Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Policeman
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Policeman » 22 avg 2015, 16:36

Rooney jeste u krizi ali jos je rano za klupu

ipak je to Rooney
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 22 avg 2015, 16:37

Poligon10 je napisao/la:Ne znam zasto se sekirate za napad,to je najmanji problem u ovom klubu,dovoljno je staviti Runija u spic i rijesen problem
Mozda ce biti potreban neki napadac za 2-3 sezone jer smatram da ce RvP jos ostati

Na Utdu je da poradi na igri sljedece sezone,a mi uvijek imamo u timu nekoga ko ce davati golove za to se ne treba brinuti,Kane jeste talentovan al mislim da ce i on ostat jos u Tottenhamu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OnlyUnited je napisao/la:bla bla bla
-Rooney u ovoj formi bi kod normalnog managera vec imao 20 + golova, i ekipa bi sigurno bila u izglednijoj poziciji, al' jok, bolje da se gusi 7 meceva cak kao zadnji vezni, j.ebo napad;

Mogao bih ovako do sutra, a jedno je jasno: LVG OUT, mrs iz svetinje :!:

Nabrzinu sam odradio search. Kad Rooney igra u vezi, ne valja. Sada kada Rooney iga u napadu opet ne valja i na kraju opet LvG kriv. Wow, just WOW!

Pravi poznavaoci igre, parekselans :D

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 avg 2015, 16:39

Da je Maradona, ja bih ga na klupu stavio.

Danas da smo imali pola starog Rooneya, ne bi ove smradove spasio 245 golmana i odbrana.

@LVG

Ne može se on još otpisivati. Ove godine lici na Torresa, nadam se da ce izvuci nešto iz sebe.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 22 avg 2015, 16:41

Ne moze se otpisati al ne moze se ni uci bez pojacanja u napadu. Mislim moze al ce biti grcevita borba za 4 mjesto
Zeljeznicar! 1921 !

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 22 avg 2015, 16:42

Ne moze naravno. Sto se tice Rooneya i njegovih igara, ima on jos kredita i mogućnosti da zablista. Moj osvrt je bio na razmazene navijace i sveznalice koji pljuju SVE, AL BAŠ SVE na prvi loš rezultat.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 22 avg 2015, 16:43

Inace 10 utakmica za redom bez gola.
Zeljeznicar! 1921 !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 avg 2015, 16:44

LvG je napisao/la:Ne moze naravno. Sto se tice Rooneya i njegovih igara, ima on jos kredita i mogućnosti da zablista. Moj osvrt je bio na razmazene navijace i sveznalice koji pljuju SVE, AL BAŠ SVE na prvi loš rezultat.
Ma naviknut sam na to, ko ih šiša.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 avg 2015, 16:55

Ma uz Rooneya mora neko igrati gore to se vidjelo danas..Covjek ima najvise osjecaja u timu,kako je samo nabacio ono Mati,gurnuo je jednu i Chicaritu,samo sto ovi ne znaju to pospremiti u mrezu..Onaj go iz ofsajda danas je pokazao da covjek zna zavrsiti akciju,samo mu treba lopti..Inace Mata mora pod hitno na desetku,na desnom krilu stvarno nema smisla..Cim je dosao na desetku odma je tu bilo fine kombinatorike u napadu i par dobrih lopti u prostor..Tanko je ovo sve u napadu i kao sto rekog,United zbog ovog ili onog razloga nema dovoljno golova u nogama,znajuci da LVG nece promjeniti sistem red bi bio da Ed dovede nekog da se makar promjene igraci u sistemu..Iako smo danas dosta pucali i fino igrali,fali finis,fale 100% sanse i to je to
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 22 avg 2015, 17:07

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 22 avg 2015, 17:35

Mislim da je greška što se prodao RvP, ko zna kako bi bio učinkovit sa ovakvim veznim redom.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 22 avg 2015, 17:38

@LvG samo me zanima kad si vidio da ja pljujem trenera i neke igrace i po cemu sam ja to razmazen?Naravno,vjerovatno sam uputio kritika dosad za mog boravka na forumu ako je taj neko zasluzio,ali da kazes da sam neki dezurni pljuvac(a znam da si na mene mislio)to ti ne mogu presutiti.

To sto si nasao za Rooney-a je imalo osnovu kad sam u to vrijeme spominjao,i pored silinh selidbi prosle sezone kapiten nije padao i nosio je ekipu do lige prvaka na kraju kao najbolji strijelac ekipe i ono vremena sto je igrao u napadu odigrao je prilicno dobro osim zadnjih par kola a kao sto vidis spomenuo sam da nam ne treba pojacanje u napadu samo zato sto sam mislio da ce RvP ostat i izgleda da mozemo zalit za njim u ova 3 kola.

Sad je pticama na grani jasno da nama treba osvjezenje u napadu,ili desno krilo ili neki jak poluspic samo da nas napad postane brzi i konkretniji.Potrebne su lopte naprijed i u prostor a sto se tice same kombinatorike ne moze to kad nam desno krilo igra u sredini i onda desna strana prazna.Znaci prvo da se uredi pravi sistem koji ce ekipa i igraci nauciti koristiti pa onda odgovorajauci igraci za to

wayneroo
Kontakt:

Post Postao/la wayneroo » 22 avg 2015, 17:53

cipiripi je napisao/la:Mislim da je greška što se prodao RvP, ko zna kako bi bio učinkovit sa ovakvim veznim redom.
I ja kazem, olako smo ga prodali a valjao bi nam sigurno..

Danas smo dobri bili, jbg nije htijela lopta u go pa sta pisaj ga.. Nepotreban kiks, ali ni rivali nista bolje nisu krenuli, samo polako..

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 22 avg 2015, 17:54

Nabrzinu sam odradio search. Kad Rooney igra u vezi, ne valja. Sada kada Rooney iga u napadu opet ne valja i na kraju opet LvG kriv. Wow, just WOW!

Pravi poznavaoci igre, parekselans :D
Aha, sistem ne stima, Rooney van forme, a ti brani Luju kozara.

Sta sada vec proradi iduci mec, uzela bi te ko neka prpa ili. Jel to tjeramo inat i blatimo igrace, a branimo debelu hablecinu. Ima neogranicen budzet, ali mi nepoznavaoci.

Naravno ti si ga vec otpisao.

I cuj ga pljujemo sve, a ja ponavljam istu pricu bez obzira na rezultate. Kakav lik. :bow:
Znaci prvo da se uredi pravi sistem koji ce ekipa i igraci nauciti koristiti pa onda odgovorajauci igraci za to
To je to @Poligon druze, ali sta mi ovdje trubimo. :lol:
In the midst of chaos, there is also opportunity.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 22 avg 2015, 20:16

Izgleda brate da smo mi razmazeni i da samo kritikujemo napamet igrace,bez ikakvog razloga i osnove :lol: .

Od pocetka imam svoj stav i nikad ga nisam promijenio,nikakvog razloga nema da ono pise :roll:

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 22 avg 2015, 22:27

Slabo skroz danas, mislio sam da su prethodne ligaške utakmice vrh neinventivnosti i paćenja, ali ovo danas je "whole new level of nothing". Strašno,70 minuta mrtvog alibija - posjed, posjed, posjed i opet posjed. Toliko spora transformacija u napad nikad viđena prije. Pa ljudi su u svakoj našoj akciji već imali kompletan tim iza lopte dok bi mi do 40 metara od njihovog gola dobacili... Pa majku mu, probaj gurnuti loptu u prostor, izbaci igrača, nešto, riskiraj malo. Imaš kvalitet, pa proći će jedna od pet, ali sigurno neće kada je stalno - vrati unazad, restartaj gurni Mati, on melja, vrati Carricku/Švajniju, ovaj Smallu i ponovo... Poštujem, odbrana je dobro posložena i protivnici zaista rijetko ugrožavaju naš gol, ali ni s druge strane nije bolje - mi uopšte ne kreiramo šanse i ovakav United je tegoba za gledati, ovo nikada nismo bili mi.
Iako ga branim dosta kod raje i koristim izlizani alibi da svaki projekat treba vremena, već je prošlo fino vremena i imamo probleme koji dolaze "sa potpisom" LVG-a. Odrekneš se Robina bez da imaš pravu zamjenu na stendbaju, bjesomučno rotiraš igrače tražeći neke pozicije, pogotovo u napadu, umjesto da radiš ono što je logično. Pa onda imaš zadnjeg veznog/bočnog na stoperu, fantazistu na krilu, krilo u vezi, drugo krilo na "10"... Neigranje Andera i još neka kadrovska rješenja tipa saga sa golmanom, neću ni da spominjem, jer su ostali forumaši to dobro pokrili. Iz svega toga i logično je jednom da će ovo sigurno još neko vrijeme da bude paćenje, jer ljudi ne igraju ono što su radili cijeli život nego sada štrebaju i sprovode neke šablone velikog maga, koji nekeda mislim i namjerno ide kontra svake zdrave logike samo da bi dokazao neku svoju poentu. Skysports je danas primjetio jednan zanimljiv detalj sa komentarom da nakon preko 300 potrošenih miliona LVG na klupi kao plan "B" ima Chicharita i Valenciju. Da se zapitaš...
Kada ćemo početi gledati pravi UTD, teško je reći, ima tu još varijabli pored trenerovih ludorija, a istina je da smo gore tanki. Mata još nije pokupio prošlogodišnju formu, na Januzaja i Memphisa se još ne možemo osloniti. Jedan je tek zagazio u BPL, a drugi je prezelen da bi se od njega očekivala konstanta i da ekipu "vuče za rogove" kada ne ide. Što nas dovodi do Rooneya, koji je ponovo bio slab i to pravo slab. Nije to što ne realizira šanse, on u njih nažalost i ne dolazi. Kretanje u napadu slabo, duel igra koja mu je nekada bila najveća uzdanica nikakva - danas sam ga tri puta gledao u duelima za ničije lopte koje je pogubio sa prosječnim defanzivcima Svraka. Da li ga je uhvatila samo trenutna k....bolja ili je stvarno krenuo fizički nizbrdo nakon 12 punih sezona u BPL, ne znam. U svakom slučaju ni jedno ni drugo ne valja pogotovo imajući u vidu platu, dužinu ugovora i status nedodirljivog koji ima u klubu.
Prateći United sve ove godine nekako sam kao i mnogi bio razmažen zbog toga što, bez obzira kako igrali, uvijek tu bio neko ko je mogao napraviti nešto ludo, što bi nam dalo bodove i onda kada nismo bili bolja momčad. Ove godine takvog mađioničara nemamo i nadam se da će taj sistem, koji kreira LVG napokon profunkcionisati. Ako ne bude tako, slabo nam se piše (osim ako u ovih posljednjih desetak dana prelaznog roka Big Ed ne izvuče kakvog zeca iz rukava, u što naprosto sumnjam). Ne znam, malo sam razočaran, očekivao sam da ćemo godinu i kusur u eri LVG-a imati jasniju sliku kako će taj novi, veliki UTD izgledati, ali sve su prilike da će se ovo čekanje produžiti.

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 23 avg 2015, 08:00

Nike losa ova Morganova. :D
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 23 avg 2015, 09:17

Willson sinoc hattrick

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 23 avg 2015, 12:52

Gledam ovo i placem :( :( :( :( perverzija od igre,Van Konju naci ove snimke i poslat da vidi kako se igra direktni fudbal prema golu,ne **** posjed sa hiljadama dodavanja koja uspavaju,duplo vise para a ekipa djeluje kao da gledas dokumentarac,nikad vise ove brzine i tranzicije

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 23 avg 2015, 14:04

To je ta ekipa bila :bale:
''Neka me mrze samo da me se boje''

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 23 avg 2015, 15:09

To je akd imas najboljeg igraca na svijetu!Odbrana prejaka,Rooney u formi,formacija spic i samo napadanje i guranje naprijed..Ovo sad ja ne znam ni opisati,ali imam osjecaj da nam tako malo fali,samo jedno prejako krilo i solidan napadac..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.