AdiFKS je napisao/la:@Evolve, a sta ako ja imam poslovne kontakte sa par zastupnistva iz lis...Sirokog? I znam sta pricam. Neki su mozda i svojevoljno, ali ima, ITEKAKO, firmi, i zastupnistva, koji prosto ne smiju reci 'generalu' NE.
A ti spinuj, i pricaj sta hoces. Svi znaju kako funkcionisu stvari u manjim sredinama. Bez uvrede.
@UgrovacaBoy, kako se zove organozivana navijacka skupina vaseg smijesnog kluba? Znas li sta to znaci? Ne pravi se naivan, i sami se tako definisu. Cak je i na ovom forumu par likova iz SB.potvrdilo to. I ne ustrucavaju se od toga.
@Evolve2, da igraju iskljucivo katolici, i Wagner je katolig...nije protestant. Provjeri.
Za mene je to u 21 vijeku totalno devijantno, zatucano, i retogradno. Sto vama, vjerovatno, nije jasno. Drugacije su vizure, pogled na ljudske vrijednosti, zivotni prioritet. I ja nemam problem da neko fura taj film, ali isto tako jos manje imam problema to furanje nazvati pravim imenom. Primitivno, sovinisticki i zatucano. I to je moj stav.
@maxmora,preko 30 mi je. Toliko o tvojoj teoriji o mojoj 'adolesceniciji'. A to drugo, o pisanju i sl...uvijek mozemo dogovoriti. Vrlo rado.
Ja zavrsio o toj vjestackoj tvorevini, tajkunsko-profiterskim klubom, i cirkusantskim sovinistickim kvazi- naci 'navijacima'.
Ne zelim dralje. Sve dodatno moze na PP.

Ti si smijesan i tuzan lik, neznam kako bi te drugacije kvalificirao. I sve ovog vidim da ti patis, patis na uspjehe kluba i onda izvrces cinjenice kako pase tvom mozgu. E pa neka. I ti i takvi kao ti. Kako volim kad mi vi "veliko gradjani iz veeeeeeeeelikih megapolisa dodju na forum srat kako mi iz malih sredina se neznamo ma ni okupat pa mi moras objasnjavat". Svakom svoje. Okani se sirokog, jer nemas pojma.
NK Široki je utemeljen 1948god. I daleko je od vjestacke tvorevine za koju tvrdis da je. Ima svoje navijace ima stadion ima kamp ima sponzore.
Spominjes navijace. DJESI HORDU ZLA. Kad bi isli kvalificirat navijacku grupu po imenu ja neznam sta bi pronasao kad bi ovo ime isao u detalje, sta predstavlja. Ali ja nisam takav niti gledam na taj nacin.
Sto se tice wagnera, jos jedna stvar gdje si ti "upucen" vjerovatno su to info iz predstavnistva??? Evo ti jedan copy paste intervjua sa wagnerom:
" Wagnerova velika želja je postati svećenik, točnije pastor jer pripada protestanskoj crkvi, svoje dojmove o životu protestanata u većinski kazoličkom gradu Brazilac govori:
"Tako je, želim jednog dana postati svecenik. Nasih crkvi nema puno, kao katolickih, imaju dvije u Mostaru, Zenici, Bihaću..."
Citav intervju mozes lako zguglat.
Ovo je zadnja od mene, jer nemam iskreno snage ni volje se natezat stakvim ko sto si ti koji samo siri mrznju po forumu.