Što se tiče Songa, mislim da ne postoji ni 1% šanse da on ponovo zaigra u Barcinom dresu. Da je ugrabiti kakvih para
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sandro je po meni siguran. Ako Pedro ode, vjerovatno će onda i Munir ostati. Za Gersona ćemo vidjeti, rizik postoji, ali nagrada bi mogla biti itekako velika. Treba se suzdržati pljuvanja, pogotovo jer još nije ni došao.
Što se tiče Songa, mislim da ne postoji ni 1% šanse da on ponovo zaigra u Barcinom dresu. Da je ugrabiti kakvih para
, 20-ak miliona smo ga platili.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva bi to mogla bit velika nagrada?messilla je napisao/la:Sandro je po meni siguran. Ako Pedro ode, vjerovatno će onda i Munir ostati. Za Gersona ćemo vidjeti, rizik postoji, ali nagrada bi mogla biti itekako velika. Treba se suzdržati pljuvanja, pogotovo jer još nije ni došao.
Gerson u Barci nema sanse uspjet. Znaci teorije nema da se taj lik nametne. Tocka, kraj price, apsolutno nepotreban.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa čekaj prvo da zaigra (ako zaigra uopće).
Nisam ni ja nešto optimističan, ali nisu samo naši zainteresovani.
Nisam ni ja nešto optimističan, ali nisu samo naši zainteresovani.Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
gersona ako kosta 12 miliona onda treba i dovesti, mali ima samo 18 godina a odlicne fizicke predispozicije i tehniku, uz dobar rad moze postati svjetska klasa, jest da tu ima rizika, ali vrijedi rizikovati jer mali je zaista potencijal i mnogi se otimaju za njega, dovesti ga, raditi s njim i vidjecemo sta ce biti, meni se cini da ce vrlo brzo biti bolji od svih nasih mladih nada, a uvijek se moze iskoristiti recimo ako budemo dovodili pogbu onda da bude dio dila. ovakvi igraci mogu biti promasaji,al mogu i eksplodirati pa da budu price sto ga ne dovedesmo za 12 miliona kad se nudio,a ne kasnije kad mozda bude vrijedio preko 50 miliona, taj rizik treba prihvatiti
ako dodje gerson i od januara bude mogao igrati, bit ce mjesta i za njega poneku utakmicu da odigra, arda ne vjerujem da ce se mijenjati sa raketom jer je ofanzivniji, gerson bi mogao biti taj koji ce zajedno sa sergi robertom biti zamjena za raketu, mlad je, ne treba zuriti,polako s njim
problem je ako ode pedro onda valja traziti rezervnog napadaca i to nekog ko je klasa, mozda i dvojicu jer da ke srece da i od sandra bude hljeba
ako dodje gerson i od januara bude mogao igrati, bit ce mjesta i za njega poneku utakmicu da odigra, arda ne vjerujem da ce se mijenjati sa raketom jer je ofanzivniji, gerson bi mogao biti taj koji ce zajedno sa sergi robertom biti zamjena za raketu, mlad je, ne treba zuriti,polako s njim
problem je ako ode pedro onda valja traziti rezervnog napadaca i to nekog ko je klasa, mozda i dvojicu jer da ke srece da i od sandra bude hljeba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Čelnici Borussije Dortmund su donijeli nesvakidašnju odluku koja je izazvala različite reakcije navijača ovog slavnog kluba. Sa ciljem vraćanja istinske fudbalske atmosfere na stadionu Westfalen (Signal Iduna Park), od sada će biti praksa da se Wi-Fi signal na stadionu u potpunosti usporava za vrijeme trajanja utakmice. U Dortmundu ističu da bi pažnja posjetitelja utakmice trebala biti više usmjerena na dešavanja na terenu nego na odabir filtera za Instagram, kojim bi 'Marco Reus frizure' izgledale bolje na fotografijama.
a u barci debili uvode internet na nou camp ,i onako tihe debilne navijace jos vise da zaokupe internetom i nece niko ni gledat utakmicu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ajde smiri se malo. Na Koševu ima wifi, a da ne bude na Nou Campu.
Verma
Verma
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Joj kad 'vako žele nešto nazor zna se kakva je publika u Barceloni, yebo vas Borusija i 12. igrač. Treba vratiti Boixos Noise da opet prave sranja, kad se samo sjetim na gostovanju Espanyolu baci kreten neku napravu među navijače, kasnije vijest djevojčica ostala bez šake. Narkomani sa više očiju nego zuba.
Barca ima drugačiju podršku navijača, 150 000 sociosa sa godišnjom članarinom od cca 300 eura, mnogo više koristi od urlanja s tribine.
Barca ima drugačiju podršku navijača, 150 000 sociosa sa godišnjom članarinom od cca 300 eura, mnogo više koristi od urlanja s tribine.
Don't hate what you don't understand.
Dani se izgleda pravo naložio za novu sezonu.
Haman svaki dan postavi na nekoj od društvenih mreža sliku sa treninga uz obavezni hashtag #nopainnogain. Valjda je i njemu jasno ako zayebe ovu polusezonu, poslije Nove godine ga čeka klupa. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Tek sad vidim da je Masche upao među kapitene, lajkam dakako. Mislio sam da će Shakirin upast' nekako, dobro je zaobišli su ga.
Don't hate what you don't understand.
Arda ne tri prsta

e jest se uzjebo vise s ovim brojevima Dani

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Čuj Dani šestica. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Koji je sad raspored kapitena?
Sent from my ST26i using Tapatalk
Sent from my ST26i using Tapatalk
Iniesta, Messi, Busquets, Mascheranoxaves je napisao/la:Koji je sad raspored kapitena?
Adama od Liverpoola tražio garancije da će igrati.
Haj ti sine kod Muniese i Bojana.
Daniju je ovo četvrti broj u Barci. Sa svakim od prethodna tri je uzeo LP.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Si ti siguran u to, Javier?
Izvor niđe veze s vezom.MorenoATM je napisao/la:Si ti siguran u to, Javier?![]()
![]()
Ustalom ako ne vjeruješ meni

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Da znam, i vidio sam.. No nije jedini izvor, nekolicina ih se pokazala od jutra..messilla je napisao/la:Izvor niđe veze s vezom.MorenoATM je napisao/la:Si ti siguran u to, Javier?![]()
![]()
Ustalom ako ne vjeruješ meniMasche je siguran koliko i Messi.![]()
A ovo sa novim kapetanom određeno jučer..MorenoATM je napisao/la:Da znam, i vidio sam.. No nije jedini izvor, nekolicina ih se pokazala od jutra..messilla je napisao/la:Izvor niđe veze s vezom.MorenoATM je napisao/la:Si ti siguran u to, Javier?![]()
![]()
Ustalom ako ne vjeruješ meniMasche je siguran koliko i Messi.![]()
Nije laz, Masche stvarno ide. Moj najdrazi igrac
Problem sto ostajemo na Piqueu i Bartri/Vermi/Matiji.
Ocito se zasitio, zeli novi izazov, nazalost. Joj tuge."They asked me to try to find a great Serie A team for him because Javier would like to finish his European career winning something with an Italian club.
"There are no problems with Barcelona. Indeed, there, he's a leader.
"Simply, Mascherano, like many Argentines of his age, grew up following the Italian league and having played in England and won everything in Spain, now he is drawn to an Italian adventure.
"It's not a question of money. He has already rejected big offers from the Premier League and Ligue 1"
Problem sto ostajemo na Piqueu i Bartri/Vermi/Matiji.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa ja samo vidim da ovaj Talijan spominje Mascheov odlazak u Italiju. Navodno rekao da mu potraži klub. Da mu je on agent pa ajde...
Uostalom, moj stav je ukoliko neko želi da ide - neka ide. Nikakav problem.
Uostalom, moj stav je ukoliko neko želi da ide - neka ide. Nikakav problem.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.