ako iz prve jakosne skupine ne dobijemo ove poželjne (Wales, Rumunija, Hrvatska), onda bih volio Englesku ili Holandiju, čisto jer nikad nismo igrali s njima
SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
ako iz prve jakosne skupine ne dobijemo ove poželjne (Wales, Rumunija, Hrvatska), onda bih volio Englesku ili Holandiju, čisto jer nikad nismo igrali s njima
pa ništa, ostaje ono što sam napisao za ove iz drugih jakosnih skupina

Samo me ovo
Idealno:
Rumuni
Mi
Sjv Irska
F. Otoci
Latvija
Lihtenstajn
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja bih volio ovu grupu. Ovdje bi i NATO imao poslaSheyi je napisao/la:
Samo me ovoNe zelim nijednu selekciju s ovih prostora.
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sigurno nećemo dobiti prelaku grupu, a takodjer ni pretešku.
Lično, iz prvog šešira nikako ne bih volio Njemačku, Španiju ili Holandiju (kao većina vas), iz drugog Francusku ne možemo ni dobiti jer smo u istom šeširu
Meša Selimović
Dugo nismo imali neku ex yu u grupi, zato mislim da ce sutra uletiti neka, ne bih volio Srbe ili Hrvate, od ovih ostalih smo jači, a i ne bi bilo nekih tenzija.Unofficialpage je napisao/la:Ja bih volio ovu grupu. Ovdje bi i NATO imao poslaSheyi je napisao/la:
1:NjemackaSkupina 1:Njemačka, Belgija, Nizozemska, Portugal, Rumunjska, Engleska, Wales, Španjolska, Hrvatska
Skupina 2: Slovačka, Austrija, Italija, Švicarska, Češka, Francuska, Island, Danska, Bosna i Hercegovina
Skupina 3: Ukrajina, Škotska, Poljska, Mađarska, Švedska, Albanija, Sj. Irska, Srbija, Grčka
Skupina 4: Turska, Slovenija, Izrael, Irska, Norveška, Bugarska, Farski Otoci, Crna Gora, Estonija
Skupina 5: Cipar, Latvija, Armenija, Finska, Bjelorusija, Makedonija, Azerbajdžan, Litva, Moldavija
Skupina 6: Kazahstan, Luksemburg, Lihtenštajn, Gruzija, Malta, San Marino, Andora
2:BOSNA
3:Mađarska
4:Slovenija
5:Finska
6:Malta
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Skupina 1:Njemačka, Belgija, Nizozemska, Portugal, Rumunjska, Engleska, Wales, Španjolska, Hrvatska
Skupina 2: Slovačka, Austrija, Italija, Švicarska, Češka, Francuska, Island, Danska, Bosna i Hercegovina
Skupina 3: Ukrajina, Škotska, Poljska, Mađarska, Švedska, Albanija, Sj. Irska, Srbija, Grčka
Skupina 4: Turska, Slovenija, Izrael, Irska, Norveška, Bugarska, Farski Otoci, Crna Gora, Estonija
Skupina 5: Cipar, Latvija, Armenija, Finska, Bjelorusija, Makedonija, Azerbajdžan, Litva, Moldavija
Skupina 6: Kazahstan, Luksemburg, Lihtenštajn, Gruzija, Malta, San Marino, Andora
/I/
Rumunija, Wales - odlicno
Belgija, Portugal, Engleska - dobro
Njemacka, Holandija, Spanija, Hrvatska - lose
/III/
Sve moze proci jedino Srbiju nebi volio da izvucemo jer kada tad im moraju krenuti bolji rezultati a igracki kvalitet sigurno imaju i za te dvije utakmice bi se bas motivisali da ne pricamo o neredima.
/IV/
Farski Otoci i Estonija bi bili fenomenalan izbor. Od ovih ostalih svaka reprezentacija moze da iznenadi ponekad.
/V/
Izbjeci Makedoniju i Kipar.
/VI/
Izbjeci Kazahstan i Gruziju.
Re: RE: Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije
Upravo ti sada pokazuješ taj mentalitet.Zivot je napisao/la:Ma koga god dobili mi smo luzerska nacija, il ispali sad grupi ili na Sp u grupi jednostavno to je tako, takav mentalitet
Meša Selimović
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Skidaj taj avatZivot je napisao/la:Ma koga god dobili mi smo luzerska nacija, il ispali sad grupi ili na Sp u grupi jednostavno to je tako, takav mentalitet
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Rumunija
BiH
Srbija
Farski Otoci
Latvija
San Marino
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Unofficialpage je napisao/la:Ja bih volio ovu grupu. Ovdje bi i NATO imao poslaSheyi je napisao/la:
Niposto ni Srbe ni Hrvate, ovi ostali mogu. Hrvati bi nam uzeli min. 4 boda a Srbija je u usponu + nacionalizam tu bi bilo svasta. Iako mislim da bi im uzeli 4 boda iz 2 tekme ne bi valjalo radi drugih stvari.
Volio bi samo Vels iz prvog sesira samo da im pokazemo da im nije mjesto tamo. Ostalo sta god.
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adrenaline323, badboy, bhfanatic14, BIHpatriota, bordobijeli, Brazzzoo123, bvsic, CAGarfia, Cwirek, DanijelTZ, DjaniTarik, edin139, Edincapitano, enobarca, Faraon iz Visokog, galia95, Google Adsense [Bot], head88, Hordas1990, Hrammm1921, hurem, kakarut, klasik, legendarnadruga, Lewy21, lisander, Majstorinho, Micron, miguelramos, MikiPirs, MokraKifla, MostarNeretva, Namibija, nerkolfc, NEZALAGANJE, Objektivac, PeppermintSA, Proximic, rio_Ferdy88, SanaBosna, SHZ82, signalidunapark, Sveti, Taree, tuzlak94, unavita, Venom, Zabit i 318 gostiju.