Bundesliga

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
12%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
24
35%
4) St.Pauli
16
23%
5) Mainz
9
13%
6) Augsburg
9
13%
7) Union Berlin
3
4%

Ukupno glasova: 69

KayserSose
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la KayserSose » 22 avg 2015, 18:20

Sve sam uvjereniji da će BVB ove sezone prošetati do titule. :kafa:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 22 avg 2015, 18:28

muamerc je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:
Klopp je napisao/la:O ovome je govorio Hummels nedavno, svi se useru protiv Bayerna. Sto igras lopte koji qrac, imas igraca vise, igras kuci, protivnik nema stopera i ti se opet povuko, ne smijes napasti. Ovaj Bayern danas je bio zreo da se uzme. Sramota, ovakav klub ne zasluzuje da igra Bundesligu.
:plac:
Upravu je osim za ovo zadnje. Ne govori da su ljudi bolji već da imaju šansu koju ne smiju propustiti. Razlika između prosjeka i vrha je upravo u tome, da zapneš i stisneš damu kad treba.
nisam reko da nije totalno upravu, al uvijek je ova priča s velikim timovima bila aktuelna i uvijek se pričalo da se mali timovi prepadnu velikih kad se već dovedu pred svršen čin, tako da sam se hiljadu puta naslušao tih priča poput ove sada teorije alii upravo ovakve pobjede odlikuju Bayern i ostale "world class" timove; i kad su u nokautu izvuku se na neki način, a mislim da se danas Hofenhajm uopšte nije prepao Bayerna nego je baš suprotno bilo i pokazali su zube, onaj presing njihov je to dokazao i baš zbog nekih današnjih elemenata u igri zaslužuju da igraju BL ;)
a na ova kukanja protiv Bayerna sam navikao

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 avg 2015, 19:01

hsv zreo za cvajte
Thomas Müller - Fußballgott

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 avg 2015, 21:56

A jesu zuti bili zapjenili. :mrgreen:

Mislili ste da cemo kiksati, e evo vam ga na. :opaopa: :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 avg 2015, 23:01

KayserSose je napisao/la:Sve sam uvjereniji da će BVB ove sezone prošetati do titule. :kafa:
[youtube][/youtube]
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 avg 2015, 15:30

Bayer traži zamjenu za Čileanca, a kandidati su Rode, Hojberg i Sergi Roberto.

Bundesligaši će u novoj sezoni iprihodovati 168,5 mil eura više od Tv prava nego je to bio slučaj lani. Cijeneći ovu činjenicu moramo biti razočarani prelaznim rokom. Valjda se nešto popravi do kraja avgusta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 23 avg 2015, 17:26

Baye pogledajte tablicu i počmite se navikavati. :kafa:

Pozdravi s vrha. :wave:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 avg 2015, 19:04

Zabrinuo sam se zbog ove igre BVB, mislim da Bayernu neće biti lahko uzeti titulu bar ne sa 15+ bodova razlike možda to bude na kraju svega 5-6 bodova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 avg 2015, 19:20

Fake Borussija puca od snage, Tuchel je uradio dosta na motivaciji i samopouzdanju.Bice dobra konkurencija ove godine, ne treba ih podcijeniti.

Druga Borussija placa danak losem prelaznom roku.Nisu dovedene adekvatne zamjene i sad logoruju na dnu. Izgube li i samopouzdanje, od njih nema nista u Ligi prvaka.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 avg 2015, 19:28

Jadna nasa Bundesliga kad Gladbach bude igrao LP, ljudi ce nam se smijati
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 avg 2015, 19:33

mislim da će i Wolfsburg i Gladbach podbaciti u LP zbog manjka iskustva, Leverkusen možda i prođe u osminu finala, zavisi opet od žrijeba, uglavnom svaki bod Wolfsburga i Borusije će se slavit na ovom pdf.

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 23 avg 2015, 20:33

Nerminovic je napisao/la:Jadna nasa Bundesliga kad Gladbach bude igrao LP, ljudi ce nam se smijati
Slažem se drug ako budu ovako igrali u LP,neće biti dobro za Bundesligu.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 avg 2015, 21:57

Dortmund izgleda dominantno. Imaju dobre sanse da uzmu ligu ove godine. Kada igraju utakmicu protiv Bauerna?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 avg 2015, 22:23

coelho41 je napisao/la:mislim da će i Wolfsburg i Gladbach podbaciti u LP zbog manjka iskustva, Leverkusen možda i prođe u osminu finala, zavisi opet od žrijeba, uglavnom svaki bod Wolfsburga i Borusije će se slavit na ovom pdf.
Leverkusen do osmine, a jel ti znas da ce isti taj leverkusen igrati ligu europe :)

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 avg 2015, 23:03

ronaldo99 je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:mislim da će i Wolfsburg i Gladbach podbaciti u LP zbog manjka iskustva, Leverkusen možda i prođe u osminu finala, zavisi opet od žrijeba, uglavnom svaki bod Wolfsburga i Borusije će se slavit na ovom pdf.
Leverkusen do osmine, a jel ti znas da ce isti taj leverkusen igrati ligu europe :)
dok ga ne vidim u žrijebu za EL za mene je u Ligi prvaka, ako pobijedi Lazio može i dva tima iz trećeg i četvrtog šešira u grupi :cool:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2015, 23:06

Pocetak sezone ne mora nista da znaci, ekipe se jos uvijek uigravaju, trazi se dobitna kombinacija a do LP-a ima jos tako da Gladbach ima vremena da se konsoliduje.

Wolfsburg nije lose poceo, imali su jucer zicer u devedesetoj i da su pogodili danas bi se drugacije pricalo.

Dortmund ponovo podsjeca na onu sampionsku ekipu ali je opet pitanje mogu li cijelu sezonu izgurati na ovom nivou.

Nadam se da ce se i na transferima malo poraditi.
Lever je u fazi potraznje stopera i veznjaka i siguran sam da ce dovesti barem jedno ime.
Volio bih i da se Gladbach malo ukljuci, njima je ocigledno potrebno jos neko osvjezenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 23 avg 2015, 23:08

Ne mojte ze ljudi zavaravati...nisu ove dvije pobjede mjerilo lige i trenutne pozicije na tabeli.
Bayern je Bayern htjeli mi to priznati ili ne .. najveci je kako u bundes ligi tako u Evropi.
Uvjeren sam da ce i cetvrti uzastopni put biti prvaci bundes lige.
Nama ostaje drugo mjesto i direktan plasman u ligu prvaka , samo sam bio realan.ii cuda se ne desavaju. :kafa: :nene:

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 24 avg 2015, 00:11

Ja nekako u dubini duse vjerujem da BVB moze do titule ove godine. Tjesi me to da niko u historiji BL nije osvojio 4 puta titulu zaredom i klaun na klupi Guardiola:D Jer ovo njegovo izmisljanje pozicija igracima i mijenjanje formacija svakih 15 minuta ne moze donijeti stabilnost u ekipi. On samo kad bi stavio igrace na njihove pozicije i igrao jednu formaciju desetak kola da se to malo uigra, imao bi mozda najdominantniju ekipu svih vremena. Jer i igraci se u nekom momentu pogube, fale ti automatizmi, uigranost. Pratim ja malo forume kad se izbaci sastav prije tekme, pa to je jedno 15 varijanti formacija sto forumasi predvidjaju, niko ziv ne zna sta je strucnjak zamislio. Meni je patnja gledati ovaj Pepov Bayern, to se ne moze gledati, pogotovo poslije one Juppove zadnje sezone. Onaj fudbal iz te sezone je najbolji koji sam u zivotu gledao, iako je u dobroj mjeri kopirao Kloppa i njegov sistem, bolje je to izgledalo za nijansu jer je u timu imao vece klase. Dortmund bi ono finale uzeo da je igrao s bilo kojim drugim timom sa planete, osim protiv Bayerna jer po svim kosmickim pravilima Bayern je morao uzeti to finale. Tri poraza finalu u 4 godine se jednostavno ne moze desiti, to bi bilo previse. I onda dodje klaun i sve to razjebe.

Ako Pep ne osvoji LP ove godine, bez imalo pretjerivanja bi se njegovo dovodjenje moglo okarakterisati kao najveci promasaj u historiji Bayerna. Jer za 17 miliona godisnje uzeti prvenstvo i kup, a ne uzeti LP je neuspjeh. S ovom ekipom bi svaki trener koji trenutno radi u BL isto ovo osvojio za 6 puta manju platu.

Tako da in Pep we trust :)
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

muamerc
Kontakt:

Bundesliga

Post Postao/la muamerc » 24 avg 2015, 00:44

Da li ste favoriti za Bundesligu i da li se mozete nadati tituli ima odgovor koji se moze naci u odgovorima na ova dva vazna pitanja: kakav je TT u kriznim situacijama (gledajuci tekmu pojedinacno i neki duzi period od toga) i kakvi ste sa klupom odnosno rotacijama?

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 24 avg 2015, 10:49

Klopp je napisao/la: Ako Pep ne osvoji LP ove godine, bez imalo pretjerivanja bi se njegovo dovodjenje moglo okarakterisati kao najveci promasaj u historiji Bayerna. Jer za 17 miliona godisnje uzeti prvenstvo i kup, a ne uzeti LP je neuspjeh. S ovom ekipom bi svaki trener koji trenutno radi u BL isto ovo osvojio za 6 puta manju platu.

Tako da in Pep we trust :)
Njegovo dovođenje je već u startu bilo procijenjeno kao pogrešan potez, ali dežurni sveznalice su to objašnjavali na svoj način, idući dotle da kažu kako je to benefit za čitavu BL. Ne znam gdje su sad i što se ne pospu pepelom po glavi nego pate od amnezije. I nije stvar što nije osvojio LP, nego način na koji su u zadnje dvije sezone eliminisani od Reala i Barce.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []