FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nrma za ovo opravdanja,po durpu udarit,ako mozes nagradit,mozes i ovo.
Zeljeznicar! 1921 !
I meni cudno pravo, ne mogu da vjerujem... Nema veze, svi u cetvrtak zna se gdje !
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Hvala im.

Ja mislim da se 90% nas sada nasmijalo od muke, eto.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
- Kontakt:
A stvarno jaki smo ,al sta se ovo desava ! Ovo je neka **** nesreca ili sta vec ?! Ajde Zeljkanee molim teee
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Cekam ko je bio da da izvjestsj,po ovom sto sam citao ljudi su bili bolja ekipa.
Zeljeznicar! 1921 !
Ovo i nije lose toliko, igraci znaju da se moraju iskupiti protiv Standarda za ova 2 poraza. Panicnim izjavama nista nece niko dobiti, pred nama je da napunimo Kosevo u cetvrtak, ko je razocaran rezultatima ne mora ni doci.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Kako je krenulo Zeljo i Hajduk ce poispadati iz lige,sve dok igraju evropske utakmice.
Ma momci glavama već na Koševu, ne znam šta ste očekivali od ova prva dva kola. 6 bodova jeste puno al' je neuporedivo sa time šta sve dobijamo eventualnim play-offom 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Meni je vaznija ova liga nego EL da se ne latemo,za vas ne znam ali valja opet igrat europu,uzet nekih para itd,liga jest tek pocela al ko nam garanzuje da necemo ni iducu izgubit a mogucih -9 je skoro pa nemoguce stici.
Zeljeznicar! 1921 !
Izgleda da je nas evropa istrošila i psihicki i fizicki
ocekivao sam od trenera da one koji nece igrati u cetvrtak stavi u igru i da oni onda igraju ovako evo 2 kola lige skoro ista 11 igra 0 bodova ,a nisu odmorili ...a sad idemo dalje ....FaraonTM je napisao/la:Ma momci glavama već na Koševu, ne znam šta ste očekivali od ova prva dva kola. 6 bodova jeste puno al' je neuporedivo sa time šta sve dobijamo eventualnim play-offom
-
- Kontakt:
ma Liga je bitna jer vec dvije god smo bez titule ,moramo ovo bolje u Ligi ! Kiksali smo 6 bodova ,ne treba paniciti ,al ako ovako nastavimo tesko cemo do zeljenih ciljeva ,sve nam je ugrozenoo ! Moramo ih sad podrzat na Kosevu a Liga valjda krenee !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ma samo polako ljudi, ovo se može nazvati kiksom al' neće se niko naigrati ni protiv Borca ni protiv Radnika. Samo opušteno i u četvrtak svi na Koševo!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- alan ford 26
- Kontakt:
E kad su fino zasluzil sve pohvale za Europu sada zasluzuju kritike iste tezine za ovu blamazu, od Odovica pa sve jednog igraca.
Ja se iskreno nadam da ce im ukinuti premije koje su zasluzili za Ferencvaros, decki se malo umislili izgleda, kao niko kao oni sada, mogu setajuci pobijediti svakoga. E mozete da ne kazem sta. Krv cemo propisati da izborimo Europu iduce godine, nije ni pocelo prvenstvo kasnimo 6 boba.
Umjesto da dodatno podgrijemo atmosferu pred Standard, mi smo sada usrali i sefa i stanicu. Raja ce biti definitivno razocarana nakon ovoga, uticace i na igrace sigurno, umjesto da smo ovog mrtvog Radnika pregazili i da pucaju od samopouzdanja, sad smo otisli u kontru. Nit si pobijedio niti si odmorio igrace, bravo. S kim mi igramo narednih 4-5 utakmica? Neka nam je Bog na pomoci.
Ja se iskreno nadam da ce im ukinuti premije koje su zasluzili za Ferencvaros, decki se malo umislili izgleda, kao niko kao oni sada, mogu setajuci pobijediti svakoga. E mozete da ne kazem sta. Krv cemo propisati da izborimo Europu iduce godine, nije ni pocelo prvenstvo kasnimo 6 boba.
Umjesto da dodatno podgrijemo atmosferu pred Standard, mi smo sada usrali i sefa i stanicu. Raja ce biti definitivno razocarana nakon ovoga, uticace i na igrace sigurno, umjesto da smo ovog mrtvog Radnika pregazili i da pucaju od samopouzdanja, sad smo otisli u kontru. Nit si pobijedio niti si odmorio igrace, bravo. S kim mi igramo narednih 4-5 utakmica? Neka nam je Bog na pomoci.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma kad bi neka nasa ekipa igrala grupnu fazu u Europi, to bi znacilo borbu za opstanak u domacoj ligi.
Don't believe the hype.
Idemo Vitezu,umorni,nikakvi a **** ga Stokic sto ga je doveo moze idmorit Bajica barem
Zeljeznicar! 1921 !
Napunit lavor i nek' nam je Bog na pomoci, ocito su vec razmisljali o Standardu.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
bolje nam je da ispadnemo (a velike sanse su da cemo) od standarda pa da se mozemo koncentrisati na prvenstvo...akisarajevo92 je napisao/la:Ma kad bi neka nasa ekipa igrala grupnu fazu u Europi, to bi znacilo borbu za opstanak u domacoj ligi.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- pcelar1921
- Kontakt:
Ne znam šta reći, ovaj Obradović pravi igrač nismo ga doveli bojim sa da će ga preotet neko drugi jbga nismo na vrijeme reagovali.
Ovo je sve dostižno tek je počelo ima još dosta utakmica.
Ovo je sve dostižno tek je počelo ima još dosta utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, invincible1921, mavi i 43 gosta.