FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 04 maj 2010, 13:20

Najvažnija je pobjeda bilo kakva da se sačuva ponos,da ne izgubimo pred punim stadionom. A što se tiče toga o čemu pričaš,tj koji bi rezltat bio dovoljan za revanš,ja ne bih spokojan bio ni sa 3-0 ili 4-0,s obzirom na to koliko povjerenje imam u Marićevu strategiju i naše golmane.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 04 maj 2010, 13:24

Schlager je napisao/la:Najvažnija je pobjeda bilo kakva da se sačuva ponos,da ne izgubimo pred punim stadionom. A što se tiče toga o čemu pričaš,tj koji bi rezltat bio dovoljan za revanš,ja ne bih spokojan bio ni sa 3-0 ili 4-0,s obzirom na to koliko povjerenje imam u Marićevu strategiju i naše golmane.
sve si objasnio....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 04 maj 2010, 13:25

Schlager je napisao/la:Najvažnija je pobjeda bilo kakva da se sačuva ponos,da ne izgubimo pred punim stadionom. A što se tiče toga o čemu pričaš,tj koji bi rezltat bio dovoljan za revanš,ja ne bih spokojan bio ni sa 3-0 ili 4-0,s obzirom na to koliko povjerenje imam u Marićevu strategiju i naše golmane.
Da, tu je pitanje golmana. Ne znam sta tu da radimo (odnosno Maric). Milinovic uglavnom dobro brani u BL, a Susac je svoje "umijece" pokazao u Tuzli sa onim smijesnim izlaskom na visoku loptu. Nas golman nece biti pod tolikim pritiskom kao na Grbavici pa bih dobro razmislio da vratim Milinovica ukoliko je spreman.
HAJ FAJV

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 04 maj 2010, 13:35

Schlager je napisao/la:Nece biti,jer ce biti potpuno druga struktura na Zapadu nego sto je bila protiv Travnika kad smo prvi put nakon 20 godina imali pravu domacinsku atmosferu na Gradskom i kad je svaka sudijska odluka imala svoju reakciju u publici!
Sutra ce vise od pola Zapada biti onih koje je sramota da dodju na Travnik ili Modricu,koji ce vjerovatno i neke besplatne karte dobiti,svecana loza ce biti prepuna politicara kojima ce biti zanimljiva koreografija na pocetku,zvizdanje bh himni dok se bude intonirala, koje ce oni shvatiti kao svoj politicki plus i nakon toga ce jedva cekati da se utakmica zavrsi jer to njima nije zanimljivo.Da jeste dolazili bi cesto a ne samo kad je ovako fancy utakmica da ubiru politicke poene.
Posto ima prenos,ja se cak ozbiljno bavim mislju i da ne odem sutra,prvi put nakon tri i po godine,jer se bojim da ce mi neki **** popusiti zivce i da cu ga zalediti kad pocne filozofirati u 10 minuti i pljuvati igrace.Stadion ce biti prepun i bez mene,nece zafaliti tih mojih 5 maraka za ulaznicu,a ja se vracam vec u subotu protiv Modrice.

Od vas ocekujem da napravite spektakl i da se mene pita ne bih zvizdao drzavnoj himni,ali bi mi svaki gledalac,osim ovih koji navijaju za Zeljeznicar,naravno, morao uz ulaznicu imati i trobojku Republike Srpske!Da se zna sta volimo,ali da pokazemo i elementarnu kulturu prema drzavi u kojoj zivimo,a ne da se ponasamo onako kako to nasi politicari ocekuju i zbog cega i dolaze sutra na utakmicu

Ako ne bude sutra zastava Republike Srpske barem onoliko koliko je ljiljana bilo na Grbavici,razocarali ste me,i da znate da vas pratim preko tv ekrana!
E svaka ti čast da je više ovakvih ljudi svima bi nam bilo bolje, vi volite trobojku mi ljiljane i šta,trebamo se malo civilizirati jer samo stalno označeni kao divljaci,uglavnom sretno pa nek bolji pobjedi.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 04 maj 2010, 13:35

Simpatizer je napisao/la:
Da, tu je pitanje golmana. Ne znam sta tu da radimo (odnosno Maric). Milinovic uglavnom dobro brani u BL, a Susac je svoje "umijece" pokazao u Tuzli sa onim smijesnim izlaskom na visoku loptu. Nas golman nece biti pod tolikim pritiskom kao na Grbavici pa bih dobro razmislio da vratim Milinovica ukoliko je spreman.
Ma kakav Milinović, pa to ti je još jedan kramp kojeg je ovaj Marić doveo da uzimaju platu, a za koji qurac, pa pogledaj koliko utakmica su odigrala njegova pojačanja, pitaj ih dal su tako bolesni bili i kraj bankomata... Sušcu treba dati šansu i istrpiti ga, on je budućnost kluba i dobićemo golmana na duže vrijeme, Milinović za dvadesetak dana ionako odlazi kući ;)
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 04 maj 2010, 13:41

VB 1987 je napisao/la:
Ma kakav Milinović, pa to ti je još jedan kramp kojeg je ovaj Marić doveo da uzimaju platu, a za koji qurac, pa pogledaj koliko utakmica su odigrala njegova pojačanja, pitaj ih dal su tako bolesni bili i kraj bankomata... Sušcu treba dati šansu i istrpiti ga, on je budućnost kluba i dobićemo golmana na duže vrijeme, Milinović za dvadesetak dana ionako odlazi kući ;)
Ma mogu ja Susca da istrpim u prvenstvu. Tu svakako ne mozemo dole, a vjerovatno ni gore. :mrgreen:
Problem je sto bi nas njegovi kiksevi mogli kostati trofeja u Kupu. Tu nema druge sanse. Milinovic je, ako nista, bio dobar na domacem terenu. Mozemo mi ovako do sutra, ali Maric zna najbolje. :lol:
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 04 maj 2010, 13:43

Titulu u kupu neće donijeti ni Milinović, ni Sušac, niti neko od igrača, i to je valjda svima jasno... :mrgreen:

A samo velike utakmice rađaju velike igrače...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 04 maj 2010, 13:47

VB 1987 je napisao/la:Titulu u kupu neće donijeti ni Milinović, ni Sušac, niti neko od igrača, i to je valjda svima jasno... :mrgreen:

cupo?! :lol:

"TRECI PUT CASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 04 maj 2010, 13:51

radebl je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Titulu u kupu neće donijeti ni Milinović, ni Sušac, niti neko od igrača, i to je valjda svima jasno... :mrgreen:

cupo?! :lol:
Sačekaćemo utakmicu, možda bude i ćelav, nikada se nezna sa ovim današnjim frizurama, moda je čudo, ono što si juče mrzio možda već sutra zavoliš, šta ćeš kada je tako...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 maj 2010, 13:53

aziz je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Nece biti,jer ce biti potpuno druga struktura na Zapadu nego sto je bila protiv Travnika kad smo prvi put nakon 20 godina imali pravu domacinsku atmosferu na Gradskom i kad je svaka sudijska odluka imala svoju reakciju u publici!
Sutra ce vise od pola Zapada biti onih koje je sramota da dodju na Travnik ili Modricu,koji ce vjerovatno i neke besplatne karte dobiti,svecana loza ce biti prepuna politicara kojima ce biti zanimljiva koreografija na pocetku,zvizdanje bh himni dok se bude intonirala, koje ce oni shvatiti kao svoj politicki plus i nakon toga ce jedva cekati da se utakmica zavrsi jer to njima nije zanimljivo.Da jeste dolazili bi cesto a ne samo kad je ovako fancy utakmica da ubiru politicke poene.
Posto ima prenos,ja se cak ozbiljno bavim mislju i da ne odem sutra,prvi put nakon tri i po godine,jer se bojim da ce mi neki **** popusiti zivce i da cu ga zalediti kad pocne filozofirati u 10 minuti i pljuvati igrace.Stadion ce biti prepun i bez mene,nece zafaliti tih mojih 5 maraka za ulaznicu,a ja se vracam vec u subotu protiv Modrice.

Od vas ocekujem da napravite spektakl i da se mene pita ne bih zvizdao drzavnoj himni,ali bi mi svaki gledalac,osim ovih koji navijaju za Zeljeznicar,naravno, morao uz ulaznicu imati i trobojku Republike Srpske!Da se zna sta volimo,ali da pokazemo i elementarnu kulturu prema drzavi u kojoj zivimo,a ne da se ponasamo onako kako to nasi politicari ocekuju i zbog cega i dolaze sutra na utakmicu

Ako ne bude sutra zastava Republike Srpske barem onoliko koliko je ljiljana bilo na Grbavici,razocarali ste me,i da znate da vas pratim preko tv ekrana!
E svaka ti čast da je više ovakvih ljudi svima bi nam bilo bolje, vi volite trobojku mi ljiljane i šta,trebamo se malo civilizirati jer samo stalno označeni kao divljaci,uglavnom sretno pa nek bolji pobjedi.
Hajde Bogati nemoj me tjerati da spamam temu...da malo se edukuj jbg.
Ljiljani su obilježje svih bosanca i hercegovaca (nebitna koje nacionalnosti i vjeroispovjesti) dok je trobojka excluziva samo za srpski narod ( i ne yebu oni ni 2% takve ulizice ,jadan nebio), a ti svojom glupošću uspio to dvoje staviti u istu ravan.
Pa jebote gdje ti živiš i gdje si dosad bio??
educiraj se bar ako ništa , da znaš razliku...pricaš njihovu proganadnu pricu :oops: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 04 maj 2010, 13:54

upravo se toga i ja najvise bojim doce ljudi iz okolnih sela koji ne dolaze redovno na utakmice i svaku gresku nasih igraca jedva docekati da im hebu sve po redu,i moglo bi se desiti ako borac nepovede do 15.minute da se krene zvizdati,a to nam sigurno ne treba jer bi samo podigli igrace zeljeznicara,a na nase igrace napravili pritisak.Zato bih molio sve navijace Borca koji iskreno vole Borac da budu strpljivi i ako se neki seljo u blizini njih nadje koji vredja nase igrace da ga smire,a nikako da ga podrzavaju.Schlager nemoj sebi dopustiti da zbog takvih ljudi ne dodjes na spektakl ako nista otidji negdje pri vrhu istoka tamo se sigurno nece zvizdati,a za zastave se nemoj bojati cuo sam da ce se preko cjelog istoka podici trobojka ;)

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 04 maj 2010, 13:56

Hajde Bogati nemoj me tjerati da spamam temu...da malo se edukuj jbg.
Ljiljani su obilježje svih bosanca i hercegovaca (nebitna koje nacionalnosti i vjeroispovjesti) dok je trobojka excluziva samo srpski narod, a ti svojom glupošću uspio to dvoje staviti u istu ravan.
educiraj se bar ako ništa , da znaš razliku...pricaš njihovu proganadnu pricu :oops: :oops:

glup si...nemoj nam ti pametovati ko smo,sta smo sta bi trebalo,a sta ne...

"TRECI PUT CASTIMO"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 maj 2010, 13:57

radebl je napisao/la:Hajde Bogati nemoj me tjerati da spamam temu...da malo se edukuj jbg.
Ljiljani su obilježje svih bosanca i hercegovaca (nebitna koje nacionalnosti i vjeroispovjesti) dok je trobojka excluziva samo srpski narod, a ti svojom glupošću uspio to dvoje staviti u istu ravan.

glup si...nemoj nam ti pametovati ko smo,sta smo sta bi trebalo,a sta ne...
Prenijelo te totalno momcino...nisam se tebi obratio vec @Azizu...prati malo pažljivije.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 04 maj 2010, 14:06

VB 1987 je napisao/la:

Sto se tice golmana za sutra, i ja sam misljenja da bi trebao braniti Susac, ako brko vidi da nam je na golu ponovo Milinovic, rece ponovo svojim igracima da zavrcu lopte u peterac ispred naseg gola, a od 5-6 lopti moguce je da udje 1.
Sto se tice taktike za sutra, prvenstveno po otvaranju utakmice, mislim da bi Maric trebao postaviti ofanzivnu formaciju da se pokusa dati gol u prvih 10-15 min kada su gosti pod pritiskom i nisu se jos privikli atmosferi i konsoldovali, i ako daju gol tada, mislim da su nam sanse velike, bar sto se tice sutrasnje pobjede.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 04 maj 2010, 14:22

cjene karata iste kao i prosle 2 tekme?!

"TRECI PUT CASTIMO"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 maj 2010, 14:25

Ja vam opet ponavljam neke osnovne stvari.
Hajd dobro , imate pravo da se sportski nadate nekom pozitivnom rezultati protiv šampiona države ,pogotovu što se domacini ALI za Želju cinjenica što je gost ne važi...sutra cete biti poraženi na sopstvenom terenu i to javno pred TV kamerama :!: :!: jednostavno, ne možete pobjediti Želju jer nemate kvalitet za to.

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 04 maj 2010, 14:26

radebl je napisao/la:cjene karata iste kao i prosle 2 tekme?!
Ja mislim da je cijena ostala ista, nema nigdje o eventualnom poskupljenju za ovu tekmu, znaci istok 3 KM,
zapad 5 KM

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 04 maj 2010, 14:33

drop je napisao/la:Ja vam opet ponavljam neke osnovne stvari.
Hajd dobro , imate pravo da se sportski nadate nekom pozitivnom rezultati protiv šampiona države ,pogotovu što se domacini ALI za Želju cinjenica što je gost ne važi...sutra cete biti poraženi na sopstvenom terenu i to javno pred TV kamerama :!: :!: jednostavno, ne možete pobjediti Želju jer nemate kvalitet za to.
Vidjece se sutra, nije ni Zeljeznicar ne pobjediv toliko koliko mislis, jednostavno je u najboljoj formi, ali mislim da sutra forma ce igrati najmanju ulogu jer su ove dve utakmice u kupu nesto posebno, sve je moguce, ali..
Ma vidjecemo sutra...

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 04 maj 2010, 14:46

nasborik je napisao/la:
radebl je napisao/la:cjene karata iste kao i prosle 2 tekme?!
Ja mislim da je cijena ostala ista, nema nigdje o eventualnom poskupljenju za ovu tekmu, znaci istok 3 KM,
zapad 5 KM
3 " 5 остаје ".
"" ПУТ ""

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 04 maj 2010, 15:05

$: " ' $ ?

" " " у $ на $ $ је за нас " овог /. Не " се " $ ? &. " тога, $ ње " '. Трофеј је $ &, а " " " $ овјера ? у Европу у & & " " $ 1992. $.

Ово је " $ ? ? ' $ $ " ? сусрет & " " & " ", " - " $ сутра на $ $ (20:15 ¥).

$ " $ је $ " " " & сусрет са & &.

- " то & ' " - " ' " напора, ? " на ? ? - " " ?. " " 90 ? " на % терену. $ 90 су на ' 19. ' на """. ' $ - " та $ сусрета " & " $ " $ се пехара. То је % / у " све $ га ". Ова " ' $ " нову " ? " – & је $.

" " је " " & " у " за ?. "?" тренутно " " $ " " ? " & првенствене &.

- У ? ' ? " $ пораза. " ?, ? % " " ". $ ' су % " првенствене ". ", првенство је $ у $ ?. Све ? ' ? & ? & " " са " " " " & $ су " за $ у ". $ се $ - & " " у " " – " је $ &.
$ " ? $ " ? % ", ? је & у своје " " " $ - "" срце на терену".

- " ' " ' " % ' $ $, поготово са $ " " ? ?, " то & " &. У ' ? ? " ? " у &. $, $ ' је 180 " ? &. & $ ", а ? $ је у ' & то & – $ је $.

На " $ $ сутра се & ? ', а " & & ? $.

- " ' % нас ¥ ". $ $ $ ", " нас носе $ $, $ & " " ? ? за $ успјехе ?. Зато - " $ " " на " ", ' трофеја " $ ", не ' у " првенства, - " у " – " је ' $.

(? &)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.