Moguće al' mi je to nekako isuviše ranogeoxx je napisao/la:Na KSBiH stoji u pola 2, mislim da oni imaju provjerenije informacije.

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Moguće al' mi je to nekako isuviše ranogeoxx je napisao/la:Na KSBiH stoji u pola 2, mislim da oni imaju provjerenije informacije.
Igramo u 13:30, trebali smo u 20:15, ali je pomjereno radi Grčke da igra u udarnom terminu. A kadeti mislim da su u 16:30 h protiv Njemačke.FaraonTM je napisao/la:Moguće al' mi je to nekako isuviše ranogeoxx je napisao/la:Na KSBiH stoji u pola 2, mislim da oni imaju provjerenije informacije.
Ok, hvalaarmin je napisao/la:Igramo u 13:30, trebali smo u 20:15, ali je pomjereno radi Grčke da igra u udarnom terminu. A kadeti mislim da su u 16:30 h protiv Njemačke.FaraonTM je napisao/la:Moguće al' mi je to nekako isuviše ranogeoxx je napisao/la:Na KSBiH stoji u pola 2, mislim da oni imaju provjerenije informacije.
LegendoLloriS je napisao/la:Spanci nisu nista posebno na ovom prvenstvu i sa ovom generacijom i mozemo ih hladno dobiti 1 razlike
Kao i obicno si u pravu!kim je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:svi znamo pljuvati po ljudima koji vode saveze to je u nas uvijek tako cak je jedno vrijem bila madijska hajka na Haruna moram vam reci da je ovo veliki uspjeh KS BIH na celu s Harunom i Dinom ,posebno HARUN covjek je toliko truda dao zaorganizaciju mladji liga i reprezentacija to je ovaj uspjeh ,naravno svaka cast trenerima i igracima ali sad vidimo sta znaci prava organizacija i predan rad
Znači sad je ovo harunov uspjeh, a ispadanje U 20 nije harunov ne uspjeh, moramo biti dosljedni, jeli tako, ili se i dalje držimo da je Harun samo jednog selektora postavio, a ostale mu nametnuli ili je on postavio sve.
Ali nema veze, svaka čast momcima, i kako uvijek kažem samo nek se bore, rezultat nikad neizostane,i nagradi one koji se oznoje.
p.s. Ja mislim da je pošteno reći sad hvala Selimoviću, jer su ga ebavali da je ovo njegova Spars reprezentacija.
Evo ima i na livetv.ruZivot je napisao/la:Danas se potuc za polufinale, mi to mozemo![]()
![]()
![]()
Kako nema prenos, na mob sam i gledam na drakulastream da ima ???
Pise da ima prenos al probaj otvorit linkZivot je napisao/la:Danas se potuc za polufinale, mi to mozemo![]()
![]()
![]()
Kako nema prenos, na mob sam i gledam na drakulastream da ima ???