FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Znaci ovako to izgleda kad Enrique pokusa biti trener
ser del barça es el millor que hi ha !
Sta nam bekovi uradise u ove dvije tekme sunce ti poljubim 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Umor od Super kupa. Vidi Sevilju, 6:0 gubili dok nisu skontali da je ozbiljno.let3 je napisao/la:koje pišanje od strane baska
Re: Odg: FC Barcelona
Luchi oprosti im, opet ce na kraju sezone zaboravit kako su sr.ali po tebi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kakva bruka i sramota!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Messi umjesto da doda Suletu za mat poziciju, on ipak bira da osuta u blok. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Aferim. Dobar šamar pred sezonu.
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Re: RE: Re: FC Barcelona
Trpaj bota Enrikeamiki_92 je napisao/la:MisterGuardiola je napisao/la:Bravo Enrike legendo, ode trofej![]()
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/06/08/14/29692CE300000578-0-image-a-13_1433771572470.jpg[/img]
MisterGuardiola je napisao/la: Trpaj bota Enrikea

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Daj neku gdje 4 prsta dize 
Salim se, sad ozbiljno moram se zahvaliti Enrikeu, igrao sam 4 plus
Salim se, sad ozbiljno moram se zahvaliti Enrikeu, igrao sam 4 plus
hajd dobro je
mogli smo i petardu primiti
bilo je tu umora od Sevilje, lošeg pristupa utakmici....sa rezervnim stoperima i sa tri loša startovali (Rafinja, Robero i Adriano), Ter Stegen kiksa kod prvog gola, onaj mu zabije sa centra....u drugom kad smo ubacili ozbiljnije likove na teren, Adriano i Alves se potrudiše da poklone dva gola i ode sve u q
ako ce im ovo biti šamar pred prvenstvo, onda odlicno....8 golova u dvije tekme (inace smo primalo mnogo u predsezoni)- nikako dobar znak
bilo je tu umora od Sevilje, lošeg pristupa utakmici....sa rezervnim stoperima i sa tri loša startovali (Rafinja, Robero i Adriano), Ter Stegen kiksa kod prvog gola, onaj mu zabije sa centra....u drugom kad smo ubacili ozbiljnije likove na teren, Adriano i Alves se potrudiše da poklone dva gola i ode sve u q
ako ce im ovo biti šamar pred prvenstvo, onda odlicno....8 golova u dvije tekme (inace smo primalo mnogo u predsezoni)- nikako dobar znak
mislis na one iz TbilisijaMisterGuardiola je napisao/la:Daj neku gdje 4 prsta dize
Realno boli me qurac za Superkupom, kao i za svim lijevim trofejima. Ima tu drugih stvari koji brinu. Prvo ocajna klupa koja je u rangu Deportivove, ali eto Barcina je pa je cijenjena. Druga stvar je opet Alvesova kurcobolja, a u prvom dijelu sezone nema ko da ga zamijeni (Douglas buhahahaha). I da ovaj samar bi mogao da ih spusti na zemlju. Luchu se nema sta zamjeriti, on je kombinovati morao.
Suarez vjerovatno ujeda nekog u toku ove sezone
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Ove dvije tekme su pokazale ono sto govorim vec vise od godinu dana. Mi NEMAMO klupe. Svaki iole jaci klub ima bolju klupu od nas DUPLO. Tolika je razlika u kvaliteti izmedju Iniesta-Busquets-Rakitis od Roberto-Rafinha-Busquets da je to nenormalno.Da je nekako izgurati ovu polusezonu.
Dalje, ovo je pokazalo da, ukoliko se nama povrijedi BILO KOJI igrac iz prvog tima , slabiji smo za 60 %. I sada se pitam kako je trio , skupa sa sredinom uspio izgurati proslu sezonu bez ijedne povrede. Da je toga bilo, ne bi osvojili ni Primeru, kamoli LP.
Pojacanja se u januaru MORAJU dovesti. Pri tome mislim na napadaca i lijevog beka. Arda i Vidal ce biti dobra pojacanja, ali valja dotle.
Dalje, mi sad ako pustimo Pedra, ja ne znam sta mislimo uraditi u napadu ukoliko se iko povrijedi od trojke.
Adriano i Bartra nisu vise za Barcelone. Bartra to ruku na srce nikad nije ni bio. Adriano je van svake forme vec 2-3 godine i moze biti samo jos gori.
Mozda cak i stignemo ovu prednost i osvojimo kup ( u sto ja iskreno ne vjerujem zbog rezultata koji je previsok) , ali nemamo sta traziti ukoliko ne dovedemo napadaca i beka. Svaki jaci klub je se pojacao. Pa pogledajte sirinu ekipe koje imaju Bayern, Real, Chelsea, City. Pa nasa klupa je za njihove AMATERSKA.
Dalje, ovo je pokazalo da, ukoliko se nama povrijedi BILO KOJI igrac iz prvog tima , slabiji smo za 60 %. I sada se pitam kako je trio , skupa sa sredinom uspio izgurati proslu sezonu bez ijedne povrede. Da je toga bilo, ne bi osvojili ni Primeru, kamoli LP.
Pojacanja se u januaru MORAJU dovesti. Pri tome mislim na napadaca i lijevog beka. Arda i Vidal ce biti dobra pojacanja, ali valja dotle.
Dalje, mi sad ako pustimo Pedra, ja ne znam sta mislimo uraditi u napadu ukoliko se iko povrijedi od trojke.
Adriano i Bartra nisu vise za Barcelone. Bartra to ruku na srce nikad nije ni bio. Adriano je van svake forme vec 2-3 godine i moze biti samo jos gori.
Mozda cak i stignemo ovu prednost i osvojimo kup ( u sto ja iskreno ne vjerujem zbog rezultata koji je previsok) , ali nemamo sta traziti ukoliko ne dovedemo napadaca i beka. Svaki jaci klub je se pojacao. Pa pogledajte sirinu ekipe koje imaju Bayern, Real, Chelsea, City. Pa nasa klupa je za njihove AMATERSKA.
27.10.2020
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Nisam Mesijevu traziomiki_92 je napisao/la:mislis na one iz TbilisijaMisterGuardiola je napisao/la:Daj neku gdje 4 prsta dize
trenutno sam travu jede tako da je vrlo mogucePegi10 je napisao/la:Realno boli me qurac za Superkupom, kao i za svim lijevim trofejima. Ima tu drugih stvari koji brinu. Prvo ocajna klupa koja je u rangu Deportivove, ali eto Barcina je pa je cijenjena. Druga stvar je opet Alvesova kurcobolja, a u prvom dijelu sezone nema ko da ga zamijeni (Douglas buhahahaha). I da ovaj samar bi mogao da ih spusti na zemlju. Luchu se nema sta zamjeriti, on je kombinovati morao.
Noć koja će se ponoviti vjerovatno nikada.
Sve je krenulo po zlu, od kurcoboljnih zadnjih pola sata regularnog toka protiv Seville, koje je dovelo do bespotrebnog šljakanja još nekih pola sata, iz kojeg je slijedio jedan ovakav sastav (jer se tekma igrala u utorak) pa do poklanjanja golova te ludih Baska lo stile: "daj da šutnem bojler, ući će u gol" i nedostatka sreće kod one dvije prilike kada se prelomila utakmica.
Žao mi ovih naših stopera (jah znam da je Bartra loše odigrao protiv Seville), prodali su ih bekovi strašno zadnje dvije utakmice.
Ovi što sad nešto kritikuju na sva usta i jedu se od muke zbog španskog superkupa, da ih napomenem da se najvažniji trofeji osvajaju pred sami početak ljeta, a ne krajem istog, a tu imamo 3/3.
NabijeN vas. 
Što se mene tiče, u ponedjeljak ubaciti djecu da ih pošteno naklepaju i onda svim silama krenuti u jednoj neuporedivo relevantnijoj tekmi na njihovoj njivi.
Žao mi ovih naših stopera (jah znam da je Bartra loše odigrao protiv Seville), prodali su ih bekovi strašno zadnje dvije utakmice.
Ovi što sad nešto kritikuju na sva usta i jedu se od muke zbog španskog superkupa, da ih napomenem da se najvažniji trofeji osvajaju pred sami početak ljeta, a ne krajem istog, a tu imamo 3/3.
Što se mene tiče, u ponedjeljak ubaciti djecu da ih pošteno naklepaju i onda svim silama krenuti u jednoj neuporedivo relevantnijoj tekmi na njihovoj njivi.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ovakav Suarez je vjerovatno najiritantniji igrač na planeti Zemlji.
Bilbao bolji, jači, brži, spremniji. Na kraju razlika od 5 dana spreme nije mala stvar.
Večeras se samo potvrdilo da:
-Enrique ne zna reagovati s klupe
-Mascherano nema šta tražiti na zadnjem. Ne želim ga više nikad gledati u Barceloni na toj poziciji
-Bartra i Roberto će i dalje biti back-up u najboljem slučaju, nikako materijal za prvih 11
-Adriana je trebalo prodati inače ovo dobiješ kada odlučiš zadržati nezadovoljnog igrača
Vidjećemo hoće li se uspjeti vratiti, možda im je baš ovo trebalo
Bilbao bolji, jači, brži, spremniji. Na kraju razlika od 5 dana spreme nije mala stvar.
Večeras se samo potvrdilo da:
-Enrique ne zna reagovati s klupe
-Mascherano nema šta tražiti na zadnjem. Ne želim ga više nikad gledati u Barceloni na toj poziciji
-Bartra i Roberto će i dalje biti back-up u najboljem slučaju, nikako materijal za prvih 11
-Adriana je trebalo prodati inače ovo dobiješ kada odlučiš zadržati nezadovoljnog igrača
Vidjećemo hoće li se uspjeti vratiti, možda im je baš ovo trebalo
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 15 avg 2015, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
nije ni Pep pa sta da se radiMisterGuardiola je napisao/la:Nisam Mesijevu traziomiki_92 je napisao/la:mislis na one iz TbilisijaMisterGuardiola je napisao/la:Daj neku gdje 4 prsta dize
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.