne dobije. Antibosnjacka reprezentacija bla bla... :)
Bolje ne ici u te vode, guraj igraca ako je dobar a ne zbog nacionalnosti.

soko
Postovi: 3724
Pridružen/a: 21 jan 2009, 15:34
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la soko » 08 jul 2015, 19:13

Pauleta je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Pa ja u Barbaića ne vjerujem, ali nadam se da će me demantirati. Što se Bunoze tiče, znamo svi da nije zaigrao, jer je Safet pravio jednonacionalnu reprezentaciju uz dva-tri ukrasa. Siguran sam da će kod Meše igrati najbolji i da će Bunoza zaigrati.
Pape nacionalista :mrgreen: , e svasta Pauleta, da li se on odnosio prema druga dva naroda kako su se u njegovo vrijeme odnosili u savezu bivse Jugoslavije prema igracima iz BIH, nebi za BIH zaigrao niti jedan nebosnjak.

Ne mogu se sjetiti utakmice, ali se dobro sjecam ovog detalja, da smo u udarnoj postavi po prvi put haman od postojanja imali 3 Srbina , Pape je u prvih 11 tad imao Misimovica, Vranjesa i Stevanovica. Mislim ovo mi je totalno glupo da moram komentarisati, jer ako je neko kvalitet boli me ona stvar ko je i sta je. Krvi bih dao Malinovicu, Karacicu, Prci, sa kojim zarom moci igraju za svoju zemlju. Ljudi placu kada izgubi reprezentacija, dao Bog da jednog dana ovako nesto dozivimo i u fudbalu.
Nigdje ja nisam napisao da je Pape nacionalist ili domoljub ili patriot, nego da je radio jednonacionalnu reprezentaciju uz dva-tri ukrasa. Ćiro je taj ciklus počeo i počistio sve, a Pape dovršio i danas imamo situaciju iz 1997. Zašto i za čiji račun su to oni napravili ne znam, ali rezultat je vidljiv. Samo kada se sjetim situacije Pandža/Ibričić. Obojica su iz generacije "Češka", s tim da je Pandža dao puno više reprezentaciji. U polusezoni prije SP-a, Pandža odigra više utakmica nego Ibričić, a na SP ode naravno Ibro. Ili u sezoni prije SP-a mi nemamo trećeg napadača, a u poljskoj Legiji Radović trese mreže (u zadnji 7 kola dao 8 golova). Naravno da je na SP otišao Višća, koji je tada igrao pomalo u turkom drugoligašu. Možemo i o zadnjem veznom. Odluka između kapetana Grasshoppersa i prekaljenog rutinera Salatića i nedokazanog i problematičnog igrača Ferencvarosa Bešića. Naravno da je na SP otišao Bešić, koji je doduše odigrao fenomenalno. Hoćemo još? Za četiri pozicije na lijevoj strani konkururaju samo trojica (Lulić, Salihović, Kolašinac). Sezonu prije SP-a Bunoza odigra fenomenalnu sezonu, a standardan je bio i Pavlović u Grasshoppersu. Naravno da je od bekova SP vidio samo Kolašinac, a danak smo platili protiv Nigerije. Možemo malo i usporediti Vrančića i Hadžića ili Fejzića i Stankovića. Dakle, nemojte pričati bajke. Sada će se jaiti neko pametan i spominjati papire, ali sve se to riješi u kratkom vremenu ako postoji volja.
Ne se.ri ti opet sa sa svojim zavjerama.
Ibro kao i Pandza nisu imali sta traziti na SP. Kao i Tino, Hadzic, Avdija.
Visca nije igrao pomalo neg je glavni igrac svog tima. U toj sezoni odigrao preko 3000 minuta, 10 golova i 10 asistencija. Normalno da ce Besic dobiti poziv u repku prije Salatica, kao sto su dobili Zahirovica, Stevanovic i Visca koji su svi bili najbolji igraci nase U21. Kakav Bunoza ili Pavlovic pored zivog Zukanovica, sta je tebi???? Susic je napravio nepravadu prema Zuki, sto to ne spominjes.
Sto ne uporedis Fejcica i Burica??? Buric nikad nije dobio priliku iako je bio odlican u Lechu. Sto se tice napadaca, ko je taj Radovic?? Sto npr nisi spomenuo Seferovica koji je miljama ispred svih opcija. Ili eto npr Mahmutovica koji je zabijao kao na traci onu polu sezonu prije povrede a Susic ga nije zvao.
Ne kenj.aj ekstremisto.
Kvalitete poput Subotica, Corluke i slicne da a ne rupe od igraca poput Bunoze, Hadzica, Tine itd..

Avatar
AllGunsBlazing
Postovi: 11692
Pridružen/a: 16 feb 2011, 23:25
Lokacija: 72000
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 jul 2015, 19:37

Samo kvalitet pa makar mu otac bio Vinko Puljic.
Celik!3,2,2.

Pauleta
Postovi: 667
Pridružen/a: 10 apr 2012, 07:40
Lokacija: Bosanska Posavina
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Pauleta » 08 jul 2015, 19:37

soko je napisao/la: Ne se.ri ti opet sa sa svojim zavjerama.
Ibro kao i Pandza nisu imali sta traziti na SP. Kao i Tino, Hadzic, Avdija.
Visca nije igrao pomalo neg je glavni igrac svog tima. U toj sezoni odigrao preko 3000 minuta, 10 golova i 10 asistencija. Normalno da ce Besic dobiti poziv u repku prije Salatica, kao sto su dobili Zahirovica, Stevanovic i Visca koji su svi bili najbolji igraci nase U21. Kakav Bunoza ili Pavlovic pored zivog Zukanovica, sta je tebi???? Susic je napravio nepravadu prema Zuki, sto to ne spominjes.
Sto ne uporedis Fejcica i Burica??? Buric nikad nije dobio priliku iako je bio odlican u Lechu. Sto se tice napadaca, ko je taj Radovic?? Sto npr nisi spomenuo Seferovica koji je miljama ispred svih opcija. Ili eto npr Mahmutovica koji je zabijao kao na traci onu polu sezonu prije povrede a Susic ga nije zvao.
Ne kenj.aj ekstremisto.
Kvalitete poput Subotica, Corluke i slicne da a ne rupe od igraca poput Bunoze, Hadzica, Tine itd..

Hahahaha jesi opasan preko tipkovnice. Oprosti sokole, nisam te htio uzrujati :bih:
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Pauleta
Postovi: 667
Pridružen/a: 10 apr 2012, 07:40
Lokacija: Bosanska Posavina
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Pauleta » 08 jul 2015, 19:43

Vaši postovi o igračima Hrvatima i Srbima su kao postovi momaka na košarkaškom pdf-u, kada pišu o naturaliziranom igraču. Samo kvaliteta, samo vrhunski, pa nek je crnac. Dakle, nigdje nisam spomenuo da Bunoza treba igrati ispred Zukanovića ili Kolašinca, ali treba biti pozvan. Nigdje nisam spomenuo da Martić treb igrati ispred Mujdže, ali ako je bolji od Vršajevića onda treba biti pozvan. Nigdje nisam spoemnuo da je Stanković bolji od Begovića i Burića, ali ako je bolji od Fejzića, Avdukića ili Šehića, onda treba biti pozvan. Nigdje nisam spomenuo da su Miličević i Vrančić bolji od Bešića ili Pjanića, ali ako su bolji od Hadžića i TSS-a, onda trebaju biti pozvani. Dakle o tome se radi gospodo. Mi nismo ovdje stranci, ovo nije vaša privatna reprezentacija. Naravno da moraju igrati najbolji. Vršajević, Hadžić, TSS i ostala bratija ne spadaju u najbolje.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Avatar
AllGunsBlazing
Postovi: 11692
Pridružen/a: 16 feb 2011, 23:25
Lokacija: 72000
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 jul 2015, 19:48

Pa ko je od nas rekao da TSS, Avdija ili Fejzic trebaju biti pozvani? A ispred svih tih sto si nabrojao stoji jos jedan bolji igrac koji nije pozvan. Dakle, idemo redom.
Celik!3,2,2.

Avatar
Sheyi
Postovi: 12143
Pridružen/a: 10 jan 2009, 17:19
Lokacija: kraj puta
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Sheyi » 08 jul 2015, 19:57

Ćazim Suljić če izgleda u narednon sezoni biti u prvom timu St. Etiennea, tj. među 23 igrača.
Počeo pripreme s prvim timom, danas je na klupi, a igraju protiv Lausannea.
Momak je zadnji vezni.

Avatar
Goalgetter
Postovi: 24496
Pridružen/a: 04 feb 2011, 12:48
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Goalgetter » 08 jul 2015, 20:03

http://moevideo.net/video/65724.6a0026d ... 81863648ea

Po pokretu, stasu i ''first touch-u'' original Dzeko. :D

Volio bi toliko da ove sezone Prevljak eksplodira u Salzburgu ali bice mu jako tesko medju ovom konkurencijom. Doveli su jos nama poznatog Izraelca Damarija, zatim svakako Soriano i Djuricin su mu konkurenti.

Avatar
jasmin10
Postovi: 13652
Pridružen/a: 22 avg 2011, 01:29
Lokacija: Jablanica
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la jasmin10 » 08 jul 2015, 20:48

Ima li ikakve šanse da prodaju nekoga od njegove konkurencije?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Avatar
Goalgetter
Postovi: 24496
Pridružen/a: 04 feb 2011, 12:48
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Goalgetter » 08 jul 2015, 20:57

jasmin10 je napisao/la:Ima li ikakve šanse da prodaju nekoga od njegove konkurencije?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema, ostaju svi. Prodali su Sabitzera (mada on je vise krilni napadac), ali su kao zamjenu doveli Damarija. Djuricina doveli na polusezoni, a Soriano je godinama tu i ne ide mu se jos.

Avatar
Sheyi
Postovi: 12143
Pridružen/a: 10 jan 2009, 17:19
Lokacija: kraj puta
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Sheyi » 08 jul 2015, 21:07

Sheyi je napisao/la:Ćazim Suljić če izgleda u narednon sezoni biti u prvom timu St. Etiennea, tj. među 23 igrača.
Počeo pripreme s prvim timom, danas je na klupi, a igraju protiv Lausannea.
Momak je zadnji vezni.
Usao u drugom poluvremenu i upisao asistenciju iz kornera

SjeverniVjetar
Postovi: 1803
Pridružen/a: 15 nov 2014, 20:23
Lokacija: Sarajevo

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la SjeverniVjetar » 08 jul 2015, 21:09

Sheyi je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Ćazim Suljić če izgleda u narednon sezoni biti u prvom timu St. Etiennea, tj. među 23 igrača.
Počeo pripreme s prvim timom, danas je na klupi, a igraju protiv Lausannea.
Momak je zadnji vezni.
Usao u drugom poluvremenu i upisao asistenciju iz kornera
Evo gledam , koji broj nosi, 28 ili 5?

Avatar
vrebac86
Postovi: 3407
Pridružen/a: 25 mar 2009, 19:41
Lokacija: Zemlja cuda!
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la vrebac86 » 08 jul 2015, 21:22

Pauleta, - gubiš konce nemaš više argumenata i pises glupost ! Nama bio bolji četnik Salatic od Hadžica i TSS-a, ali nas hladno odbio! A ti o nekom nacionalizmu :tokralju:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Avatar
Sheyi
Postovi: 12143
Pridružen/a: 10 jan 2009, 17:19
Lokacija: kraj puta
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Sheyi » 08 jul 2015, 21:26

SjeverniVjetar je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Ćazim Suljić če izgleda u narednon sezoni biti u prvom timu St. Etiennea, tj. među 23 igrača.
Počeo pripreme s prvim timom, danas je na klupi, a igraju protiv Lausannea.
Momak je zadnji vezni.
Usao u drugom poluvremenu i upisao asistenciju iz kornera
Evo gledam , koji broj nosi, 28 ili 5?
Pajot je petica mislim, tako da je vjerovatno Suljic 28, ne gledam jer nisam kod kuće.
Dobra je ovo stvar nema sta, ako bi se momak ugurao u one koji konkurišu za prvi tim. Nije mala stvar imati igrača i jednom ovakvom timu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Online

Trenutno korisnika/ca: Sarun i 20 gostiju.