Neka ih guraju ko ih sisa samo dodatni motiv za nase momke.Tribalian je napisao/la:Raduljici svira korake a 3 sekunde kasnije pravi ih i Gentile sudija ne vidi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Neka ih guraju ko ih sisa samo dodatni motiv za nase momke.Tribalian je napisao/la:Raduljici svira korake a 3 sekunde kasnije pravi ih i Gentile sudija ne vidi.
Nadji link za RTS ili neki strani kanal i uzivaj.Epidaurus je napisao/la:Ovaj kometator na PTPC je bolesno glup za kosarku, a o subjektivnosti da ne pricam
Da je panglu za košarku,to ne sporim ,bože sačuvaj.Epidaurus je napisao/la:Ovaj kometator na PTPC je bolesno glup za kosarku, a o subjektivnosti da ne pricam
Ruski torrent i nemas problemaEpidaurus je napisao/la:Ovaj kometator na PTPC je bolesno glup za kosarku, a o subjektivnosti da ne pricam
Vratio sam unazad i vidi se da je isteklo vrijeme prije nego je Raduljica dotakao loptu.Tribalian je napisao/la:Nisu priznali onaj kos Raduljice na kraju trece cetvrtine .Kakve jajare.
Ako tako kazes u redu, izgledalo je na prvu kao da je sekund pre kraja dotakao loptu.akisarajevo92 je napisao/la:Vratio sam unazad i vidi se da je isteklo vrijeme prije nego je Raduljica dotakao loptu.Tribalian je napisao/la:Nisu priznali onaj kos Raduljice na kraju trece cetvrtine .Kakve jajare.
Zato ce natrpati nekoga u slj krugu opasnoEpidaurus je napisao/la:Steta sto mi Pianigianni uskrati odlicnu tekmu odmaranjem Bellinelija i odmaranjem Galloa u kljucnim trenucima
Samo da prilozim dokazTribalian je napisao/la:Ako tako kazes u redu, izgledalo je na prvu kao da je sekund pre kraja dotakao loptu.akisarajevo92 je napisao/la:Vratio sam unazad i vidi se da je isteklo vrijeme prije nego je Raduljica dotakao loptu.Tribalian je napisao/la:Nisu priznali onaj kos Raduljice na kraju trece cetvrtine .Kakve jajare.
Pa i uopsteno je tako, daleko najbolji igrac prvenstva pogledaj u covjeka procente suta za 2 ,za 3 o slobodnim da i ne pricam, jos su to sve sutevi preko ruke, iz driblinga, step back, maltene nijedan sut na prvenstvu mu nije bio otvoren ,a normalno covjek je kralj 2+1 situacijaTribalian je napisao/la:Nisi u prvom postu rekao da je institucija za Kalinica nego uopsteno.mirsad993 je napisao/la: Ja nezz da sam ijednu glupost ili nesto pogresno rekao, sta se palis to su sve cinjenice i da, Galinari je ne institucija nego bog otac kosarke za Kalinica
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.