ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ovdje u Montrealu je **** ždrijeb za Rafu, Hishikori pa eventualno Endi, pa Novak. Vidjet ćemo ipak 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Jedna stvar je veoma zanimljiva kod ove dvojice gore. Tacno kao da im je spanac ostao duzan pare pa ga stalno omalozavaju. Jedan provincijalac a drugi lazni englez.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
U nedostatku pro Rafa argumenata, poteže se za vrijeđanjem forumaša.
Toplo preporučujem da sačuvaš živce i uvrede za neki drugi put, jer tvog ljubimca tek sada, kada ga se više niko ne boji, čeka pakao.
Toplo preporučujem da sačuvaš živce i uvrede za neki drugi put, jer tvog ljubimca tek sada, kada ga se više niko ne boji, čeka pakao.
.
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 10 avg 2015, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
I kada ga se svi prestanu plasiti,ostat ce jedan teniser,kojem ce na pomen Rafinog imena noge zadrhtati i suze krenuti od straha i ocaja kao AO,jer ce ga to ime podsjetiti na najvece traume i poraze njegove karijere,a bilo ih je mnogo 
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 10 avg 2015, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
Barem nije ispuhao u 29. godini života i slavio neke turnire od 500 kao da mu je to vrhunac karijere.
Ovaj ce u 34. godini ganjat penziono na šalteru u Madridu.
Ovaj ce u 34. godini ganjat penziono na šalteru u Madridu.
Taj teniser će do tada staviti tačku na najblistaviju karijeru svih vremena i uživati u zasluženoj penziji. Pritom će uvijek imati barem 17 razloga da mu tenis zauvijek ostane u lijepom sjećanju. 
Nebitno ispuhao ne ispuhao,u 29 ili 34 ili 43 godini uvijek ce biti strah i trepet za doticnog.
A da su drugi na njegovom mjestu i poslije onolikog broja povreda,vjerovatno bi igrali na fjucersima,a on je tu u vrhu jos uvijek.
A da su drugi na njegovom mjestu i poslije onolikog broja povreda,vjerovatno bi igrali na fjucersima,a on je tu u vrhu jos uvijek.
@tuzla Cisto sumnjam da tebe nesto moze uvrijediti. Nego, niste odgovorili jeli vam to Rafa ostao duzan lovu ili nije?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sad će opet priča o nesretnim povredama, koje su ga tobože spriječile u namjeri da bude još veći nego što trenutno jeste.
Za te povrede je sam kriv, upravo zbog svog stila igre koji uništava tijelo. Zato je i pauzirao svako malo.
Niko ga nije tjerao da se toliko troši, ali to mu je bio jedini način da postigne to što jeste. Da nije igrao onako kako je igrao, nigdje ga ne bi bilo, obzirom da se nikada nije mogao osloniti samo na udarce.
Baš me zanima šta bi se sve pisalo da je ne daj Bože imao toliko pehova kao jedan Tommy Haas, Kei Nishikori, Juan Martin del Potro ili Maria Sharapova?
@Mancini, u pravu si. Mišljenja likova kao što si ti me ne dotiču ni najmanje. Tebi na sramotu.
Baš me zanima šta bi se sve pisalo da je ne daj Bože imao toliko pehova kao jedan Tommy Haas, Kei Nishikori, Juan Martin del Potro ili Maria Sharapova?
@Mancini, u pravu si. Mišljenja likova kao što si ti me ne dotiču ni najmanje. Tebi na sramotu.
Razumijem ja da mozes ne voliti nekog sportistu,ali osporavati i ismijavati njegovu cjelokupnu karijeru i njegove proslave pojedinih titula iako je jedan od najvecih sportista svih vremena je krajnje degutantno,al opet kad covjek malo dublje sagleda stvari svi ti koji ismijavaju rafu su edererovi navijaci,a on je toliko puta unistio njihovog ljubimca tako da je taj njihov stav i donekle razumljiv,kako da volite nekoga ko vam pocev od prvih dana pa kroz cjelokupnu karijeru nanese toliko razocarenja. 
Ljudi favorizirajte kojeg hoćete tenisača, ali zar je potrebno se tako emocionalno unositi u raspravu o svom ljubimcu, kao da vam je član porodice. Pa imate li vi život van praćenja ljubimca. Po meni je Feđa daleko najveći tenisač svih vremena, ali Nadal u top formi najbolji igrom u tom trenutku. No poštujem tuđa mišljenja i nemam potrebe dr.kat na Federera.
A sad malo ozbiljnije, s obzirom da Nole nije osvojio još samo Cincinnati od Mastersa, šta mislite hoće li se malo čuvati u Montrealu ili će i tu ići maksimalno?
A sad malo ozbiljnije, s obzirom da Nole nije osvojio još samo Cincinnati od Mastersa, šta mislite hoće li se malo čuvati u Montrealu ili će i tu ići maksimalno?
Spinuješ, @alex.
Izgleda da si ti jedini koji vidi omalovažavanje Nadala u svemu ovome. Ne, ovdje se govori o činjenicama koje se žele iskriviti kako bi nazor išle u Nadalovu korist. Ja prvi sam milion puta odao priznanje Rafaelu za sve uspjehe u toku karijere, na koje može biti ponosan, tako da se ne namjeravam ponavljati.
Sad bih ja tebe trebao "napasti" jer govoriš o traumama i kompleksima koje je Federer pokupio od Španca, govoriti o mononukleozi u trenucima kada je Roger izjednačavao omjer s Nadalom, neizbježnom procesu starenja, Nadalovom eskiviranju brzih podloga, objektivnom mismatchu, ali to mi nije cilj. Porazi su sastavni dio igre, a ovi su splet milion puta spomenutih okolnosti, zbog čega RF sigurno neće biti ništa manji, obzirom da ATP tour ne čine samo njih dvojica.
Sad bih ja tebe trebao "napasti" jer govoriš o traumama i kompleksima koje je Federer pokupio od Španca, govoriti o mononukleozi u trenucima kada je Roger izjednačavao omjer s Nadalom, neizbježnom procesu starenja, Nadalovom eskiviranju brzih podloga, objektivnom mismatchu, ali to mi nije cilj. Porazi su sastavni dio igre, a ovi su splet milion puta spomenutih okolnosti, zbog čega RF sigurno neće biti ništa manji, obzirom da ATP tour ne čine samo njih dvojica.
@Galion
Nema u tenisu puno taktiziranja pogotovo kod najboljih,ako se pojave na turniru znaj da ce dati sve od sebe da ga osvoje,nisu dosli tu da bi ispali tamo negdje u cetvrtfinalu,ako im se ne igra ili ako nisu u mogucnosti igrati iz nekih razloga,onda se ni ne pojavljuju na turniru.
Nema u tenisu puno taktiziranja pogotovo kod najboljih,ako se pojave na turniru znaj da ce dati sve od sebe da ga osvoje,nisu dosli tu da bi ispali tamo negdje u cetvrtfinalu,ako im se ne igra ili ako nisu u mogucnosti igrati iz nekih razloga,onda se ni ne pojavljuju na turniru.
@alex1991
Istina, ali Masterse su obavezni igrati, tj. 8 od 9 ako nemaju valjan razlog (povreda) a Nole je propustio Madrid tako da mora igrati ostale igralo mu se ili ne, zato sam pitao za mišljenje
Istina, ali Masterse su obavezni igrati, tj. 8 od 9 ako nemaju valjan razlog (povreda) a Nole je propustio Madrid tako da mora igrati ostale igralo mu se ili ne, zato sam pitao za mišljenje
@Claus
Koristis termin povrede i spominjes mononukleozu kada branis svog pulena,a taj isti termin kad je u nadalovom slucaju ti je izgleda nebitan,a sto se konkretno tice eskiviranja brzih podloga nadal vodi u medjusobnom omjeru,i kada
Se zanemare mecevi na sljaci,to sto ja federera ne podnosim ne mijesam sa time da ga ismijavam,uhvatili ste se tog turnira u hamburgu i zbijate neke sprdnje oko nacina proslave i velicine turnira ,koje su realno gledajuci nidje veze,bez obzira volio nadala ili ne.
Koristis termin povrede i spominjes mononukleozu kada branis svog pulena,a taj isti termin kad je u nadalovom slucaju ti je izgleda nebitan,a sto se konkretno tice eskiviranja brzih podloga nadal vodi u medjusobnom omjeru,i kada
Se zanemare mecevi na sljaci,to sto ja federera ne podnosim ne mijesam sa time da ga ismijavam,uhvatili ste se tog turnira u hamburgu i zbijate neke sprdnje oko nacina proslave i velicine turnira ,koje su realno gledajuci nidje veze,bez obzira volio nadala ili ne.
Znam to,ali konkretno za Novaka taj covjek je dugo gradio danasnji status,i gladan je svakog trofeja,neki prijasnji novak je taktizirao,gubio neke neocekivane meceve,ali ovaj danas svaki turnir igra da osvoji.Galion je napisao/la:@alex1991
Novak će u ovakvim okolnostima uvijek ići po trofej, što je sasvim normalno ako znamo da je ubjedljivo najbolji igrač svijeta već duži period, kao i da je bez poraza na Masters turnirima ove sezone. To je, po mom mišljenju naravno, jedini ispravan pristup, jer bude li ponovo kalkulisao, sumnjam da će osvojiti toliko željeni Cinci.
O njihovom head-to-headu sam rekao što sam imao, a to tvoja priča ničim ne ugrožava, tako da bi bilo najbolje da završimo ovu raspravu koja nikuda ne vodi.
Po posljednji put, kako ti nije jasno da je Nadal svoje povrede sam uzrokovao, a Federer je mononukleozu dobio ni kriv ni dužan!?alex1991 je napisao/la:Koristis termin povrede i spominjes mononukleozu kada branis svog pulena,a taj isti termin kad je u nadalovom slucaju ti je izgleda nebitan
O njihovom head-to-headu sam rekao što sam imao, a to tvoja priča ničim ne ugrožava, tako da bi bilo najbolje da završimo ovu raspravu koja nikuda ne vodi.
Nadal je stvarno u primeu bio bolji od Federera, ali ne čini te samo to većim igračem, Nadal da bi dobio bilo kojeg protivnika je morao pišati krv, ni Dodiga ili Džumhura ne može pobijediti drukčije, dok Federer takve igrače pobjedi i bez da se oznoji, pa sjetite se samo istanbula na kojem je Federer nastupio samo jer su ga masno platili, nije mu se nikako igralo, jedva je čekao da ode kući nakon meča, ali opet je osvojio turnir jer je puno tehnički kvalitetniji od tih igrača. Šta Nadal ima od tehničkih kvaliteta, samo taj spin, tj. top spin u forehandu i kick servis, ostale kvalitete su mu čista fizika, snaga i brzina.
Nije da ga osporavam, cijenim ga itekako, ali ipak je Federer kvalitetniji po momu mišljenju, a sad ovo ništa što sam rekao neće promijeniti, i dalje svatko ima svoje mišljenje i to je u redu, ne bi valjaalo da smo svi isti
Nije da ga osporavam, cijenim ga itekako, ali ipak je Federer kvalitetniji po momu mišljenju, a sad ovo ništa što sam rekao neće promijeniti, i dalje svatko ima svoje mišljenje i to je u redu, ne bi valjaalo da smo svi isti
@Klaus
Doduse ti si doktor specijalista koji vodi brigu o zdravlju nadala i znas uzrok njegovih povreda.
Doduse ti si doktor specijalista koji vodi brigu o zdravlju nadala i znas uzrok njegovih povreda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.