Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ko ne bi volio ovog Oxa. Ili milom ili silom 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vec smo se uvjerili u njegove kvalitete prosle sezone, ali ovo sto pruza u pripremnom djelu je duplo veci nivo. Ovakvu dominaciju je pokazivao i Ramsey na pripremama pred njegovu nevjerovatnu sezonu. Samo da ga povrede zaobidju 
Chubica je zeljan dokazivanja vidi se na njemu, idemo Chuba vjerujem da mozes 
Hayden>Arteta
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ima Cazorla da dijeli samare! 
A i jesu ovi medjedi pa prijateljska je!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A i jesu ovi medjedi pa prijateljska je!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Yebem ga škrta, i jučer je ovakav bio. Trebao bi njemu Wenger zaušku spucat jednu
Ovaj Chuba je idiot teski.
Koja nepotrebna sebičnost
. 3 na 1 idu i on ide u dribling protiv tog jednog na slabiju nogu. Koji qurac momčino
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Valjda je Arsene pripremio sobu za mučenje za Chubu. Hoće da bude Henry, a još je zelen za to.
Dva trofeja su već u vitrini.
Dva trofeja su već u vitrini.
Jos jedan trofes 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dabl, a tek je juli 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Znao sam da ce krenuti opste svrsavanje na ovog Renea ali sjetimo se samo Zelalema pa smo vidjeli da je propao ko kauc, jednostavno talenata uvijek mozes naci ali malo je onih sto sa talenata naprave prelaz na igraca. Ja sam ocekivao prije sansu za Crowleya nego ovoga ali eto to nije ni bitno, ove pripremne nista ne znace, uprkos svemu vidi se da nam fali pravi napadac, ovaj Walnut to nije djaba mu gol smotan je i njegovi promasaji u Premier ligi i LP ce za razliku od Emirates kupa biti kaznajvani. OCigledno je treba nam DMF ovaj traktor ne moze ni rezerva biti svi ovi pametnjakovici sto misle da je Coqelin top dmf neka i dalje tako misle zaboli me samo da je dovesti nekog dobrog DMF-a pa da vidimo ko ce biti bolji taj ili Coqelin a kakogod okrenes DMF treba jer ovaj Arteta nije profesionalni fudbaler, mozes misliti koji je to nivo on je prije povrede bio katastrofalan sada poslije duge pauze i svega lik je nepostojec.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma Chubici samarcinu uzusi koju i ima da nadodje. Momak jednostavno zeli da se dokaze i onda izgori u toj zelji!
On ove sezone bar do januara mora da dobije sansu pa posle pozajmica u PL klub! Ako je mogao balvan Sanogo da dobije priliku moze i nas Cubica.
@Pajo sta kazes za Haydena?
On ove sezone bar do januara mora da dobije sansu pa posle pozajmica u PL klub! Ako je mogao balvan Sanogo da dobije priliku moze i nas Cubica.
@Pajo sta kazes za Haydena?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Ova ekipa je dosta uigrana i ako se najjacoj postavi doda WC napadac i solidan DMF da dijeli minute sa Koksom, mi mozemo napasti sve trofeje.
Kao što rekoh Zelalem je dominirao u Indoneziji.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ono što mene raduje jest Özil. Vidi se da je čovjek prošao pripreme sa igračima, odmah to drugačije izgleda.
Malo me jest strah u kakvom će se stanju vratiti Alexis.
Malo me jest strah u kakvom će se stanju vratiti Alexis.
Gedion Zelalem
Born: January 26, 1997 (age 18)
Propo ko kauč
Propo ko kauč
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
Strucnjak samo cu ti reci ovo, kad igrac promjeni sportsko drzavljanstvo iz Njemackog u SAD odma znas kolike su mu mogucnosti i daljni tok karijere ne moras ga ni gledati. Zelalem jeste dominirao u Indonezij is ta hoces time da kazes Emiretaes je veca scena? Pa jeste ali na istom Emiratesu blavan Sanogo zabije tri ili cetiri gola pa sta? Pripreme su tu da se dobije utakmica u nogama prije sezone i nesto se uigra, nedobog da smo igrali sa Barcelonom i da je umjesto Lingarda iz Uniteda bio neki talenat Arsenala zabio pa ovde bi bio delirij vec bi vidjeli svi novog Henrya ili BErgkampa...anell je napisao/la:Gedion Zelalem
Propo ko kauč
Hayden ne znam sta bi rekao necu da po glupavim pripremema gdje svaki put neko bljesne da sudim, po meni on treba na posudbu kao i ovaj mali sto je danas dobro igrao Adelaide negdje ga posuditi i odma gdje ce igrati seniorski fudbal i gdje ce se razviti, treba pametno raditi ko Chelsea sa Curtioisom par godina posudbe i dobijes besplatno igraca (golmana) svejtske klase
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Jesam li ja rekao da je negdje dominirao, nauči čitati! Ja sam samo napisao da je momak ima 18 godina 18, a ti si ga već proglasio propalim igračem.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I argument mu to sto je promjenio sportsko drzavljanstvo. Logika nema sta.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.