NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Jeste ovo drugu postavu poslali ili...
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Kada će Široki Brijeg imati normalne uvjete za igru u Premier Ligi Bosne i Hercegovine ?
Široki Brijeg igra u Premier Ligi sam protiv svih i nema ravnopravne uvjete kao sve ostale ekipe.Široki nevoli nitko Bošnjaci,Srbi i takozvani Mostarski Hrvati i naravno sudačka organizacija.
Imam osjećaj da je Barcelona danas igrala na Koševu gdje se protiv vas sudi sve dok za vas ništa nebi izborila bolji rezultat od poraza.
Na domaćem terenu za ljude u crnom Široki je gost a za to takozvani Jakupovići dobivaju nagradu da sudu Evropske utakmice.
Dolaze nove utakmice i nove krađe protiv Želje kući i pogotovu protiv Zrinjskog u Mostaru.
Navijači Širokog pripremite se za nove krađe dolaze uskoro.
Autor:Portal1x2
Široki Brijeg igra u Premier Ligi sam protiv svih i nema ravnopravne uvjete kao sve ostale ekipe.Široki nevoli nitko Bošnjaci,Srbi i takozvani Mostarski Hrvati i naravno sudačka organizacija.
Imam osjećaj da je Barcelona danas igrala na Koševu gdje se protiv vas sudi sve dok za vas ništa nebi izborila bolji rezultat od poraza.
Na domaćem terenu za ljude u crnom Široki je gost a za to takozvani Jakupovići dobivaju nagradu da sudu Evropske utakmice.
Dolaze nove utakmice i nove krađe protiv Želje kući i pogotovu protiv Zrinjskog u Mostaru.
Ovo postaje smijesno. Pobijedili minimalno a provociraju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jadni vi, covjek bi rekao svijet se urotio protiv vas i nikad nista niste osvojili.modric je napisao/la:Kada će Široki Brijeg imati normalne uvjete za igru u Premier Ligi Bosne i Hercegovine ?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- primasquadra
- Kontakt:
vi ste bolji i veći hrvati od "mostarskih" hrvata
zapeli ste ko i velež u nekim drugim vremenima ali velež mi je draži od vas 
Za mene je Velež jedini klub u Mostaru.primasquadra je napisao/la:vi ste bolji i veći hrvati od "mostarskih" hrvatazapeli ste ko i velež u nekim drugim vremenima ali velež mi je draži od vas
Nemoj se sikirati, ja sam vam fino rekao da je Tan kupio cijelu ligumodric je napisao/la:Kada će Široki Brijeg imati normalne uvjete za igru u Premier Ligi Bosne i Hercegovine ?
- jurisicduska
- Kontakt:
Mojne o suđenju, čist penal nije svirao, gol regularan nam poništio i ti opet o suđenju... Problem čestitati??? Imaju video dokazi za oboje a i slike... Ako ti nešto ne bude jasno ja ću ti objasniti.
Vi ste bolesnici jadni.jurisicduska je napisao/la:Mojne o suđenju, čist penal nije svirao, gol regularan nam poništio i ti opet o suđenju... Problem čestitati??? Imaju video dokazi za oboje a i slike... Ako ti nešto ne bude jasno ja ću ti objasniti.
Imate li kakvog novog trenera u steku. Kakav je ono Justin Biber, old white edition. 
1946
- jurisicduska
- Kontakt:
5 igrača ispred čovjeka offsajd i poništen gol.A o penalu je bespredmetno govoriti, rukama je uhvatio lik, ne jednom nego sa obje ruke.. Šta je laže slika?? Šššššššš!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Je li ovo okrsaj Boban - Kraljevic kao nekad izmedju ovih Hercegovaca.
Sta reci, iskreno razocaran sam vasom ekipom. Po imenima na papiru ste najveci favoriti za titulu uz nas, a na terenu ste dosta blijedo izgledali. Jednostavno smo vas pregazili i minimalni poraz je za vas danas maksimalno sto se moglo izvuci.
Penal je bio, gol je regularan, tako da je suvisno da vi pricate o sudjenju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta reci, iskreno razocaran sam vasom ekipom. Po imenima na papiru ste najveci favoriti za titulu uz nas, a na terenu ste dosta blijedo izgledali. Jednostavno smo vas pregazili i minimalni poraz je za vas danas maksimalno sto se moglo izvuci.
Penal je bio, gol je regularan, tako da je suvisno da vi pricate o sudjenju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
brigsiroki
- Kontakt:
čestitke sarajevu na pobijedi bili su bolji.naši nakon vodstva se totalno povukli i tako igrali cijelu utakmicu... obrana loša i bijedna,onoga brekala treba što prije zatrati... i treba nam bolji napadač uz menala,ali sad kad oni crnjac mogne igrati biće to u napadu dobro,i nadam se da će se pandža što prije oporaviti,ništa idemo dalje utakmicu po utakmicu slijedi željo kojega moramo mazniti... sudci općenito loši nema se što od njih nadati.. i rad i samo rad,ove godine je cilj europa i treba samo utakmicu po utakmicu... a ovi forumaši što vrijeđaju vjerovatno nemaju pojma o nogometu nego samo znaju vrijeđati i to je to,neznaju oni ni što je nogomet ni zaleđe ni koliko ima igrača na terenu nego samo laprdaju bez pojma...
Ispadali ste ko iz autobusa sto se tice ovi ofsajd zamki. Stvarno ste u tom segmentu lose odigrli i Sarajevo je potpuno zasluzeno pobijedilo uz ne dosudjen cist penal. Katastrofalno drugo poluvrijeme ste odigrali. Da ste igrali 60 minuta kao prvih 15 isli bi kuci pjevajuci.
odavno gluplji post nisam pročitaoHZG je napisao/la:Kao prvo pare smo ulozili u pokrivanje dugova i skoro sva pojacanja smo doveli za 0 KM.brig je napisao/la:čuj..koliko para ste uložili za razliku od nas, ali i od svih ostalih trebali bi biti kao Dinamo u Hr ali očito ne ide to tako lakoamypitar je napisao/la:Bolji smo za klasu od vas.
Da nije pritisak ,radi stvari koje su se ranije izdesavale, uvalili bi vam 3-4 komada.![]()
sad kad ste okrenuli rezultat pišete, hvalite se i ostalo..a kad je bilo 0-1 drugačiji su postovi bili
Kao drugo nek svi dušebrižnici znaju da je Tan kupio cijelu ligu![]()
Kao trece imas pozdrav od Šampiona
znači kod vas igraju iz ljubavi prema sarajevu
alo bratahskzmostar je napisao/la:Kazu zaustavili ih policajci mostarski hrvati u bijelom polju da se dostojno prikazu na Kosevu,posli sa 5 autobusa,navodno ih mostarski hrvati mrze iz dna duse pa su im htjeli napakostiti!ElCartel11 je napisao/la:Kad muda stisneteeee...primasquadra je napisao/la:niste mi jasni najavljujete dolazak i na svojoj fb stranici i opet ništa . velika sramota !
ajde na temu fk sarajeva pa se s njima liži tamo, a okani se nas i tih glupih priča koje nisu za ovu temu (niti bilo koju sportsku)
Kao prvo pare smo ulozili u pokrivanje dugova i skoro sva pojacanja smo doveli za 0 KM.
Kao drugo nek svi dušebrižnici znaju da je Tan kupio cijelu ligu
[/quote]
odavno gluplji post nisam pročitao
[/quote]
Ocigledno je da ne pratis dovoljno Šampiona drzave pa samim time bolje nemoj ni pisati o nama. Htio sam reci da nismo davali milione za Ikandea, Stepanova, Benku i ostale vec smo ih doveli kao slobodne igrace, tj. nismo placali nikakvu odstetu. U novembru kad otplatimo zadnju ratu prema poreznoj upravi, bit cemo samoodrziv klub i tek u zimskom prelaznom roku cemo moci davati vece sume novca za pojacanja. Nadam se da sam ti neke stvari pojasnio i da ces uspjeti shvatiti.
Kao drugo nek svi dušebrižnici znaju da je Tan kupio cijelu ligu
odavno gluplji post nisam pročitao
Ocigledno je da ne pratis dovoljno Šampiona drzave pa samim time bolje nemoj ni pisati o nama. Htio sam reci da nismo davali milione za Ikandea, Stepanova, Benku i ostale vec smo ih doveli kao slobodne igrace, tj. nismo placali nikakvu odstetu. U novembru kad otplatimo zadnju ratu prema poreznoj upravi, bit cemo samoodrziv klub i tek u zimskom prelaznom roku cemo moci davati vece sume novca za pojacanja. Nadam se da sam ti neke stvari pojasnio i da ces uspjeti shvatiti.
Duska lave, kao sto Rooney88 rece, problem je jer oni su UGROZENI. Ne mozes vjerovati ni svojim ocima jer i one su protiv ugrozenih.jurisicduska je napisao/la:5 igrača ispred čovjeka offsajd i poništen gol.
A o penalu je bespredmetno govoriti, rukama je uhvatio lik, ne jednom nego sa obje ruke.. Šta je laže slika?? Jedino jadno si ti . Šššššššš!
-
felix123
- Kontakt:
Sarajevo zasluženo uzelo sve tri boda ,ljudi su bili bolji jučer ,sudac je bio najlošija karika ,prvo poluvrijeme ne svira penal Sarajevu ,Benki po meni crveni za namjerno udaranje Brekala ,drugo poluvrijeme uništavanje Širokog radi iskupljenja za ne sviranje penala ,poništen čisti gol Sarajevu.
Stvarno očekujem da sudac bude kažnjen (pa i pomocnici) s lošom ocjenom i 2-3 utakmice hlađenja.
Idemo dalje ,nemamo uopće kad razmišljati više o Sarajevu ,slijedi Željo, Željo koji je u Europi odigrao super, odlazak Bajića je velik udarac za njih ,ali imaju dobar vezni red i dobrog trenera,iako smo mi možda malo kvalitetniji i igramo doma ,oni su dosta uigraniji
Ja se nadam da ćemo odigrati hrabro i da će rezultat doći ,SAMO ŠIROKI
Stvarno očekujem da sudac bude kažnjen (pa i pomocnici) s lošom ocjenom i 2-3 utakmice hlađenja.
Idemo dalje ,nemamo uopće kad razmišljati više o Sarajevu ,slijedi Željo, Željo koji je u Europi odigrao super, odlazak Bajića je velik udarac za njih ,ali imaju dobar vezni red i dobrog trenera,iako smo mi možda malo kvalitetniji i igramo doma ,oni su dosta uigraniji
Ja se nadam da ćemo odigrati hrabro i da će rezultat doći ,SAMO ŠIROKI
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Anpa, Marokanci58, MikiPirs i 15 gostiju.