hahahahhahahahahahahHead je napisao/la:Nema Leotar milijardu % nista. Kad su bili u krizi Sarajevo je dalo odredjeni iznos Leotaru a ovi potpisali ugovor da se odricu svih procenata jer im je tad lova trebala...
I btw, Cimi je 99% igrac Freiburga.
Gojko Cimirot
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Gojko Cimirot
Nevjerovatan si, to ne mozes kupiti niti otkupiti. Pare idu njima na racun, a oni ih onda mogu proslijediti vama ako hoce naravno.Head je napisao/la:Nema Leotar milijardu % nista. Kad su bili u krizi Sarajevo je dalo odredjeni iznos Leotaru a ovi potpisali ugovor da se odricu svih procenata jer im je tad lova trebala...
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne može se otkupiti. Ti možeš to staviti u ugovor, da budu potpisi, ali kad bude Leotar tražio, dobit će pare, pred sudom. UEFA ne dopušta takve stvari. A jedan primjer koji je veoma dobar, a koji govori o tome kako UEFA može ponišiti određene dijelove ugovora koji se kose s njihovim pravilnikom: Courtois, kada je bio član Atletico Madrida, nije trebao braniti protiv Chelseaja u polufinalu Lige prvaka zbog klauzule u ugovoru o posudbi, ali je UEFA samo donijela zaključak prema kojem se to poništava i ovaj je regularno nastupio.Head je napisao/la:Nema Leotar milijardu % nista. Kad su bili u krizi Sarajevo je dalo odredjeni iznos Leotaru a ovi potpisali ugovor da se odricu svih procenata jer im je tad lova trebala...
- Gabon
- Kontakt:
Da imaju toliko para nebi najboljeg igraca prodali za 1 mill KMshminka je napisao/la:Toliko para imaju, da mogu otkupiti i fond solidarnosti
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Kako mislis nije veliki transfer?ZZtop10 je napisao/la:Pa mora dobiti leotar procenat zato sto je igrao kod njih, ali to su mrvice jer to nije veliki transfer.
nije dovoljno veliki da bi oni dobili neke ozbiljne pare za tih 3-4 %Virtu4l je napisao/la:Kako mislis nije veliki transfer?ZZtop10 je napisao/la:Pa mora dobiti leotar procenat zato sto je igrao kod njih, ali to su mrvice jer to nije veliki transfer.
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ima ovdje ljudi koji su bliski Cimirotu i Ibrakovicu i mogu potvrdit ovu moju pricu. Prvobitni ugovor je ukljucivao procent Leotaru, zastupnicima i Sarajevu. Sarajevo je otkupilo dio Leotara i sada samo postoji u ugovoru Sarajevo i menadzerska agencija. Kakvi su procenti ne zelim da iznosim al posto ti sve znas sta god ja da kazem ti ces to degradirati i imati neku svoju verziju.
Istina je da je bilo podijeljeno 40% Sarajevu, 40% menadzerima (2 covjeka) i 20% Leotaru. Sarajevo je dio od Leotara rijesilo ranije, tako da njima od transfera pripada sada 60% a menadzerima 40% i to je jedina istina.Head je napisao/la:Lose trolas. Iz CG ti znas sta pise u ugovoru, kakav je prvobitni ugovor i koliko love ko daje za Cimirota. Znas koliko smo dobili za Stojceva i sl. Jos malo i racunovodja u FKS.![]()
Ima ovdje ljudi koji su bliski Cimirotu i Ibrakovicu i mogu potvrdit ovu moju pricu. Prvobitni ugovor je ukljucivao procent Leotaru, zastupnicima i Sarajevu. Sarajevo je otkupilo dio Leotara i sada samo postoji u ugovoru Sarajevo i menadzerska agencija. Kakvi su procenti ne zelim da iznosim al posto ti sve znas sta god ja da kazem ti ces to degradirati i imati neku svoju verziju.
Naravno da ostaje ovaj fond solidarnosti o kojem nemas pojma, Sarajevo je otkupilo ovih 20%.
I ti lose trolas, ne mozes otkupiti fond solidarnosti, pricas nebuloze. Ne kontam svrhu bombanja po forumu, ljudi si se smiju. To nije na prodaju i bas zbog toga se zove fond solidarnosti da pomaze male klubove koje razvijaju igrace.Head je napisao/la:Lose trolas. Iz CG ti znas sta pise u ugovoru, kakav je prvobitni ugovor i koliko love ko daje za Cimirota. Znas koliko smo dobili za Stojceva i sl. Jos malo i racunovodja u FKS.![]()
Znas onu staru:
- JoseMourinho
- Kontakt:
Da hoće vise otic ovaj nas tss premijer lige vise bgm dojadio
E hajde sad se raspitaj kakve je procente otkupilo Sarajevo pa onda ti nastavi trolatiHead je napisao/la:Lose trolas. Iz CG ti znas sta pise u ugovoru, kakav je prvobitni ugovor i koliko love ko daje za Cimirota. Znas koliko smo dobili za Stojceva i sl. Jos malo i racunovodja u FKS.![]()
60% transferaJoseMourinho je napisao/la:Znaci ni puni iznos cimija neće uzet??
Da hoće vise otic ovaj nas tss premijer lige vise bgm dojadio
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Anoniman, antetokounmpo, Balorda, Belito, bh22, CAGarfia, CHR, DjaniTarik, Edincapitano, EdinjoBos, eleGancy, FerdinandF, General505, Goalgetter, guillermo, Hajdeee, harko35, Helemnejse, insimadop, kovac, L_blancos, Lavcina, legendarnadruga, LenyYoro15, Majstorinho, Marokanci58, Matterhorn22, Micron, nerkolfc, RobijaNicaze1945, Rule_hz, s4mke, soccerfan, tiketoke, Turo, Venom, Wilshere10, Wisey, ZgemboNr1, Zyzm i 253 gosta.