Na ovoj temi su možda ostala 2 lika sa kojima se može normalno komunicirati i razmijeniti mišljenje. Ostalo sve goli jad, čemer i čaršijski klošari. Više maloumnih ljudi na jednom mjestu kao što je ovdje ne možeš naći. Ograničeni da ne mogu ograničeniji bit.Tkanton je napisao/la:combe je napisao/la:Nebrinem se ja za Avaz nego kažem kako nemamo isti tretman u medijima u odnosu na ostale klubove. A što se tiče bodova sa strane čestito sam ja oba puta mada mislim da to nije neki uspjeh sem boda u Jajcu. Moje mišljenje je da je ova ekipa mogla više. Pa bolje da smo jednu dobili a dvije izgubili imali bi više bodova. Evo već u 4 kola vidimo ono što sam na početku govorio ako nas išta bude koštalo ne ulazka u Premier to su napadači. Nudio sam okladu da ova četvorica koje imamo(Ristić,Asanović,Pliska,Isanović) neće dat zajedno više od 13-14 golova. I evo to se već ispostavilo u 4 kola u 3 utakmice nismo dali go a naši napadači su samo jednom pogodili(Pliska).theboss_RD07 je napisao/la:E moj combe. Umjesto da ti bude bitno sto donosimo bodove sa strane.. Pa jbg, jedan-jedan.. I on je vrijedan.. Ti se brines sto pisljivi avaz ne objavljuje clanke o nama. Ko jos danas cita avaz bgt, samo kad odes na šišanje
Bravo combe otkrio si Ameriku, sad se preimenuj u čmar.
Zato nam je i klub pao na niske grane na kojima se sada nalazi jer su oko njega ljudi slični ovim sa foruma.