Reprezentacija BiH na EP 2015

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Može li se do drugog kruga?

Možeš izabrati: 1 opciju.

Rezultati

FaraonTM
Kontakt:

Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la FaraonTM » 07 sep 2015, 20:27

Olympique je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Očekuje se od njega da ne radi gluposti koje stalno radi. Jest pogodio onu tricu, al to ne znači da je odigrao dobro ovu tekmu, ili i jednu dosad na prvenstvu. Druga je stvar što mu većina ovdje **** mater, pa onda zabije tricu i postaje Mirza. Ne znam kako tako nervozni gledate tekmu, a pogotovo je smiješno nekom iz ove ekipe psovati pa čak i kad je loš kao Kikan.
A koje gluposti radi, izgubio dvije, tri lopte i imao ono jedno neuspješno polaganje (amaterski realno) i dao 17 poena dao tricu za produžetak dao koš za pobjedu i opet mu neko nešto prigovori. Budite malo realni u vašim očekivanjima.
Ocajan je bio iz igre jedan na jedan.Od tih 17 poena 14 je bilo na zicer.Realno.
Slažem se nije idealno leđima prema košu vrlo loše, onih njegovih šuteva za distance haman i nema al' yebiga ljudi vjerovatno ga dobro zatvaraju jer je pred početak on uz Gordića označen kao naše najjače oružje, pa je i tih 17 poena u današnjoj tekmi za mene odlično.

@Kawhi

Ja ti govorim za današnju utakmicu, slažem se ja da je on daleko od onoga što bi trebao pružati al' nije mu ni lako. Danas je po meni davao bitne poene dosta puta je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Al' svakako uz pomoć Titana, Gordića, Renfroa i Šutala koji je dodao 12 poena on će isto biti bolji. Za nadati je da su se on i Gordić trgnuli večeras.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 07 sep 2015, 20:28

ma ljudi brane Kikana previse,nas najgori igrac,da je samo zicere pogdjao trojka nam ne bi ni trebala ali haj dobro je ispalo....ali sta je sa Ivanovicem,jel moguce da onako covjek cita igru protivnika,svaki put zna sta ce protivnici odigrati,ali onaj timo out kad uze prije selektora izreala,kad su morali izvesti loptu ispdo kosa a ne na nasoj polovini,kakav djukac :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 07 sep 2015, 20:29

Najbolje bi bilo docekati ovu reprezentaciju na aerodromu kad se budu vracali u BiH sa transparentom: DUSKO, MOLIMO TE OSTANI !!!

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 07 sep 2015, 20:29

Konacno smo uboli s amerikancem, ali nema Mikija i Djedovica+ Nurkica . Steta moglo se dosta napraviti na ovom prvenstvu ali i ovako uspjeh je ako se plasiramo dalje. Idemo momci, idemo Bosna :bih: .

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 sep 2015, 20:31

delinjo je napisao/la:ma ljudi brane Kikana previse,nas najgori igrac,da je samo zicere pogdjao trojka nam ne bi ni trebala ali haj dobro je ispalo....ali sta je sa Ivanovicem,jel moguce da onako covjek cita igru protivnika,svaki put zna sta ce protivnici odigrati,ali onaj timo out kad uze prije selektora izreala,kad su morali izvesti loptu ispdo kosa a ne na nasoj polovini,kakav djukac :D
Naravno da ga brane kad ga seljaci, brdjani i debili pljuju i psuju sve redom nekim nasim igracima ne samo Kikanu.. odigrao losu utakmicu pa sta, seljaci pljuju ko da su oni platili odlazak na ovo evropsko ili ga u najmanju ruku izborili u kvalifikacijama.
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 07 sep 2015, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year we'll be millionaires.

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 07 sep 2015, 20:31

delinjo je napisao/la:ma ljudi brane Kikana previse,nas najgori igrac,da je samo zicere pogdjao trojka nam ne bi ni trebala ali haj dobro je ispalo....ali sta je sa Ivanovicem,jel moguce da onako covjek cita igru protivnika,svaki put zna sta ce protivnici odigrati,ali onaj timo out kad uze prije selektora izreala,kad su morali izvesti loptu ispdo kosa a ne na nasoj polovini,kakav djukac :D
Jos lik crto akcije,slomio se razmisljajuci koju akciju da pozove pri izvodjenju lopte sa strane :lol: :lol:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 07 sep 2015, 20:33

X31987 je napisao/la:Alex Renfroe im'o više ukradenih lopti nego Sabaheta Đindo novčanika.
X31987 je napisao/la:Ja ga bacio od srece. Mal me srce ne opali jebote tito

:urnebes: :urnebes:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 07 sep 2015, 20:33

Al' kako je odgovornost preuzeo Gordić, držao nas sa tricama u životu pa zatim dva prodora u produžetku ja mislim za izjednačenje, tako je trebao i protiv Poljske da igra.
Titan je zvijer, nestalo mu snage vidjelo se, ali opet ofanzivni skokovi i poentiranje nakon njih nas je vratilo u život.
Kikanović, ponovo ispod očekivanja, ali sa ovim šutevima je stvarno dokazao da je kapiten i odlično je igrao protiv Caspija u napadu, odbrana malo manje ali eto.
Renfroe nemam riječi, pokrene nas čim uđe u igru.
Pašalićeva trojka je bila jako, jako bitna, a Minja me je razočarao.
Šutalo 3/4, odlična rola.
Bavčić i Albijanić lordovi..
Borba, trud, zalaganje, davanje 180% od sebe je za svaku pohvalu. :bih: :bow: :tokralju: :tokralju: :bow:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 sep 2015, 20:34

Svaka cast!Pobjeda uz Allahovu pomoc!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la delinjo » 07 sep 2015, 20:34

Momciluk je napisao/la:
Naravno da ga brane kad ga seljaci, brdjani i debili pljuju i psuju sve redom nekim nasim igracima ne samo Kikanu.. odigrao losu utakmicu pa sta, seljaci pljuju ko da su oni platili odlazak na ovo evropsko ili ga u najmanju ruku izborili u kvalifikacijama.
Ma igra momak katastrofalno 3 utakmice...da onu trojku nije pogodio bio bi najmrza osoba u drzavi vjeruj...mislim prrvise je mlitav i smotan...centar ne treba polagati nego zakucavati...zato gotivim Andriju koji isto srlja al je agresivan ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 07 sep 2015, 20:35

Olympique je napisao/la:
Jos lik crto akcije,slomio se razmisljajuci koju akciju da pozove pri izvodjenju lopte sa strane :lol: :lol:
Aha hahahhha...sve.im propalo...kakav je ono strucnjak
:D :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 07 sep 2015, 20:35

Moze mi neko objasniti sta ce se desiti i skim bi mogli iggrati ako budemo 3 ili ako budemo 4 ??
Ako budemo 4 ja mislim da idemo na prvog iz one grupe gdje Srbija dominira a ako budemo 3 da li idemo na istu grupu ili ?
FK Sarajevo !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2015, 20:35

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 07 sep 2015, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 07 sep 2015, 20:37

IDEMO PO DRUGI KRUG NA SRBIJU DA IH RAZVALIMOOO
"We need to suffer. And we need to fight."

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 07 sep 2015, 20:37

badel62 je napisao/la:Moze mi neko objasniti sta ce se desiti i skim bi mogli iggrati ako budemo 3 ili ako budemo 4 ??
Ako budemo 4 ja mislim da idemo na prvog iz one grupe gdje Srbija dominira a ako budemo 3 da li idemo na istu grupu ili ?
Naravno da idemo na istu grupu u kojoj je Srbija.Ako nekako prodjemo idemo na Srbiju ili Spaniju.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 sep 2015, 20:38

Captain4 je napisao/la:IDEMO PO DRUGI KRUG NA SRBIJU DA IH RAZVALIMOOO
:facepalm: :roll:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 07 sep 2015, 20:38

Manuel je napisao/la:
badel62 je napisao/la:Moze mi neko objasniti sta ce se desiti i skim bi mogli iggrati ako budemo 3 ili ako budemo 4 ??
Naravno da idemo na istu grupu u kojoj je Srbija.Ako nekako prodjemo idemo na Srbiju ili Spaniju.
Hahahaha vala...da je kako drugi biti hahaha :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 sep 2015, 20:38

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 07 sep 2015, 20:39

Hladan znoj me je oblio kad se ono Sutalo okliznuo. Ali srecom uzesmo zidove, sad nametnuti svoju igru Fincima, jer ne mozemo igrati kosarku kakvu oni igraju.
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/natsumi-17.html]Natsumi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/anna-morison-123.html]Anna Morison[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/vladochka-83.html]Vladochka[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/mia-98.html]Mia[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/vanessa-96.html]Vanessa[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Live Dating Site [/url]

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 07 sep 2015, 20:39

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []