Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa sad ja shvatam. U Širokom sve bosanski hrvati i 1-2 brazilca. Tako da nemaju probleme u ekipi ako dođe do nekakvih skandiranja, niti se ima potrebe svojim izvinjavati
Vode oni računa.

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Tamo kad dođes prvo ti izvade krv da prebroje krvna zrnca a onda ide ljekarski pregled i ostalo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I ne znam sta tu pravite problem ljudi imaju takvu politiku i drze se kao i Bilbao sto igraju samo Baskijci. Zasad im dobro i ide kada liga ojaca vjerovatno ce pasti u donji dio lige zbog ne/kvaliteta igraca kojim ce raspolagati, ali to je vec njihov problem.Elegant je napisao/la:Tamo kad dođes prvo ti izvade krv da prebroje krvna zrnca a onda ide ljekarski pregled i ostalo.
Samo da porade na navijacima da se ne pojavljuju fasisticke zastave , parole i navijanje.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ne mogu poraditi, kad im je okruzenje u vecini takvo i to u sustini shvataju kao nesto normalno. To i jeste problem.
A nek furaju sta hoce, katlici da im igraju samo, ne interesuje me. Al cu uvijek reci da je to zatucano i retrogradno, narocito u 21 vijeku. A ovo za 'navihace' to mora savez drasticnije kaznjavati. Takve stvari ni UEFA ne tolerise ni minimalno.
Samo je kod nas veci grijeh zapaliti baklju, nego furati mrznju, nacionalizam i sovinizam. Vece su kazne za piro nego za ova sranja.
A nek furaju sta hoce, katlici da im igraju samo, ne interesuje me. Al cu uvijek reci da je to zatucano i retrogradno, narocito u 21 vijeku. A ovo za 'navihace' to mora savez drasticnije kaznjavati. Takve stvari ni UEFA ne tolerise ni minimalno.
Samo je kod nas veci grijeh zapaliti baklju, nego furati mrznju, nacionalizam i sovinizam. Vece su kazne za piro nego za ova sranja.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
A zašto da se ne pojavljuje? Ok, nacistička zastava je bezveze, glupost bez granica to stoji, ali zastava HRHB, Vatikana, Hrvatske i sl. bi se trebali pojavljivat a Ubij ovog, onog je više rivalitet neki nego pozivanje na mržnju, 0,001% je onih koji bi stvarno "ubijali" a ostali i kad bi došli u priliku da i ubiju tog nekog turčina, srbina, ustašu naravno da ne bi, zato gluposti pričate. Isto tako bilo koja grupa kad skandira ubij ustašu, četnika, baliju, kongoanca, filipinjanina i sl. ne misli baš doslovno nego čisto rivalitet i mržnja prema grupi a ne prema cijelom narodu. Glupost oko čega pravite dramu, kad vas je 99% tu koji idu na ultras tribinu to izvikivalo a znate sami da ne bi nikad nikog "ubili". Iako su mediji zato najviše krivi jer 'urca ne kuže a vi vidim ste im slični (pojedinici).
Tako je, ostanite dosljedni......budite ono sto su vasi djedovi i ocevi bili.....i nemojte nikada iznevjeriti europska nacela......ipak ste vi europska sredina. Nemojte se stiditi, istaknite slobodno vasa obiljezja....voli to Europa.Banana je napisao/la:Upravo takoNe vidim zašto bi meni smetalo il nekom sa tribine kad nam kažu Ustaše ako se sami tako deklariramo. Prvi ja pa ostala ekipa. Kad smo igrali protiv europske slobode prošlu sezonu isto je bilo skandiranje Ustaše Ustaše i sad nema smisla glumit neku dvoličnost i licemjerstvo. Jesmo i gotovo. Bar 95% navijača će se tako deklarirat i neće im smetat kad im kažu Ustaše.

🔴⚫️
Loš sarkazam al nema veze.
Za obilježja malo teže, ja kad bi postavio U (pod kojim su se kao činili zločini) bio bi tu baniran, a na ulici i priveden, dok ti sa tom zvijezdom (pod kojom su se činili zločini) ćeš proći nekažnjeno, nažalost ali takva država, jbg.

Zasto ironija, pa europska nacela stite p.edere, sto ne bi i vas, budite frajeri do kraja.Banana je napisao/la:Loš sarkazam al nema veze.Za obilježja malo teže, ja kad bi postavio U (pod kojim su se kao činili zločini) bio bi tu baniran, a na ulici i priveden, dok ti sa tom zvijezdom (pod kojom su se činili zločini) ćeš proći nekažnjeno, nažalost ali takva država, jbg.
🔴⚫️
- molotovljev
Kad budete igrali sljedeću evropsku utakmicu, vi skandirajte "ubij, ubij..." zavisi od protivnika, odnosno zemlje iz koje dolazi.Banana je napisao/la:A zašto da se ne pojavljuje? Ok, nacistička zastava je bezveze, glupost bez granica to stoji, ali zastava HRHB, Vatikana, Hrvatske i sl. bi se trebali pojavljivat a Ubij ovog, onog je više rivalitet neki nego pozivanje na mržnju, 0,001% je onih koji bi stvarno "ubijali" a ostali i kad bi došli u priliku da i ubiju tog nekog turčina, srbina, ustašu naravno da ne bi, zato gluposti pričate. Isto tako bilo koja grupa kad skandira ubij ustašu, četnika, baliju, kongoanca, filipinjanina i sl. ne misli baš doslovno nego čisto rivalitet i mržnja prema grupi a ne prema cijelom narodu. Glupost oko čega pravite dramu, kad vas je 99% tu koji idu na ultras tribinu to izvikivalo a znate sami da ne bi nikad nikog "ubili". Iako su mediji zato najviše krivi jer 'urca ne kuže a vi vidim ste im slični (pojedinici).
Pa kad vas uefa lijepo opali po ušima da se ne možete oporaviti u narednih 10 godina, vi recite; pa vidite, civilizovana Evropo,
mi se ispričavamo ali zaista nismo znali da je to strogo zabranjeno, jer u ovom dijelu BiH gdje mi živimo, to je sasvim normalno.
F.K.SARAJEVO
Razlika je u tome što pod vašim obilježjima zločin zađen sistematski i planski,a pod zvijezdom individualno i u oblicima lične osvete!Banana je napisao/la:Loš sarkazam al nema veze.Za obilježja malo teže, ja kad bi postavio U (pod kojim su se kao činili zločini) bio bi tu baniran, a na ulici i priveden, dok ti sa tom zvijezdom (pod kojom su se činili zločini) ćeš proći nekažnjeno, nažalost ali takva država, jbg.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Snimci utakmica 1. kola:
NK Čelik - FK Sloboda 1:0
HŠK Zrinjski - FK Olimpic 2:0
FK Borac - FK Željezničar 1:0
Pregled 1. kola:
Pregled 1. kola
NK Čelik - FK Sloboda 1:0
HŠK Zrinjski - FK Olimpic 2:0
FK Borac - FK Željezničar 1:0
Pregled 1. kola:
Pregled 1. kola
- Moscardelli
- Kontakt:
Babic ne da covjeku da zavrsi recenicu on ga prekida i tako cijelu emisiju, haha....
Vedator hvala za klipove
Vedator hvala za klipove

- LARSSONCHE
- Kontakt:
Jel istina da Drina igra sa pola tima iz juniorskog pogona?
Kad budete igrali sljedeću evropsku utakmicu, vi skandirajte "ubij, ubij..." zavisi od protivnika, odnosno zemlje iz koje dolazi.
Pa kad vas uefa lijepo opali po ušima da se ne možete oporaviti u narednih 10 godina, vi recite; pa vidite, civilizovana Evropo,
mi se ispričavamo ali zaista nismo znali da je to strogo zabranjeno, jer u ovom dijelu BiH gdje mi živimo, to je sasvim normalno.
Objasnio čovjek. Pa se Vi ubijajte.

Evo ne znam..
Daj majke ti objasni šta treba da radi zastava Vatikana na fudbalskoj utakmici?Banana je napisao/la:A zašto da se ne pojavljuje? Ok, nacistička zastava je bezveze, glupost bez granica to stoji, ali zastava HRHB, Vatikana, Hrvatske i sl. bi se trebali pojavljivat a Ubij ovog, onog je više rivalitet neki nego pozivanje na mržnju, 0,001% je onih koji bi stvarno "ubijali" a ostali i kad bi došli u priliku da i ubiju tog nekog turčina, srbina, ustašu naravno da ne bi, zato gluposti pričate. Isto tako bilo koja grupa kad skandira ubij ustašu, četnika, baliju, kongoanca, filipinjanina i sl. ne misli baš doslovno nego čisto rivalitet i mržnja prema grupi a ne prema cijelom narodu. Glupost oko čega pravite dramu, kad vas je 99% tu koji idu na ultras tribinu to izvikivalo a znate sami da ne bi nikad nikog "ubili". Iako su mediji zato najviše krivi jer 'urca ne kuže a vi vidim ste im slični (pojedinici).
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Nije bas ,ali tu je negdje! Nedostaje nam desetak igraca,od kojih bi barem 6 igralo danas u prvoj postavi.Problemi sa tom registracijom ,vec u drugom kolu svi ce igrati!LARSSONCHE je napisao/la:Jel istina da Drina igra sa pola tima iz juniorskog pogona?
- LARSSONCHE
- Kontakt:
flagrantus je napisao/la:Nije bas ,ali tu je negdje! Nedostaje nam desetak igraca,od kojih bi barem 6 igralo danas u prvoj postavi.Problemi sa tom registracijom ,vec u drugom kolu svi ce igrati!LARSSONCHE je napisao/la:Jel istina da Drina igra sa pola tima iz juniorskog pogona?
Hvala puno. Igrao sam 3+ pa zato pitam

Ma vala to što skandira i poziva na linč Turaka nema toliko veze sa nama, neka se tim bave Turci i oni nek istrazuju razloge tolike mrznje prema njima 
Protiv toga sam ali ja kao Bošnjak neću da se toliko uplićem u ono što baš i nema veze sa mnom.

Protiv toga sam ali ja kao Bošnjak neću da se toliko uplićem u ono što baš i nema veze sa mnom.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 27 jul 2015, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
http://www.transfermarkt.com/namir-alis ... ler/279901
Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki pa donekle i Olimpic su se debelo zafrkali sto nisu doveli ovog momka. Veliki potencijal...mene iskreno podjseca na bivseg Celikovog igraca Amira Japaura. Iako nije skoro nista pokazo za prvi tim Celika, mislim da smo se i mi z.ajebali oko njega. Malom je potrebna ekipa koja vecinom utakmice dominira i napada. Sa par golova dobio bi na samopouzdanju i posto bi zvjer. Za Masica mi je malo teze garantovati bilo sta jer je samo igro za kadete a nisam ga imao priliku ni vidjeti...
Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki pa donekle i Olimpic su se debelo zafrkali sto nisu doveli ovog momka. Veliki potencijal...mene iskreno podjseca na bivseg Celikovog igraca Amira Japaura. Iako nije skoro nista pokazo za prvi tim Celika, mislim da smo se i mi z.ajebali oko njega. Malom je potrebna ekipa koja vecinom utakmice dominira i napada. Sa par golova dobio bi na samopouzdanju i posto bi zvjer. Za Masica mi je malo teze garantovati bilo sta jer je samo igro za kadete a nisam ga imao priliku ni vidjeti...
Interesantni dresovi kod Borca sa lentom...fino slozene bojice, onako malo, da se zna. 

🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], HyperOS, Jadnimi, Lekqqq1921 i 29 gostiju.