Ah sto ne bi smeo.Dusan Basta sada igrac Udinesea od odlaska iz Zvezde nije se puno naigrao u Seriji A.Prve sezone u Leceu nije sakupio kada se sve sabere 10-ak utakmica a ne igra ni ove sezone Bog zna nesta u Udineseu.Glavni razlog za to su brojne povrede koje su ga sprecile da pokaze ono sto zna.Monolog je napisao/la:Rekao bih da je jedina slabost reprezentacije Srbije golman. Na ostalim pozicijama su više nego dobri. Nego, jedno pitanje, nadam se da smijem postaviti...Šta je sa Srpskim Nedvedom, Dušanom Bastom?
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma neki dan se sjetih neke utakmice(stvarno ne znam s kim je Zvezda igrala), a znam da je Basta bio prejak na tom meču. Znao sam da je u Udinama, ali vidim da im loše ide, a on svakako ne igra, pa zato priupitah. Šteta, zbilja šteta. Ako sam i od koga, uz Modrića, očekivao da napravi nešto a da je igrao u ovim našim lijevim ligama, onda je to on. Btw, nije on toliko star, zar ne? Ako se ne varam, on je 85-86 godište.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
1984.godiste.I ja sam njega uvek simpatisao i uvek mi je bio jedan od dazih nasih igraca pre svega zbog kose ali i zbog svojih fubalskih kvaliteta.Kako je do ludila dovodio fudbalere Milana kada smo igrali na Marakani niti jedan nije mogao proci pored njega.Monolog je napisao/la:Ma neki dan se sjetih neke utakmice(stvarno ne znam s kim je Zvezda igrala), a znam da je Basta bio prejak na tom meču. Znao sam da je u Udinama, ali vidim da im loše ide, a on svakako ne igra, pa zato priupitah. Šteta, zbilja šteta. Ako sam i od koga, uz Modrića, očekivao da napravi nešto a da je igrao u ovim našim lijevim ligama, onda je to on. Btw, nije on toliko star, zar ne? Ako se ne varam, on je 85-86 godište.
dobar je vezni red, odlican, izvlaci ih Stankovic i Krasic, napad uzasan, realno Pantelic nije klasa, Zigic bolje da igra zadnjeg veznog ili stopera, Kezman ja mislim ne igra, a za Jovanovica neznam, nisam ga gledao nikad...Devil je napisao/la:Da li si siguran,pogedaj samo kvalifikacije gde su igrali Stanka-Kuzmanovic-Krasic-Jovanovic gde smo svaku repku razvalili sa tim veznim redom osim mozda Francuske.Mrgood je napisao/la:Obrana vam je izvanredna, ali vezni red i napadači su vam loši. Po mom skromnom mišljenju.
usput, razumijem da neko iz Bijeljine ili Banja Luke navija za Srbiju, jer ih vecina tu nikad nije ni zivjela, nego su se doselili iz Srbije, ali oni tipa vodje Sokolova, kaze majka mu iz Bosne, otac mu musliman iz Bosne, ali on se osjeca kao Srbin, nije Srbije ocima vidio u zivotu...

BRAVE HEART 1979-2005
Ono si čime se osjećaš da jesi. Navijaš za koga želiš. To je temeljno ljudsko pravo.
- alan_kardec
- Kontakt:
Možda se radi i o zavisti, ali je mislim prvenstveno u pitanju patološka mržnja, umotana u, na prvi pogled, bezazlen komentar jednog mladog i perspektivnog šoviniste.Bijeljinac je napisao/la:@ edotm87
Tvoj komentar je bezvrijedno komentarisati jer se radi ocigledno o tvojoj zavisti.
Oni koji su ga ovome "naučili"
trebaju biti ponosni.edotm87 je napisao/la:usput, razumijem da neko iz Bijeljine ili Banja Luke navija za Srbiju, jer ih vecina tu nikad nije ni zivjela, nego su se doselili iz Srbije
Čitav komentar je jedna velika bljuvotina koja ne zaslužuje neki odgovor, ali treba na ovakve stvari reagovati jer više puta ponovljena laž, postaje "istina".
p.s.
Bane Ivanović izabran u tim sezone koji su birali sami igrači Premiershipa.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma vala ne znam, neizvjesno je skroz, svejedno mi je. Mislim da je ipak Bane malo bliži tituli jer je celzi u boljoj formi, a i dobili su "devile" u gostima.Bijeljinac je napisao/la: Ko uzima najjacu ligu na svijetu sta mislis? Bane ili Vidara?
A iduće sezone bi volio da Lane uzme titulu.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
dobar klip skroz samo da malo duže traje. pogledajte.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

Na kraju je ovo konacan izbor dresa.
- alan_kardec
- Kontakt:
Devil je napisao/la:
Na kraju je ovo konacan izbor dresa.
pa na kraju ovaj dres i ne izgleda tako loše kako se na prvi pogled činilo.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ovo je tekst sa Fifine stranice o nasoj grupi,ko nije procitao.
'Group of death' may be a well-worn tournament standard but it is an epithet that could apply to this section. Germany, who share the record for most FIFA World Cup™ finals with Brazil, will cast a shadow over their rivals' preparations given their tradition of high achievement at this level. Yet the semi-finalists from 2006 were hardly alone in taking the fast lane to South Africa, with Australia, Ghana and Serbia all reigning supreme in their qualifying pools. The first two of those sides also gave eye-catching performances four years ago and are unlikely to stand on ceremony here, while Serbia's talent production has never been in doubt.
The favourites
Germany: Joachim Low's team are not top seeds for nothing. They showed their form in a clinical and unyielding Group 4 qualifying campaign in which the seven-goal Miroslav Klose, Michael Ballack and company accounted for Guus Hiddink’s Russia. Given also their seemingly effortless march to the last UEFA European Championship final, in 2008, you can expect another show of class from the seven-time FIFA World Cup finalists and three-time winners.
Ghana: As the first African team to reach the 2010 finals and their continent's only representative in the knockout rounds of the last FIFA World Cup – when they made an impressive tournament debut – Ghana arguably merit the tag of second favourites in this pool. Coach Milovan Rajevac's Black Stars easily navigated the final round of African qualification, losing a goal and a game only after the job was done. The midfield trio of Michael Essien, Sulley Muntari and Stephen Appiah could make them a match for anyone.
The outsiders
Serbia: Radomir Antic's men were last out of the hat in the Group D draw but should not be taken lightly. The White Eagles beat France to pole position in their qualifying section, earning Serbia's maiden FIFA World Cup appearance as an independent entity with a 5-0 thrashing of Romania. Any side boasting the talents of Nemanja Vidic, Dejan Stankovic and Milan Jovanovic deserves respect; add the historical pedigree of a nation with ten previous FIFA World Cup appearances (as Yugoslavia, and Serbia and Montenegro) and you have definite dark-horse material.
Australia: It took the Socceroos 32 years to regain the world stage they had first trod in 1974. But, four summers on from their impressive showing under Hiddink in Germany, the Australians make a quick return to the elite tournament. Now under the tutelage of another canny Dutchman, Pim Verbeek, this pragmatic and strong-willed outfit made smooth progress through their debut Asian qualification competition after the decision to leave the Oceania group. They finished well clear of Japan in the final stage.
The players to watch
Miroslav Klose (GER), Tim Cahill (AUS), Matthew Amoah (GHA), Michael Essien (GHA), Milan Jovanovic (SRB), Marko Pantelic (SRB)
The crunch match
Ghana-Australia: With Australia starting their campaign against Germany, this match will be central to the hopes of a Socceroos side who, like Ghana, will realistically be targeting second place. It is a game the Black Stars won’t want to lose either, given they finish off against Germany.
A look back
Australia-West Germany, 18 June 1974: Hamburg's Volksparkstadion was the stage when the countries met at the 1974 tournament. It was their second outing of the group stage and, perhaps unsurprisingly, the hosts prevailed by 3-0 against the upstarts from Oceania. Wolfgang Overath, Bernd Cullmann and Gerd Mueller scored for the eventual champions. For Australia, there would be the consolation of a point against Chile in their closing encounter.
The stat
4 – Germany have contested four penalty shoot-outs at the FIFA World Cup, winning them all.
Did you know?
Australia goalkeeper Mark Schwarzer may have been born in Sydney but his parents are German and he played for Dynamo Dresden and Kaiserslautern after leaving his home country to try his luck in Europe.
The question
No European nation has lifted the FIFA World Cup trophy on another continent. Can Germany or Serbia achieve a historic first? Click 'Add your comment' to make your opinion known.
'Group of death' may be a well-worn tournament standard but it is an epithet that could apply to this section. Germany, who share the record for most FIFA World Cup™ finals with Brazil, will cast a shadow over their rivals' preparations given their tradition of high achievement at this level. Yet the semi-finalists from 2006 were hardly alone in taking the fast lane to South Africa, with Australia, Ghana and Serbia all reigning supreme in their qualifying pools. The first two of those sides also gave eye-catching performances four years ago and are unlikely to stand on ceremony here, while Serbia's talent production has never been in doubt.
The favourites
Germany: Joachim Low's team are not top seeds for nothing. They showed their form in a clinical and unyielding Group 4 qualifying campaign in which the seven-goal Miroslav Klose, Michael Ballack and company accounted for Guus Hiddink’s Russia. Given also their seemingly effortless march to the last UEFA European Championship final, in 2008, you can expect another show of class from the seven-time FIFA World Cup finalists and three-time winners.
Ghana: As the first African team to reach the 2010 finals and their continent's only representative in the knockout rounds of the last FIFA World Cup – when they made an impressive tournament debut – Ghana arguably merit the tag of second favourites in this pool. Coach Milovan Rajevac's Black Stars easily navigated the final round of African qualification, losing a goal and a game only after the job was done. The midfield trio of Michael Essien, Sulley Muntari and Stephen Appiah could make them a match for anyone.
The outsiders
Serbia: Radomir Antic's men were last out of the hat in the Group D draw but should not be taken lightly. The White Eagles beat France to pole position in their qualifying section, earning Serbia's maiden FIFA World Cup appearance as an independent entity with a 5-0 thrashing of Romania. Any side boasting the talents of Nemanja Vidic, Dejan Stankovic and Milan Jovanovic deserves respect; add the historical pedigree of a nation with ten previous FIFA World Cup appearances (as Yugoslavia, and Serbia and Montenegro) and you have definite dark-horse material.
Australia: It took the Socceroos 32 years to regain the world stage they had first trod in 1974. But, four summers on from their impressive showing under Hiddink in Germany, the Australians make a quick return to the elite tournament. Now under the tutelage of another canny Dutchman, Pim Verbeek, this pragmatic and strong-willed outfit made smooth progress through their debut Asian qualification competition after the decision to leave the Oceania group. They finished well clear of Japan in the final stage.
The players to watch
Miroslav Klose (GER), Tim Cahill (AUS), Matthew Amoah (GHA), Michael Essien (GHA), Milan Jovanovic (SRB), Marko Pantelic (SRB)
The crunch match
Ghana-Australia: With Australia starting their campaign against Germany, this match will be central to the hopes of a Socceroos side who, like Ghana, will realistically be targeting second place. It is a game the Black Stars won’t want to lose either, given they finish off against Germany.
A look back
Australia-West Germany, 18 June 1974: Hamburg's Volksparkstadion was the stage when the countries met at the 1974 tournament. It was their second outing of the group stage and, perhaps unsurprisingly, the hosts prevailed by 3-0 against the upstarts from Oceania. Wolfgang Overath, Bernd Cullmann and Gerd Mueller scored for the eventual champions. For Australia, there would be the consolation of a point against Chile in their closing encounter.
The stat
4 – Germany have contested four penalty shoot-outs at the FIFA World Cup, winning them all.
Did you know?
Australia goalkeeper Mark Schwarzer may have been born in Sydney but his parents are German and he played for Dynamo Dresden and Kaiserslautern after leaving his home country to try his luck in Europe.
The question
No European nation has lifted the FIFA World Cup trophy on another continent. Can Germany or Serbia achieve a historic first? Click 'Add your comment' to make your opinion known.
'Danas' Tosic jedan, Zigic dva komada!
Zigini golovi:
Tosicev,

Zigini golovi:
Tosicev,
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Igramo srcem, vodimo osmehom!, (Play with the heart, lead with a smile!)
Suviše vreli za protivnike - srpski orlovi! (Too hot to handle - Serbian eagles!)
Slogani
bila je jaka grupa, ali nije bila grupa smrti.. Spanija, Turska, Belgija i BiH bez ikakve konkurencije stvarno.. nije sto sam bosanac, vec realno.. Spanija ubjedljivo najbolja evropska repka, uvijek prejaka i nezgodna Turska.. i ovakva Bosna.. bez konkurencije.. Spanija je za klasu jaca od Francuske, Turska i Srbija su tu, a BiH je Spanija za Rumuniju.. 

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Ovde se govori o grupi smrti za SP mada ni i tu ima jos dve koje bi mogle poneti taj epitet.daffy je napisao/la:bila je jaka grupa, ali nije bila grupa smrti.. Spanija, Turska, Belgija i BiH bez ikakve konkurencije stvarno.. nije sto sam bosanac, vec realno.. Spanija ubjedljivo najbolja evropska repka, uvijek prejaka i nezgodna Turska.. i ovakva Bosna.. bez konkurencije.. Spanija je za klasu jaca od Francuske, Turska i Srbija su tu, a BiH je Spanija za Rumuniju..
p.s.Kakva dva pacerska gola Stojkovica danas.

mene glupana.. procitao na pocetku "group of death" i odma mislio da se radi o kvalifikacijama.. jedna od jacih sigurno, ali Brazil-Portugal-Ivory-Koreja je puno teza skupina..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Teodosic Milos je napisao/la:Tice se navijaca u Srbiji
[youtube][/youtube]
Hoće da nas zabrane, svi žele da nas nema,
udruženim snagama smo jači od sistema,
hoće da nas zatvore da lisice nam stave,
mi smo NAVIJAČI a ne ucenjene glave !!!
Imate problema sa golmanima
Sto se tice odbrane, tu ste strasni, Ivanovic,Vidic,Subotic,Kolarov
Sredina dobra, Kacar,Krasic,Stankovic,Kuzmanovic --- Jankovica nisam nikad gledao,Tosic i Miljas nista posebno.
Napad Pantelic,Zigic,Sulejmani,Jovanovic - nista posebno
Sto se tice grupe - Ghana uopste nije nesto jaka, osim Essiena nema vise nekih zvucnih imena, jedino onaj Assmoah iz Udinesea nije los i Appiah i Muntari.
Svabe - Po meni ove godine imaju najslabiji tim al' svabe nisu nikad imali neke velike zvijezde al' znate kako igraju do zadnje minute.
Australija - od njih ste jaci 3x realno.
Po meni
1.Njemacka
2.Srbija
3.Ghana
4.Australija

Sto se tice odbrane, tu ste strasni, Ivanovic,Vidic,Subotic,Kolarov
Sredina dobra, Kacar,Krasic,Stankovic,Kuzmanovic --- Jankovica nisam nikad gledao,Tosic i Miljas nista posebno.
Napad Pantelic,Zigic,Sulejmani,Jovanovic - nista posebno
Sto se tice grupe - Ghana uopste nije nesto jaka, osim Essiena nema vise nekih zvucnih imena, jedino onaj Assmoah iz Udinesea nije los i Appiah i Muntari.
Svabe - Po meni ove godine imaju najslabiji tim al' svabe nisu nikad imali neke velike zvijezde al' znate kako igraju do zadnje minute.
Australija - od njih ste jaci 3x realno.
Po meni
1.Njemacka
2.Srbija
3.Ghana
4.Australija
Kupio sam jutros nas dres 45 eura,i mogu vam reci da se najbolje osecam unjemu od svih dosadasnjih repki.Ja sam zadocoljan.Jeste da je malo vizuelno mogao biti bolji ali dobro je i ovako.
Ovaj novi original dres za 45 evra !? Gdje ?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.