Hahahahaha meni je gore što nema Karahodžića i Sulejmanovića,a tu su Vrabac i Buza hahahahhaha kad svako piše bokteyebo.AlanSmith14 je napisao/la:Hladno 3 centra lik stavioRN87 je napisao/la:Pa kakva je ovo petorka kralj te yebo hahahfedeltafrotta je napisao/la:Nurkić, Stipanović,Kikanović, Teletović, Renfroe
bench: Vrabac, Atić, Buza, Gordić, Sikiraš, Musa
![]()
![]()
![]()
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Znači dudlanje, vidim rusi su izgubili 3 tekme ali po dva-tri razlike. Red je da ih Francuska dobije, onda nemaju šta da traže.hz1987 je napisao/la: finci su realno poslije francuza najjaca repka u grupi. to ne znaci da su nepobjedivi. tradicionalno nam ne leze i igraju divlju kosarku (na oko). kad kazem divlju - ne mislim nista negativno vec je rijec o ekipi u kojoj nema klasicne petice vec je ekipa sustinski protkana od bekova i krila i krilnih centara koji su vise klasicna krila. svi skacu, svi trce, svi sutaju i svi sve pozicije naoko igraju.
vrlo su disciplinovani, sa odlicnim vanjskim sutom ali ipak vanjski sut im nije presudan koliko su im presudna protrcavanja kroz reket i lagani poeni stvarajuci u rotaciji viska pod kosem. skakacki su vrlo agresivni i idu direktno prema kosu.
u odbrani ista prica, agresivna igra, puno rotacije i svako svakog cuva + uvijek su dvojica na igracu koji ima loptu.
sut ih nije sluzio protiv izraela i samo zato su tu utakmicu izgubili.
kljucni igraci su im murphy - koponene - salin - huff
nisam siguran kako cemo ih uspjeti zaustaviti u napadu i to ce nam biti najteza utakmica u grupi. realno, misljenja sam da bi upitno bilo da li bi ih dobili da smo i u najjacem sastavu (ne zato sto su bolji, vec zato sto nam ne leze).
mozda kljuc lezi da igramo i mi sa niskom postavom tipa:
renfo - gordic - sutalo - milosevic - stipanovic
sa rezervnom rotacijom pasalic - persic - vrabac - buza - kikanovic
sa dvojicom visokih pod kosem - tesko da ista mozemo napraviti - konstatno ce nam praviti visak, a kad im zatvorimo reket ubice nas izvana jer su dvojica pod kosem teskasa staticni.
Hvala na objašnjenju, ne razumijem se u košarku.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakav trijumf, lavovsko srce imaju momci, pljuvači
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
[youtube][/youtube]
KEN JUUUUU BILIIIIIIIIIIIIVEEEEEEEDDD BOSNIAAAAAAA

KEN JUUUUU BILIIIIIIIIIIIIVEEEEEEEDDD BOSNIAAAAAAA
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 07 sep 2015, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
E nek smo ove cifu.tare dobili srce ko Venera ,i da nas jednom sreca pogleda u zadnjim sekundama

"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
Ne znam kako ljudi mogu gledati utakmicu i ovdje komentaristati (psovati pojedinim igracima) i meni je krivo kad gubimo ali jer sad svi moramo ovdje pisati ovaj je kloc, ovaj nije i tako... Bravo BiH idemo ludo, idemo jako.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
slobodnjak
- Kontakt:
I onda ćorguza ko kap jedna od 500 ...
Po meni sad bez zayebancije ovu tekmu je dobio u drugom pol.jedan covjek.Stipanovic najbolji daleko.Skokovii gradjenje kosa i za sebe i Kikanovica poeni ma sve.On nije atraktivan kosarkas ali je koristan strasno.Gordic nelos na kraju,Renfro odlican i oni su i iznjeli tekmu.
Sa Fincima ne treba igrati run and gun kosarku jer ce te napuniti.
Dalje, za razliku od prije mi sad imamo velikog strucnjaka na klupi i on to nece dozvoliti. Potrebno je umrtviti igru sto vise i natjerati ih da rade za svaki poen.
Dalje, za razliku od prije mi sad imamo velikog strucnjaka na klupi i on to nece dozvoliti. Potrebno je umrtviti igru sto vise i natjerati ih da rade za svaki poen.
Posipam se pepelom, svaka vam cast momci. Nikad mi draze nije bilo biti u krivu. U trecoj cetvrtini sam ugasio comp jer psihicki nisam mogao da podnesem, onda otvorio stranicu kada je bilo 70:68 za nas, pratio dok izraelci ne povedose 73:70 i pomislio - to je to, neda se usranom do potoka... Kontam koji sam baksuz, kad god uzmem da gledam, nasi igraju ocajno.
Sad otvorim da vidim koliko smo izgubili i SYEBEM SE kulturno.
Svaka cast momci, odigrali ste iznad svojih mogucnosti...
Sad otvorim da vidim koliko smo izgubili i SYEBEM SE kulturno.
Svaka cast momci, odigrali ste iznad svojih mogucnosti...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ne, ovu tekmu je dobila odbrana koja se pocela igrati u drugoj cetvrtini.slobodnjak je napisao/la:![]()
![]()
Plakao sam od smjeha ...Ovo je najsmjesnija pobjeda repke otkad pratim definitivno.Kakvih je ovdje promasaja bilo to je za ginisa.Kikanovic taraba ispod kosa pet puta sam s obe ruke masi,pa Milosevic trza a nikog na 4 metra od njega jadan izraelac jedva ga udari
![]()
![]()
I onda ćorguza ko kap jedna od 500 ...
Po meni sad bez zayebancije ovu tekmu je dobio u drugom pol.jedan covjek.Stipanovic najbolji daleko.Skokovii gradjenje kosa i za sebe i Kikanovica poeni ma sve.On nije atraktivan kosarkas ali je koristan strasno.Gordic nelos na kraju,Renfro odlican i oni su i iznjeli tekmu.
eno na vjestima Kikanovic junak triumfa ma ne mogu pisat vise
![]()
![]()
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
ANDRIJAAAA STIPANOVIIIIIIIIĆ !!! 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imamo li kakvu šansu za 2. mjesto? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Lakše ćemo dobit Fince nek Ruse, Duško ima lijek za njihovu divlju igru, a ako ih stane šut za 3 popušit će oni kvalitetno.
MES QUE UN CLUB!
Alex Renfroe im'o više ukradenih lopti nego Sabaheta Đindo novčanika.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
-
SempreJuve
- Kontakt:
Dajte ljudi imal gdje snimak utakmice ili barem zadnje cetvrt...hvala
Samo da nas Dusko i Alex ne napuste nakon ovog prvenstva 
Salin, Koponen.Wandelanoite je napisao/la:Lakše ćemo dobit Fince nek Ruse, Duško ima lijek za njihovu divlju igru, a ako ih stane šut za 3 popušit će oni kvalitetno.
Ključni igrači za Fince u toj igri na 3 poena, ne treba ni sumnjati da će šutirati trojku, ali to će ostaviti i dosta mjesta za nas pozadi, Renfroe je pokazao kvalitete za istrčati kontru, momku kapa do poda, kada ga se sjetim iz priprema a onda se sjetim da je Amerikanac i da njega te revijalne utakmice ne zanimaju
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.