Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Mafia 3 je tek u najavi to su sve nagađanja nigdje nije potvrđeno, recno je da ce biti neka tri lika slicno kao GTA5 da se prica odvija u drzavi Lusiani 1960-ih.
Za dva mjeseca je Gamescome sajam igara nesto kao E3 pa ce tu biti prve informacije bar je tako receno, inace do 2016 nece biti nista, kad se samo sjetim da se na Mafia 2 cekalo osam godina.
Nego ima li ovdje ljubitelja Need For Speed, ovaj novi sto dolazi strasno izgleda.
Za dva mjeseca je Gamescome sajam igara nesto kao E3 pa ce tu biti prve informacije bar je tako receno, inace do 2016 nece biti nista, kad se samo sjetim da se na Mafia 2 cekalo osam godina.
Nego ima li ovdje ljubitelja Need For Speed, ovaj novi sto dolazi strasno izgleda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ima li ko da se razumije u footbal manager 2015 ? 
Ima tema na PDF-u Virtualni sportovi pa pitajEdoBa je napisao/la:Ima li ko da se razumije u footbal manager 2015 ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dobra za nekog ko nije igrao keca, a ko je igrao keca dvica je čisti prosjek. Nije potpuno razočarala, ali razočarala jeste + bila je slabo optimizovana, sve u svemu ni blizu kvalitete keca, a od trice ne očekujemo ništa posebno nego samo da ponovi dvojku i lako uberu pare, jer će se prodati ponovo na ime originala.AA23 je napisao/la:Grafika u Mafiji 2 je meni jača od pola danasnjih igara, kakva je samo igra
Asasin Rogue, prvi i jedini nastavak velikog Asasina koji je čista reciklaža svog prethodnika, Unity je već druga priča.
Dakle one priče o recikliranju i zaradi lakih para može se jedino pripisati AC Rogue, a koji je svakako vanredan nastavak i nije bio potreban.
Sniper Elite 3 dobar stealth sa dobrom grafikom, kampanja je prekratka.
HD 6850 1gb GDDR5 kakva je grafička?
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
dobra, ali za današnje vrijeme 1 GB je prevaziđen, ustvari to je bilo malo već prošle godine, ove igre sa najjačom grafikom za optimalno igranje traže čak 3GB.BvB09 je napisao/la:HD 6850 1gb GDDR5 kakva je grafička?
Sa tom grafičkom možeš gurati većinu, jedino iz 2014 i 2015 par ovih najjačih ne bi mogao, uz jak procesor i dovoljno rama možeš sve pokrenuti, ali pitanje na kojim postavkama bi dobio dovoljan fps za GTA, AC Unity, Witcher...
Ja sam konto sad uložit u Nvidijinu graficku, nakon 3 serije Radeona mislim da je vrijeme za promjenu, sa HD 7950 prelazim na GTX 970.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ma navikao sam na low fps ova me intelova dokrajcila ne mogu viseKlare je napisao/la:dobra, ali za današnje vrijeme 1 GB je prevaziđen, ustvari to je bilo malo već prošle godine, ove igre sa najjačom grafikom za optimalno igranje traže čak 3GB.
Sa tom grafičkom možeš gurati većinu, jedino iz 2014 i 2015 par ovih najjačih ne bi mogao, uz jak procesor i dovoljno rama možeš sve pokrenuti, ali pitanje na kojim postavkama bi dobio dovoljan fps za GTA, AC Unity, Witcher...
Imam core i5 btw
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
"On my business card, I am a corporate president. In my mind, I am a game developer. But in my heart, I am a gamer."
Rest In Peace Satoru Itawa
A mlad čovjek, 55 godina
Rest In Peace Satoru Itawa
A mlad čovjek, 55 godina
zašto pobogu trošiti pare sad na gtx 970 kada hd 7950 možeš još uvijek koristiti sasvim normalno, a još duže ako je overclockašneurofunk je napisao/la:Ja sam konto sad uložit u Nvidijinu graficku, nakon 3 serije Radeona mislim da je vrijeme za promjenu, sa HD 7950 prelazim na GTX 970.
Takav sam jednostavno, ne mogu igrat ako nije na najvecim postavkama.
Igra li neko Witchera novog ?
Igra li neko Witchera novog ?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Igram ja, bolja je meni cak od GTA V, grafika, prica, gameplay fenomenalno odradjeno.
Domo23
Jel se jos moze CoD 2 igrati multiplayer ? Prije je moglo preko xfirea al sad vidim da se je xfire potpuno promjenio i nema vise da se skine 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Imaš GamerangerOtelo je napisao/la:Jel se jos moze CoD 2 igrati multiplayer ? Prije je moglo preko xfirea al sad vidim da se je xfire potpuno promjenio i nema vise da se skine
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Jel ima ljudi da igra ?
Prije bilo ludo team deathmatch pa udri Mujo po snajperu
(neki forumasi ce skontati
)
Prije bilo ludo team deathmatch pa udri Mujo po snajperu
Nemam blage nisam ulazio odavno skini probajOtelo je napisao/la:Jel ima ljudi da igra ?
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Vidim da se je ugasio xfire, tj. ono staro sto je bilo a sad samo turniri neki bezvezni
Ma ne skida mi se bezveze, nece to biti to
Ma ne skida mi se bezveze, nece to biti to
Igram, CoD2 multiplayer imas razlicite cracked servere a imas i na GameRangeru po 20 ljudi u jednom srw.
Domo23
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 6 gostiju.