FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- roy_makaay
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
al zato nam je ballack bio pravi laf, on nam je i estetski ekipu popravljao al on je ta naredna generacija....omerbavarac je napisao/la:Ne odstupaju ni danas mnogo od toga, ali najvaznija stvar u svemu ovome je sto haraju, kao i prosla generacija vec nabrojanih.Romariooo je napisao/la:Otkad ovog Jankera nisam vidio majko moja. Eh kad se sjetim Bayerna iz tog doba, bili ste mocni, al i ruzni brate, nije ruznije ekipe bilo u svijetu, ko odred neki SS-ovaca. Kahn, Linke, Jeremis (najsimpaticniji), Effenberg, Strunz, Janker, jedino su Schol i Lizarazu malo popravljali prosjek.
Carsten Jancker, hvala za sve.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
da pokazali su ... zato ste u periodu od 1997 pa do 2005 mocni sa titulama xD 2 serije A, 1 kup i 1 Kup Uefanevjernik je napisao/la:a sta to Vieri i Ronaldo nisu nista pokazali u Interu, jelthulkazal je napisao/la:
dobro je da Inter zna procjeniti igrača xD (quaresma,vieri,ronaldo etc etc)
pisati kako ronaldo i vieri nisu nista pokazali u interu je cista glupost,thulkazal je napisao/la:da pokazali su ... zato ste u periodu od 1997 pa do 2005 mocni sa titulama xD 2 serije A, 1 kup i 1 Kup Uefanevjernik je napisao/la:a sta to Vieri i Ronaldo nisu nista pokazali u Interu, jelthulkazal je napisao/la:
dobro je da Inter zna procjeniti igrača xD (quaresma,vieri,ronaldo etc etc)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Ronaldo je najbolje partije u karijeri pruzao u dresu Intera, donio nam UEFA kup, Vieri isto tako, jedino bih se slozio za Rickyja, on je dokazao da nije igrac za velikog kluba, gdje je konkurencija u ekipi jaka
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
oj koji je klub u to vrijeme davao 38 mil. za igraca (u ovom slucaju Vieri a i Ronalda) a da već nije bio slavan ...
da jeste glupo reci da nisu nista pokazali ali u to vrijeme dati za igrača 40 mil. je ko danas dati 100 mil...
ja stojim iza toga da je Gomez flop te greška Uli-a do sada najveća moglo bi se reći (a ako je ovaj mislio na marketing onda je uradio dobru stvar) mada et nezz govore kako će sledeće sezone ovaj proraditi mada ne vidim kako
a et slučaj Quaresme ... i vi ste za njega dali dobre pare al je ovaj totalni flop dok Gomez je makar dao neki doprinos Bayernu ... na polu sezoni je bio i najbolji strijelac sa 13 golova ...
da jeste glupo reci da nisu nista pokazali ali u to vrijeme dati za igrača 40 mil. je ko danas dati 100 mil...
ja stojim iza toga da je Gomez flop te greška Uli-a do sada najveća moglo bi se reći (a ako je ovaj mislio na marketing onda je uradio dobru stvar) mada et nezz govore kako će sledeće sezone ovaj proraditi mada ne vidim kako
a et slučaj Quaresme ... i vi ste za njega dali dobre pare al je ovaj totalni flop dok Gomez je makar dao neki doprinos Bayernu ... na polu sezoni je bio i najbolji strijelac sa 13 golova ...
amell je napisao/la:i sta sad ti znas nekoliko italijanskih rjeci pa zbog toga mislis da si faca i prosipas po forumu prasinu sa tom pricom,ko pogresi slovo ti se nadzes pametan da ga ispravljas,daj bolan poklopi sesuntu jeu je napisao/la:amell je napisao/la:sta jedan juventin ima pricat o fudbalu i interu,vi stre svoje zavrsili davno,a to sto si rekao samo pokazuje koliko neznas![]()
![]()
![]()
Si dice : 'Juventino'. Šta ti imaš uopće pričati o talijanskom nogometu kada ne znaš talijanski?![]()
![]()
![]()
![]()
:mrgreen:po tvom "misljenju"samo ko zna italijanski moze pricat o njihovom fudbalu
![]()
![]()
bistro,nema sta:lol:
![]()
![]()
![]()
Autogol klinac, jer mi nemamo pravo da pričamo o Interu. Što se mene tiče ja govorim aktivno još tri jezika( njemački,talijanski i engleski) pored bosanskog.
Evo nekih slika sa današnje proslave ovdje u Minhenu ;
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
hehehehehe...kraljaroy_makaay je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
A gledaj Riberya i pogleda???_amel_13_BHf_ je napisao/la:hehehehehe...kraljaroy_makaay je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovdje je pokazivao navijačima da je obukao tradicionalnu bavarsku nošnju.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Isto skup p.edera cudi se i sam Ribery u sta se uvalioroy_makaay je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cestitke navijacima Bayern-a
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Omerbavarac
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Uh najezio sam se!omerbavarac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najjaci mi je Badstuber, kako je samo skakao, oteo je salataru Demichelisu. Takodje Olica su svi jedva docekali.
A ima li drugi dio proslave??
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
jaoooo kako si ti inteligentansuntu jeu je napisao/la:Ovdje je pokazivao navijačima da je obukao tradicionalnu bavarsku nošnju.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Momak smiri malo ganglije.amell je napisao/la:jaoooo kako si ti inteligentansuntu jeu je napisao/la:Ovdje je pokazivao navijačima da je obukao tradicionalnu bavarsku nošnju.![]()
![]()
ejjj pa ti nama nabroja i koje sve jezike govoris
![]()
![]()
pa kako si toliko daleko dogurao
![]()
![]()
a jos nam dokazi i da u minhenu zivis
![]()
![]()
jaooo majko moja kako si ti super covoo
jadan je svjet sa takvima
![]()
![]()
- moustapha
- Kontakt:
@amelle,
Postao si pravo naporan. Nije da imam nesto protiv tebe, ali porbaj se malo uklopiti u ove forumske diskusije. Zasto ti cilj stalna provokacija svih clanova foruma.
@ostali,
Ovo nam je zadnji dan slavlja. Valja im sad pivu istjerat. Od sutra krecu na pripreme i u pohod ka novim trofejima. Nadam se da ce biti barem jedan, i to onaj najvazniji.
Postao si pravo naporan. Nije da imam nesto protiv tebe, ali porbaj se malo uklopiti u ove forumske diskusije. Zasto ti cilj stalna provokacija svih clanova foruma.
@ostali,
Ovo nam je zadnji dan slavlja. Valja im sad pivu istjerat. Od sutra krecu na pripreme i u pohod ka novim trofejima. Nadam se da ce biti barem jedan, i to onaj najvazniji.
#divovi
Van Gaal dok je drzao govor, je mene strasno podsjetio facom na Vodju koji je otjerao jevreje iz kluba
Samo su mu jos brčići falili
- bavaraccccc
- Kontakt:
jel moze neko naci onaj video kada van gaala polijevaju pivom
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- roy_makaay
- Kontakt:
Aha,baš iste misli su meni prosle kroz glavuThe Game je napisao/la:Van Gaal dok je drzao govor, je mene strasno podsjetio facom na Vodju koji je otjerao jevreje iz kluba![]()
![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
slicnost je **** zastrasujuca
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Budala pijana. Prvo je govorio o ženama(kako je vidio ovdje danas dosta), pa je onda počeo provocirati Schalke, Werder, itd.. 
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.