Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Koji je krac dovodio Casillu onda?
Bit je u tome da je za duplo manje mogao dovest zamjenu cupiClutch je napisao/la:Ne razumijem zasto se zamarate novcima, kao da je bitno koliko je dao.
Problem je sto smo (opet) ispali supci prema Keyloru koji je dokazao da zasluzuje povjerenje i to mu se ovako vraca.
Rjesavas golmana gdje si odlicno pokriven, dok zamjenu za Marcela nemas. Valjda racunaju Danila koristiti i lijevo, kao i Rusa, sto ne znam da li je pravo rjesenje..
A Keylor ce otici gotovo sigurno
Ne kontam zasto se tjera navas, imaju 2 odlicna golmana cc
Valjda jer je ovaj spanac mlad, svugdje politika jbt
Valjda jer je ovaj spanac mlad, svugdje politika jbt
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
**** im De Gea mater dabogda kikso svaku tekmu.
Ma dobar je on golman, doslovno spasavao jedinstvo prosle godine al imaju vec dvojica sasvim ok golmana tu mogli su pregurat ovu sezonu. Ne moze pero da se ne prica o njemu.Dzoni je napisao/la:**** im De Gea mater dabogda kikso svaku tekmu.
daily fail objavio
Ma znam da je dobar vjerovatno nakon odlaska Ikera u Porto i jedinica Spanije,ali i Navas je odlican golman i stvarno nije bilo potrebe da dolazi David.godrina je napisao/la:Ma dobar je on golman, doslovno spasavao jedinstvo prosle godine al imaju vec dvojica sasvim ok golmana tu mogli su pregurat ovu sezonu. Ne moze pero da se ne prica o njemu.Dzoni je napisao/la:**** im De Gea mater dabogda kikso svaku tekmu.
Meni je samo zao sto se tako ponijelo prema navasu, al et ima kup
O njegovim sposobnostima se nema sta govorit, mislim na Davida neka ga ajde
O njegovim sposobnostima se nema sta govorit, mislim na Davida neka ga ajde
Dobro je onda.Mozambik je napisao/la:daily fail objavio
- Gabon
- Kontakt:

Modric daje casove
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Cini se da je napokon dogovoren De Gea. €30-€35m
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:Cini se da je napokon dogovoren De Gea. €30-€35m
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A ono, ocekivano. I Kroos je u istoj situaciji prosle sezone doveden za €30m pa nismo zazalili. Nije malo, ali nije ni za facepalma.Lillard je napisao/la:Clutch je napisao/la:Cini se da je napokon dogovoren De Gea. €30-€35m![]()
![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nije ni u pitanju lova, dobro 35 milijuna u zadnjoj godini ugovora je odlican posao Uniteda.
Ali Navas je vrhunski golman, dobro, De Gea je trunkicu bolji, ali nije toliko bolji da ga kupujes na ovakav nacin.
Al' zao mi je Keylora, nadam se da ce otic u United ili negdje vec.
Ali Navas je vrhunski golman, dobro, De Gea je trunkicu bolji, ali nije toliko bolji da ga kupujes na ovakav nacin.
Al' zao mi je Keylora, nadam se da ce otic u United ili negdje vec.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Da je barem kakav deal da Navas ode put Manchestera. Nakon prosle sezone opet ce biti popisan.
Pišu da se radi na tome. Da Navas ide put Uniteda.geoxx je napisao/la:Da je barem kakav deal da Navas ode put Manchestera. Nakon prosle sezone opet ce biti popisan.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako United ne izviče Keylora iz tog deala onda su veći moroni nego što sam mislio.
Da, to smo ovih dana komentarisali i to jeste problem.Lillard je napisao/la: Al' zao mi je Keylora, nadam se da ce otic u United ili negdje vec.
Valjda je Keylor odbio da ide put Manchestera.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Znaci u ovoj recenici mi smo svejedno moroni ali malo manji ako dodje Navas, dobar dobar.Donnie Darko je napisao/la:Ako United ne izviče Keylora iz tog deala onda su veći moroni nego što sam mislio.
Ne vjerujem da od tog transfera moze biti nesto, tesko da bi LvG odustao od svog miljenika Cillessena zbog Navasa.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.