Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

maroonGiant
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la maroonGiant » 31 avg 2015, 19:00

Konacno i Olimpik u zelenim dresovima mnogo ljepse im stoje :thumbup: . Bice zanimljivo prvenstvo haman svi u gostima na iks igraju osim par osjetno kvalitetnijih ekipa. Za pet, sest kola ocekujem tri, cetiri ekipe da se izdovoje u vrhu i dvije, tri na dnu ostalo ce biti sve u tri boda, bice ovo najzanimljivija sezona kako je krenulo :bih: .

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 avg 2015, 19:41

A ja tek sad primjetio da Radnik nastupa u Haad-ovim dresovima. Svaka cast za Bijeljince i njihovog predsjednika Krstajica :tokralju: :tokralju:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 avg 2015, 19:43

A Sto nam pasu rezultati,cudo jedno.
Mogli bi osigurat opstanak prije öd ocekivanog
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 avg 2015, 20:49

Odlazak Subica znaci svakako slabiju PLBiH.
Steta, al sve dok se ne popravi infrastruktura, to znaci i dolazal nekog kapitala u ekipe bgmi ne smijesi nam se svijetla buducnost.

Iskreno se nadam da odlazak na EP sljedece godine ce pozitivno uticati i na PLBiH, vise nego na svijetsko.
Nadam se da ce savez uloziti vise nego do sada.

Ova liga ima veliki potencijal, zbog cega to ne iskoristiti?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 avg 2015, 21:00

Recimo da postoji ekipa u BIH koja je na kraju prosle sezone mogla kupiti najbolje igrace od konkurentskih timova te uz koje pojacanje u vidu Stepanova, moglo bi se ozbiljno razmisljati o ekstra dobrom rezultatu u Evropi.
Recimo Delac, Graovac, Stepanov, Subic, Memija, Cimirot, Blagojevic, Crnov, Wagner, Bajic, Benko... Jedan ekstra tim, sigurno jaci od bilo kojeg postojeceg u PLBIH a ekipa koja bi imala savrsenu postavku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 avg 2015, 21:01

A trener?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 avg 2015, 21:05

Musemic :mrgreen:

Cini mi SE da je jedinstvo tako posle rata svi smo im pozajmili igrace za Intertoto kup :)
Hota im onda igro cini mi SE i gol zabio
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 avg 2015, 21:05

hilmo je napisao/la:A trener?
Amar Osim.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 avg 2015, 21:08

Evo Siroki doveo Krstanovica... BICE OVO YEBENO ZEZNUTO OSVOJITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 31 avg 2015, 21:30

Radnik savršen prema nazad, predvođen Jakovljevićem ekstra su. Međutim naprijed su potpuno sterilni, imaju Obradovića koji se odlično gradi, ali su tanki na krilima i onda lopta stalno unazad ide. Olimpic kao i većim dijelom ove sezone tanak. Po jedna prilika na obje strane i zatvaraj radnju, ja se smorio. :(

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la esprit24 » 31 avg 2015, 21:38

Pappy je napisao/la:Radnik savršen prema nazad, predvođen Jakovljevićem ekstra su. Međutim naprijed su potpuno sterilni, imaju Obradovića koji se odlično gradi, ali su tanki na krilima i onda lopta stalno unazad ide. Olimpic kao i većim dijelom ove sezone tanak. Po jedna prilika na obje strane i zatvaraj radnju, ja se smorio. :(
Scim se ti druze bavis u zivotu??? Jesil neki fudbalski radnik ili?? :D odgovor ne obavezan :P

Pappy
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Pappy » 31 avg 2015, 21:39

esprit24 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Radnik savršen prema nazad, predvođen Jakovljevićem ekstra su. Međutim naprijed su potpuno sterilni, imaju Obradovića koji se odlično gradi, ali su tanki na krilima i onda lopta stalno unazad ide. Olimpic kao i većim dijelom ove sezone tanak. Po jedna prilika na obje strane i zatvaraj radnju, ja se smorio. :(
Scim se ti druze bavis u zivotu??? Jesil neki fudbalski radnik ili?? :D odgovor ne obavezan :P
Mediji. :mrgreen:

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la esprit24 » 31 avg 2015, 21:43

Pappy je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:
Aha posto vidim da si auzran na svim poljima svugdje te ima :D od Vlasenice, Koseva, Lukavice, mozda te i ovaj portal zaposli :O :o

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 31 avg 2015, 21:45

esprit24 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
esprit24 je napisao/la: Scim se ti druze bavis u zivotu??? Jesil neki fudbalski radnik ili?? :D odgovor ne obavezan :P
Aha posto vidim da si auzran na svim poljima svugdje te ima :D od Vlasenice, Koseva, Lukavice, mozda te i ovaj portal zaposli :O :o
Ne treba mi to u životu, vjeruj mi.Ovdje se traže ekonomisti koji će donijeti klikove i profit, a ne novinari koji će informisati javnost, i biti školovani za to. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 avg 2015, 21:48

Pappy je napisao/la: Ne treba mi to u životu, vjeruj mi.Ovdje se traže ekonomisti koji će donijeti klikove i profit, a ne novinari koji će informisati javnost, i biti školovani za to. ;)
Ooouuuu ovo je nisko... :P :D

Kad čitam neke druge portale sve sam više zahvalan pa postoji sportsport.ba, mogu se neki detalji dodati ali dobro je..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 31 avg 2015, 21:54

hilmo je napisao/la:
Pappy je napisao/la: Ne treba mi to u životu, vjeruj mi.Ovdje se traže ekonomisti koji će donijeti klikove i profit, a ne novinari koji će informisati javnost, i biti školovani za to. ;)
Ooouuuu ovo je nisko... :P :D

Kad čitam neke druge portale sve sam više zahvalan pa postoji sportsport.ba, mogu se neki detalji dodati ali dobro je..
Pa zato što su svi na isti kalup pravljeni. Portali su smrt za novinarstvo. Jedno 10 portala treba sastaviti da bi se napravio jedan dobar. Zato novine i jesu vrhunac novinarskog rada, međutim i one sada sve više žure za tračevima i ostalim kako bi se prodali. Poremećen sistem vrijednosti totalno. Na ovom portalu volim video, to je zaista odlično da se iz prve ruke čuje, ali čim se pređe na pisanu riječ nastaje drama. :D

Al' u suštini svugdje možeš naći nešto da valja. Ja sam za sada već kod nas "staromodnu" verziju analiza, članaka, kolumni, feljtona, a ne ko je gdje šta jeo, ko je koju djevojku pokupio i to.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 avg 2015, 21:59

Pappy je napisao/la: Al' u suštini svugdje možeš naći nešto da valja. Ja sam za sada već kod nas "staromodnu" verziju analiza, članaka, kolumni, feljtona, a ne ko je gdje šta jeo, ko je koju djevojku pokupio i to.
A fakat je porazno da ni jedan portal ne objavljuje neke sportske kolumne, fudbalske o domaćem fudbalu, da li ih nema ko napisati ili... Slabo čitam novine, Fahru po nekad i kod njega to nema, primjetio sam u Oslobođenju ima kolumni za druge sfere života ali za domaći fudbal :hmmmmm:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 31 avg 2015, 22:05

Neznam ali kad vidim Sadikovica pred kraj tekme koda ga neko maljem udaro tako izgleda kako onda moze bit profesionalac jos zamisli tempo nasih utakmica.Kokot takodze jebs borbenost mozes i konja stavit da leta daj ba dribling potez volej nema nista od tog.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 31 avg 2015, 22:16

hilmo je napisao/la:
Pappy je napisao/la: Al' u suštini svugdje možeš naći nešto da valja. Ja sam za sada već kod nas "staromodnu" verziju analiza, članaka, kolumni, feljtona, a ne ko je gdje šta jeo, ko je koju djevojku pokupio i to.
A fakat je porazno da ni jedan portal ne objavljuje neke sportske kolumne, fudbalske o domaćem fudbalu, da li ih nema ko napisati ili... Slabo čitam novine, Fahru po nekad i kod njega to nema, primjetio sam u Oslobođenju ima kolumni za druge sfere života ali za domaći fudbal :hmmmmm:
Kolumne o domaćem fudbalu se pojave onda kada izbije neki navijački incident, pa se onda kenja o tome kako ni 20 godina poslije rata rane nisu zaliječene i ostalo. Naravno veza sa domaćim fudbalom je to što se dogodilo na utakmici. I tu se sva veza završava.

Kolumna ti je jedan od najjačih novinarskih žanrova. Ako u uticajnm mediju dobiješ mogućnost da pišeš kolumnu, ti si uspio u životu, jer znači da te neko cijeni. To što ja na nekom portalu pišem kolumnu ne čini me novinarom. Isto tako ni Edina Avdića to ne čini vrhunskim novinarom. Iako ja njega izuzetno poštujem, najveći poznavalac košarke na ovim prostorima, i ono što je on pisao na Mondu je fantastična i vrhunska stvar, ali ono nije kolumna, nije komentar. Komentar treba da osvjetli neke stvari, da sud o nečemu i izloži dokaze. A mi takvog sportskog novinara nemamo. Imaš jedan sportski list koji služi za uzimanje love, i promovisanje nekih talenata iz 10.švajcarske lige kao novog Zidana. Umjesto da u njemu imaš sve što ti treba od domaćeg fudbala. Jednostavno nemamo kompetentne novinare, svi nešto okolišaju i gledaju koga će prevariti da naruči članak. :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 avg 2015, 22:17

@pappy je uljez medju obicnim narodom. :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []