FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

armin90
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la armin90 » 09 maj 2010, 09:28

daffy je napisao/la:Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti

imatju jednog wc ( Maicon ), dva dobra ( Zanetti, Lucio ), i jednog smijesnog ( Samuel ).. ne treba biti puno pametan da zakljucis da nije ni blizu najbolje.. po meni najbolja definitivno je:

Rafael - Vidic - Ferdinand - Evra

a nije ni losa

Alves - Puyol - Pique - Abidal..
Mogo bi se slozit sa tobom sto se tice toga ko je najbolji, jedino Evra mi je malo pao u ocima kad mu Olic ukrade loptu nako :D, al jbg ko radi taj i grijesi. Po meni je bolja odbrana ManU-a nekako jaca i stamenija od Barcine mada su i oni tu negdje :D.
--Pametnij popusta--

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 maj 2010, 09:33

treba da ti je narasto u ocima, a ne pao :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 09 maj 2010, 09:56

daffy je napisao/la:treba da ti je narasto u ocima, a ne pao :lol:
Haha pa bgm u tom trenutku mi je bio jedan od najboljih igraca svijeta, messi bio mala beba za njeg :D, al et fkt mu je to bilo glupo :D.
--Pametnij popusta--

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 09 maj 2010, 12:20

Odali smo počast Royu Maakayu, mislim da je red da i njemu odamo počast za sve urađeno. Najavljeno je da će se i on penzionisati na kraju sezone
slika
slika
slika

Veliko hvala na onih sjajanih 6 sezona, 48 golova u Bundesligi, za onaj preokret u finalu LP-a 2001., za sve!

Majstor! :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 maj 2010, 12:30

armin90 je napisao/la:@amell
A ako je tako dobra, sto mi nismo htjeli Lucia? Ti ocito nikad ga prije nisi gledo, tj. prije dolaska u Inter, dobar je on igrac dok mu nepadne na pamet da izleti u napad, pa onda radi tog primite go. Iskreno i realno imate bolju odbranz ali bas najbolju na svijetu eh to neznam mozda je previse subjektivno od mene to da ocjenjujem.
sigurno da je daleko nabolja,daj mi reci neku koja je jaca :roll: :roll: ,lucia niste tjeli zato sto neznate procjenit igraca,kao i gomez,ej 30miliona, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 09 maj 2010, 12:31

Jedan je Carsten Jancker 8-)
A C A B !

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 maj 2010, 12:33

imatju jednog wc ( Maicon ), dva dobra ( Zanetti, Lucio ), i jednog smijesnog ( Samuel ).. ne treba biti puno pametan da zakljucis da nije ni blizu najbolje.. po meni najbolja definitivno je:

a nije ni losa

sta jedan juventin ima pricat o fudbalu i interu,vi stre svoje zavrsili davno,a to sto si rekao samo pokazuje koliko neznas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 09 maj 2010, 12:33

dr.adnan je napisao/la:Odali smo počast Royu Maakayu, mislim da je red da i njemu odamo počast za sve urađeno. Najavljeno je da će se i on penzionisati na kraju sezone
slika
slika
slika

Veliko hvala na onih sjajanih 6 sezona, 48 golova u Bundesligi, za onaj preokret u finalu LP-a 2001., za sve!

Potpis, jedna velika legenda Bayerna i vrlo mi je upecatljiv bio i veoma je borbena osoba bio :D.
--Pametnij popusta--

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 09 maj 2010, 12:56

amell je napisao/la:

a nije ni losa

sta jedan juventin ima pricat o fudbalu i interu,vi stre svoje zavrsili davno,a to sto si rekao samo pokazuje koliko neznas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Si dice : 'Juventino'. Šta ti imaš uopće pričati o talijanskom nogometu kada ne znaš talijanski? :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 maj 2010, 13:20

dr.adnan je napisao/la:Odali smo počast Royu Maakayu, mislim da je red da i njemu odamo počast za sve urađeno. Najavljeno je da će se i on penzionisati na kraju sezone
slika
slika
slika

Carsten Jancker :) Legenda ,majstor ,car :)

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 09 maj 2010, 13:28

Da pocast naravno , svaka cast majstoru .
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 maj 2010, 13:38

suntu jeu je napisao/la:
amell je napisao/la:

a nije ni losa

Si dice : 'Juventino'. Šta ti imaš uopće pričati o talijanskom nogometu kada ne znaš talijanski? :lol:
i sta sad ti znas nekoliko italijanskih rjeci pa zbog toga mislis da si faca i prosipas po forumu prasinu sa tom pricom,ko pogresi slovo ti se nadzes pametan da ga ispravljas,daj bolan poklopi se :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:po tvom "misljenju"samo ko zna italijanski moze pricat o njihovom fudbalu :lol: :lol: :lol: bistro,nema sta:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 maj 2010, 14:27

Otkad ovog Jankera nisam vidio majko moja. Eh kad se sjetim Bayerna iz tog doba, bili ste mocni, al i ruzni brate, nije ruznije ekipe bilo u svijetu, ko odred neki SS-ovaca. Kahn, Linke, Jeremis (najsimpaticniji), Effenberg, Strunz, Janker, jedino su Schol i Lizarazu malo popravljali prosjek.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 maj 2010, 15:09

Romariooo je napisao/la:Otkad ovog Jankera nisam vidio majko moja. Eh kad se sjetim Bayerna iz tog doba, bili ste mocni, al i ruzni brate, nije ruznije ekipe bilo u svijetu, ko odred neki SS-ovaca. Kahn, Linke, Jeremis (najsimpaticniji), Effenberg, Strunz, Janker, jedino su Schol i Lizarazu malo popravljali prosjek.
Ne odstupaju ni danas mnogo od toga, ali najvaznija stvar u svemu ovome je sto haraju, kao i prosla generacija vec nabrojanih.

Carsten Jancker, hvala za sve. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 maj 2010, 15:20

Romariooo je napisao/la:Otkad ovog Jankera nisam vidio majko moja. Eh kad se sjetim Bayerna iz tog doba, bili ste mocni, al i ruzni brate, nije ruznije ekipe bilo u svijetu, ko odred neki SS-ovaca. Kahn, Linke, Jeremis (najsimpaticniji), Effenberg, Strunz, Janker, jedino su Schol i Lizarazu malo popravljali prosjek.
Brazzo bio mister ekipe tad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 09 maj 2010, 15:54

amell je napisao/la:lucia niste tjeli zato sto neznate procjenit igraca,kao i gomez,ej 30miliona, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dobro je da Inter zna procjeniti igrača xD (quaresma,vieri,ronaldo etc etc)

ah a prije nismo ni igrali na ljepotu xD što veća zvijer to bolje xD a zaboravio si ljepotana Bracu

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 09 maj 2010, 16:12

thulkazal je napisao/la:
dobro je da Inter zna procjeniti igrača xD (quaresma,vieri,ronaldo etc etc)
a sta to Vieri i Ronaldo nisu nista pokazali u Interu, jel :?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 maj 2010, 17:13

slika
#divovi

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 09 maj 2010, 17:23

danas je ¨najbolja¨ odbrana na svijetu primila 3 gola od chieva :D

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 maj 2010, 17:28

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:danas je ¨najbolja¨ odbrana na svijetu primila 3 gola od chieva :D
nemoze odbrana nikad primit koliko napad moze dati :lol: :lol: :lol: ,a pola odbrane nije ni bilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.