Slažem se nije idealno leđima prema košu vrlo loše, onih njegovih šuteva za distance haman i nema al' yebiga ljudi vjerovatno ga dobro zatvaraju jer je pred početak on uz Gordića označen kao naše najjače oružje, pa je i tih 17 poena u današnjoj tekmi za mene odlično.Olympique je napisao/la:Ocajan je bio iz igre jedan na jedan.Od tih 17 poena 14 je bilo na zicer.Realno.FaraonTM je napisao/la:A koje gluposti radi, izgubio dvije, tri lopte i imao ono jedno neuspješno polaganje (amaterski realno) i dao 17 poena dao tricu za produžetak dao koš za pobjedu i opet mu neko nešto prigovori. Budite malo realni u vašim očekivanjima.Kawhi je napisao/la:
Očekuje se od njega da ne radi gluposti koje stalno radi. Jest pogodio onu tricu, al to ne znači da je odigrao dobro ovu tekmu, ili i jednu dosad na prvenstvu. Druga je stvar što mu većina ovdje **** mater, pa onda zabije tricu i postaje Mirza. Ne znam kako tako nervozni gledate tekmu, a pogotovo je smiješno nekom iz ove ekipe psovati pa čak i kad je loš kao Kikan.
@Kawhi
Ja ti govorim za današnju utakmicu, slažem se ja da je on daleko od onoga što bi trebao pružati al' nije mu ni lako. Danas je po meni davao bitne poene dosta puta je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Al' svakako uz pomoć Titana, Gordića, Renfroa i Šutala koji je dodao 12 poena on će isto biti bolji. Za nadati je da su se on i Gordić trgnuli večeras.