FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Rule, burazeru otvoreni forum, edituj-brisi post.
1312.
1312.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- bistrikboy
- Kontakt:
Nemam razloga da lazem bio je i vas momak koji ih je slikao dok su cekali na stanici.Nek' vam je sa srecom.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
bordobijeli
- Kontakt:
raja oni jesu hebeni likovi al vjerujte nece na čaršiji dernek pravit to garantujem ,nisam u tom navijackom ultra fazonu al stacu na crtu ,a znam mnogo ljudi isto koji nisu navijaci a ludi su ko struja i sami kazu ovdje nisu prolazili ni s tenkovima nece ni ovi .nisam za nasilje i ta sranja al ovdje im nece proci njihovo huliganstvo nema ovdje 50 na 50 zna se kako to na balkanu ide .
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
niste sami, bice i nas sutra i prekosutra da pomognemo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
A jel me zezas brate, fakat sam ozbiljan. Mozda i furas al nek ti je na obraz ako to radis.bistrikboy je napisao/la:Nemam razloga da lazem bio je i vas momak koji ih je slikao dok su cekali na stanici.Nek' vam je sa srecom.
Iskreno, jel fakat iskreno mislis da bi se mogli setati po gradu a da ih ne napadnu ili vasi ili nasi.
Znas li za Pofalice i sutra sta vase ekipe planiraju
Necu sve da govorim jer je otvorenog tipa, ali ukljuci malo mozak. Nikad vise izvidnica nije bilo. Ne moras meni vjerovati, vjeruj razumu svom.
Moj zadnji post na ovu temu je: Horde su spremne i za Poznjan, samo sto se ne prica a kamo li da ne budemo spremni u svome gradu. Nije ni nasa grupa mala u Evropskom okviru a to ce se SUTRA pokazati !
Ma znas vjerovatno sve, ne moram ti nista govoriti bratefedeltafrotta je napisao/la:niste sami, bice i nas sutra i prekosutra da pomognemo
Seher je cudo, to ce se sutra i pokazati
Ne razumih te brate ne zamjeri, o tim sumnjivim facama ispred Cheersa ce se pisati narednih dana. Nego me je upalio onaj sa pricom da su stigli, a zna se svaki korak u Sarajevu par zadnjih dana,svakog Poljskog drzavljaninaAjzea je napisao/la:Šta vam je ba? Pa nije bošnjačka glava da se ne može slomit kamenomRN87 je napisao/la:Pozdravite te iznad Cheersa, nek sidju da upoznaju UFC Fighting, ko ne zna o čemu je riječ, ima na YT![]()
Ne znam da li su to ovi što sam ja vidio ali ovima je glava bila ko folcika međutim kao što rekoh, nije bošnjačka da joj kamen ništa ne može
RuleHz, ja sam rekao da sam vidio danas sumnjivih lica oko Cheersa, čak mi je i drago da ovaj grad ima onakve stoke, valjat će![]()
Isto tako sam rekao da nisam siguran da su oni ali su mi prema svim slikama koje sam prethodnih dana vidio ličili na njih
Zadnja izmjena: RuleHz, dana/u 13 jul 2015, 01:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Pa ko god je prošao gradom danas jasno mu je bilofedeltafrotta je napisao/la:niste sami, bice i nas sutra i prekosutra da pomognemo
Meni se niko ne javi da uzmemo sa pika onaj tenk lapo lapo
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- bistrikboy
- Kontakt:
ma ne furam te ozbiljno ti kazem pa ti kako hoces vjeruj ili ne vjeruj svejedno mi iskreno.RuleHz je napisao/la:A jel me zezas brate, fakat sam ozbiljan. Mozda i furas al nek ti je na obraz ako to radis.bistrikboy je napisao/la:Nemam razloga da lazem bio je i vas momak koji ih je slikao dok su cekali na stanici.Nek' vam je sa srecom.
Iskreno, jel fakat iskreno mislis da bi se mogli setati po gradu a da ih ne napadnu ili vasi ili nasi.
Necu sve da govorim jer je otvorenog tipa, ali ukljuci malo mozak. Nikad vise izvidnica nije bilo. Ne moras meni vjerovati, vjeruj razumu svom.
Moj zadnji post na ovu temu je: Horde su spremne i za Poznjan, samo sto se ne prica a kamo li da ne budemo spremni u svome gradu. Nije ni nasa grupa mala u Evropskom okviru a to ce se SUTRA pokazati !
Ma znas vjerovatno sve, ne moram ti nista govoriti bratefedeltafrotta je napisao/la:niste sami, bice i nas sutra i prekosutra da pomognemo
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
kako kazesbistrikboy je napisao/la:ma ne furam te ozbiljno ti kazem pa ti kako hoces vjeruj ili ne vjeruj svejedno mi iskreno.RuleHz je napisao/la:A jel me zezas brate, fakat sam ozbiljan. Mozda i furas al nek ti je na obraz ako to radis.bistrikboy je napisao/la:Nemam razloga da lazem bio je i vas momak koji ih je slikao dok su cekali na stanici.Nek' vam je sa srecom.
znaci,pocinje bitka za seher
slozio bi se sa kolegom gore,nisu nam seher i bosnu razorili sa tenkovima,da ih razori 50-tak bildercica golim sakama..
nafurali se poljaci,kontaju dosli na piknik,otici u centar i svi ce se prepasti velikih i strasnih celavih poljaka
balkan je ovo rodjo,kada se bosnjo docepa flase,i stolice,motke,kuhinjskih nozeva,vrata od fice,i retrovizora od lade pa opleti
PS..trebali motorka da posaljem
slozio bi se sa kolegom gore,nisu nam seher i bosnu razorili sa tenkovima,da ih razori 50-tak bildercica golim sakama..
nafurali se poljaci,kontaju dosli na piknik,otici u centar i svi ce se prepasti velikih i strasnih celavih poljaka
balkan je ovo rodjo,kada se bosnjo docepa flase,i stolice,motke,kuhinjskih nozeva,vrata od fice,i retrovizora od lade pa opleti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Mahh...solinas je napisao/la:znaci,pocinje bitka za seher![]()
slozio bi se sa kolegom gore,nisu nam seher i bosnu razorili sa tenkovima,da ih razori 50-tak bildercica golim sakama..![]()
nafurali se poljaci,kontaju dosli na piknik,otici u centar i svi ce se prepasti velikih i strasnih celavih poljaka![]()
balkan je ovo rodjo,kada se bosnjo docepa flase,i stolice,motke,kuhinjskih nozeva,vrata od fice,i retrovizora od lade pa opleti![]()
Zadnja izmjena: RuleHz, dana/u 13 jul 2015, 03:21, ukupno mijenjano 1 put.
Vi ko djeca neka, valja vama otici u Poljsku ako ovdje bude belaja. Poljaci ako se budu fino ponašali ne treba ih dirati, ako se budu kofrcili i krenuli da ruse, treba ih sravniti sa zemljom kao i sve koji dođu u grad sa tom namjerom..
Što se tice utakmice želim vam sreću, gledao sam njihovu tekmu u superkupu i djeluju baš mocno, brzo se transformišu iz odbrane u napad, imaju vrhunsku kontru, jedna izgubljena lopta na sredini vas može koštati gola..
Što se tice utakmice želim vam sreću, gledao sam njihovu tekmu u superkupu i djeluju baš mocno, brzo se transformišu iz odbrane u napad, imaju vrhunsku kontru, jedna izgubljena lopta na sredini vas može koštati gola..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 13 jul 2015, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- jurisicduska
- Kontakt:
Uvijek se zajedno branilo Sarajevo, tako će biti i ovaj put, i HZ i TM, i svi koji i nisu navijači, mogu samo dobiti Poljaci po ****, svi drugi scenariji su manje izgledni. Drago mi je bar da se oko tog slažemo da nam niko grad dirati ne smije. Za svake pohvale, valjda i naši uzvrate protiv Mađara. Ha ja, u Sarajevu se znalo uvijek, bez obzira koje si vjere boje nacije, dođi pojedi ćevape, otiđi grad, svrati u kafanu, ljudi će te ugostiti ko najbližeg, **** se dobićeš po nosu i tako sa koljena na koljeno, ne trpi ovaj grad ****, ne znaju oni gdje dođoše.
Ma ako krenu pravit belaje, nek im daju opremu kornjača ali i puste ovu pjesmu pa da ih i takve rastavimo od života
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ajzea
malo je off ovo sve,ali mozeli ova
malo je off ovo sve,ali mozeli ova
"Modra boja,na bijelome platnu,

lijepo se ponasajte kad dodju
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
HAHAHAHAHAHAHAHH kako uoci ne vjerujemTHEC je napisao/la:Jel ovo Baja himself u sredini ?![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Necemo ni ici u poljsku ako ih ovdje ispickamoŽeljooooo je napisao/la:Vi ko djeca neka, valja vama otici u Poljsku ako ovdje bude belaja. Poljaci ako se budu fino ponašali ne treba ih dirati, ako se budu kofrcili i krenuli da ruse, treba ih sravniti sa zemljom kao i sve koji dođu u grad sa tom namjerom..
a igrace nam ne smiju dirat
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
wahahahaTHEC je napisao/la:Jel ovo Baja himself u sredini ?![]()
Fakat, kako ga uoci. Samo necural, wheyminator.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Znači od danas ludnica. Sretno horde 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: delko, Giuseppe1, GrbavicaHrammm, NeSamSafetee, Pact1921 i 21 gost.