Suđenje šabačko, ali bez utjecaja na rezultat. Oštetio je Želju koliko i Borca, mada je onaj bek Borca bio blizu hlađenja. Borac bolji, i samo gol koji smo dali daje nam razloga za zadovoljstvo, mada se nemogu oteti dojmu da je golu doprinjelo **** zatvaranje igre domaćina. Bilo bi teško da je ostalo 1:0. Nekako smo izgledali pročitano u prvih 60 minuta, bokovi zatvoreni, na sredini bez ideje, a Kerla u odbrani panican, i samo zahvaljujući trci i snazi možemo zahvaliti na povoljnom rezultatu.
Što se tiče zviždanja himni, niti me tangira niti me vrijeđa, za godinu dvije dosadit će i to. Da li me vrijeđa Bože Pravde, pa mislim da je to oficijelna himna RS-a. To je BiH, kome nije jasno nek razmotri opciju hvatanja noge jer sve ostalo proizvodi frustracije, s kojim živimo zadnjih 18 godina. Za informaciju nekima, himni jedna si jedina, zviždalo se u Vrpačićima nakon što su je manijaci otpjevali.
Sve u svemu lijepa fudbalska predstava, otprilike nešto kao i prvenstvena na Grbavici prije 15 ak dana, mada Lešinari još moraju učiti

, mada u BiH okvirima odskaču debelo od prosjeka.
Mislim da ovaj Borac nema kapacitet da napravi nešto ozbiljnije na Grbavici.