Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2015, 22:55

bhfanatic14 je napisao/la:Sta vele ne treba nama sejo salihovic hahaha ... jadni smo mi ko nam igra. Samo prekidi sejini bi nam danas znacili a da ne pricam o ostalim stvarima. Kakva mafija od repke vranjes hadzic susic ljudi igraju i na spisku niko nezna zasto i ko to placa da se pozivaju. Kako jadno treba jednom sve ovo javno napisat i otvorit neka pitanja. Dokle ce ovako ic?? Vako cemo uvjek ostat mali i jadni !

Gdje se gasis vise sa Sejom covjece da pritisnemo?

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 03 sep 2015, 22:55

kokakolas je napisao/la:Samo da se sjetim klošaru zavidovićkom famElije njegove.
Dabogda crko krme :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 03 sep 2015, 22:56

Svi vi koji psujete nasim igracima naserem vam se usta.... momci su ucinili sta mogu stvarali sanse..par puta nas sudija ujebo na kontri svira nepostojece faule .... I mnogi znaju od vas ( ne svi) da Belgija ima trenutno najjaci tim u svijetu.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 03 sep 2015, 22:56

dr.van nostrand je napisao/la:
Moggi je napisao/la:protiv koga izrael igra do kraja
Wales A
Cyprus H
Belgium A
imaju max 4 boda do kraja, trebali bismo u baraz
Zarathustra

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 03 sep 2015, 22:56

znači u nedjelju je dan D...
i pri tom ne mislim na nas.. nego na tekmu wales - israel
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 03 sep 2015, 22:57

Keenan.- je napisao/la:Ja ne znam sto svi toliko svrsavate na Belgiju. Imaju jaci tim i bili su bolji, to stoji ali nas nisu unistili i nisu toliko jaci koliko pricate da jesu.
Jesi ti gledao utakmicu,pa ljudui nam se setaju kroz odbranu,samo da su precizniji bili u zavrsnici i da Bego nije par puta intervenisao bio bi ubjedljivii poraz..Nasi kontaju da ce neko za njih trcati i skakati kod prekida..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 03 sep 2015, 22:57

Izet je trebao početi na 10-ki, jedan driblin i šut može je i podvaliti. Pjanić uz Bešića kakav Medunjanin flop utakmice dizelaš klasični. Seo je malo kasnio ili je spor za ove njihove krilne igrače. Vranješ rinaka napravi penal a Šunjić dobi žuti. Višća onako nit smrdi nit miriše, Lulić isto dok je bio na krilu. Džeko i Bešić iznad prosjeka, Begović ne znam možda je kod drugog gola mogao šta.
Zadnja izmjena: X31987, dana/u 03 sep 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Amarildo » 03 sep 2015, 22:57

BigDaddy je napisao/la:Po kojoj logici racunate da izrael nece dobit vels il belgiju? Evo vels vec kvalifikovan, sigurno nece ginut protiv izraela...

Sent from my HTC One X using Tapatalk
Relativno gledajući rezervni sastav Belgije bolji je od ****, dok će se Vels sigurno borit kod kuće za prvo mjesto. U slučaju da ako Bog da Vels dobije Izrael, a mi njih, onda u zadnjem kolu Belgija može ganjat prvo mjesto kod kuće protiv Izraela.
Vjerujem da će obe reprezentacije tražiti to prvo mjesto, radi boljeg statusa kod žrijeba grupa.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 03 sep 2015, 22:57

Keenan.- je napisao/la:Ja ne znam sto svi toliko svrsavate na Belgiju. Imaju jaci tim i bili su bolji, to stoji ali nas nisu unistili i nisu toliko jaci koliko pricate da jesu.
Ja se ne sjecam kada nas je neko ubio na sredini terena kako su oni veceras. Jednostavno nas vezni red se nije vidio. Ako 90 minuta kontrolises utakmicu tesko se moze desiti da izgubis, a oni ne da su kontrolisali nego su se igrali s nasom sredinom, svrsavali po njima. Kao sto neko napisa cim je protivnik jaci Pjanic je nevidljiv.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 sep 2015, 22:58

Pored Susica treba hebati Begicu, Pilavu, Bakovicu i ostalim glavonjama u NS-u sve po spisku...
Ti isti IDIOTI su ga branili nakon Kipra i oni takodjer snose veliki dio odgovornosti sto nam plasman na EP visi o koncu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 03 sep 2015, 22:58

adal je napisao/la:Svi vi koji psujete nasim igracima naserem vam se usta.... momci su ucinili sta mogu stvarali sanse..par puta nas sudija ujebo na kontri svira nepostojece faule .... I mnogi znaju od vas ( ne svi) da Belgija ima trenutno najjaci tim u svijetu.
Izgleda da nisi gledao Njemacku.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 sep 2015, 22:59

Dzeko i Mume jedini zasluzili prolaznu ocjenu, Dzeko je BOG i taj covjek moze igrati u bilo kojoj repki na svijetu u prvoj postavi.

Ostali nisu vrijedni spomena, Vranjes, Vehabija i Pjanic najgori.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 03 sep 2015, 22:59

Okolele je napisao/la:
Jesi ti gledao utakmicu,pa ljudui nam se setaju kroz odbranu,samo da su precizniji bili u zavrsnici i da Bego nije par puta intervenisao bio bi ubjedljivii poraz..Nasi kontaju da ce neko za njih trcati i skakati kod prekida..
Normalno da se setaju kad Hazarda cuva ebeni Vranjes a Dzeko cim primi loptu trojica su na njemu odma i jos tu dodaj Pjanu koji seta k'o da je na Vrelu Bosne a ne na tekmi i eto ga...

Nebitno. Probat pobijedit do kraja sve i molit Boga da Izrael kiksa.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 03 sep 2015, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 03 sep 2015, 22:59

amerosm je napisao/la:Pored Susica treba hebati Begicu, Pilavu, Bakovicu i ostalim glavonjama u NS-u sve po spisku...
Ti isti IDIOTI su ga branili nakon Kipra i oni takodjer snose veliki dio odgovornosti sto nam plasman na EP visi o koncu.
Meni je dovoljno bilo da su ga izabrali nakon SP-a. Tu mi je sve jasno bilo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 sep 2015, 22:59

[youtube][/youtube]

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
1946

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 03 sep 2015, 22:59

Principatus je napisao/la:Covjece da smo pobjedili Kipar i Izrael u Izraelu...bez ikakvog stresa smo se mogli plasirati.
Sada bi trazili povoljne hotele po Francuskoj...

Ovaj poraz nije Susicova greska, ali situacija u kojoj se nalazimo jeste. Najveci krivac u svemu ovome je savez koji mu je dao novi ugovor poslije SPa. Sasa Ibrulj je bio u pravu kad je rekao da je to bila idealna situacija da se reprezentacija podigne za jedan nivo.

Jbg....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Amarildo » 03 sep 2015, 23:00

Moggi je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:
Moggi je napisao/la:protiv koga izrael igra do kraja
Wales A
Cyprus H
Belgium A
imaju max 4 boda do kraja, trebali bismo u baraz
Uz svih 9 bodova do kraja...
I je l' gol razlika ima prednost u odnosu na međusobni skor?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 sep 2015, 23:00

amerosm je napisao/la:Pored Susica treba hebati Begicu, Pilavu, Bakovicu i ostalim glavonjama u NS-u sve po spisku...

Niko od njih nije igrao protiv Kipra.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 03 sep 2015, 23:00

Ako Izreal dobije Vels sa ovakvim Bejlom ili ovako uigranu Belgiju onda zaslužuju baraž, jednostavno.
Unico amore sei!
❤️🖤

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 03 sep 2015, 23:01

Realno borili su se momci koliko su mogli.Belgija je sila ,i imam osjecaj da ljudi mogu puno bolje od ovoga.Treba im cestitati.
Sad ne treba ni kriviti nikog od igraca.Kvalitet u sredini i odbrani je debelo na njihovoj strani.
Vranjes jest grijesio ali je i istina da je on najbolje na toj poziciji sto imamo.Uz nestabilnog Spahu cije je vrijeme uz sve postovanje iscurilo dobro smo i prosli.Najvece i jedino razocarenje za mene je Pjanic.Bojim se ,mozda grijesim ,da vidim jednu dozu ufuranosti kod njega.Trebao bi se ugledati na Dzeku po tom pitanju .
Nista Belgija je bolja ali ostali u grupi nisu.Sad stisnuti sve dobiti ,pa sta Bog da, valjda se nesto i poklopi za taj baraz jbg....
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 03 sep 2015, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 51 gost.