Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Sunderland
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kada propustis svoje sanse i ljudi ti uvale golcinu ko ti je brale kriv sto fulas zicere drzis loptu imas 15 suteva...ljudi kradu vrijeme i to je normalno u cijelom svijetu...
Borac uvali gol na poklon nase odbrane..a govedarica masa nemoguce.i igraci borca se valjali neka su Niko nam nije kriv sto fulamo 15 sansi jaro.
Tako i Sarajevo.
Ocita im zrinjski lekciju
Borac uvali gol na poklon nase odbrane..a govedarica masa nemoguce.i igraci borca se valjali neka su Niko nam nije kriv sto fulamo 15 sansi jaro.
Tako i Sarajevo.
Ocita im zrinjski lekciju
Sloboda je moja nacija
- samoposteno
- Kontakt:
ti si legenda forumatuzlak1987 je napisao/la:Tako je bas mi je krivo, zelim da i Sloboda ima mesare
- rob do bagro
- Kontakt:
Dvije utakmice pred praznim tribinama.arelinho je napisao/la:Eto vas isto Zrinjski. Sto igrate defanzivno ?rob do bagro je napisao/la:A jes ti vokri sto ste ga popusili u Ze, jedi se od muke jadnice jedan.tuzlak1987 je napisao/la:Sasvim slucajno svi navijate za Zelju, vidjet cemo sta cete pricati kada vam Celik stavi devet mesara iza lopte hahah![]()
Treba da vas kazni sudija sto tako igrate. Sramota za ovu ligu i za citavu Zenicu.
![]()
![]()
Pa pogledaj evo utakmicu Bayern-HSV, po tvojoj logici, HSV bi trebao napadati Bayern, moras shvatiti da neke ekipe nemaju adekvatne igrace da igraju ofanzivno i lijepo i moraju se pomiriti sa onim cime raspolazu.tuzlak1987 je napisao/la:Tako je bas mi je krivo, zelim da i Sloboda ima mesare
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje je normalno jaro, kazem ti opet pogledajte tempo u HNL i kod nas u PL.. Razlika je drasticna jer ekipe maksimalno sabotiraju utakmice.
Jel golman Borca danas bar bio opomenut? Nije..
apelujem na disciplinsku komisiju da u što kraćem roku kazne mostarski zrinjski zbog minimalne pobjede 1-0 na koševu
ne može, ne smije to tako
moraš 2-3 uvalit
ne može, ne smije to tako
moraš 2-3 uvalit
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Cuj braniti se od Slobode. Mozes im samo prepustit loptu i gledat hajvane sta rade sa njom ..
Ekipa gdje vecina akcija pocinje nabijanjem lopte od strane stopera pa ako dodje Ahmetovicu dobro i jest..
Ekipa gdje vecina akcija pocinje nabijanjem lopte od strane stopera pa ako dodje Ahmetovicu dobro i jest..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- invincible1921
- Kontakt:
ocekujem vec sutra da dino objavi da TAJ I TAJ KOJI JE VELIKI IGRAC DOLAZI NA KOSEVO i naravno da jadni Dzeno dobije drugu nogu u haman godinu dana

=\_1921_/=
@tuzlak
Prestani se sramotit. Eto toliko.
Prestani se sramotit. Eto toliko.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ponuda za Ikandea od 2 milionainvincible1921 je napisao/la:ocekujem vec sutra da dino objavi da TAJ I TAJ KOJI JE VELIKI IGRAC DOLAZI NA KOSEVO i naravno da jadni Dzeno dobije drugu nogu u haman godinu dana![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako se djeca nadju uvrijedjena odmah, a ja budala trudim se objasniti..
sta pricas, imas obraza se javit?tuzlak1987 je napisao/la:Gdje je normalno jaro, kazem ti opet pogledajte tempo u HNL i kod nas u PL.. Razlika je drasticna jer ekipe maksimalno sabotiraju utakmice.
raspalog borca ne mozete pobijedit i tu palamudis ko kako igra..cuj odjednom sloboda barselona postala po leprsavosti, a drugi samo kradu i zadrzavaju vrijeme
- samoposteno
- Kontakt:
igrali bi kod nas brze al dobice crveni karton od sudije zato sto on nema kondicije da prati taj tempo zato igraju sporijetuzlak1987 je napisao/la:Gdje je normalno jaro, kazem ti opet pogledajte tempo u HNL i kod nas u PL.. Razlika je drasticna jer ekipe maksimalno sabotiraju utakmice.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za ovu ligu igra leprsavo.. A po komentaru se vidi da nisi gledao utakmicu, a u sva cetiri kola su svi sabotirali utakmice protiv Slobode i Sarajeva, ono sto sam gledao i protiv Zelje..turku je napisao/la:sta pricas, imas obraza se javit?tuzlak1987 je napisao/la:Gdje je normalno jaro, kazem ti opet pogledajte tempo u HNL i kod nas u PL.. Razlika je drasticna jer ekipe maksimalno sabotiraju utakmice.
raspalog borca ne mozete pobijedit i tu palamudis ko kako igra..cuj odjednom sloboda barselona postala po leprsavosti, a drugi samo kradu i zadrzavaju vrijeme
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 avg 2015, 22:10, ukupno mijenjano 2 puta.
invincible1921 je napisao/la:ocekujem vec sutra da dino objavi da TAJ I TAJ KOJI JE VELIKI IGRAC DOLAZI NA KOSEVO i naravno da jadni Dzeno dobije drugu nogu u haman godinu dana![]()
Ko Mamic onom svom pulenu sto radi....lik 5 otkaza u 5 godina dobio
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
Sunderland
- Kontakt:
Druze ba sta ces objasnjavati....svaka ekipa koja vodi cuva rezultat.il igra na nulu previja se pogotovo u drugom poluvremenu...i svi to rade.tuzlak1987 je napisao/la:Kako se djeca nadju uvrijedjena odmah, a ja budala trudim se objasniti..
A ovaj se bas digao zeljovac...nek vi imate igru u pm....
Sloboda je moja nacija
Vinko Marinovic! Moglo se igrati do sutra mislim da Sarajevo ne bi napravilo rezultat. Puno para, malo muzike, mora tamo nesto da se mijenja!
Potpis i podrška! Pravda za tuzlaka. Sve ekipe što se brane diskvalifikovati iz fudbala. Bolan ne bio, znaš li ti kako se teško braniti i imati 100po100tnu koncentraciju i pri tome se otvarati stalno i trčati u kontre, iz čega je i Zrinjski odnio sva tri boda? Isto kao da nikad nisi gledao fudbal.tuzlak1987 je napisao/la:a ja budala
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Daleko lakse nego napadati ekipu koja stoji sa 8-9-10 iza lopte..shzna je napisao/la:Potpis i podrška! Pravda za tuzlaka. Sve ekipe što se brane diskvalifikovati iz fudbala. Bolan ne bio, znaš li ti kako se teško braniti i imati 100po100tnu koncentraciju i pri tome se otvarati stalno i trčati u kontre, iz čega je i Zrinjski odnio sva tri boda? Isto kao da nikad nisi gledao fudbal.tuzlak1987 je napisao/la:a ja budala
e j.ebiga pitari sj.ebali ste mi plan da Celik bude lider nakon 4 kola 
jel Benko dobio zuti danas? pitam posto vec ima 2
jel Benko dobio zuti danas? pitam posto vec ima 2
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 14 avg 2015, 22:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Je li bilo prekida na utakmici?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.