Eurobasket 2015

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,insider

Avatar
DANTES
Postovi: 19735
Pridružen/a: 30 avg 2011, 15:05
Lokacija: Arakis
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la DANTES » 29 avg 2015, 23:00

bulbasor je napisao/la:Hoce li igrati Goran Dragic za Sloveniju?
Gledao sam danas manji dio utakmice Srbija-Slovenija i nisam upratio da je ulazio u igru.
Inace rijetko ko ih spominje kao favorite, ali ja ocekujem medalju od Grcke.
razmnožava se i ostao je u SAD.. nije ni na spisku
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

filip13
Postovi: 38065
Pridružen/a: 09 okt 2012, 18:26

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la filip13 » 30 avg 2015, 10:20

http://www.eurobasket2015.org/en/compID ... 50098.html


zar nije robert a ne boris rothbart,igrao u ABA ligi,cini mi se za buducnost?

Avatar
Texi
Postovi: 1427
Pridružen/a: 09 avg 2011, 18:54
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la Texi » 30 avg 2015, 12:10

Texi je napisao/la:Pred svako kolo pisacu o reprezentacijama sa Balkana, tacnije njihovim medjusobnim duelima sa protivnicima u navedenom kolu. Pred start prvenstva o duelima Hrvatska - Slovenija, SRJ/SCG/Srbija - Spanija i Makedonija - Grcka. Bosna i Poljska nisu se sastajale na Eurobasketu.

Hrvatska - Slovenija

Prvi mec odigran je '95 u Atini, slavila je Hrvatska sa 91-83 u svom prvom mecu na turniru (ucestvovalo je 14 ekipa, 2 grupe po 7 timova, pa je Hrvatska u prvom kolu bila slobodna).

Kod pobednicke ekipe najbolji je bio Kukoc sa 20 poena i 6 skokova, Komazec je imao poen manje i skok vise, po 12 poena Radje i Perasovica, S. Vrankovic dodao je 8 poena, 10 skokova i nije imao promasaja na utakmici.

Ostatak tima cinili su: J. Vrankovic, Pejcinovic, Gregov, Mrsic, Zuric, Maric i Alanovic. Hrvatska je ponovila uspeh sa prethodnog Eurobasketa u Nemackoj, ponovo osvojivsi bronzu, ponovo pobedom nad Grckom, ali je to ujedno bila i poslednja medalja za Hrvatsku na velikim takmicenjima i cetvrta u nizu od samostalnosti (OI '92, EB '93, SP '94, EB '95). Hrvatska je imala i 4 promene u sastavu u odnosu na EB '93, Arapovica, Tabaka, Cvjeticanina i Kovacica zamenili su Kukoc, Pejcinovic, Maric i J. Vrankovic.

Kod Slovenije sa po 20 poena najbolji Alibegovic i Kotnik, 12 poena i 4 asistencije Milica, 11 poena Gorenca, 8 poena Zdovca. Ostatak tima cinili su: Horvat, Kraljevic, Daneu, Tusek, Tovornik, Kunc i Jeklin. Slovenija je takodje imala 4 promene u sastavu, umesto Djurisica, Lebana, Bacara i Mirta igrali su Milic, Tovornik, Kunc i Jeklin. Osvojili su 12. mesto od 14 ucesnika, u Nemackoj su bili 14-i od 16 ucesnika.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sledeci mec odigran je 10 godina kasnije, u Beogradu, u razigravanju od 5. do 8. mesta. Slavila je Slovenija sa 89-80.
Mec je prelomljen u 3/4 koju je Slovenija dobila 18-8, iako je Hrvatska dobila prvi period sa 27-19.

Kod pobednika Lakovic 20 poena i 5 asistencija, 14 poena Capina, po 11 poena Becirovica, Brezeca (6sk) i E. Lorbeka (7sk), 10 poena i 10 skokova Nestorovic, 7 poena i 6 skokova Nahbara. Ostatak tima cinili su: Jurak, Slokar, Joksimovic, Milic i Maravic.

Na drugoj strani, Bagaric i Giricek po 13 poena i 8 skokova, 12 poena i 6 skokova Tomasa, 10 poena i 5 skokova Vujcica, Popovic je imao 10 poena i 4 asistencije, a Ukic je dodao 9 poena. Ostatak tima cinili su: Kasun, Prkacin, Zizic, Planinic, Mamic i Rancic.

Na jednoj strani u igru nisu ulazili Slokar i Joksimovic, na drugoj strani Planinic i Kasun.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Najvazniji mec izmedju ove dve selekcije, mec 1/4 finala Eurobasketa u Poljskoj, dobila je Slovenija sa 67-65. Ponovo je odlucujuca bila 3/4 koju je Slovenija dobila sa 14-3. Hrvatska je dobila prvi period sa 25-18 i imala 8 poena prednosti na poluvremenu, 47-39. Tom pobedom Slovenija je ostvarila najveci uspeh u istoriji njihove kosarke.

Kod pobednika najbolji E. Lorbek sa 27 poena i 8 skokova, Nahbar je dodao 12 poena i 5 skokova, Lakovic 11 poena, 5 asistencija ali i 7 izgubljenih lopti. Ostatak tima cinili su: Slokar, S. Udrih, Brezec, Smodis, Klobucar, G. Dragic, Jagodnik, Golemac i D. Lorbek.

Na drugoj strani, Ukic odigrao mozda i najbolji mec za Hrvatsku sa 21 poenom, 5 asistencija, 4 ukradene i bez izgubljene lopte. Od ostalih istakli su se Planinic sa 11 i Nicevic sa 10 poena. Ostatak tima cinili su: Popovic, Kus, Vujcic, Prkacin, Rozic, Stojic, Loncar, Banic i Kasun.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poslednji mec u Sloveniji dobila je Hrvatska sa 76-74 posle produzetka. Slovenija je imala 41-35 na poluvremenu.

Kod pobednika Bogdanovic 24 poena i 7 skokova, 11 poena i 15 skokova Tomica, 10 poena Ukica. Ostatak tima cinili su: Andric, Draper, Saric, Rudez, Simon, Markota, Zoric i dva Delasa. U igru nisu ulazila oba Delasa i Andric.

Na drugoj strani, 23 poena, 8 skokova i 5 asistencija G. Dragica, 16 poena i 6 skokova D. Lorbeka, 11 poena i 8 skokova Z. Dragica, 7 poena i 8 skokova E. Murica. Ostatak tima cinili su: Slokar, Lakovic, Balazic, Joksimovic, Blazic, Nahbar, Vidmar i Begic.
'95 u Atini selektor Hrvatske bio je Aco Petrovic, a Slovenije Zmago Sagadin. U Beogradu 10 godina kasnije, Neven Spahija i Ales Pipan. Na poslednja 2 susreta u Poljskoj i Sloveniji, Hrvatsku je vodio Repesa, a Sloveniju Zdovc i Maljkovic.

SRJ/SCG/Srbija - Spanija

'97 u Barseloni, na putu do odbrane zlata iz Atine, SRJ je u drugoj fazi takmicenja savladala i domacina Spaniju sa 79-70. SRJ je na kraju uspela da odbrani zlato pobedom u finalu protiv Italije, dok je domacin eliminisan od Rusije u 1/4 finalu.

Kod pobednika Loncar 17 poena i 4 skoka, Rebraca poen manje i skok vise, Topic 14 poena, Bodiroga 13 poena, Djordjevic 8 poena i 5 asistencija. Ostatak tima cinili su: Danilovic, Bulatovic, Savic, Obradovic, Tomasevic, Beric i Radosevic. Bilo je 5 promena u odnosu na sampionski tim iz Atine. Divca, Paspalja, Koturovica i Sretenovica zamenili su Loncar, Topic, Bulatovic i Radosevic. Dudu Ivkovica na klupi zamenio je Obradovic.

Kod Spanije bolji od ostalih A. Reyes sa 20 poena i 8 skokova, Smith je dodao 14 poena i 7 skokova. Ostatak tima cinili su: Herreros, Martinez, Angulo, Duenas, Orenga, Esteller, R. Jofresa, T. Jofresa, Rodriguez i Paraiso. Na klupi je kao i 2 godine ranije u Atini bio Lolo Sainz. Imali su 4 promene u sastavu u odnosu na tim iz Atine. Duenas, T. Jofresa, Esteller i Paraiso bili su zamene za Fernandeza, Lasa, Martina i Murciu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'99 u Parizu ponovo susret u drugoj fazi i ponovo pobeda SRJ sa 77-63. SRJ nije uspela ponovo da odbrani zlato i na kraju je pobedom nad domacinom osvojila bronzu. Spanija je u finalu porazena od Italije. Kasnije ce se ispostaviti da je to prvenstvo zapravo pocetak dominacije Spanije, koja ce, uzevsi u obzir i Pariz '99, na 8 EB zaredom svaki put igrati u zavrsnici i samo jednom ostati bez medalje (Beograd '05).

Kod pobednika Danilovic 16 poena, Divac 15 poena i 5 asistencija, Gurovic 10 poena i 9 skokova, Bodiroga 9 poena, 5 skokova i 4 asistencije. Ostatak tima cinili su: Obradovic, Loncar, Scepanovic, Lukovski, Stojakovic, Tarlac, Tomasevic i Topic. Na klupi je ponovo bio Obradovic. Lukovski i Stojakovic nisu ulazili u igru.

Kod Spanije ponovo najbolji A. Reyes sa 18 poena i 9 skokova, 14 poena imao je Herreros. Ostatak tima cinili su: Angulo, Rodilla, Corrales, Romero, Rodriguez, Jimenez, De La Fuente, De Miguel, Esteller i Duenas. Selektor je ponovo bio Lolo Sainz. Jedan od najmladjih igraca u ovoj ekipi bio je Carlos Jimenez. Njemu ce se 2 godine kasnije u Turskoj pridruziti i stariji Gasol, Navarro, F. Reyes, Garbajosa i R. Lopez.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mec polufinala u Turskoj dobila je SRJ sa 78-65. Prvenstvo na kojem je SRJ bila potpuno dominantna, slavivsi jedino u finalu protiv domacina jednocifrenom razlikom (9), a prosek je bio 20-ak razlike. Spanija se dobro drzala u prvom poluvremenu i imala 39-36, ali je poslednja dva perioda izgubila 21-12 i 21-14.

30 poena Stojakovica (nije ulazio u igru u Parizu), 15 poena i 5 skokova Bodiroge, 13 poena i 5 skokova Drobnjaka. Ostatak tima cinili su: Petrovic, Obradovic, Rakocevic, Scepanovic, Jaric, Tarlac, Milojevic, Tomasevic i Gurovic. Pesic je bio novi selektor, a Petrovic, Rakocevic i Milojevic nisu ulazili u igru.

Kod Spanije Gasol 22 poena i 11 skokova, Angulo 12 poena. Ostatak tima cinili su: Kornegay, P. Vazquez, Navarro, Rodriguez, F. Reyes, Jimenez, Paraiso, R. Lopez, A. Reyes i Garbajosa. Selektor je bio Javier Imbroda, F. Reyes i P. Vazquez nisu ulazili u igru.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sledeci mec u Svedskoj, mec poslednjeg kola grupne faze, dobila je Spanija sa 75-67 iako je SCG dobila prvi period 23-14 i imala 52-51 posle 3/4 meca. Spanija je izgubila finale od Litvanije, dok je SCG eliminisana u 1/4 finalu upravo od Litvanije.

Kod pobednika najbolji Navarro sa 22 poena, Gasol je dodao 20 poena i 6 skokova, Garbajosa 10 poena. Ostatak tima cinili su: Grimau, Marco, Calderon, F. Reyes, Jimenez, Herreros, De La Fuente, Bueno i A. Reyes. Poslednja dvojica nisu ulazila u igru, a selektor je bio Moncho Lopez.

Kod porazenog tima Stojakovic 25 poena, Jaric 18 poena, Koturovic 10 poena, Drobnjak 7 poena i 6 skokova. Ostatak tima cinili su: Vukcevic, Bogavac, Avdalovic, Ostojic, Askrabic, Vujanic, Perovic i Gurovic. Bogavac, Askrabic i Perovic nisu ulazili u igru, a selektor je bio Vujosevic.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mec grupne faze u Novom Sadu '05, dobila je Spanija sa 89-70. Obe selekcije na kraju su ostale bez medalje. Francuska je glavni krivac, najpre su eliminisali domacina, a zatim savladali Spaniju za bronzu.

Kod pobednika Navarro 27 poena, Calderon 17 poena, De Miguel 14 poena i 5 skokova, igrali su jos: Rudy, Iturbe, Cabezas, F. Reyes, Jimenez, Vidal, S. Rodriguez, F. Vazquez i Garbajosa. Tacnije, Iturbe i S. Rodriguez nisu ulazili u igru, a selektor je bio Mario Pesquera.

Na drugoj strani, 20 poena Rakocevica, 12 poena i 5 skokova Gurovica, 9 poena i 7 skokova Bodiroge. Ostatak sastava cinili su: Milicic, Avdalovic, Radmanovic, Scepanovic, Jaric, Rebraca, Krstic, Milojevic i Tomasevic. Selektor je bio Obradovic, a u igru nije ulazio jedino Tomasevic.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eurobasket u Poljskoj je jedini EB na kojem su se ove dve selekcije sastale 2 puta. Srbija je slavila na otvaranju sa 66-57 (na poluvremenu +15, posle 3/4 i +19), a Spanija u finalu sa 85-63.

U prvom mecu kod pobednika najbolji Krstic sa 17 poena i 6 skokova, Velickovic 12 poena i 8 skokova, Tepic 10 poena. Igrali su jos: Teodosic, Paunic, Bjelica, Markovic, Raduljica, Macvan, Tripkovic i Perovic. Selektor je bio Ivkovic, a u igru nije ulazio jedino Bojan Popovic.

Kod Spanaca, 14 poena i 5 skokova Navarra, 12 poena i 6 skokova Reyesa, 9 poena i 7 skokova Gasola (zbog povrede sutirao slobodna 1/8). Ostatak tima cinili su: Rudy, Rubio, Claver, Cabezas, R. Lopez, Llull, M. Gasol, Mumbru i Garbajosa. Nije ulazio u igru jedino Rudy, a selektor je bio Scariolo.

U finalu 18 poena i 11 skokova P. Gasola, Rudy 13 poena i 5 skokova, Navarro 12 poena, Rubio 10 poena, Reyes 7 poena i 8 skokova, M. Gasol 6 poena i 5 skokova.

Na drugoj strani, Velickovic 15 poena i 5 skokova, Tripkovic 15 poena, Krstic 12 poena i 4 skoka.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mec grupne faze, drugog kruga takmicenja u Litvaniji, dobila je Spanija sa 84-59.

Kod pobednika P. Gasol 26 poena i 8 skokova, M. Gasol 20 poena i 10 skokova, Navarro 14 poena i 5 asistencija, Calderon 8 poena i 5 skokova. Igrali su jos: Rudy, Rubio, Reyes, Claver, San Emeterio, Llull, Ibaka i Sada. Selektor ponovo Scariolo.

Na drugoj strani, 12 poena i 7 skokova Krstica, 11 poena Savanovica, 8 poena Tepica, po 6 poena i asistencija Teodosica. Igrali su jos: Paunic, Bjelica, Markovic, Keselj, Perovic, Macvan i Marjanovic. Selektor je bio Ivkovic, a u igru nije ulazio Aleksandar Rasic.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poslednji mec, mec 1/4 finala Eurobasketa u Sloveniji, dobila je Spanija sa 90-60. Mec je resen vec posle 1/4 koju je Spanija dobila sa 21-5.

Kod pobednika 22 poena S. Rodriguez, 19 poena Rudy, 7 poena, 5 skokova i 6 asistencija za mladjeg Gasola. Igrali su jos Aguilar, Rey, Calderon, Rubio, Claver, San Emeterio, Llull, Gabriel i Mumbru. Selektor je bio Juan Orenga.

Na drugoj strani, po 11 poena Katica i Andjusica, 8 poena Micica, 7 poena i 5 skokova Gagica. Igrali su jos: Nedovic, Bogdanovic, Bjelica, Kalinic, Krstic, Stimac i Nem. Krstic. U igru nije ulazio Markovic, a selektor je bio Duda Ivkovic.
I think I'm a pussy one.

Avatar
alan_kardec
Postovi: 14564
Pridružen/a: 19 jul 2008, 11:19
Lokacija: Crazy North
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la alan_kardec » 30 avg 2015, 12:18

filip13 je napisao/la:http://www.eurobasket2015.org/en/compID ... 50098.html


zar nije robert a ne boris rothbart,igrao u ABA ligi,cini mi se za buducnost?




Ja koliko se sjećam Robert Rothbart je nekad davno igrao za Borac Nektar a skoro je kratko bio i u Igokei, a sjećam ga se i kad je sa reprezentacijom igrao protiv BiH. Po slici na stranici eb, to je Robert, a ko je Boris veze nemam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

filip13
Postovi: 38065
Pridružen/a: 09 okt 2012, 18:26

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la filip13 » 30 avg 2015, 12:28

alan_kardec je napisao/la:
filip13 je napisao/la:http://www.eurobasket2015.org/en/compID ... 50098.html


zar nije robert a ne boris rothbart,igrao u ABA ligi,cini mi se za buducnost?




Ja koliko se sjećam Robert Rothbart je nekad davno igrao za Borac Nektar a skoro je kratko bio i u Igokei, a sjećam ga se i kad je sa reprezentacijom igrao protiv BiH. Po slici na stranici eb, to je Robert, a ko je Boris veze nemam.


evo guglao sam,to je taj,ne znam sto je sad na ovoj stranici kao boris

Avatar
alan_kardec
Postovi: 14564
Pridružen/a: 19 jul 2008, 11:19
Lokacija: Crazy North
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la alan_kardec » 30 avg 2015, 14:45

Slovence sinoć protiv Srbije išao šut, falio im je Slokar pod košem. Klobučar obje tekme protiv Srbije odigrao vrlo dobro, sviđa mi se kako igra, nije mi jasno da nije uspio naći jači klub od Krke. Zoran Dragić i Omić su im pola reprezentacije. Zdovc izvlači maksimum iz ovog tima. Biće oni nezgodan rival svima u Zagrebu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Avatar
Interista
Postovi: 2760
Pridružen/a: 05 jul 2010, 19:16
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la Interista » 30 avg 2015, 20:20

alan_kardec je napisao/la:Slovence sinoć protiv Srbije išao šut, falio im je Slokar pod košem. Klobučar obje tekme protiv Srbije odigrao vrlo dobro, sviđa mi se kako igra, nije mi jasno da nije uspio naći jači klub od Krke. Zoran Dragić i Omić su im pola reprezentacije. Zdovc izvlači maksimum iz ovog tima. Biće oni nezgodan rival svima u Zagrebu.
Klobucar je imao dobru proslu sezonu sa Ulmom ovu sezonu ne znam gdje ce

Avatar
alan_kardec
Postovi: 14564
Pridružen/a: 19 jul 2008, 11:19
Lokacija: Crazy North
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la alan_kardec » 30 avg 2015, 22:49

Sinoć komentator na rtrs-u reče da će Klobučar nakon dobre sezone u Njemačkoj, najvjerovatnije u Krku.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Avatar
DANTES
Postovi: 19735
Pridružen/a: 30 avg 2011, 15:05
Lokacija: Arakis
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2015, 11:24

alan_kardec je napisao/la:Sinoć komentator na rtrs-u reče da će Klobučar nakon dobre sezone u Njemačkoj, najvjerovatnije u Krku.
nije bitno šta je rekao već ko je rekao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

filip13
Postovi: 38065
Pridružen/a: 09 okt 2012, 18:26

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la filip13 » 31 avg 2015, 21:44


filip13
Postovi: 38065
Pridružen/a: 09 okt 2012, 18:26

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la filip13 » 31 avg 2015, 21:49


Avatar
alan_kardec
Postovi: 14564
Pridružen/a: 19 jul 2008, 11:19
Lokacija: Crazy North
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2015, 21:49

DANTES je napisao/la:nije bitno šta je rekao već ko je rekao
Reko Babić, inače najgori komentator na ovim prostorima, nakon Vugdalića.




Ma meni Grci, gledajući po sastavu i igri u pripremnim utakmicama, djeluju premoćno. Ne bi me iznenadilo da stignu u finale.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

filip13
Postovi: 38065
Pridružen/a: 09 okt 2012, 18:26

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la filip13 » 01 sep 2015, 16:46


Avatar
Texi
Postovi: 1427
Pridružen/a: 09 avg 2011, 18:54
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la Texi » 01 sep 2015, 17:19

Makedonija - Grcka

Prvi medjusobni duel na Eurobasketu dobila je Grcka sa 86-54, na otvaranju EP u Poljskoj 2009. godine. Grcka je na kraju osvojila bronzu na tom prvenstvu pobedom nad Slovenijom, dok je Makedonija zavrsila takmicenje na 9. mestu, ostavivsi iza sebe reprezentacije poput Nemacke i Litvanije.

Kod pobednika je najbolji bio Spanoulis sa 17 poena, Sofo i Bourousis (8sk) po 11 poena, Perperoglou 10 poena. Igrali su jos: Kalampokis, Zisis, Calathes, Fotsis, Printezis, Glyniadakis, Kaimakoglou i Koufos. Selektor je bio Jonas Kazlauskas.

Na drugoj strani, Massey 12 poena, po 9 poena Gechevski (6sk) i Antic (4sk). Ostatak tima cinili su: V. Stefanov, Mirakovski, Sokolov, R. Stefanov, V. Stojanovski, Blazevski, Tasovski, D. Stojanovski i Samardziski. Selektor je bio Jovica Arsic.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mec 3. kola grupne faze u Litvaniji, dobila je Makedonija sa 72-58. Makedonija je na kraju osvojila 4. mesto i ostvarila najveci uspeh od nezavisnosti, dok je Grcka eliminisana u 1/4 finalu od Francuske.

Kod pobednika McCalebb 27 poena (4sk, 4as), Antic 12 poena i 8 skokova, Gechevski 11 poena i 6 skokova. Ostatak tima cinili su: Mirakovski, Ilievski, Sokolov, V. i D. Stojanovski, Simonovski, Dimchevski, Chekovski i Samardziski. Selektor je bio Marin Dokuzovski.

Kod Grcke 16 poena Fotsis, po 10 poena i skokova Bourousis (4as), 9 poena i 8 skokova Zisis (4as). Igrali su jos: Calathes, Kaimakoglou, Vasileiadis, Papanikolaou, Mavroeidis, Bramos, Sloukas, Xanthopoulos i Koufos. Selektor je bio Ilias Zouros.
I think I'm a pussy one.

Avatar
DANTES
Postovi: 19735
Pridružen/a: 30 avg 2011, 15:05
Lokacija: Arakis
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la DANTES » 01 sep 2015, 17:22

alan_kardec je napisao/la:
DANTES je napisao/la:nije bitno šta je rekao već ko je rekao
Reko Babić, inače najgori komentator na ovim prostorima, nakon Vugdalića.




to ti i kažem... jako je iritanatan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Puma
Moderator
Postovi: 14277
Pridružen/a: 01 jan 2011, 11:53
Lokacija: SK
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la Puma » 01 sep 2015, 18:41

U rosteru Gruzije samo Pullen i Shermadini nisu rodjeni u Tbilisiju.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'


Bosnian_Serb
Postovi: 145
Pridružen/a: 01 jul 2010, 20:54
Lokacija: Banja Luka
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la Bosnian_Serb » 03 sep 2015, 10:05

Igra li iko ovaj fantasy manager?
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku

Avatar
Lillard
Postovi: 26299
Pridružen/a: 28 mar 2013, 23:46
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la Lillard » 03 sep 2015, 10:50

slika
slika
:cool:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Avatar
Peace
Postovi: 1154
Pridružen/a: 20 avg 2015, 13:26
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la Peace » 03 sep 2015, 10:57

Bez dileme najjaca trojka na prvenstvu je Francuska, Spanija i Grcka i to ovim redoslijedom... Svako ko podcijenjuje ove Grke sa Spanulisom veze nema sa kosarkom... i ne stavlja ih u red prvih favorita... Sve ijedan igrac im se odazvao ukljucujuci i one americke Grke...
A onda slijede Srbija i Litvanija koje zatvaraju krug favorita,,, Ostali uz duzno postovanje msm da nemaju sanse ni za medalju... bez obzira ni na zastrasujuci sastav Italije.... Ali bez centra oni nemaju sta da traze... Ako ih ne krene sut gube od svakoga...

Mi nazalost zbog otkaza ako prodjemo grupu biti ce vrhunski rezultat... a grupa nije sekunde teska i neprolazna...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.