Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Ko je najbolji bio ?

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Idemo u drugi krug. Ne znam kako su hrvati igrali. Ako su izgubili mi prenosimo 2 boda i jučerašnji poraz nam ništa ne znači 

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Hajd sto smo prosli ali izgleda da prenosimo i ova dva boda u sljedecu rudnu 

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Prenosimo. Hrvati izgubili i tako idu u doigravanje.Zivot je napisao/la:Hajd sto smo prosli ali izgleda da prenosimo i ova dva boda u sljedecu rudnu
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Koje kidanje nerava. Boze sacuvaj. Ali hajde ovi su i proslu godinu opstanak izborili. Evo opet. Eto imace i Musina generacija priliku igrati U18 A diviziju.
BosnaE
Nista oni jos nisu izborili... budu li 5. ili 6. u narednoj grupi koja se formira opet idu u doigravanje za opstanak....
Nema dalje, ova naša igra je vrh,
, Etore Trbić poslao hiljadu ljudi na aparate.

Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sad i ja vidjeh. Jbg glup sistem takmicenja.Utopija je napisao/la:Nista oni jos nisu izborili... budu li 5. ili 6. u narednoj grupi koja se formira opet idu u doigravanje za opstanak....

BosnaE
zna li neko kad pocinje sljedeci krug kad i s kim igramo prvu utakmicu
Vidi dobili. Ja već digao ruke od njih, sad slučajno pročitah rezultat. Bože sačuvaj, ovo samo kod nas ima.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pobjeda, prolaz dalje i prenosimo 2 boda. Iz ove perspektive utakmica s Hrvatskom je bila potpuno nebitna. U drugoj fazi nas cekaju Rusija, Turska i Italija. Pobjeda protiv Rusije i bar jedan poraz Grcke u drugoj fazi i mi smo skoro sigurno u 1/4.

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Zna li neko kad i s kim igramo tekme u Tbilisi???
Hajd dobro je da smo dobili, sad vidio statistiku, atica uopste ne ide sut, to ce se nadam se promjeniti, jer ce nam trebati da izborimo opstanak.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Cuo sam za ovog malog Aleksica od jedne drugarice koja je takodjer iz Mrkonjica i koja ga poznaje da mali po skoli konstantno prica da hoce da igra za Srbiju i da ce promijenit sportsko drzavljanstvo. Takodjer kaze da je mali bas bas uzdignut i nafuran do zla Boga.juanitomaravillaa je napisao/la:
Znaci kadeti sad igraju ove Olimpijske igre mladih pa slijedi u-16 prvenstvo u augustu?
A inace Srbi lude za njim jer je vanserijski talenat, a i da jeste ne moze ispisnicu dobiti tako da..Epidaurus je napisao/la:Cuo sam za ovog malog Aleksica od jedne drugarice koja je takodjer iz Mrkonjica i koja ga poznaje da mali po skoli konstantno prica da hoce da igra za Srbiju i da ce promijenit sportsko drzavljanstvo. Takodjer kaze da je mali bas bas uzdignut i nafuran do zla Boga.juanitomaravillaa je napisao/la:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Rekla-kazala tako da je to glupa priča u ovom trenutku, ali sve i da je tako (a ne bi bilo ništa novo) ne predstavlja neku bitnu vijest s obzirom na njegove partije na ovom prvenstvu. Ja kod njega ne vidim potencijal za neku ozbiljniju karijeru i budućeg A reprezentativca.Epidaurus je napisao/la: Cuo sam za ovog malog Aleksica od jedne drugarice koja je takodjer iz Mrkonjica i koja ga poznaje da mali po skoli konstantno prica da hoce da igra za Srbiju i da ce promijenit sportsko drzavljanstvo. Takodjer kaze da je mali bas bas uzdignut i nafuran do zla Boga.
Apsolutno ništa pozitivno nije pokazao, osim da zna prevesti loptu na protivničku polovinu

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.