Tako je,slazem se.Najgore bi bilo poslati ga u neku ekipu tipa Man City koja vec posjeduje nekolicinu dobrih napadaca pa Bog zna bi li ulazio u igru u kakvoj god formi bio.Najvise sto njemu trenutno treba je jaka liga i sto vise jakih utakmica.Juve bi bio sasvim dobra sredina za njega jer su oni i pored ove slabe sezonu uvijek tu na vrhu na pozicijama koje vode u LP.daffy je napisao/la:Dzeko sljedece godine nece biti na Euro sceni i mozda ce opasti interes za njega.. mozda bude imao povredu neku pa ga udalji od svega.. ovako moze preci u neku ekipu i do sljedece godine bi se prilagodio toj ekipi i dobar bi bio..
nek je on ziv i zdrav, i gdje god da ode neka zabija golove.. ja favoriziram Juve iz razloga sto bi u Juventusu bio glavni napadac i od svih mladih napadaca jedino Dzeko ima sanse da zamjeni legendarnog Trezegueta.. barem ne bi sjedio na klupi..
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
🇵🇸
- Ponos Torina
- Kontakt:
Faruce, racunaj da si Kralj posle ovog klipa!kingfaruk je napisao/la:Moj novi klip.
[youtube][/youtube]
Mnogo jaka stvar. Bravo!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Prejak Klip svaka cast,ja mislim da bi svaki trener posle pregleda ovog klipa iskesirao 100 miliona za Dzeku!cole-ch je napisao/la:Faruce, racunaj da si Kralj posle ovog klipa!kingfaruk je napisao/la:Moj novi klip.
[youtube][/youtube]
Mnogo jaka stvar. Bravo!
Super uradjen video
jah, iskesirace neko 100 miliona.....
- majestic24
- Kontakt:
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Adebayor je u ligi ove sezone zabio 14 golova. Sasvim respektabilno.Virtu4l je napisao/la:Šta ste se ukakili, zašto ne u City? Sjajna ekipa, Adebayor očajan, Džeko idealna zamjena, bio bi strašan u tandemu sa Tevezom.
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
dok u engleskoj svako kolo ima bar jedan derbi,i treba uzeti u obzir da ako predje u englesku da bi ubrzo postao zvjezda jer su mediji tamo najprisutniji,i jos ako zabije 20 komada u prvoj sezoni npr za manchester pa to bi bilo onda nevjerovatno za njega,engleska prima najvise para od tv premija,medija i ostalog,zato i imaju najvise para za dvodjene novih igraca (najboljih)
po meni u europi jedina prava konkurencija engleskim timovima sto se tice para jeste real,barsa,bayern i inter
tako da po meni džeko moze i u real i barsu i bayern i inter ili u englesku ligu,
a juve,milan,valencija,sevilla,werder,roma, po meni ne spadaju u ekipe koje mogu dominirati europom (bez obzira na njihovi historiju) i to je jednostavno tako,sta ce biti za 2,3 godine to me neinteresuje,
po meni bi džeko potrosio godinu kad bi presao u juventus,jer bi za tu godinu mogao igrati u ligi prvaka u jacem klubu i za tu godinu bi odigrao dosta jacih utakmica,i mozda bi stekao veliku slavu
Kakav Diego ?Cartman je napisao/la:
PA nece Dzeko igrat samo sljedecu sezonu. Sad treba da predje u Palermo jer ce (vjerovatno) igrat LP sljedece sezone? Juve bi bio sjajan izbor iz vise razloga. Radi Diega, radi toga sto bi bio glavni i sve bi se vrtilo oko njega i naravno sto bi igro za ogroman klub koji ce se naravno vratit u Ligu Prvaka i u vrh Serie A.
Ko je taj ?
Jel to onaj Diego što je u top 10 najvećih promašaja ove sezone ?
Mislim da se on nikada neće snaći u Seri A.
reds je napisao/la:Kakav Diego ?Cartman je napisao/la:
PA nece Dzeko igrat samo sljedecu sezonu. Sad treba da predje u Palermo jer ce (vjerovatno) igrat LP sljedece sezone? Juve bi bio sjajan izbor iz vise razloga. Radi Diega, radi toga sto bi bio glavni i sve bi se vrtilo oko njega i naravno sto bi igro za ogroman klub koji ce se naravno vratit u Ligu Prvaka i u vrh Serie A.
Ko je taj ?
Jel to onaj Diego što je u top 10 najvećih promašaja ove sezone ?
Mislim da se on nikada neće snaći u Seri A.
a samo da te pitam, po kome je on u top 10 najvecih promasaja sezona? po tebi, po meni? po kome?? ko je napravio tu statistiku i to objavio?? goal.com ??
edit: Diegovi napadaci:
- Amauri:
- Iaquinta: zna biti nekad solidan, ali samo prosjek.. spor, nema tehnike.. ma nista.. samo sto je srcan igrac..
- Trezeguet: ubica.. ali njemu nista ne pomaze Diego i lopte koje on pruza jer je spor.. njemu treba neko da nabaci loptu..
i ni jedan od navedenih nije brz.. ova prva dva su balvana i da im dadnes loptu opet nista ti nece pomoci.. a Dzeko je i brz, ima tehniku ( kakvu, takvu ), zna se probiti i zna dati gol.. Diego - Dzeko ce biti ubojit tandem ako bude.. jos im dodati jednog jako brzog napadaca tipa Zarate, bilo bi odlicno..
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
- majestic24
- Kontakt:
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Juventusu fali Nedved!!!
- fahrenheit
- Kontakt:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, 313, AA23, adrenaline323, ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, Beduin, Beli98, Bosanac90, Brazzzoo123, Brokula, CHR, Confiance, daka1010, dariolovrinovic00, darker10, dena24, DzaniMehmet, Edincapitano, Elddar, enobarca, exampLe., feniksptica, Fudo, GG3, GIBRA, Godfather, GrbavicaHrammm, guillermo, harko35, head88, hrustoni, hurem, insimadop, inzomni, jasmin10, JoeBleck, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kovac, LaMeloBall, Lavcina, LeCoq, legendarnadruga, ljevak, LjutaPaprika, Lynx, MacArsla, Majstorinho, Micron, MostarNeretva, myself, NazorUso, NebeskaSila96, nerkolfc, omanovski, Paromlinac, Pensioner26, prijeratni mangup, random11, Rauber33, RaZuti, Rio12345, RoadRunner85, Rodju, rossonero85, SanaBosna, Scholl, Shevko, ShojaStojan, sLucajni, Soba, soccerfan, StevieG8, zemuntrg, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 519 gostiju.