Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

alan_kardec
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la alan_kardec » 10 jul 2015, 20:21

Meni nikoga nije žao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jul 2015, 21:08

alan_kardec je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Prekinu utakmicu, ulete na teren, pretuku igrače Albanije i imaju obraza reći kako je kazna neopravdana. :lol:

Niko od navijača Srbije sa ovog foruma ne smatra da Srbija ne treba biti kažnjena (veliki propusti su napravljeni u organizaciji utakmice i to smo ovdje konstatovali odmah nakon prekida) tako da ova tvoja zlonamjerna inputiranja uopšte nisu na mjestu, ali pošto si jedan od dežurnih trollova ovdje, razumijem.
Vjerujem da si gledao utakmicu, al evo da napomenem da se na dronu nalazilo obilježje fašističke tvorevine koja je nastala po direktivama Hitlera i Dućea, i da pitam, čiji su navijači poslali dron, ko je napao Mitrovića dok je skidao to obilježje sa drona, ko se nije vratio na teren i pored odluke uefa-inog delegata da se utakmica može nastaviti. I pored svega gore nabrojanog, 3 boda se daju Šiptarima. :lol:

I nikako nakon ovakve odluke ne može biti svejedno, bar ne meni.
Samo si potvrdio ono što sam ja napisao.Veliki propust u organizaciji utakmice i Srbija je zasluženo kažnjena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 jul 2015, 21:13

a ne treba kazniti teroristički akt? ne treba kazniti igrače koji izazivaju tuču braneći fašističke simbole
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jul 2015, 21:19

Učesnike tuče na terenu defintivno treba sankcionisati sa bilo koje strane da dolaze.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 jul 2015, 21:51

Saurman je napisao/la:Učesnike tuče na terenu defintivno treba sankcionisati sa bilo koje strane da dolaze.
:facepalm:

Tako se ne osvaja zlatna kanta.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jul 2015, 22:13

Tribalian je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Učesnike tuče na terenu defintivno treba sankcionisati sa bilo koje strane da dolaze.
:facepalm:

Tako se ne osvaja zlatna kanta.
Možda al' kako god okreneš bio sam upravu kad sam davno ovdje pisao da Srbiji ne gine oduzimanje bodova.I tad su me pojedinici gledali u nevjerici. :kafa:

Nego ovo je garant politička urota cijelog svijeta protiv Srbije. :urnebes:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 jul 2015, 22:17

Saurman je napisao/la:

Nego ovo je garant politička urota cijelog svijeta protiv Srbije. :urnebes:
Ne. Samo Britanske zlocinacke aristokratije i njihovih pomagaca iz taloga ljudskog roda.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 10 jul 2015, 22:24

Ajde ne nasjedajte na provokacije čovjeka koji na ovoj temi nikad ništa smisleno nije napisao. Običan šovinista i trol.

nacija koja i dalje guzi magarce po poljima od Tirane do Baškimia je političkom odlukom dobila nadu za plasman na EP. Nas tamo neće biti jer nemamo TIM.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 jul 2015, 22:27

NeshaFCB je napisao/la:Ajde ne nasjedajte na provokacije čovjeka koji na ovoj temi nikad ništa smisleno nije napisao. Običan šovinista i trol.
Kakve provokacije, sta pricas, provokacija je kad neko smisleno radi nesto, ovo je @ Saurman covece.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 jul 2015, 22:34

Saurman je napisao/la:Samo si potvrdio ono što sam ja napisao.Veliki propust u organizaciji utakmice i Srbija je zasluženo kažnjena.

Sljedeći put, ako nije problem, pročitaj svih 6-7 redova mog posta, pa mi onda repliciraj.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 10 jul 2015, 22:36

Tribalian je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la:Ajde ne nasjedajte na provokacije čovjeka koji na ovoj temi nikad ništa smisleno nije napisao. Običan šovinista i trol.
Kakve provokacije, sta pricas, provokacija je kad neko smisleno radi nesto, ovo je @ Saurman covece.

Nas par 2 godine pišemo na temi i pratimo utakmice, reprezentaciju. Onda se pojavi 3-4 lika u trenucima kada nema veze sa sportom i utakmicama i počnu iskazivati indirektnu mržnju prema reprezentaciji i Srbima. I to mi ide na onu stvar. Ni ja ne ulazim na teme na kojima ne pišem, da bih likovao ili iskazivao mržnju.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 jul 2015, 22:58

NeshaFCB je napisao/la:
Nas par 2 godine pišemo na temi i pratimo utakmice, reprezentaciju. Onda se pojavi 3-4 lika u trenucima kada nema veze sa sportom i utakmicama i počnu iskazivati indirektnu mržnju prema reprezentaciji i Srbima. I to mi ide na onu stvar. Ni ja ne ulazim na teme na kojima ne pišem, da bih likovao ili iskazivao mržnju.
A sta ces, takvih ce uvijek biti...Najbolje ih ignorisati!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 jul 2015, 23:59

Zao mi vas je, ali mislim da se trebate koncentrisati na promjene u A reprezentaciji a ne na administrativne rasprave sa UEFom.

Ovo ste definitivno izgubili i ta tri boda nikada vise necete vidjeti. Imate jako dobru mladu generaciju koju mozete sklopiti sa par vaznih igraca trenutne A repke... Mislite na buducnost a ne na ovo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 11 jul 2015, 04:02

Meni jedino što je smiješno u cijeloj ovoj priči su Albanci, koji ako odu na Evropsko tako će se i vratiti.

Mene bi bilo sramota slaviti ova 3 boda da znam kako sam ih dobio, Albanija jeste kažnjena, ostaje 100k CHF budući da oni nisu imali ovakve situacije prije. Po meni najispravnija odluka bi bila da je utakmica registrovana 3:0 za Albaniju (tipična situacija kada igrači domaćeg tima uđu u teren i prekinu susret) i da se oba saveza kazne sa -3, Srbija zbog loše organizacije, propusta osiguranja, i obostrane tuče igrača, a Albanija zbog obostrane tuče igrača i moralno trebaju odgovarati za izazvani incident. na kraju Albanci ne bi ništa ni dobili ni izgubili a Srbija bi bila kažnjena, ovako je Srbija kažnjena a Albanci su još i dobili, glupost...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 jul 2015, 19:11

I meni je ovo stvarno smijesno. Krive su obe strane. Moglo se proci i bez oduzimanja bodova, ali iz ove utakmice su trebale obe strane ostati bez bodova. Neka bude 3-0 za bilo koga i ta tri boda oduzeta i to je to. S ovim je Srbija totalno unistena, a Albanija se maksimalno pogurala. Cak i da ne budu prvi ili drugi bit ce sigurno treci i idu u baraz. Srbija treba sad igrat iz inata, pokusat doci do sto vise bodova, nebitno sto nece preteci Albaniju, treba samo pokazati snagu, mada kako igrate nebi uzeli ni San Marina.

Zanimljivi i Albanci sto slave bodove dobijene za zelenim stolom. Kakva pravda? Dobio si bodove i suti, poklopilo ti se bila pravda ili ne. Izazvao si incident na gostujucem terenu, dobio 3-0 i tri boda i slavis. Po meni ocaj.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 13 jul 2015, 23:24

Mali Ivanić još jedna igračina u najavi. Mislim da će ovo biti njegova sezona.
A i Stevanović (Čukarički) je golman za koga smatram da bi mogao napraviti dobru karijeru.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jul 2015, 00:12

NeshaFCB je napisao/la:Mali Ivanić još jedna igračina u najavi. Mislim da će ovo biti njegova sezona.
A i Stevanović (Čukarički) je golman za koga smatram da bi mogao napraviti dobru karijeru.
Voša ima strasnu skolu fudbala! Koliko su samo izbacili i "nanjušili" odlicnih mladih igraca u proteklih par god... :thumbup:
Od najsvjezijih primjera: Babić, braca MS, Ivanić, Gaćinović, Radoja..preko nesto starijih Tadića, Stevanovića, Škuletića... pa sve do Kačara, Stepanova, Krasića, Jovanovića... :crazy: Stvarno imaju kontinuitet..

Sto se Stevanovića iz Čuke tice, po svemu sudeci, konacno cemo i na golmanskoj poziciji imati par odlicnih rjesenja! On, Vanja, Rajko - koji definitivno ima potencijal da bude WC i vjerovatno nas najbolji golman u poslednjih 20-30 god... :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jul 2015, 10:34

a vidio sam kod voše par klinaca na turniru u bijeljini... Zličić prije svih
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jul 2015, 00:26

Rajković uz originalnog Ronalda izvlači kuglice na žrijebu kvalifikacionih grupa za SP 2018 u Sankt Petersburgu 25.07. :tokralju: :clap:
Ako nam zlatna rukavica ne bude srećna, niko neće. :mrgreen:
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 jul 2015, 18:30

Mitrović prešao u Njukasl. Sa srećom mu i da nastavi da plodi i u Premiershipu.
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.