Renfroe 8 skokova,8 asistencija, 4 ukradene
Dusko
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
mercurial je napisao/la:Sa Fincima ne treba igrati run and gun kosarku jer ce te napuniti.
Dalje, za razliku od prije mi sad imamo velikog strucnjaka na klupi i on to nece dozvoliti. Potrebno je umrtviti igru sto vise i natjerati ih da rade za svaki poen.
Ma dobro ali je Stipanović najjaci dio odigrao i u odbrani i u napadackom skoku .JHam je napisao/la:Ne, ovu tekmu je dobila odbrana koja se pocela igrati u drugoj cetvrtini.slobodnjak je napisao/la:![]()
![]()
Plakao sam od smjeha ...Ovo je najsmjesnija pobjeda repke otkad pratim definitivno.Kakvih je ovdje promasaja bilo to je za ginisa.Kikanovic taraba ispod kosa pet puta sam s obe ruke masi,pa Milosevic trza a nikog na 4 metra od njega jadan izraelac jedva ga udari
![]()
![]()
I onda ćorguza ko kap jedna od 500 ...
Po meni sad bez zayebancije ovu tekmu je dobio u drugom pol.jedan covjek.Stipanovic najbolji daleko.Skokovii gradjenje kosa i za sebe i Kikanovica poeni ma sve.On nije atraktivan kosarkas ali je koristan strasno.Gordic nelos na kraju,Renfro odlican i oni su i iznjeli tekmu.
eno na vjestima Kikanovic junak triumfa ma ne mogu pisat vise
![]()
![]()
X31987 je napisao/la:Alex Renfroe im'o više ukradenih lopti nego Sabaheta Đindo novčanika.
Zar nije Renfroe ukrao više loptiZZtop10 je napisao/la:Andrija 18 skokova, 10 ofanzivnih![]()
![]()
![]()
![]()
Dusko![]()
![]()
![]()
Hvala vam.
A koje gluposti radi, izgubio dvije, tri lopte i imao ono jedno neuspješno polaganje (amaterski realno) i dao 17 poena dao tricu za produžetak dao koš za pobjedu i opet mu neko nešto prigovori. Budite malo realni u vašim očekivanjima.Kawhi je napisao/la:
Očekuje se od njega da ne radi gluposti koje stalno radi. Jest pogodio onu tricu, al to ne znači da je odigrao dobro ovu tekmu, ili i jednu dosad na prvenstvu. Druga je stvar što mu većina ovdje **** mater, pa onda zabije tricu i postaje Mirza. Ne znam kako tako nervozni gledate tekmu, a pogotovo je smiješno nekom iz ove ekipe psovati pa čak i kad je loš kao Kikan.
Prioritet je Duška zadržati za vrijeme kad Musa, Sikiraš i drugi budu mogli igrati seniorsku košarku.mirzatele je napisao/la:Samo da nas Dusko i Alex ne napuste nakon ovog prvenstva
Čovjek je najgori igrač u ove 3 tekme. Naravno do one trice. U nekim trenucima izgleda smiješno na parketu.FaraonTM je napisao/la: A koje gluposti radi, izgubio dvije, tri lopte i imao ono jedno neuspješno polaganje (amaterski realno) i dao 17 poena dao tricu za produžetak dao koš za pobjedu i opet mu neko nešto prigovori. Budite malo realni u vašim očekivanjima.
Ocajan je bio iz igre jedan na jedan.Od tih 17 poena 14 je bilo na zicer.Realno.FaraonTM je napisao/la:A koje gluposti radi, izgubio dvije, tri lopte i imao ono jedno neuspješno polaganje (amaterski realno) i dao 17 poena dao tricu za produžetak dao koš za pobjedu i opet mu neko nešto prigovori. Budite malo realni u vašim očekivanjima.Kawhi je napisao/la:
Očekuje se od njega da ne radi gluposti koje stalno radi. Jest pogodio onu tricu, al to ne znači da je odigrao dobro ovu tekmu, ili i jednu dosad na prvenstvu. Druga je stvar što mu većina ovdje **** mater, pa onda zabije tricu i postaje Mirza. Ne znam kako tako nervozni gledate tekmu, a pogotovo je smiješno nekom iz ove ekipe psovati pa čak i kad je loš kao Kikan.
A daj ahahahahahaX31987 je napisao/la:Ja ga bacio od srece. Mal me srce ne opali jebote tito
**** ga nema boljeg. Imamo samo 4 solidna igraca i dva-tri prosjecna ovo ostalo sve za ovaj nivo EP bukvalno amateri. Treba podrzat momke jer ovo stu su uradili je van pameti. I sa Finskom postoje sada sasvim realne sanse. Sto se tice Kikanovica trebao bi se on nadavati koseva Fincima a to je jedini bitno u konacnici.Olympique je napisao/la:Ocajan je bio iz igre jedan na jedan.Od tih 17 poena 14 je bilo na zicer.Realno.
X31987 je napisao/la:Alex Renfroe im'o više ukradenih lopti nego Sabaheta Đindo novčanika.
ZZtop10 je napisao/la:Andrija 18 skokova, 10 ofanzivnih![]()
![]()
![]()
![]()
Dusko![]()
![]()
![]()
Hvala vam.
Ne bih stvarno više mogao izdržati. Sa nama vazda napeto, našesto.SGD53 je napisao/la:Kreno nas ovaj Izrael, još da ih ovako u triler završnici i u nogometu sa trećeg mjesta izbacimo, srce ko Kozara
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.