Hajde imas prenos ako nista, jedino ako gazda nije yeben pa i to otpada..pile87 je napisao/la:Ne mogu na tekmu na poslu samjoker90 je napisao/la:
Idi bolan na tekmu, da vidis redova pred stadionom, 30k ce biti, neces moci uci ako ne odes sad. A ova poruka im je sega, na nivou obdanista.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imam TV u kancelarijijoker90 je napisao/la:Hajde imas prenos ako nista, jedino ako gazda nije yeben pa i to otpada..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Tifoz je napisao/la:Pa da sam nesto radio u novembru 1989 valjda bi bilo rezultata u avgustu 1990 . Jesi sad skonto yebem te u taj šuplji mozakSkver je napisao/la:Pa objasni lafinasu, da cujemo tvoju verziju.Tifoz je napisao/la:A moj skver nisam znao da si takav panglu. Daj nek mu objasni neko poentu dišvi da brnjozi mozak ne dira. Nemam živaca
Yebote u kojem si ti filmu glumac.....odgovori konkretno na konkretno pitanje.Tifoz je napisao/la:Ima li iko od vas da je oktobar-novembar 1989![]()
U stvari juli-avgust 1990
@skver moram brato da idem. Lezi na bok,lijevo uho na jastuk a nek ti majka u desno uspe 3-4 kapi maslinovog ulja da ti se pamet vrati. Haj kad odradis to cujemo se

DŽELO ODLAZI
E tako je to moj skver.prosipa lafinu dok GA ne provale.onda hajde eto odoh ja iskaro sam vas.
Pa SE vrati kasnije i udri po svim dalje.
A nema gdje bolan forum mu je zivot cijeli.
Smijesan lik.
Pa SE vrati kasnije i udri po svim dalje.
A nema gdje bolan forum mu je zivot cijeli.
Smijesan lik.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ok LafinasuTifoz je napisao/la:@skver moram brato da idem. Lezi na bok,lijevo uho na jastuk a nek ti majka u desno uspe 3-4 kapi maslinovog ulja da ti se pamet vrati. Haj kad odradis to cujemo se![]()
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Ovo ko da je pisao neki manijakpile87 je napisao/la:Sinoc navijaci Lecha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Po Gabeli prepricavaju kako je Pastrmka bio dvorska luda Titu, nasmijavao ga. Covjek je toliko stvari prosao u svojoj glavi da mu 3 zivota trebaju da sve lazi sabere u citab, ncnc.
Usljo ko usljo, tipican mostarac.
Usljo ko usljo, tipican mostarac.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Hajde sve ok...vicevi o bosancima,hercegovcima,sukanje...sto ti ovo treba,nabijem te na kuratz?Batva je napisao/la: Usljo ko usljo, tipican mostarac.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Tepsija brato stipu mene ne dira pisanje sudionika ovog tradicionalnog plesatepsija je napisao/la:Hajde sve ok...vicevi o bosancima,hercegovcima,sukanje...sto ti ovo treba,nabijem te na kuratz?Batva je napisao/la: Usljo ko usljo, tipican mostarac.
[youtube][/youtube]
Tiupra zikamu
DŽELO ODLAZI
Imamo mi tih ispada, svestranost jbg. OjhaaaTifoz je napisao/la:Tepsija brato stipu mene ne dira pisanje sudionika ovog tradicionalnog plesatepsija je napisao/la:Hajde sve ok...vicevi o bosancima,hercegovcima,sukanje...sto ti ovo treba,nabijem te na kuratz?Batva je napisao/la: Usljo ko usljo, tipican mostarac.
[youtube][/youtube]
Tiupra zikamu![]()
hop cup šic mic opa njiha opala jarlalalihaaaaa
![]()
seljadija žešća
Nego, sta me ovo Tepsija pita mozel me nabiti na kurrac? Zar moj blagoslov trazis, tavo prazna? Znas da mi samo zicugu mozes dati i to je to. Jal brnjoza, glupan, jazavac, jal usljo, isti ti vrag dodje, pitaj Pastrmku. Na sve farmaceuti misle, pa i za takve lexaurin smiksali.
A sad
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ma sve ok ali nazvati sve gradjane jednog grada usljama...meni je to jadno da jadnije ne moze biti.
Primitivizam.
Primitivizam.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
I vi kada pisete, pisete: tuzlaci, vi tuzlaci ovako, onako, seljacka tuzlanska posla bla bla... dakle, generaliziranje, ne?
Opusti se ba, ne mrzimo se, vec zajebajemo.
Opusti se ba, ne mrzimo se, vec zajebajemo.
Poziv za @batvu seljobera iz kalesije na Red Bull Cliff Diving 2015 ili da prevedemo brnjozi svijetsko prvenstvo u skokovima. Ono brato bujrum iz kola da vidis nesto u zivotu. 15.08. Bujrum

DŽELO ODLAZI
Evo izudizma na južnoj tribini. kuknjava
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cuj ovog balegara, jadan ne bio prvo nauci jezik kojim se koristis. Cuj SVIJETSKO
Pored Burj Khalife da gledam kako skacete s mosta, moram Fatihu prouciti da vam Bog posalje vjetra, ubi te ta temperatura u gradu, bauljas sve vise i vise.
I okani se tog googlanja o Kalesijama i sl., dovoljno je da procitas mi nick i poklonis se.
Pored Burj Khalife da gledam kako skacete s mosta, moram Fatihu prouciti da vam Bog posalje vjetra, ubi te ta temperatura u gradu, bauljas sve vise i vise.
I okani se tog googlanja o Kalesijama i sl., dovoljno je da procitas mi nick i poklonis se.
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 23 jul 2015, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pizdite
Sta ja kujo pizdisBatva je napisao/la:Cuj ovog balegara, jadan ne bio prvo nauci jezik kojim se koristis. Cuj SVIJETSKO![]()
DŽELO ODLAZI
-
Pitaristok
- Kontakt:
hahaha da si glup malo je reciZaLe98 je napisao/la:Pitari na aparatima![]()
![]()
fala zeljeznicaru na povecanju nam koef za dogodine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.