Cleveland Cavaliers
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
nemoj se iznenadit kada trejdaju lovea za bledsoa + nesto vec ove sezoneadriano_leite je napisao/la:Rich Paul poceo pratiti Westa na twitteru, ako dodje West, onda sljedece sezone ocekujem da trazi bar 10 miliona za njega
. Osipat cu se na ime Rich i prezime Paul
.
nemoj rec da te nisam upozorio
Pazi se ti Adriano da u sred sezone neko ponovo ne nategne Gloriu iznenada
Shump mi je nekako najsumnjiviji 
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- adriano_leite
- Kontakt:
Karl bi vjerovatno udar dobio da mu igraju Rondo, dva Smitha, Gay i Cousins, a ja bih udar dobio da se to obistini sto si rekaoDonnie Darko je napisao/la:nemoj se iznenadit kada trejdaju lovea za bledsoa + nesto vec ove sezoneadriano_leite je napisao/la:Rich Paul poceo pratiti Westa na twitteru, ako dodje West, onda sljedece sezone ocekujem da trazi bar 10 miliona za njega
.
![]()
nemoj rec da te nisam upozorio
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
irving bi pored bledsusa bio barem 20% bolji igrač, savršeno se naopunjuju, a dragić i bledsoe su već dokazali da to može funkcionisati. ako lebron stvarno namjerava manje imati loptu i manje zabijati, ne bi to bilo toliko strašno. pogotovo ako ne nađu bolju ulogu loveu nego u prošloj sezoni.adriano_leite je napisao/la:Karl bi vjerovatno udar dobio da mu igraju Rondo, dva Smitha, Gay i Cousins, a ja bih udar dobio da se to obistini sto si rekaoDonnie Darko je napisao/la:nemoj se iznenadit kada trejdaju lovea za bledsoa + nesto vec ove sezoneadriano_leite je napisao/la:Rich Paul poceo pratiti Westa na twitteru, ako dodje West, onda sljedece sezone ocekujem da trazi bar 10 miliona za njega
.
![]()
nemoj rec da te nisam upozorio.
spremi se na bledsusa u clevelandu, to je gotovo vec
- adriano_leite
- Kontakt:
Kevin Love, strasna transformacija! Nije ni cudo da ga je bilo manje na postu, jer mu treba i vremena da se navikne na novu konstituciju.
Nenormalna transformacija u 7 godina
Samo da bude zdrav ove sezone i da mu ne cupaju rame
.
Samo da bude zdrav ove sezone i da mu ne cupaju rame
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Adriano imal sta za Jr-a,ja bi volio da ostane jer kroz reg.sezonu i do finala je odlicno svoju rolu odradzivao,vjerovatno bi u finalu bio dobar da nisu Irving i Love povrijedzeni bili
- adriano_leite
- Kontakt:
Jos se ne pregovara nista koliko ja znam a isto tako nema izgleda ni ponuda za njega. Vjerovatno se ceka trejd Haywooda da se vidi sta se moze dobiti, pa ce se mozda na kraju potpisati JR. Spominje se Jamal, spominje se Joe, spominje se i Butler, sve njih bih vise volio u ekipi od JR-a jer me razocarao sto nije u finalu radio nista kada ga je stao sut.rudy91 je napisao/la:Adriano imal sta za Jr-a,ja bi volio da ostane jer kroz reg.sezonu i do finala je odlicno svoju rolu odradzivao,vjerovatno bi u finalu bio dobar da nisu Irving i Love povrijedzeni bili
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Meni bi mega bilo kad bi Jamal dosao jer mi je top 5 najdrazih kosarkasa,za Joe Johnsona nisam nikako,vise bi volio Jr-a gledatiadriano_leite je napisao/la:Jos se ne pregovara nista koliko ja znam a isto tako nema izgleda ni ponuda za njega. Vjerovatno se ceka trejd Haywooda da se vidi sta se moze dobiti, pa ce se mozda na kraju potpisati JR. Spominje se Jamal, spominje se Joe, spominje se i Butler, sve njih bih vise volio u ekipi od JR-a jer me razocarao sto nije u finalu radio nista kada ga je stao sut.rudy91 je napisao/la:Adriano imal sta za Jr-a,ja bi volio da ostane jer kroz reg.sezonu i do finala je odlicno svoju rolu odradzivao,vjerovatno bi u finalu bio dobar da nisu Irving i Love povrijedzeni bili
Jóe je profesor za J.R..Igrac koji ne zivi samo od suta,uhh koliko bi on problema pravio Ratnicima....
Niko nije ni rekao da je Jr bolji igrac od Johnsona i bilo bi nerealno da je igrac od 7 miliona bolji od igraca koji dobija 20 i vise miliona sljedece sezone,mada postoje izuzetci jer je Joe po vecini strucnjaka pretplacen jer nije vise ni sjena onog igraca prije 2 godine.E sad vidjecemo sta ce James reci jer je haver sa Smithom.Ja cu definitivno doviti da pokupimo Jamala jer mislim da bi se savrseno uklopio.lumani je napisao/la:Jóe je profesor za J.R..Igrac koji ne zivi samo od suta,uhh koliko bi on problema pravio Ratnicima....
- adriano_leite
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nema uopste los sut, izgleda mi onako prirodno, iako ga nije mnogo koristio na Syracuse, ali mislim da ce kod nas itekako moci da ga koristi ako dobije sansu. Ima odlicne fizikalije i jako je atletican. Uz to je dobar defanzivac iako je igrao minimalno odbranu 1 na 1 jer Syracuse igra zonu, ali momak ima potencijala da bude jako koristan igrac. Podsjeca me na TT-a i ovako dobar sut po meni ga odvaja ispred TT-a i pitanje je vremena kada ce se probiti u rotaciju.
Nema uopste los sut, izgleda mi onako prirodno, iako ga nije mnogo koristio na Syracuse, ali mislim da ce kod nas itekako moci da ga koristi ako dobije sansu. Ima odlicne fizikalije i jako je atletican. Uz to je dobar defanzivac iako je igrao minimalno odbranu 1 na 1 jer Syracuse igra zonu, ali momak ima potencijala da bude jako koristan igrac. Podsjeca me na TT-a i ovako dobar sut po meni ga odvaja ispred TT-a i pitanje je vremena kada ce se probiti u rotaciju.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Drago mi je da je Quinn Cook zavrsio kod vas odlican suter
Nesto se slabo pise ovdje... Evo da se malo tema osvjezi - Haman citava ekipa je tu (minus Miller I Haywood) jos smo dodali veoma solidnog Mo Williamsa, back-up za Kyria.
Prije jedno sedmicu dana se pocelo govoriti kako bih Kyrie mogao do Januara pauzirati zbog koljena. Nije bas smak svijeta u mojim ocima, ali mi je drago da smo uspjeli vratiti sve kljucne igrace. Ova sezona bih mogla biti veoma interesantna
Prije jedno sedmicu dana se pocelo govoriti kako bih Kyrie mogao do Januara pauzirati zbog koljena. Nije bas smak svijeta u mojim ocima, ali mi je drago da smo uspjeli vratiti sve kljucne igrace. Ova sezona bih mogla biti veoma interesantna
FC Bayern -/- THE Ohio State University
- adriano_leite
- Kontakt:
Nije samo Mo dosao, dosao je i Richard Jefferson koji ce biti upgrade u odnosu na Millera i Mariona jer je kroz karijeru igrao manje minuta od Mariona i bolji je suter, dok je bolji od Millera jer nije imao tolimo povreda. Dosao je i Kaun koji je sigurno bolji od Perkinsa i ne treba zaboraviti tu vezu sa Blattom i da se vec poznaju iz repke. Mozgov je kod nas peocvjetao a nadam se da ce i Kaun ici tim stopama.Ulivaca je napisao/la:Nesto se slabo pise ovdje... Evo da se malo tema osvjezi - Haman citava ekipa je tu (minus Miller I Haywood) jos smo dodali veoma solidnog Mo Williamsa, back-up za Kyria.
Pored Lovea i Shumpa, ostali su i Delly i JR a nadam se da ce i Tristan uskoro potpisati ugovor i da se zavrsi do trening kampa sklapanje rostera. Tristan sigurno nece dobiti vise para nigdje ali je jako potreban ovoj ekipi i treba se za njega boriti po respektabilnoj cijeni, ako hoce max ugovor kako se prica onda moze komotno da ide.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Potpuno sam smetnuo za RJ-a i za Kauna.
Dobra pojacanja,
RJ je uvijek bio solidan igrac, I definitivno je upgrade od Millera, koji mi je bio drag ko profesionalac I ko odlican team player, ali ima on i finih godina, a nije ni jeftin.
U vezi Thompsona, moram reci da nikad nisam bio njegov fan.
Jeste, ljudi sad govore kako je imao super playoff, i slazem se, odigrao je odlicno u citavom playoffu, ali cinjenica stoji -
Vec ga pratim skoro 5 godina, i on je bio i ostao veoma limitiran igrac koji ne zna zavrsiti oko kosa, i nakon 4 godine u ligi jos uvijek ne zna kojom rukom se baca, a trazi tolike pare. Ja mislim da trebaju biti veca ocekivanja od igraca koji je bio 4. pick na draftu.
Sve je ok, ja sam za team chemistry i da svi budu sretni, ali igracima poput Kyriea, K Lova, Hardena, D Lillarda, njima se daje Max ugovor, a ne TT-u. Doduse, nisu moje pare, i ako mu "dadnu," super, skoro citava ekipa je tu plus pojacanja. Ali ja mu sad ne bih dao ni marke, jer on i njegov agent vuku Cavse za nos vec dva i po' mjeseca
RJ je uvijek bio solidan igrac, I definitivno je upgrade od Millera, koji mi je bio drag ko profesionalac I ko odlican team player, ali ima on i finih godina, a nije ni jeftin.
Jeste, ljudi sad govore kako je imao super playoff, i slazem se, odigrao je odlicno u citavom playoffu, ali cinjenica stoji -
Vec ga pratim skoro 5 godina, i on je bio i ostao veoma limitiran igrac koji ne zna zavrsiti oko kosa, i nakon 4 godine u ligi jos uvijek ne zna kojom rukom se baca, a trazi tolike pare. Ja mislim da trebaju biti veca ocekivanja od igraca koji je bio 4. pick na draftu.
Sve je ok, ja sam za team chemistry i da svi budu sretni, ali igracima poput Kyriea, K Lova, Hardena, D Lillarda, njima se daje Max ugovor, a ne TT-u. Doduse, nisu moje pare, i ako mu "dadnu," super, skoro citava ekipa je tu plus pojacanja. Ali ja mu sad ne bih dao ni marke, jer on i njegov agent vuku Cavse za nos vec dva i po' mjeseca
FC Bayern -/- THE Ohio State University
- adriano_leite
- Kontakt:
Njegov agent je Jamesov najbolji drug jos od djecackih dana i sumnjam da je bas Tristan neko ko ima rijec. Naravno svako voli pare ali da je samo do Tristana siguran sam da bi dogovor davno pao i da bi ugovor bio potpisan negdje oko 13 miliona po sezoni sto realno i vrijedi ako se pogleda trziste i ko koliko love dobija.Ulivaca je napisao/la:Potpuno sam smetnuo za RJ-a i za Kauna.Dobra pojacanja,
Ako si pratio Tristana onda si morao vidjeti da se Tristan itekako popravio i da zna kojom rukom sutira vec 2 sezone dakle ne sutira sa obje ruke pa isprobava kako ti to rece tako da sumnjam da si bas to pratio toliko ili malo pretjerujes jer nisi njegov fan kao sto si vec rekao.
Sta je popravio?
Popravio je slobodna bacanja, sutira ih u boljem procentu, rjesava se lopte i ne steka u napadu, popravio je pregled igre i same kosarkaske odluke - ne sutira ako ima samog saigraca, ne umislja da je ofanzivna masina, popravio je zavrsavanje oko kosa - probleme je imao u prvoj sezoni kada je primao najvise blokada a sada to nije ni priblizno, u playoffu se najbolje vidjelo da skoro sve sto sutne i zabije, popravio je defanzivu, dodatno je ojacao i momak se 4 sezone nije nikada povrijedio. Vec dugo je u stanju da pogadja sa poludistance ali nema toliko slobodne da sutira na tekmama i nabija samopouzdanje, a takodjer je dodao i post igru i sve vise i vise pogadja horog desnom rukom iako ruzno izgleda i vise je neki poluhorog ali ga pogadja u visokom procentu. Meni to i nisu bas male promjene jer sam ga zaista pratio od dolaska u ligu kao i ostale igrace koji su igrali u Cavsima.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
U taboru Clevelanda napokon imaju dobre vijesti s ozljedama. Nakon što su finalnu seriju prošle godine igrali jako oslabljeni neigranjem dvojca Kevin Love-Kyrie Irving sada će izgleda napokon imati kompletnu ekipu. Osim navedene dvojice igrača, tu je i centarska rotacija Timofey Mozgov-Anderson Varejao koji se vraćaju od više ili manje ozbiljnih ozljeda.
29. rujna počinje trening kamp Cavsa i svi će biti spremni, mada će se oprezno postupati s Loveom i Irvingom. Irving vuče ozljedu koljena, a Love ramena i oni će trenirati i igrati pod određenim limitom da se ozljede ne vrate ili čak pogoršaju. Očekuje se da će prvo Love biti spreman, a on je inače tijekom jednog talk-showa 11. rujna rekao kako je mjesec i pol udaljen od zelenog svjetla za treninge pune snage. Dok je Love poprilično otvoren oko svog oporavka, Irving uskraćuje podatke medijima te do sada uopće nije govorio o tome kada će se vratiti i kada će biti potpuno spreman.
Što se tiče centarske rotacije, oni su navodno potpuno spremni i njihova igra i treninzi neće biti limitirani, mada će obojica biti pod budnim okom medicinskog tima Cavsa. Varejao je počeo da zakucava naslanjajući se na nogu koja ga je „izdala“ u prosincu prošle godine i da mu je sve fino zacijelilo, dok je Mozgov propustio Eurobasket te je to masivno ubrzalo proces oporavka što je očigledno urodilo plodom na kraju. Cavsi će na kraju vjerojatno imati kamp koji će imati maksimum od 20 igrača.
29. rujna počinje trening kamp Cavsa i svi će biti spremni, mada će se oprezno postupati s Loveom i Irvingom. Irving vuče ozljedu koljena, a Love ramena i oni će trenirati i igrati pod određenim limitom da se ozljede ne vrate ili čak pogoršaju. Očekuje se da će prvo Love biti spreman, a on je inače tijekom jednog talk-showa 11. rujna rekao kako je mjesec i pol udaljen od zelenog svjetla za treninge pune snage. Dok je Love poprilično otvoren oko svog oporavka, Irving uskraćuje podatke medijima te do sada uopće nije govorio o tome kada će se vratiti i kada će biti potpuno spreman.
Što se tiče centarske rotacije, oni su navodno potpuno spremni i njihova igra i treninzi neće biti limitirani, mada će obojica biti pod budnim okom medicinskog tima Cavsa. Varejao je počeo da zakucava naslanjajući se na nogu koja ga je „izdala“ u prosincu prošle godine i da mu je sve fino zacijelilo, dok je Mozgov propustio Eurobasket te je to masivno ubrzalo proces oporavka što je očigledno urodilo plodom na kraju. Cavsi će na kraju vjerojatno imati kamp koji će imati maksimum od 20 igrača.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- PaskalHens
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.