Ma jok brate kakvo krilo imamo Matu,evo danas Pedro drzi predavanja kako se igra na desnom krilu al jok ne treba nasem govedu jer mata je magionicar na krilu,od ovih 7 tekmi covjek nije ima dribling na krilu jer naravno nije krilo al kod nas igra krilo a pedro nam ne treba a evo danas najaci igrac chelseaSlatinash_7 je napisao/la:To je akd imas najboljeg igraca na svijetu!Odbrana prejaka,Rooney u formi,formacija spic i samo napadanje i guranje naprijed..Ovo sad ja ne znam ni opisati,ali imam osjecaj da nam tako malo fali,samo jedno prejako krilo i solidan napadac..
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Odmori majstore. Smaras. Bilo, proslo, ide se dalje.
A vala i to sto kazesLvG je napisao/la:Odmori majstore. Smaras. Bilo, proslo, ide se dalje.

Protiv Belgijanaca, nadam se da ce Rooney igrati iza Chicharita.
Na krilo Januzaj.
Na krilo Januzaj.
Šta je sa Wilsonom? Volio bih da on starta.
Slažem se da treba pružiti šansu Wilsonu, ni Januzaj nije Bog zna šta pokaz'o pa igra konstantno (bar za sada). Ali se pitam koliko bi pojedinci imali strpljenje za njega, kad nemaju za Rooneya, kad nisu imali za Falcaaa
kakva je ovo ekipa bila... tada je samo Barca mogla pobjediti....tajger je napisao/la:Gledam ovo i placem![]()
![]()
![]()
perverzija od igre,Van Konju naci ove snimke i poslat da vidi kako se igra direktni fudbal prema golu,ne **** posjed sa hiljadama dodavanja koja uspavaju,duplo vise para a ekipa djeluje kao da gledas dokumentarac,nikad vise ove brzine i tranzicije

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
LvG: "Rooney has to do what the striker has to do in our system and he does that, so I am very satisfied with him."
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Lik opasno zalazi u sfere nebulozaPoliceman je napisao/la:LvG: "Rooney has to do what the striker has to do in our system and he does that, so I am very satisfied with him."

Znači protiv Newcastla je imao samo 3 dodira unutar 16m. Tipično za napadača

VAN GAL OUT!UnitedWA je napisao/la:Lik opasno zalazi u sfere nebulozaPoliceman je napisao/la:LvG: "Rooney has to do what the striker has to do in our system and he does that, so I am very satisfied with him."![]()

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Ma nisam ja jedan od tih što forsira takve stvari, ili kmeči. Ali neke izjave su mu stvarno van granica normaleEPL je napisao/la:VAN GAL OUT!UnitedWA je napisao/la:Lik opasno zalazi u sfere nebulozaPoliceman je napisao/la:LvG: "Rooney has to do what the striker has to do in our system and he does that, so I am very satisfied with him."![]()

Prognoza za sutra
Romero
Darmian, Smalling, Blind, Shaw
Herrera, Carrick
Mata, Rooney, Young
Hernandez
Mislim da Depay i Morgan trebaju odmoriti, jer slijedi vazan mec protiv Swansea.
Romero
Darmian, Smalling, Blind, Shaw
Herrera, Carrick
Mata, Rooney, Young
Hernandez
Mislim da Depay i Morgan trebaju odmoriti, jer slijedi vazan mec protiv Swansea.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
ne samo Morgana i Depaya treba odmoriti i bekove plus Matu ali tolike promjene je tesko ocekivati od LvG
nadam se ovoj postavi

nadam se ovoj postavi

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Moglo bi doci do nekih rotacija,ali mislim da ih je i dosad trebalo biti barem u ovoj posljednjoj tekmi.Stvarno je red na Herreru da zaigra a imam neki predosjecaj da ce Fellaini pocet
e sad jedino da Herrera bude u paru sa Carrickom.I ja ocekujem isti napad samo eto Fellu tu na poluspicu i odbrana vjerovatno ista

Full travelling squad: Sergio Romero, Sam Johnstone; Daley Blind, Matteo Darmian, Paddy McNair, Luke Shaw, Chris Smalling; Michael Carrick, Marouane Fellaini, Ander Herrera, Juan Mata, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger, Ashley Young; Memphis Depay, Javier Hernandez, Adnan Januzaj, Wayne Rooney.
nisu otisli ni Valencia ni Rojo znaci nista od moje zeljene postave
nisu otisli ni Valencia ni Rojo znaci nista od moje zeljene postave
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Znaci Fella ce ta bude taj dzokac za napad. Definitivno tu i najvise moze pomoci ekipi.Van Gaal on Fellaini: "He can play as a no.6 or no.8 but this year he'll be more a no.9 or no.10 as we have players in the other positions."
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Mene je strah da će on bit' prvi izbor na ceneru. Možda već od sutra.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ak nista, znas sta ocekivati od Felle, igrac cije se igra bazira na snazi i skok igri.
Ipak, gurnuti ga na cener bilo bi ubitacno.
Dobar za rezerve i nista vise.
Imamo: Matu, Januzaja, Andera pa i Wazzu na ceneru, i svi su za pomenutog space shuttle.
Ipak, gurnuti ga na cener bilo bi ubitacno.
Dobar za rezerve i nista vise.
Imamo: Matu, Januzaja, Andera pa i Wazzu na ceneru, i svi su za pomenutog space shuttle.
Fella je koristan kad gsnjamo rezuktat,zadnjih 20 min vjetovatno da nema vaznijeg igraca u ligi,vazda moze glsvom dati gol,namjestiti i sl. Za prvih 11 nije.
Zeljeznicar! 1921 !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, jasno sve, barem oko njegove uloge smo manje-više svi ujedinjeni ovdje.
Ne sporim, može on biti koristan igrač, ali da bude (dodatni) razlog Matinog ostanka na krilu ili Herrerinog na klupi je suludo. Kao neka alternativa u određenim situacijama ili utakmicama je sasvim dobar, ali da bude neka prebitna karika i neizostavan dio prvih 11, ne ide. Uglavnom, vidjećemo šta luđak planira sa njim sad kad mu je suspenzija istekla.
Ne sporim, može on biti koristan igrač, ali da bude (dodatni) razlog Matinog ostanka na krilu ili Herrerinog na klupi je suludo. Kao neka alternativa u određenim situacijama ili utakmicama je sasvim dobar, ali da bude neka prebitna karika i neizostavan dio prvih 11, ne ide. Uglavnom, vidjećemo šta luđak planira sa njim sad kad mu je suspenzija istekla.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.