Hajde da ne budemo skeptici, ostavimo ovu diskusiju za iducu sedmicu, a ima materijala to je sigurno. Niko se u timu ne bi trebao osjecati bogom dan, i dati maximum je nesto sto moze pokriti i los rezultat, navijaci to sigurno znaju cijeniti.tm8782 je napisao/la:Sve ti je na mjestu, a pogotovo ovo sto sam bold i uvelicao. I meni je ta sirina i nedovoljna pokrivenost pojedinih pozicija malo skepticna.Neandertalac je napisao/la:Kazu da on zadovoljava na toj poziciji. Ima u kontinuitetu dosta utakmica, nije neiskusan, rutiner sa dobrim pregledom igre koji moze odgovoriti taktickim zamislima strucnog staba.tm8782 je napisao/la:Iskreno Mladenovica sam pratio malo vise na treninzima kao i Tiaga. Ono sto su pokazali na treningu mene je licno zadovoljilo. Pogotovo Tiago. Vidjecemo kako ce sve to da bude u utakmici. Kod Mladenovica mi se jako svidjelo igranje na dupli pas, izbacivanje protivnika i jako dobar prodor cak i prema sredini. Dok je po meni Tiago najbolje rjesenje na poziciji desnog krila, mislim da mu ta pozicija najbolje lezi.
Al najbolje sacekati da vidimo kakav je na terenu. Motiva ce sigurno imati fa se dokaze, pogotovu jer je atmosfera takva da su svi nabrijani i preko svojih mogucnosti.
Malo me zabrinjava ta sirina u ekipi, dosta smo limitirani na odredjenim pozicijama, te zavisimo puno od igara i raspolozenja pojedinih igraca.
Sigurno je da kako strucni stab vidi ovo te da ce traziti max zalaganje i ozbiljnost u svim utakmicama.
A uostalom prognozirao sam remi tamo, 2-2 npr, ali i neki min poraz sa datim golom ne bi bi nezadovoljavajuci pred revans.
Naprijed Zeljo ljubavi moja!