YYY je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Halo ko kome ovdje sudi jel dobar navijac ili nije.Ja nemam ni clansku ni godisnju nego kupim normala kartu i vozdra.3 godine je i meni dovoljno bilo sa stednjama vracanjem dugova dovodjenjem Livaja i slicnim i sta mislite dokle.Sta ce bit iduce sezone a ova tek pocela.Gdje su pare je glavno pitanje jer svi znamo kolko se zaradilo.Hocu ko navijac da znam jer gledam lose igrace.I nisu samo 3 godine sta je bilo sa obecanjima o evropskom Zelji jos dok je brko bio evropskom Zelji koji je na sredini tabele ove jadne lige.Sta bi mi trebali samo kupovat clanske karte i da sutimo da budemo slijepi i kazemo sve je u dure.Mi se iduce kolo bojimo tekme sa Slobodom jer u njoj igraju nas bivsi igrac i igraci koje nismo htjeli kupit a Sloboda ih uzela a sto se to moralo desit.
Tri glavne cinjenice :
1. Pare - finansije - Gdje su pare !? i sta se radi sa istim !?
2. Kako to da uslijed "konsolidacije" kluba, klub ima dva nova blokirana racuna, i novi dug od par stotina hiljada maraka (neko kaze i blizu milion) !?
3. Cinjenica da klub katastrofalno stoji, pocev od organizacije, vodjenja, finansija, a evo sada i sportskih rezultata
Sude forumasi koji misle da su neko i nesto, pravni, ekonomski eksperti, koji se u sve i svasta razumiju, kada bi to sve svoje "znanje" ulozili u klub mi ba Real bili, ovako palamude po forumu, satro sve znaju, u sve su upuceni, znaju kao neke realacije, ko je dusman a ko ne itd., dok su realno k**** obicni, dovoljno pogledati njihov nastup, pisanje i pricu
Levat do levata zna se ko su i sta su, koliko su dali i doprinijeli klubu, parzaiti narodski receno, misevi bez muda za bilo sta osim piskaranja po forumu.
Neki su ocito slijepi kod ociju, slijepi ili haveri sadasnje strukture ljudi u klubu, svi znaju ocajno stanje u klubu a oni to sminkaju i uljepsavaju, bave se spinom, podmecu i "cuvaju" sadasnje ljude u klubu, dok dio navijaca gdje je dovoljno da se pogleda zvanicna fb. stranice, Gredi i kompaniji bukvalno hebu majku, mole ga da idu il tjeraju, znaju to i novinari Zeljovci koji su godinama uz klub, pa ti isti pisu realno stanje, upozpravaju, kritikuju, pa sateliti autom. prijete tim istim a niko muda nizasta.