FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

roy_makaay
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la roy_makaay » 09 maj 2010, 17:43

slika :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 maj 2010, 18:14

omerbavarac je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Otkad ovog Jankera nisam vidio majko moja. Eh kad se sjetim Bayerna iz tog doba, bili ste mocni, al i ruzni brate, nije ruznije ekipe bilo u svijetu, ko odred neki SS-ovaca. Kahn, Linke, Jeremis (najsimpaticniji), Effenberg, Strunz, Janker, jedino su Schol i Lizarazu malo popravljali prosjek.
Ne odstupaju ni danas mnogo od toga, ali najvaznija stvar u svemu ovome je sto haraju, kao i prosla generacija vec nabrojanih.

Carsten Jancker, hvala za sve. :P
al zato nam je ballack bio pravi laf, on nam je i estetski ekipu popravljao al on je ta naredna generacija.... :D al kad pogledas kakve je zenske oko sebe imao i ima kahn je i najveci laf.....mozda neko kaze da je ruzan, ali zene vide u njemu junacinu (naravno pored dobrog dzepa) :D :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 09 maj 2010, 18:26

nevjernik je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:
dobro je da Inter zna procjeniti igrača xD (quaresma,vieri,ronaldo etc etc)
a sta to Vieri i Ronaldo nisu nista pokazali u Interu, jel :?
da pokazali su ... zato ste u periodu od 1997 pa do 2005 mocni sa titulama xD 2 serije A, 1 kup i 1 Kup Uefa

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 maj 2010, 19:01

thulkazal je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:
dobro je da Inter zna procjeniti igrača xD (quaresma,vieri,ronaldo etc etc)
a sta to Vieri i Ronaldo nisu nista pokazali u Interu, jel :?
da pokazali su ... zato ste u periodu od 1997 pa do 2005 mocni sa titulama xD 2 serije A, 1 kup i 1 Kup Uefa
pisati kako ronaldo i vieri nisu nista pokazali u interu je cista glupost, :roll: :roll: pa gdje su se proslavili i postali najbolji napadaci na svjetu,u interu naravno,a sto timski uspjeh nije dosao to je pitanje nekih drugih stvari u klubu u to vreme :|
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 09 maj 2010, 19:18

Ronaldo je najbolje partije u karijeri pruzao u dresu Intera, donio nam UEFA kup, Vieri isto tako, jedino bih se slozio za Rickyja, on je dokazao da nije igrac za velikog kluba, gdje je konkurencija u ekipi jaka
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 09 maj 2010, 19:22

oj koji je klub u to vrijeme davao 38 mil. za igraca (u ovom slucaju Vieri a i Ronalda) a da već nije bio slavan ...

da jeste glupo reci da nisu nista pokazali ali u to vrijeme dati za igrača 40 mil. je ko danas dati 100 mil...

ja stojim iza toga da je Gomez flop te greška Uli-a do sada najveća moglo bi se reći (a ako je ovaj mislio na marketing onda je uradio dobru stvar) mada et nezz govore kako će sledeće sezone ovaj proraditi mada ne vidim kako

a et slučaj Quaresme ... i vi ste za njega dali dobre pare al je ovaj totalni flop dok Gomez je makar dao neki doprinos Bayernu ... na polu sezoni je bio i najbolji strijelac sa 13 golova ...

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 09 maj 2010, 19:37

amell je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
amell je napisao/la:sta jedan juventin ima pricat o fudbalu i interu,vi stre svoje zavrsili davno,a to sto si rekao samo pokazuje koliko neznas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Si dice : 'Juventino'. Šta ti imaš uopće pričati o talijanskom nogometu kada ne znaš talijanski? :lol:
i sta sad ti znas nekoliko italijanskih rjeci pa zbog toga mislis da si faca i prosipas po forumu prasinu sa tom pricom,ko pogresi slovo ti se nadzes pametan da ga ispravljas,daj bolan poklopi se :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:po tvom "misljenju"samo ko zna italijanski moze pricat o njihovom fudbalu :lol: :lol: :lol: bistro,nema sta:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Autogol klinac, jer mi nemamo pravo da pričamo o Interu. Što se mene tiče ja govorim aktivno još tri jezika( njemački,talijanski i engleski) pored bosanskog.

Evo nekih slika sa današnje proslave ovdje u Minhenu ;

slika

slika

slika

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 09 maj 2010, 20:09

roy_makaay je napisao/la:slika :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:
hehehehehe...kralja
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 maj 2010, 20:15

_amel_13_BHf_ je napisao/la:
hehehehehe...kralja
A gledaj Riberya i pogleda??? :D :D :D Ubitacno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 09 maj 2010, 20:17

Ovdje je pokazivao navijačima da je obukao tradicionalnu bavarsku nošnju.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 maj 2010, 20:19

Isto skup p.edera cudi se i sam Ribery u sta se uvalio

Cestitke navijacima Bayern-a
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 maj 2010, 20:35

[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 09 maj 2010, 21:15

omerbavarac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uh najezio sam se!
Najjaci mi je Badstuber, kako je samo skakao, oteo je salataru Demichelisu. Takodje Olica su svi jedva docekali.
A ima li drugi dio proslave??
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 09 maj 2010, 21:17

suntu jeu je napisao/la:Ovdje je pokazivao navijačima da je obukao tradicionalnu bavarsku nošnju.
jaoooo kako si ti inteligentan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ejjj pa ti nama nabroja i koje sve jezike govoris :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pa kako si toliko daleko dogurao :roll: :roll: :mrgreen: a jos nam dokazi i da u minhenu zivis :lol: :lol: :lol: jaooo majko moja kako si ti super covoo :mrgreen: jadan je svjet sa takvima :roll: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 maj 2010, 21:24

amell je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Ovdje je pokazivao navijačima da je obukao tradicionalnu bavarsku nošnju.
jaoooo kako si ti inteligentan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ejjj pa ti nama nabroja i koje sve jezike govoris :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pa kako si toliko daleko dogurao :roll: :roll: :mrgreen: a jos nam dokazi i da u minhenu zivis :lol: :lol: :lol: jaooo majko moja kako si ti super covoo :mrgreen: jadan je svjet sa takvima :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Momak smiri malo ganglije.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 maj 2010, 21:25

@amelle,

Postao si pravo naporan. Nije da imam nesto protiv tebe, ali porbaj se malo uklopiti u ove forumske diskusije. Zasto ti cilj stalna provokacija svih clanova foruma.

@ostali,

Ovo nam je zadnji dan slavlja. Valja im sad pivu istjerat. Od sutra krecu na pripreme i u pohod ka novim trofejima. Nadam se da ce biti barem jedan, i to onaj najvazniji. :D
#divovi

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 maj 2010, 21:29

Van Gaal dok je drzao govor, je mene strasno podsjetio facom na Vodju koji je otjerao jevreje iz kluba :D :D
Samo su mu jos brčići falili

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 09 maj 2010, 21:40

jel moze neko naci onaj video kada van gaala polijevaju pivom
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 09 maj 2010, 22:56

The Game je napisao/la:Van Gaal dok je drzao govor, je mene strasno podsjetio facom na Vodju koji je otjerao jevreje iz kluba :D :D
Samo su mu jos brčići falili
Aha,baš iste misli su meni prosle kroz glavu :D :D
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

slicnost je **** zastrasujuca :mrgreen: :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 09 maj 2010, 23:49

Budala pijana. Prvo je govorio o ženama(kako je vidio ovdje danas dosta), pa je onda počeo provocirati Schalke, Werder, itd.. :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.