FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 03 maj 2010, 09:58

nime_tm87 je napisao/la: eki to ... :lol:
Ne kontam sta si napisao.

Joj samo da nam je privesti ovu sezonu kraju,dosta vala vise ovog mucenja...
Treci put castimo

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 03 maj 2010, 13:02

ma samo da zeljeznicar da izgotivimo sa 2-3 komada u srijedu to bi za mene bilo sasvim dovoljno ove sezone otisao bih kuci sretan ili bolje receno presretan ...ma nemogu ni da zmislim tu srecu...bio sam jako sretan kad smo ih uzeli u prvenstvu, bilo masa ljudi navijanje vrhunsko borac kao iz bajke ...o bozeeeee bila su za mene to divna vremena! :D

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 03 maj 2010, 13:17

borac je jesenas dao zelji dva gola ,cisto sumljam da to mogu ponoviti a da zeljo neda go

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 maj 2010, 13:30

nime_tm87 je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Razbicemo Zeljeznicar u srijedu!Samo cu to reci... ;)
eki to ... :lol:
tebi stvarno treba prevodilac
eki to = čuj to ... :lol:

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 03 maj 2010, 14:23

mele je napisao/la:borac je jesenas dao zelji dva gola ,cisto sumljam da to mogu ponoviti a da zeljo neda go
$ " ? " " " у & " ",па $ " $ се ",$ % " ;)
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 03 maj 2010, 14:35

$: ? ' трофеју $ "

" је & ": прва ? " & " " & " " " се у ? 5. ', а % сусрет 14 $ " на """. " "црвено-?" ? $ " $ то " " & ? $ " $ се $ $ - % он $ пехар у " $ 19. '.

- ", ? $ је " % $ &, ? зато - на $ $ ", $ на """ $ са % - ?. Сезона на " је / у ? " &, а у ? ' $ " " $ " " на путу $ ?.

"?", "Пецара" " " Сарајево " " $ се % & ". % " " ? " право $ се $ $ ' ? трофеју $ " – & & ", " је са ? " ? ? " % трофеја, по " & " " ? &.

- ? " " " $ " " те трофеје са " &, ? " ове $ " $ $ у Европу. ", $ $ $ " & о ?, ? ? са $ $ 1995. $, те она " & се ? & у првенству ? & 2001. $, " - " " & ' – " се ? $ " трофеја са &.

Он " & " " $ ? & ", & - " по $ јер је пехар ? $ " у $.

- % је $ то ? " ово $. $ се ? ' $ " " то на "%", у " ", $ ? " $. ? је ? ", " ? - у $ ? ' ? " трофеј је " у $. $ се $ & - " овог пута, " ' $ - " & – " је $.

$ пораз на """ (4:2) ' " $ $ & % " у $ $ '.

- - $ ? ? је ? '. " ? " " ? " на """. " " у ' " ", $ се ? & $ $ на % " $ ? $, % $ нас " ?. $ се, ? $ ? $ $ ? $ %, ? & " &. Са $ стране, " " ?, " је неоспоран. ?, не " ? ту $ јесу $ не " на " ". ", " ' $ је $ " $ ? $ $. & " " ? на ' ране & су $, $ $, а $ " "" "", ? % ? – " је ? $, " ? ?.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 03 maj 2010, 14:37

": $ "

' ? & $ " ? трофеј на " " у ??

- Наравно $ '. / " у ? је $ " & ". $ & " јесте у ' $ су " -, ?, са $ стране, " " ? ' ово ?. " право $ се $ трофеју јер " у $ ' " " ? $ ?, & %, ? га се не ?.

& - $ - опасност по ? & " & " ' $ " " $ " сусрет?

- " је & $ " отворен ? ", $, за ? ". " " ? $ " ? & на ?, ' ". ", " " $ " на те " ?. " " у " $ " праве ?, поготово у $. &, /, " ' $ $ " " $ на $, & " ' ? $ $ $ у $.

? $ сусрет у првенству (4:2) ' " $ се ? $ у ", " свега $ &, " & су " сва " &?

- " ' " $ су сва " ? " " $ " то ' $ ?, & се не " ?. " је " ? " " ? на " " $ " " &, % је " ? " %, ? $ ' " " за ту ".

$ ? је $ " % се % " у Сарајеву?

- " ' " " се $ $ " & % " на ' $. ", % % је $ " " ? у ' сусрету, " " ' $ $ $ " " " $ %.

" ? се ' на """?

- " & " " " / $ у овој " " & - " " у & ' ?. ? ' на пуне " " ? $ ' то & " $ јер $ " $ свој ". ' ' $ " ? $ " " ", "?", & " " ова сезона $ " $.

Прогноза ??

- - " ?, ? трофеј $ у ?. & " " се $ у " " " ' на " " $ ' снаге $ се на & $.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 maj 2010, 14:43

Želja svih u klubu im je kup :shock: :? pa dobro bar su realni i pošteni prema sebi , titula ih svakako ne zanima.
Ali otkud sad ovoliko iznenadno zanimanje za kup 8-) dobro vidjecemo šta ce se dešavati u perspektivi.
Gdje vam onaj prognozer koji je pisao "ceracemo se jos"...da nije odustao od ceranja.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

starcevica
Kontakt:

Post Postao/la starcevica » 03 maj 2010, 14:58

a jeste vi zeljovci dosadni,bas smarate :o 8-)

Милош Обилић
Kontakt:

Post Postao/la Милош Обилић » 03 maj 2010, 16:03

drop je napisao/la:Želja svih u klubu im je kup :shock: :? pa dobro bar su realni i pošteni prema sebi , titula ih svakako ne zanima.
Ali otkud sad ovoliko iznenadno zanimanje za kup 8-) dobro vidjecemo šta ce se dešavati u perspektivi.
Gdje vam onaj prognozer koji je pisao "ceracemo se jos"...da nije odustao od ceranja.
$ " $ ? на ' '. ? " на овој " " ? & ?, % - " $ " " ?. 8-)
? & ?, & $ " ње...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 maj 2010, 16:17

? ? je napisao/la:
drop je napisao/la:Želja svih u klubu im je kup :shock: :? pa dobro bar su realni i pošteni prema sebi , titula ih svakako ne zanima.
$ " $ ? на ' '. ? " на овој " " ? & ?, % - " $ " " ?. 8-)
jesam -priznajem...ko priznaje pola mu se prašta 8-)
Bitno je da ti nisi kompleksaš i da si cool lik kao što si vazda i bio ;)
Miloš Obilić rules :!: :P
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 03 maj 2010, 16:28

nadam se dobroj utakmici u srijedu i takodje dobrom navijanju..sto se tice kvaliteta utakmice mislim da se sastaju trenutno dvije najbolje ekipe u BIH i da kvalitet utakmice nebi trebao doci u pitanje..kao sto smo mogli vidjeti i sami u ovogodisnjim susretima ova dva kluba.Iskreno bi volio da zeljo jos u Banjaluci rijesi pitanje pobjednika kupa,i tako nam donese duplu titulu koju svi navijaci zelje prizeljkuju..

p.s.sto se tice ove cifre od 150 000,i ja kao navijac zelje zaista sumnjam u to..zastoo?zato sto je borac vec izborio evropu kroz ligu i ne vidim razlog za to..znaci na teren i nadam se da cemo na kraju ipak mi navijaci zelje izaci zadovoljniji od vas :D
-PAJA Fan Club!!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 03 maj 2010, 16:52

_Bad_boy je napisao/la:nadam se dobroj utakmici u srijedu i takodje dobrom navijanju..sto se tice kvaliteta utakmice mislim da se sastaju trenutno dvije najbolje ekipe u BIH i da kvalitet utakmice nebi trebao doci u pitanje..kao sto smo mogli vidjeti i sami u ovogodisnjim susretima ova dva kluba.Iskreno bi volio da zeljo jos u Banjaluci rijesi pitanje pobjednika kupa,i tako nam donese duplu titulu koju svi navijaci zelje prizeljkuju..

p.s.sto se tice ove cifre od 150 000,i ja kao navijac zelje zaista sumnjam u to..zastoo?zato sto je borac vec izborio evropu kroz ligu i ne vidim razlog za to..znaci na teren i nadam se da cemo na kraju ipak mi navijaci zelje izaci zadovoljniji od vas :D
Mislim da cete vi u BL sigurno izgubiti sad u srijedu...Sad je samo pitanje kojim rezultatom,i da li cete uspjeti to preokrenuti u Sarajevu.
Treci put castimo

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 03 maj 2010, 17:02

MARIĆ: MOŽEMO DO DUPLE KRUNE!

Da li je ovaj covek ovo stvarno izjavio ili je ovo jos jedna bravurija ss.ba "zurnalista"!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 03 maj 2010, 17:03

tatamata je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:nadam se dobroj utakmici u srijedu i takodje dobrom navijanju..sto se tice kvaliteta utakmice mislim da se sastaju trenutno dvije najbolje ekipe u BIH i da kvalitet utakmice nebi trebao doci u pitanje..kao sto smo mogli vidjeti i sami u ovogodisnjim susretima ova dva kluba.Iskreno bi volio da zeljo jos u Banjaluci rijesi pitanje pobjednika kupa,i tako nam donese duplu titulu koju svi navijaci zelje prizeljkuju..

Mislim da cete vi u BL sigurno izgubiti sad u srijedu...Sad je samo pitanje kojim rezultatom,i da li cete uspjeti to preokrenuti u Sarajevu.
Na osnovu cega si toliko siguran ;)
1921-2011

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 03 maj 2010, 17:07

cole-ch je napisao/la:MARIĆ: MOŽEMO DO DUPLE KRUNE!

Da li je ovaj covek ovo stvarno izjavio ili je ovo jos jedna bravurija ss.ba "zurnalista"!
' " је $ у & $.
"" ПУТ ""

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 03 maj 2010, 17:08

cole-ch je napisao/la:MARIĆ: MOŽEMO DO DUPLE KRUNE!

Jeste izjavio i ne znam sta tu ima cudno...Nece valjda reci predajemo se... :roll: Iako mislim da je moron i to teski,podrzavam ga da se ako nista drugo,borimo do kraja,bar radi obraza i casti.
Esii TM87 je napisao/la: Na osnovu cega si toliko siguran ;)
Pa jednostavno,domaci teren,14 hiljada ljudi...vasim igracima nece biti lako,kao sto ni nasima nije bilo lako na Grbavici.Mozda sam pretjerao sa tim sigurno,ali tesko cete izbjeci poraz.
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 03 maj 2010, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 maj 2010, 17:15

Eno sad Marić im idiot :o :o :shock: covjek ih doveo u Evropu poslije 30 godina (i pitanje je kad ce opet vidjeti evrope ocima) i opet im idiot :shock: strašno :shock:

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 03 maj 2010, 17:16

drop je napisao/la:Eno sad Marić im idiot :o :o :shock: covjek ih doveo u Evropu poslije 30 godina (i pitanje je kad ce opet vidjeti evrope ocima) i opet im idiot :shock: strašno :shock:
Jesi ti stvarno glup ili se pravis?Covjece vidis li ti kako igra Borac s Maricem na celu...
Treci put castimo

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 03 maj 2010, 17:19

drop je napisao/la:Eno sad Marić im idiot :o :o :shock: covjek ih doveo u Evropu poslije 30 godina (i pitanje je kad ce opet vidjeti evrope ocima) i opet im idiot :shock: strašno :shock:
Ај не " " & ", " " је, % " ?? " нас $ у европу :!: , па $ " нас " ја $ " је & " ? $, % " узео у " " $ него "... :D

"=" '
"" ПУТ ""

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.