Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

maxmore
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la maxmore » 03 sep 2015, 00:27

AdiFKS je napisao/la: @maxmora,preko 30 mi je. Toliko o tvojoj teoriji o mojoj 'adolesceniciji'. A to drugo, o pisanju i sl...uvijek mozemo dogovoriti. Vrlo rado. :thumbup:
Ma ja se dogovaram za piće. Nekakav si mi naxrkan imam osjećaj da bi ti morao opaliti par fleka da se naučiš bontonu. Još pure moraš jesti 30 je ništa.
Kakogod Laku noć
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2015, 00:28

Pappy je napisao/la::o mSlaviji je najbolje islo kada su samo Srbi igrali. Kada je poceo projekat multikulturalnosti pali smo kurcu za usi. :urnebes:
Ne razumiju muslimani sta je to Slavija najstariji Sarajevski klub :thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2015, 00:32

Evolution87 je napisao/la:slika
kuknjava
Admir osim sto udara djecu bjezao je i sa casova Srpsko-Hrvatskog :thumbup:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 sep 2015, 00:33

tuzlak1987 je napisao/la:
Pappy je napisao/la::o mSlaviji je najbolje islo kada su samo Srbi igrali. Kada je poceo projekat multikulturalnosti pali smo kurcu za usi. :urnebes:
:facepalm:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 sep 2015, 00:33

Zeljina skola. :damn: :damn:
Ne daj Boze da se neko dopisuje sa Dzenom pa da postavi konverzaciju. :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2015, 00:35

Ajzea je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
:facepalm:
Zafrkancija :mrgreen:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 03 sep 2015, 00:44

Dakle, takmičenje ko će bolju bajku oko Amiđe Tana smisliti je na vrhuncu...

Čuj ovog bolida, kako je platio gradnju kampa,,, kukuruzom bolan kukuruzom...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 03 sep 2015, 00:52

@anelZ svojim postovima mnogo doprinosi kvalitetu foruma i nije zaslužio da ga neko vrijeđa. Čovjek je postavio pitanje jer ga interesuje ako neko želi da mu odgovori bujrum, u suprotnom ga nemojte svakako nazivati, nije on iz plejade forumaša kakvi se često vrte u sličnim raspravama.

Sabinho
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Sabinho » 03 sep 2015, 00:59

hilmo je napisao/la:@anelZ svojim postovima mnogo doprinosi kvalitetu foruma i nije zaslužio da ga neko vrijeđa. Čovjek je postavio pitanje jer ga interesuje ako neko želi da mu odgovori bujrum, u suprotnom ga nemojte svakako nazivati, nije on iz plejade forumaša kakvi se često vrte u sličnim raspravama.
Ovi nasi k'o gladan copor moj hilmaga.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 sep 2015, 01:17

molotovljev je napisao/la: mi da se pitamo Koševo bi već bilo
moderan stadion. Nije do nas jbg. ali se nadamo da će biti uskoro...
:urnebes: :rol: Pa, gdje ste Bayern Munchen, nisam vas prepoznao. :mrgreen:
:urnebes: :thumbup:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 sep 2015, 02:21

Sabinho je napisao/la:Ne daj Boze da se neko dopisuje sa Dzenom pa da postavi konverzaciju. :rol:
ne daj bože da se dopisuju Dženo i Adžem :mrgreen:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 sep 2015, 02:30

Ma bogaljski neuspjeli pokušaj fotosopa nekog malog debila koji ocigledno maternji jezik ne zna ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 sep 2015, 07:49

Chinaglia je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne daj Boze da se neko dopisuje sa Dzenom pa da postavi konverzaciju. :rol:
Ok sve eto nisu najpismeniji za FB ili Avaz,ali ne kontam zasto smo ovako pogani i zasto stalno pljujemo nasu raju a sirom otvorenih ruku docekujemo neke ublehe sa strane.Ovako se pisalo i za Husrefa kad je poceo i za Amara.Sto zvacu zvaku,sto govore "ovaj",sto psuju itd.Sve gluposti a realno ljudi najbolji treneri u ligi.I Dzeno bogami ima sve trofeje sto se mogu osvojiti kod nas,a Adzem sa ekipom sa kojom bi mnogi bili 10-ti osvojio 30 bodova i odrzao Želju u igri za europu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 03 sep 2015, 08:08

AdiFKS je napisao/la:@Evolve, a sta ako ja imam poslovne kontakte sa par zastupnistva iz lis...Sirokog? I znam sta pricam. Neki su mozda i svojevoljno, ali ima, ITEKAKO, firmi, i zastupnistva, koji prosto ne smiju reci 'generalu' NE.
A ti spinuj, i pricaj sta hoces. Svi znaju kako funkcionisu stvari u manjim sredinama. Bez uvrede.

@UgrovacaBoy, kako se zove organozivana navijacka skupina vaseg smijesnog kluba? Znas li sta to znaci? Ne pravi se naivan, i sami se tako definisu. Cak je i na ovom forumu par likova iz SB.potvrdilo to. I ne ustrucavaju se od toga.

@Evolve2, da igraju iskljucivo katolici, i Wagner je katolig...nije protestant. Provjeri.

Za mene je to u 21 vijeku totalno devijantno, zatucano, i retogradno. Sto vama, vjerovatno, nije jasno. Drugacije su vizure, pogled na ljudske vrijednosti, zivotni prioritet. I ja nemam problem da neko fura taj film, ali isto tako jos manje imam problema to furanje nazvati pravim imenom. Primitivno, sovinisticki i zatucano. I to je moj stav.

@maxmora,preko 30 mi je. Toliko o tvojoj teoriji o mojoj 'adolesceniciji'. A to drugo, o pisanju i sl...uvijek mozemo dogovoriti. Vrlo rado. :thumbup:

Ja zavrsio o toj vjestackoj tvorevini, tajkunsko-profiterskim klubom, i cirkusantskim sovinistickim kvazi- naci 'navijacima'.
Ne zelim dralje. Sve dodatno moze na PP. :thumbup:
Ti si smijesan i tuzan lik, neznam kako bi te drugacije kvalificirao. I sve ovog vidim da ti patis, patis na uspjehe kluba i onda izvrces cinjenice kako pase tvom mozgu. E pa neka. I ti i takvi kao ti. Kako volim kad mi vi "veliko gradjani iz veeeeeeeeelikih megapolisa dodju na forum srat kako mi iz malih sredina se neznamo ma ni okupat pa mi moras objasnjavat". Svakom svoje. Okani se sirokog, jer nemas pojma.

NK Široki je utemeljen 1948god. I daleko je od vjestacke tvorevine za koju tvrdis da je. Ima svoje navijace ima stadion ima kamp ima sponzore.

Spominjes navijace. DJESI HORDU ZLA. Kad bi isli kvalificirat navijacku grupu po imenu ja neznam sta bi pronasao kad bi ovo ime isao u detalje, sta predstavlja. Ali ja nisam takav niti gledam na taj nacin.

Sto se tice wagnera, jos jedna stvar gdje si ti "upucen" vjerovatno su to info iz predstavnistva??? Evo ti jedan copy paste intervjua sa wagnerom:

" Wagnerova velika želja je postati svećenik, točnije pastor jer pripada protestanskoj crkvi, svoje dojmove o životu protestanata u većinski kazoličkom gradu Brazilac govori:

"Tako je, želim jednog dana postati svecenik. Nasih crkvi nema puno, kao katolickih, imaju dvije u Mostaru, Zenici, Bihaću..."

Citav intervju mozes lako zguglat.

Ovo je zadnja od mene, jer nemam iskreno snage ni volje se natezat stakvim ko sto si ti koji samo siri mrznju po forumu.
Zadnja izmjena: Evolve, dana/u 03 sep 2015, 08:33, ukupno mijenjano 2 puta.
NK Široki Brijeg

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 sep 2015, 08:20

bistrikboy je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Ok sve eto nisu najpismeniji za FB ili Avaz,ali ne kontam zasto smo ovako pogani i zasto stalno pljujemo nasu raju a sirom otvorenih ruku docekujemo neke ublehe sa strane.Ovako se pisalo i za Husrefa kad je poceo i za Amara.Sto zvacu zvaku,sto govore "ovaj",sto psuju itd.Sve gluposti a realno ljudi najbolji treneri u ligi.I Dzeno bogami ima sve trofeje sto se mogu osvojiti kod nas,a Adzem sa ekipom sa kojom bi mnogi bili 10-ti osvojio 30 bodova i odrzao Želju u igri za europu.
To ti dodje ko sta ce dzeko ja mu kroz noge probacivao. Ljubomora i pakost pogotovi ako si iz raje pa uspio nesto to se kod nas ne prasta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 03 sep 2015, 09:14

Al sam zabelajio sto rece da je Siroki najorganizovaniji...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 03 sep 2015, 09:34

Addict je napisao/la:Al sam zabelajio sto rece da je Siroki najorganizovaniji...
Ma to je najmanje bitna stvar. Ja bih odmah sad potpisao da smo mi svi uredjeni ko Bayern, odmah, bez razmisljanja i podjela. Al ovi neki koji ovdje dolaze samo sirit mrznju i sve komplekse to je najtuznije i najgore.
NK Široki Brijeg

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 03 sep 2015, 11:03

Kako vam nije jasno da ne moze niko bit bolji od torpeda, pa ljudi su vladari svemira cc. Eno zelju ubrajaju posle slobode cc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 03 sep 2015, 11:08

Nije ljubomora, sramota je da su Dzeno i Admir kao javne licnosti ovako nepismeni. Al to je vec problem drzave i obrazovnog sistema.

Haj da kazem neznam
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 sep 2015, 11:52

Svako ima pravo uredjivati svoj klub na nacin za koje misle da je najbolji za njih. Niko nema pravo nikome nametati kaji ce prefiks imati taj klub I kakvu ce politiku taj klub voditi, ako ljudi zele da imaju prefiks katolicki ili ne znam vec koji zele imati naravno u skladu za zakonom drzave u kojoj taj klub djeluje, neka imaju. U cijeloj prici najbitnije je da niko nikoga ne vredja na bilo kojoj osnovi. Meni kao ljubitelju fudbala/nogometa je drago vidjeti kad neki klub napreduje u bilo kojem segmentu, lijepo mi je vidjeti novi krov i restauriran travnjak na Pecari, novi semafor na Bilinom polju….vidjeti kako FK Sarajevo napreduje u svim segmentima, pravi novi kamp, vidjeti novi travnjak u Bijeljini……ali izgleda nama je vaznije ona “Nek komsiji/susjedu crkne krava”, citam na forumu ljudi stavili novi semafor na Bilinom polju i neko odmah napisao kako se semafor ne uklapa u eksterijer u smislu semafor je nov a tribina stara kao i zgrada iza semafora , umjesto da se bavimo sa sobom mi se naravno vise volimo baviti drugima……gledati kako drugi napreduju a tvoj klub stagnira u svim segmentima....to je ljubomora, a ljubomora je bolest........

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []