Mogo bi se slozit sa tobom sto se tice toga ko je najbolji, jedino Evra mi je malo pao u ocima kad mu Olic ukrade loptu nakodaffy je napisao/la:Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti
imatju jednog wc ( Maicon ), dva dobra ( Zanetti, Lucio ), i jednog smijesnog ( Samuel ).. ne treba biti puno pametan da zakljucis da nije ni blizu najbolje.. po meni najbolja definitivno je:
Rafael - Vidic - Ferdinand - Evra
a nije ni losa
Alves - Puyol - Pique - Abidal..
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
--Pametnij popusta--
treba da ti je narasto u ocima, a ne pao 
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Haha pa bgm u tom trenutku mi je bio jedan od najboljih igraca svijeta, messi bio mala beba za njegdaffy je napisao/la:treba da ti je narasto u ocima, a ne pao
--Pametnij popusta--
Odali smo počast Royu Maakayu, mislim da je red da i njemu odamo počast za sve urađeno. Najavljeno je da će se i on penzionisati na kraju sezone

Veliko hvala na onih sjajanih 6 sezona, 48 golova u Bundesligi, za onaj preokret u finalu LP-a 2001., za sve!
Majstor!

Veliko hvala na onih sjajanih 6 sezona, 48 golova u Bundesligi, za onaj preokret u finalu LP-a 2001., za sve!
Majstor!
Sent from my Philips Smart TV.
sigurno da je daleko nabolja,daj mi reci neku koja je jacaarmin90 je napisao/la:@amell
A ako je tako dobra, sto mi nismo htjeli Lucia? Ti ocito nikad ga prije nisi gledo, tj. prije dolaska u Inter, dobar je on igrac dok mu nepadne na pamet da izleti u napad, pa onda radi tog primite go. Iskreno i realno imate bolju odbranz ali bas najbolju na svijetu eh to neznam mozda je previse subjektivno od mene to da ocjenjujem.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
sta jedan juventin ima pricat o fudbalu i interu,vi stre svoje zavrsili davno,a to sto si rekao samo pokazuje koliko neznasdaffy je napisao/la:Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti
imatju jednog wc ( Maicon ), dva dobra ( Zanetti, Lucio ), i jednog smijesnog ( Samuel ).. ne treba biti puno pametan da zakljucis da nije ni blizu najbolje.. po meni najbolja definitivno je:
a nije ni losa
Alves - Puyol - Pique - Abidal..
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Potpis, jedna velika legenda Bayerna i vrlo mi je upecatljiv bio i veoma je borbena osoba biodr.adnan je napisao/la:Odali smo počast Royu Maakayu, mislim da je red da i njemu odamo počast za sve urađeno. Najavljeno je da će se i on penzionisati na kraju sezone
Majstor!![]()
![]()
--Pametnij popusta--
amell je napisao/la:sta jedan juventin ima pricat o fudbalu i interu,vi stre svoje zavrsili davno,a to sto si rekao samo pokazuje koliko neznasdaffy je napisao/la:Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti
a nije ni losa
Alves - Puyol - Pique - Abidal..![]()
![]()
![]()
Si dice : 'Juventino'. Šta ti imaš uopće pričati o talijanskom nogometu kada ne znaš talijanski?
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Carsten Janckerdr.adnan je napisao/la:Odali smo počast Royu Maakayu, mislim da je red da i njemu odamo počast za sve urađeno. Najavljeno je da će se i on penzionisati na kraju sezone
Majstor!![]()
![]()
- bayern4ever
- Kontakt:
Da pocast naravno , svaka cast majstoru .
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
i sta sad ti znas nekoliko italijanskih rjeci pa zbog toga mislis da si faca i prosipas po forumu prasinu sa tom pricom,ko pogresi slovo ti se nadzes pametan da ga ispravljas,daj bolan poklopi sesuntu jeu je napisao/la:amell je napisao/la:sta jedan juventin ima pricat o fudbalu i interu,vi stre svoje zavrsili davno,a to sto si rekao samo pokazuje koliko neznasdaffy je napisao/la:Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti
a nije ni losa
Alves - Puyol - Pique - Abidal..![]()
![]()
![]()
Si dice : 'Juventino'. Šta ti imaš uopće pričati o talijanskom nogometu kada ne znaš talijanski?
Otkad ovog Jankera nisam vidio majko moja. Eh kad se sjetim Bayerna iz tog doba, bili ste mocni, al i ruzni brate, nije ruznije ekipe bilo u svijetu, ko odred neki SS-ovaca. Kahn, Linke, Jeremis (najsimpaticniji), Effenberg, Strunz, Janker, jedino su Schol i Lizarazu malo popravljali prosjek.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne odstupaju ni danas mnogo od toga, ali najvaznija stvar u svemu ovome je sto haraju, kao i prosla generacija vec nabrojanih.Romariooo je napisao/la:Otkad ovog Jankera nisam vidio majko moja. Eh kad se sjetim Bayerna iz tog doba, bili ste mocni, al i ruzni brate, nije ruznije ekipe bilo u svijetu, ko odred neki SS-ovaca. Kahn, Linke, Jeremis (najsimpaticniji), Effenberg, Strunz, Janker, jedino su Schol i Lizarazu malo popravljali prosjek.
Carsten Jancker, hvala za sve.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Brazzo bio mister ekipe tadRomariooo je napisao/la:Otkad ovog Jankera nisam vidio majko moja. Eh kad se sjetim Bayerna iz tog doba, bili ste mocni, al i ruzni brate, nije ruznije ekipe bilo u svijetu, ko odred neki SS-ovaca. Kahn, Linke, Jeremis (najsimpaticniji), Effenberg, Strunz, Janker, jedino su Schol i Lizarazu malo popravljali prosjek.
dobro je da Inter zna procjeniti igrača xD (quaresma,vieri,ronaldo etc etc)amell je napisao/la:lucia niste tjeli zato sto neznate procjenit igraca,kao i gomez,ej 30miliona,![]()
![]()
![]()
Romariooo je napisao/la:Otkad ovog Jankera nisam vidio majko moja. Eh kad se sjetim Bayerna iz tog doba, bili ste mocni, al i ruzni brate, nije ruznije ekipe bilo u svijetu, ko odred neki SS-ovaca. Kahn, Linke, Jeremis (najsimpaticniji), Effenberg, Strunz, Janker, jedino su Schol i Lizarazu malo popravljali prosjek.
ah a prije nismo ni igrali na ljepotu xD što veća zvijer to bolje xD a zaboravio si ljepotana Bracu
a sta to Vieri i Ronaldo nisu nista pokazali u Interu, jelthulkazal je napisao/la:
dobro je da Inter zna procjeniti igrača xD (quaresma,vieri,ronaldo etc etc)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- moustapha
- Kontakt:
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
danas je ¨najbolja¨ odbrana na svijetu primila 3 gola od chieva 
nemoze odbrana nikad primit koliko napad moze datiBAVARAC DO GROBA je napisao/la:danas je ¨najbolja¨ odbrana na svijetu primila 3 gola od chieva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.